krompir i riza wrote:
do dana današnjeg mi ništa nije bilo ukusnije
valjda je do ambijenta
Moderator: Chloe
krompir i riza wrote:
do dana današnjeg mi ništa nije bilo ukusnije
ne znam za ime (krompir i riza wrote:častio bih onog ko mi kaže gdje ovog još ima, samo da vidim jel to to![]()
sorry na off-u , sjeća li se neko možda onog keksa što je dolazio u smeđoj pravougaonoj limenoj kutiji? Kako se zvao?
ne sjećam se da je išta pisalo na onim kutijama, a vala i da jeste ko bi to čitao od radosti kad vidiš keksFilter wrote:ne znam za ime (krompir i riza wrote:častio bih onog ko mi kaže gdje ovog još ima, samo da vidim jel to to![]()
sorry na off-u , sjeća li se neko možda onog keksa što je dolazio u smeđoj pravougaonoj limenoj kutiji? Kako se zvao?zar je uopste imalo ime) al je dobro cudo bilo
VektoR wrote:
imam tri takve kutije u podrumu (jbg, hodza bio u mom podrumu, pa bilo i repete...) i nista na njima ne pisekrompir i riza wrote:ne sjećam se da je išta pisalo na onim kutijama, a vala i da jeste ko bi to čitao od radosti kad vidiš keksFilter wrote:ne znam za ime (krompir i riza wrote:častio bih onog ko mi kaže gdje ovog još ima, samo da vidim jel to to![]()
sorry na off-u , sjeća li se neko možda onog keksa što je dolazio u smeđoj pravougaonoj limenoj kutiji? Kako se zvao?zar je uopste imalo ime) al je dobro cudo bilo
![]()
majke mi,ne bih žalio zadnju marku dat' da ga nađem i ponovo probam![]()
ubiće nas čmoljo
Cholina_Lokica wrote: