Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nisu iste poluosovine kod automatika i rucnog, nisu nekad isti ni kineticki. Koja je gecrkt, lijeva ili desna? Lijeva je 3 puta skuplja, desna je oko 50 €, Spidan, a kineticki oko 70 € SKF, npr.:
Mehanicari treba mi pomoc golf 5 2004 1,9 od kako sam kupio momak mi rekao da ima problem senzor klapne gasa upaljena lapmica da ima gresku na motoru kad palim auto izbaci gresku "abgas werkstatt" ili na engleskom "emissions workshop" danas kod majstora promjenim klapnu gasa dio koji je na egr-u ali opet preko vcds-a izbacuje gresku 19558 - motor for intake manifold flap (v157) no signal.. jel neko zna sta moze jos uzrok biti auto ide normalno bez ikakvih problema...
BaDa wrote:Mehanicari treba mi pomoc golf 5 2004 1,9 od kako sam kupio momak mi rekao da ima problem senzor klapne gasa upaljena lapmica da ima gresku na motoru kad palim auto izbaci gresku "abgas werkstatt" ili na engleskom "emissions workshop" danas kod majstora promjenim klapnu gasa dio koji je na egr-u ali opet preko vcds-a izbacuje gresku 19558 - motor for intake manifold flap (v157) no signal.. jel neko zna sta moze jos uzrok biti auto ide normalno bez ikakvih problema...
palila se starom na g4 1.9tdi pd ja ocistio egr i nema vise problema. samo izbacivao upozorenje emissions workshop nije isao u safe mode, sve normala samo to pisalo.
BaDa wrote:Mehanicari treba mi pomoc golf 5 2004 1,9 od kako sam kupio momak mi rekao da ima problem senzor klapne gasa upaljena lapmica da ima gresku na motoru kad palim auto izbaci gresku "abgas werkstatt" ili na engleskom "emissions workshop" danas kod majstora promjenim klapnu gasa dio koji je na egr-u ali opet preko vcds-a izbacuje gresku 19558 - motor for intake manifold flap (v157) no signal.. jel neko zna sta moze jos uzrok biti auto ide normalno bez ikakvih problema...
palila se starom na g4 1.9tdi pd ja ocistio egr i nema vise problema. samo izbacivao upozorenje emissions workshop nije isao u safe mode, sve normala samo to pisalo.
a cistio sam.. gresku izbrisem provozam auto nakon par metara opet javi gresku
Ned071 wrote:Ciscenje ne rjesava problem. Samo odgadja. Promijeni egr. Mislim da je zamjwnski za tvoj auto 250 maraka
ali nije kod mene egr otisao neko klapna gasa koju sam jucer i zamjenio nova 400km ali nije do nje...(na srecu mogao sam vratiti) neko kaze da je moguce do instalacije od klapne da ima neki prekid