Hayat
Moderator: anex
- navedeni
#6478 Re: Hayat
Ti si malo prolupao, hahahahciza_bliza wrote:Niko nema bolji dnevnik u državi
-
kupujmodomace
#6479 Re: Hayat
danas N1 i Hayat odradili odličan program a na hayatu sam gledao dokumentarac prije suđenja nekada mislim...nadam se da će ga nekad poonoviti jer je odličan bio. Ostali slabo...
- MOSALJOZE
#6480 Re: Hayat
AJB daleko ispred svih danas
-
nlt
#6481 Re: Hayat
slažem sekupujmodomace wrote:danas N1 i Hayat odradili odličan program a na hayatu sam gledao dokumentarac prije suđenja nekada mislim...nadam se da će ga nekad poonoviti jer je odličan bio. Ostali slabo...
-
nlt
#6482 Re: Hayat
samo oni imaju kvalitetnu emisiju u kojoj se pomaže ljudima, i sve je javno i zna se gdje su pare otišlecelava_dlaka wrote:
- navedeni
#6483 Re: Hayat
Švrakiću idi vrati 16 miliona pa dodji hvali smeće od televizijenlt wrote:samo oni imaju kvalitetnu emisiju u kojoj se pomaže ljudima, i sve je javno i zna se gdje su pare otišlecelava_dlaka wrote:
-
quarterback
#6484 Re: Hayat
kakvih 16 mil ?navedeni wrote: Švrakiću idi vrati 16 miliona pa dodji hvali smeće od televizije
- Tiger 033
#6485 Re: Hayat
Od sada Zelene beretke odlučuju ko nastupa u Sarajevu, evo i kako
"Zelene beretke" su odlučile da posle nastupa Marija Šerifović u "Zetri", pripreme inicijativu za formiranje komisije da odobri organizaciju javnih događaja, kao što su koncerti međunarodnih izvođača u svim dvoranama u vlasništvu Kantona Sarajevo.
"Naša ideja je da pre potpisivanja ugovora sa mesta kao što su "Skenderiji","Zetra" i svi ostali koji mogu da prime više od 500 ljudi, organizatori moraju imati odobrenje Komisije. Svaka najava izvođača će se preispitati i, ako svojim ranijim nastupima veličao četništvo ili širio nacionalnu mržnju, neće moći da učestvuju u našem gradu", saopšteno je iz Zelenih beretki. "Pitamo se da li je zemlji preče da zaradi 60.000 KM godišnje, ili da žrtve agresije pretrpe poniženje?Oni koji su na bilo koji način svojim postupcima pomagali i podržavali agresora, isticali obeležja agresora, negirali agresiju, učestvovali u agresiji i podsticali je ili su to radili njihovi organizatori ili menadžeri, neće moći da obavlja ili organizuje bilo kakvu manifestaciju u Sarajevu. Naš grad je više nego tolerantan, sve na svoju štetu. Došlo je vreme da se počne razmišljati o žrtvama agresije ", navodi se u reagovanju Udruženja.
Inicijativu nameravaju da predaju premijeru Kantona Sarajevo, članovima Vlade Kantona Sarajevo, predsedniku Skupštine Kantona Sarajevo, klubovima svih političkih stranaka, gradonačelniku i njegovom zameniku, predsedniku Saveta Grada Sarajeva, odbornika Grada Sarajeva.
"Zelene beretke" su odlučile da posle nastupa Marija Šerifović u "Zetri", pripreme inicijativu za formiranje komisije da odobri organizaciju javnih događaja, kao što su koncerti međunarodnih izvođača u svim dvoranama u vlasništvu Kantona Sarajevo.
"Naša ideja je da pre potpisivanja ugovora sa mesta kao što su "Skenderiji","Zetra" i svi ostali koji mogu da prime više od 500 ljudi, organizatori moraju imati odobrenje Komisije. Svaka najava izvođača će se preispitati i, ako svojim ranijim nastupima veličao četništvo ili širio nacionalnu mržnju, neće moći da učestvuju u našem gradu", saopšteno je iz Zelenih beretki. "Pitamo se da li je zemlji preče da zaradi 60.000 KM godišnje, ili da žrtve agresije pretrpe poniženje?Oni koji su na bilo koji način svojim postupcima pomagali i podržavali agresora, isticali obeležja agresora, negirali agresiju, učestvovali u agresiji i podsticali je ili su to radili njihovi organizatori ili menadžeri, neće moći da obavlja ili organizuje bilo kakvu manifestaciju u Sarajevu. Naš grad je više nego tolerantan, sve na svoju štetu. Došlo je vreme da se počne razmišljati o žrtvama agresije ", navodi se u reagovanju Udruženja.
Inicijativu nameravaju da predaju premijeru Kantona Sarajevo, članovima Vlade Kantona Sarajevo, predsedniku Skupštine Kantona Sarajevo, klubovima svih političkih stranaka, gradonačelniku i njegovom zameniku, predsedniku Saveta Grada Sarajeva, odbornika Grada Sarajeva.
