Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
dzeno123 wrote:Prijateljici bi volio pokloniti dijamant posto je zanima astrologija, nesto kao privjesak da joj donosi srecu. Stvarno nemam ideje gdje da trazim, nista skupo naravno. Svaka pomoc dobrodosla...
pokloni joj neki kristal koji pripada njenom horoskopskom znaku mabybe
možeš naručiti preko interneta tih điđa
imas tih kristal i kamenja na Carsiji, u onoj ulici gdje je MALA KUHINJA gdje su trgovke i na cosku je Zeljo cevabdzinica...
Gdje kupiti tegove za ruke i koje da uzmem, mislim koju težinu, jer tek počinjem vježbati? Smršala sam, ruke su mi se nekako opustile i sad bih da se malo zategnem
Cherry-Cherry wrote:Gdje kupiti tegove za ruke i koje da uzmem, mislim koju težinu, jer tek počinjem vježbati? Smršala sam, ruke su mi se nekako opustile i sad bih da se malo zategnem
Imaš u BBI na 5tom spratu tih tegova, od 0.50kg pa nadalje. Baš za ruke, ja imam dva i ok su mi.
To bi se trebala konsultovati sa profesionalcem, mislim da je u suštini najbolje početi sa malom kilažom ili nekom srednjom (3-5kg) ali nemam pojma.
Cherry-Cherry wrote:Gdje kupiti tegove za ruke i koje da uzmem, mislim koju težinu, jer tek počinjem vježbati? Smršala sam, ruke su mi se nekako opustile i sad bih da se malo zategnem
Imaš u BBI na 5tom spratu tih tegova, od 0.50kg pa nadalje. Baš za ruke, ja imam dva i ok su mi.
To bi se trebala konsultovati sa profesionalcem, mislim da je u suštini najbolje početi sa malom kilažom ili nekom srednjom (3-5kg) ali nemam pojma.
Otići ću sutra, pa nek mi kažu koje da uzmem. Ja kontam oko 3 kg, valjda nije malo.. Hvala
dzeno123 wrote:Prijateljici bi volio pokloniti dijamant posto je zanima astrologija, nesto kao privjesak da joj donosi srecu. Stvarno nemam ideje gdje da trazim, nista skupo naravno. Svaka pomoc dobrodosla...
pokloni joj neki kristal koji pripada njenom horoskopskom znaku mabybe
možeš naručiti preko interneta tih điđa
Je li to onaj fazon, da štiti od negativne energije? Samo što ga treba prethodno programirati, ne znam kako se to stručno kaže
Otići ću sutra, pa nek mi kažu koje da uzmem. Ja kontam oko 3 kg, valjda nije malo.. Hvala
Ja imam po 1kg i odlicni su mi, iako ovi treneri kazu najbolji su od 5kg, te imam ali ne koristim Imam efekta s ovim od 1kg
Najbolje ti je uzeti tegove na kojima možeš mijenjati težinu, tj skidati i dodavati one kolutove. Imaš u Intersportu u Merkatoru. Tako da uvijek možeš sebi prilagođavati težinu.
Last edited by Better Man on 01/05/2016 23:30, edited 1 time in total.
vješalica wrote:ako budeš kupovala u intersportu spremi se da iskeširaš lovu za pločice i šipke
radije potraži preko pika neku varijantu
jer su pakosno i drsko skupi
Ma što je najtužnije, nisu ni na piku puno jeftiniji. Nekad je bilo u Penny-u malo jeftinijih varijanti. Ne znam ima li sad. Najbolje ti je ganjati one neke akcije (1+1 ili 2+1) koje budu u Inter sporu. Ti bi trebala uzeti dvije šipke i 8x1,25 kg tegova, tako da možeš iskombinovati 3-5 kg. ako ti je to puno, onda uzmi one male bučice od 1 ili 2 kg.
Ma nema nista u ovoj prdimahovini od grada
Nema ni neki pristojan korzet ni nista sve neko smece u ponudi koje samo uvlace i izvlace iz skladista godinama a cijenama da ne pricam
Trazila sam jedne kapri hlace ali ne klasicne onako usputno obilazila radnje pa svratim do azela mada znam da oni to nemaju i prodafacica naravno ne zna sta su kapri hlace
Nista drugo nije preostalo nego da odem svojoj krojacici i ostavim joj slike da mi napravi ono sto sam zamislila
Ljudi, treba mi pomoc. Trebalo bi mi bilo sta sa likovima iz Star Warsa, za djecake 5-7 godina. Znaci - majice, solje/case, olovke/pernice/sveske, kutija za sendvic/putna casa/flasa, bilo sta tog tipa... Gdje naci u Sa? Hvala!
jane eyre wrote:Ljudi, treba mi pomoc. Trebalo bi mi bilo sta sa likovima iz Star Warsa, za djecake 5-7 godina. Znaci - majice, solje/case, olovke/pernice/sveske, kutija za sendvic/putna casa/flasa, bilo sta tog tipa... Gdje naci u Sa? Hvala!
I meni trebaju kvalitetne majice sa Star Wars temama za dječake od 33-34 godine . Zanm da ima u kotonu, ali nisu mi nešto legle. Ima li gdje još?
jane eyre wrote:Ljudi, treba mi pomoc. Trebalo bi mi bilo sta sa likovima iz Star Warsa, za djecake 5-7 godina. Znaci - majice, solje/case, olovke/pernice/sveske, kutija za sendvic/putna casa/flasa, bilo sta tog tipa... Gdje naci u Sa? Hvala!
Imaš nekih sakoa u Azelu. Osim toga pogledaj u Zari (oni obično imaju pravo fine sakoe, ali ne znam kakve su cijene) ili u Jordiu. Naravno imaš i radnji sa boljim sakoima, ali su i skuplje.
Plavo-bijeli wrote:Da li je moguće igdje ovdje kupiti, ili barem naručiti da ne izađe previše neku od ovih rotirajučih četki za pranje lica?
Da li ima više modela kod nas da se mogu nabaviti, ima li i jedan barem ?
Nedavno sam kupovao baby monitor u Beurer-u u BBI Centru (na 4 spratu, kod restorana) i dok sam razgledao, cini mi se da sam vidio i ovu rotirajucu cetku. Probaj tamo pogledati
Plavo-bijeli wrote:Da li je moguće igdje ovdje kupiti, ili barem naručiti da ne izađe previše neku od ovih rotirajučih četki za pranje lica?
Da li ima više modela kod nas da se mogu nabaviti, ima li i jedan barem ?
Nedavno sam kupovao baby monitor u Beurer-u u BBI Centru (na 4 spratu, kod restorana) i dok sam razgledao, cini mi se da sam vidio i ovu rotirajucu cetku. Probaj tamo pogledati