kao miris je odlican i poprilicno lici na Dior-Sauvage, kakve performanse ima eh to ti ne bih mogao reci jer sam ga i ja samo jednom dosad prsnuo samo na ruku cisto da vidim kako mirise, nisam ga jos nosio da bih mogao reci kakvu postojanost i projekciju ima al posto to tamo kod tebe nije skupo kupi slobodno i njega i Armaf Tag Him (Bleu de Chanel edt)Rugafet wrote:THEC kakav je taj ventana? Ovamo je armaf sitnica, ventana je $ 20 npr. Naručio bih ako valja ičemu.
Chanel ako limun ili tako nešto nije problem onda super
koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
-
THEC
#6476 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
- KB9
#6477 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
eh ovaj rozi, uh kako je njamLoo wrote:Ja uzela patculi- cedarKB9 wrote:u dm imaju nekakvi notebook parfemi, velika pakovanja nesto manje od 30 maraka cini mi se, pomiriso sam ih onako u zurbi i ne djeluju lose, pogotovo onaj roze (il je ljubicasti) boje ne bi imo nista protiv mirisat na zenama i zenicama
Dobre note. Postojanost..sasvim ok
nako u prolazu spricnem. Hodnik
Dobar je i plavi. I ovaj citrus. Isto osvjezivac za auto![]()
-
channel10
#6478 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Thec, dobije li se kod onog sellera iz Indije TN?
-
THEC
#6479 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ja samo od jednog nisam dobio i to za Club de nuit Intense Woman, tacnije lik mi je dva TN-a lazna dao, ali na kraju je srecom posiljka stigla i za taj parfem sam samo 3,5 KM otvaranje paketa platio, sto se ostalih parfema tice, svaki put je TN bio uredu i poprilicno brzo je to stizalo u BiH, u prosjeku mozda 10ak dana od dana kad je krenulo iz Indije, druga je stvar sto sam cekao po sedmicu da mi stigne ono pismo s carine da im dostavim cijenu parfemachannel10 wrote:Thec, dobije li se kod onog sellera iz Indije TN?
- Rugafet
#6480 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
He he moram priznati da se pomalo nasladjujem čitajući sve to oko narudžbe. Lice mi se razvuče u jedan prelijepi osmijeh kad skontam da ja završim sve u bukvalno u dva klika, i gdje mi nakon tri dana nasmijani dečko kuca na vrata i kaže izvolite evo ovo je za vas
-
channel10
#6481 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Narucio sam dva parfema, a nisam dobio TN. Ne mogu da vjerujem da nece poslati sa TN-omTHEC wrote:ja samo od jednog nisam dobio i to za Club de nuit Intense Woman, tacnije lik mi je dva TN-a lazna dao, ali na kraju je srecom posiljka stigla i za taj parfem sam samo 3,5 KM otvaranje paketa platio, sto se ostalih parfema tice, svaki put je TN bio uredu i poprilicno brzo je to stizalo u BiH, u prosjeku mozda 10ak dana od dana kad je krenulo iz Indije, druga je stvar sto sam cekao po sedmicu da mi stigne ono pismo s carine da im dostavim cijenu parfemachannel10 wrote:Thec, dobije li se kod onog sellera iz Indije TN?
-
THEC
#6482 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
sacekaj malo, nekad im treba koji dan da posalju, ugl dobit ces ti TN sigurno, samo je pitanje hoces li sa njim moci pratiti posiljku ili ce stajati samo onaj datum kad je poslata posiljka i nista vise od toga, u svakom slucaju ne brini, sve i da ne dodje posiljka na kraju, pare ces moci vratitichannel10 wrote:Narucio sam dva parfema, a nisam dobio TN. Ne mogu da vjerujem da nece poslati sa TN-omTHEC wrote:ja samo od jednog nisam dobio i to za Club de nuit Intense Woman, tacnije lik mi je dva TN-a lazna dao, ali na kraju je srecom posiljka stigla i za taj parfem sam samo 3,5 KM otvaranje paketa platio, sto se ostalih parfema tice, svaki put je TN bio uredu i poprilicno brzo je to stizalo u BiH, u prosjeku mozda 10ak dana od dana kad je krenulo iz Indije, druga je stvar sto sam cekao po sedmicu da mi stigne ono pismo s carine da im dostavim cijenu parfemachannel10 wrote:Thec, dobije li se kod onog sellera iz Indije TN?(nisu male pare da rizikuje nestanak).
-
channel10
#6483 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Znam da cu moci vratiti pare, ali mi cudno ako posalje bez TN-a. Ovi nasi bi jedva docekali...
-
housetent
#6484 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Sta preporucujete za ljeto,svježe i postojano
- KB9
#6485 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
amara, naravno
-
channel10
#6486 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Zar je jos uvijek ima kupiti?
-
Adoxxx
#6487 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!

Ja sebi narucio ovaj za nadolazece dane
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#6488 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Dobro miriski, ali na mojoj koži postojanost tanka...Adoxxx wrote:
Ja sebi narucio ovaj za nadolazece dane
-
THEC
#6489 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ima li jos neki parfem pored Amare, da ima slicne performanse kao i Amara ? - naravno mislim na ove citrusne, ili sto bismo rekli ljetne parfeme 
- KB9
-
THEC
#6491 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ovaj je poprilicno popularan, no ipak ga ne smijem na slijepo kupovati, morat cu vidjeti da negdje nabavim dekant, 5/10ml
-
nexus90
#6492 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja sam bas skoro uzeo D&G Light Blue Intense i performanse su super. Pored toga, Invictus Aqua.THEC wrote:ima li jos neki parfem pored Amare, da ima slicne performanse kao i Amara ? - naravno mislim na ove citrusne, ili sto bismo rekli ljetne parfeme
- KB9
#6493 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ni prvi ni drugi nisu citrusi koje lik trazinexus90 wrote:Ja sam bas skoro uzeo D&G Light Blue Intense i performanse su super. Pored toga, Invictus Aqua.THEC wrote:ima li jos neki parfem pored Amare, da ima slicne performanse kao i Amara ? - naravno mislim na ove citrusne, ili sto bismo rekli ljetne parfeme
- konektovan
#6494 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Je li neko mozda koristio iceberg twice???
Ima na ekupi.ba, 33.80 KM za 125 ml, jeftino, pa rekoh da uzmem sebi, visok je datum
a i kontsm ako se ne svidi, moze posluziti kao osvjezivac za auto... 
Ima na ekupi.ba, 33.80 KM za 125 ml, jeftino, pa rekoh da uzmem sebi, visok je datum
- stachu
#6495 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Barem kod mene, postojanost 0...konektovan wrote:Je li neko mozda koristio iceberg twice???
Ima na ekupi.ba, 33.80 KM za 125 ml, jeftino, pa rekoh da uzmem sebi, visok je datuma i kontsm ako se ne svidi, moze posluziti kao osvjezivac za auto...
-
Juliuscezar
#6496 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
imam ja. Dobijao sam komplimente ako nešto znači. Ima taj neki prozračni starinski šmek. Sto se tice postojanosti meni je to tesko govoriti jer ja bilo koji parfem prestanem osjecat brzo.konektovan wrote:Je li neko mozda koristio iceberg twice???
Ima na ekupi.ba, 33.80 KM za 125 ml, jeftino, pa rekoh da uzmem sebi, visok je datuma i kontsm ako se ne svidi, moze posluziti kao osvjezivac za auto...
- konektovan
#6497 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Vecina parfema koje gotivim su nastali, u 80 im i 90 im, naravno, ima dobrih u godinama poslije, a i ovaj iceberg je nastao u 90 im, pa kontam da je to neka old school varijanta i da ne mogu napraviti zaheb. Ako je postojanost loša, tu je kolicina od 125 ml da se prskam malo cesce...bhnapoleon1 wrote:imam ja. Dobijao sam komplimente ako nešto znači. Ima taj neki prozračni starinski šmek. Sto se tice postojanosti meni je to tesko govoriti jer ja bilo koji parfem prestanem osjecat brzo.konektovan wrote:Je li neko mozda koristio iceberg twice???
-
Juliuscezar
#6498 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
onda bi ti trebao leći. Ja sam u zadnje vrijeme navukao se na al rehab uljane, zanimljivi su
- friskyoreo
#6499 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ima li negdje kao neki katalog za ove armaf parfeme koji pokazuje kojem "originalnom" parfemu su slicni? Valjda skontate sta mislim.
Recenzija nakon koristenja Armaf CDN duze vremena - odusevljen. Nikad nisam imao bolji parfem, a imao sam ih od armanija do... Jaknu sam naspricao kada sam krenuo na odmor, nakon 6 dana parfem se jos uvijek osjeti. Jeste da je onaj efekat kad se tek nanese malo intenzivan, (to mi je u pocektu i smetalo jer mi licilo na neki parfem za stariju gospodu
) ali nakon 10-15 minuta to nadodje i stvarno bude ekstra.
Recenzija nakon koristenja Armaf CDN duze vremena - odusevljen. Nikad nisam imao bolji parfem, a imao sam ih od armanija do... Jaknu sam naspricao kada sam krenuo na odmor, nakon 6 dana parfem se jos uvijek osjeti. Jeste da je onaj efekat kad se tek nanese malo intenzivan, (to mi je u pocektu i smetalo jer mi licilo na neki parfem za stariju gospodu
- vjeshalica
#6500 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Vala nije isto prskati po haljinama i po sebi
Ne mozes na osnovu postojanosti na haljinama gledati postojanost na tijelu,nekad to prskanje po haljinama zasiti covjeka i na kraju zagusi da se zgadi.Doduse nemamo svi ista iskustva.
Ne mozes na osnovu postojanosti na haljinama gledati postojanost na tijelu,nekad to prskanje po haljinama zasiti covjeka i na kraju zagusi da se zgadi.Doduse nemamo svi ista iskustva.