-
nlt
#6486 Re: Hayat
?, kanal ko kanal-katastrofanavedeni wrote:Švrakiću idi vrati 16 miliona pa dodji hvali smeće od televizijenlt wrote:samo oni imaju kvalitetnu emisiju u kojoj se pomaže ljudima, i sve je javno i zna se gdje su pare otišlecelava_dlaka wrote:
ali kažem dobra je emisija IMŽ, jer pomažu!
- Banksy
#6487 Re: Hayat
Što Karadžić nije pobio, pomorio je UZP Hayat - Dnevni Avaz - RSG.
-
kupujmodomace
#6488 Re: Hayat
što se mene tiče nek samo ne diraju ovaj hayat music a zbog djeteta mi, hayatovce...
ne dam djetetu da gleda srpske kanale s kojima telemah ubi jer su vidim svi njihovi...
ostalo me ne zanima
ne dam djetetu da gleda srpske kanale s kojima telemah ubi jer su vidim svi njihovi...
ostalo me ne zanima
-
Ponosan
#6489 Re: Hayat
Zasto su ukinuli ZMBT, nekad izrazito gledanu muzicku emisiju na ovoj tv? Hayat je bas pao nisko, ne pamtim kad sam zadnji put pogledao nesto na ovoj televiziji, samo prebacivanjem nekad naidjem na njih, ali to traje 1-2 secunde.Iskreno, nisam odavno cuo nekoga ko je rekao da prati hayat.. Nekad respektabilna televizija je izgleda dozivjela totalni fijasko.. ajd razumijem sto je vecina iole kvalitetnih novinara napustilo ovu tv kucu, ali zar se moralo unistiti jedino sto je valjalo na njoj? Kako bi bilo dobro ujediniti tv1, face tv i hayat u jedan kanal, koji bi mogao biti lider u BIH, ali....
Mozda jos ima nade da u BIH mozemo imati respektabilnu i jaku tv kucu, kao sto je nekad istina za volju bio hayat, dok su prikazivali spansku ligu, imali dosta jake muzicke emisije, politicke emisije, jake novinare itd.. valjda se ovi malo trznu i uozbilje, ili je mozda ipak kasno za to!?
Mozda jos ima nade da u BIH mozemo imati respektabilnu i jaku tv kucu, kao sto je nekad istina za volju bio hayat, dok su prikazivali spansku ligu, imali dosta jake muzicke emisije, politicke emisije, jake novinare itd.. valjda se ovi malo trznu i uozbilje, ili je mozda ipak kasno za to!?
Last edited by Ponosan on 21/04/2016 10:49, edited 1 time in total.
-
quarterback
#6490 Re: Hayat
nema nista od toga
hayat je unistio sam sebe, pojeli ga iznutra klanovi i egoi poznatih i manje poznatih tv lica, urednica i urednika (namjerno napisano urednica i urednika, a ne urednika i urednica)
jedno sto je dobro ostalo iza njega je sto je kroz ovih 20 i kusur godina izbacio veliki broj dobrih profesionalaca koji su danas po mnogim drugim televizijama (prvenstveno AJB, Face i TV1, nesto manje FTV) nasli svoje mjesto i tako manje ili vise doprinjeli bh tv ponudi
hayat je imao svoj bljesak u momentu kada je krenuo centralni dnevnik, tada je i mijajlovic poceo komentarisati za hayat, imali su dobre programe i dobre ljude medjutim nakon toga je krenulo kako ne treba (zahvaljujuci gore napisanom) i danas je tu gdje jeste
ne mislim da danasnji hayat moze napraviti bitan iskorak sa ovom ekipom, ljudi koji su tamo vec su godinama u igri i tesko je promjeniti mentalni sklop i ponuditi nesto novo, sve i da se dovede neko novi da vodi sve to, postojace opiranje sadasnjih ljudi koji vec 15 tak godina uredjuju program
po mom misljenju jedini "spas" za hayat je da neko sa neupitnim autoritetom kupi ili na drugi nacin preuzme cijelu tv i potom dovede nove ljude na celne pozicije i proba nesto novo napraviti i ponuditi
hayat je unistio sam sebe, pojeli ga iznutra klanovi i egoi poznatih i manje poznatih tv lica, urednica i urednika (namjerno napisano urednica i urednika, a ne urednika i urednica)
jedno sto je dobro ostalo iza njega je sto je kroz ovih 20 i kusur godina izbacio veliki broj dobrih profesionalaca koji su danas po mnogim drugim televizijama (prvenstveno AJB, Face i TV1, nesto manje FTV) nasli svoje mjesto i tako manje ili vise doprinjeli bh tv ponudi
hayat je imao svoj bljesak u momentu kada je krenuo centralni dnevnik, tada je i mijajlovic poceo komentarisati za hayat, imali su dobre programe i dobre ljude medjutim nakon toga je krenulo kako ne treba (zahvaljujuci gore napisanom) i danas je tu gdje jeste
ne mislim da danasnji hayat moze napraviti bitan iskorak sa ovom ekipom, ljudi koji su tamo vec su godinama u igri i tesko je promjeniti mentalni sklop i ponuditi nesto novo, sve i da se dovede neko novi da vodi sve to, postojace opiranje sadasnjih ljudi koji vec 15 tak godina uredjuju program
po mom misljenju jedini "spas" za hayat je da neko sa neupitnim autoritetom kupi ili na drugi nacin preuzme cijelu tv i potom dovede nove ljude na celne pozicije i proba nesto novo napraviti i ponuditi
Last edited by quarterback on 20/04/2016 17:52, edited 1 time in total.
-
StupskaBitanga
#6491 Re: Hayat
Hayat je izvorna mahalska TV i to je domet sa emisijama uz kahvu i šerbe se muhabeti
-
quarterback
#6492 Re: Hayat
U jednom momentu je imala šansu da se otrgne od toga, to je momenat koji sam gore spomenuo, zaboravio sam reci da je u tom momentu takodje uradjen potpuni redesign Vijesti u 7 te da su na Hayat dosli Tomislav i Midheta koji su u to vrijeme bili popularni na FTVu, to je otprilike vrijeme kada su poceli rasti rejtinzi Vijestima u 7. Rasli sve odlaska Kenana Cerimagica na N1.
- Raigor Stonehoof
#6493 Re: Hayat
kakvo "trzanje" ocekivati od direktorovog sina koji u programu svoje televizije intervjuise oca i oslovljava ga sa direktore 
kakvo crno trzanje od glavne im starlete muskog imena iz gorazda, koja i sama ide po gorazdu i snima ponizavacki prilog o curi sa sela
kakvo trzanje od hane the horseface hadziavdagic, ili onog samoprozvanog idola nacije sto je ko neku knjigu napisao?
tu bi samo pomogao totalni remont, da ih kupi neko kome je do profita a ne do uhljebljavanja, mahalanja i izdrkavanja po gledaocima
hayat je turbo folk televizijskih stanica
kakvo crno trzanje od glavne im starlete muskog imena iz gorazda, koja i sama ide po gorazdu i snima ponizavacki prilog o curi sa sela
kakvo trzanje od hane the horseface hadziavdagic, ili onog samoprozvanog idola nacije sto je ko neku knjigu napisao?
tu bi samo pomogao totalni remont, da ih kupi neko kome je do profita a ne do uhljebljavanja, mahalanja i izdrkavanja po gledaocima
-
kupujmodomace
#6494 Re: Hayat
Zaista je interesantno pratiti kako govore i pišu bivši radnici Hayata po ovom forumu, ogorčeni što su prešli na tv1, face koje su propale prije nego su krenule... 
-
quarterback
#6495 Re: Hayat
kupujmodomace wrote:Zaista je interesantno pratiti kako govore i pišu bivši radnici Hayata po ovom forumu, ogorčeni što su prešli na tv1, face koje su propale prije nego su krenule...
- KB9
#6496 Re: Hayat
Raigor Stonehoof wrote:hayat je turbo folk televizijskih stanica
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6497 Re: Hayat
Bas tako. Ne znam sta mi je degutantnije, to ruganje djevojci sa sela, babo preplanuli direktor fazoni ili nepismeni fikret.Raigor Stonehoof wrote:kakvo "trzanje" ocekivati od direktorovog sina koji u programu svoje televizije intervjuise oca i oslovljava ga sa direktore
- dječak sa šibicama
#6498 Re: Hayat
Bila i ostala mahalska tv, kao kad udjes u neki stan on ima svoj miris koji milion osvjezivaca prostora ne moze istrijebiti, tako Hayat ima "miris" mahale ali ne u pozitivnom nego negativnom smislu, sve sto je u mahali negativno to Hayat ima u sebi.
Ruganje Mirze Vranj djevojci iz Orahovica kod Ilovace, vrh vrhova. Mirza Vranj ciji je babo iz Zorovica, ruga se djevojci iz Orahovica, Orahovice i Zorovici selo pored sela.
Ruganje Mirze Vranj djevojci iz Orahovica kod Ilovace, vrh vrhova. Mirza Vranj ciji je babo iz Zorovica, ruga se djevojci iz Orahovica, Orahovice i Zorovici selo pored sela.
- luckylaka
#6499 Re: Hayat
Nesto danas saltam kanale kad naleti na Hayat i reklama za Americku turneju Halida Beslica i druga za Haris Dzinovica.Kontam pa skoro su bila obojica kada brze ponovo kad ono ustvari reklama za turneje koje su zavrsene.I Halid i Haris mislim da hlade muda u BiH hladovini a Hayat ih jos reklamira u Usa 
-
Qoom
#6500 Re: Hayat
Subota, 12:45 utovar 18+ nekoj mladoj u 16