ultima_palabra wrote:E baš me zanima da li bi se složio sa tim prije 10 godina
Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti
- kamen spoticanja
#6476 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
- kamen spoticanja
#6477 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
pa ne mozes kritikovat svoju vlastitu stranku....sdp je postao lijevo krilo sbb-akakavdanakneiskustvu wrote:spominju li sbb-ovci u predizbornoj kampanji ikako sdp,i obratno,spominju li sdp-ovci ikako sbb?
- Maystor
#6478 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
vrlo je jednostavno, SDA je najveće zlo u ovoj državi. svako je bolji od njih, čak i Fahro
- kamen spoticanja
#6479 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
cetmi wrote:Drugovi, pokrađeni smo.
Ovo će biti prva Fahrina izjava u nedjelju naveče.
vidjet ces kad pokusa napraviti nerede
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#6480 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
ultima_palabra wrote:E baš me zanima da li bi se složio sa tim prije 10 godina
- Zavatoni
#6481 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Najveći problem ove SBB organizacije je...što je kriminalna.
SBB je identificirana sa Fahrudinom Radončićem...kao što je i SBiH sa Harisom Silajdžićem, a SNSD sa Miloradom Dodikom...
Fahrudin Radončić je upetljan u svaku veću kriminalnu priču u BiH...Gaši, Keljmendi i Turković su samo najpoznatiji primjeri...privredni/politički kriminal nećemo ni spominjati...
Samim tim:
- svi članovi SBB-a su upetljani u kriminaliziranu organizaciju
- svi SBB glasači daju podršku kriminaliziranju društva u cjelini
- svi politički subjekti koji koaliraju sa SBB-om surađuju sa kriminaliziranim organizacijama.
Ovo je moje mišljenje sa kojim izlazim na izbore, koliko god bilo nedokazano i nepresuđeno da je Fahrudin Radončić kriminalac.
SBB je identificirana sa Fahrudinom Radončićem...kao što je i SBiH sa Harisom Silajdžićem, a SNSD sa Miloradom Dodikom...
Fahrudin Radončić je upetljan u svaku veću kriminalnu priču u BiH...Gaši, Keljmendi i Turković su samo najpoznatiji primjeri...privredni/politički kriminal nećemo ni spominjati...
Samim tim:
- svi članovi SBB-a su upetljani u kriminaliziranu organizaciju
- svi SBB glasači daju podršku kriminaliziranju društva u cjelini
- svi politički subjekti koji koaliraju sa SBB-om surađuju sa kriminaliziranim organizacijama.
Ovo je moje mišljenje sa kojim izlazim na izbore, koliko god bilo nedokazano i nepresuđeno da je Fahrudin Radončić kriminalac.
- JOHNNYJUVE
#6482 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
nemoj mi te šuplje sviju ti, vecih kriminalaca od LAGUMDŽIJE, HARISA TIHICA BAKIRA i onih prijasnjih BRANKOVICA i komppanije koja je unistila elektropprivredu NEMA!
pusti tu suplju upetljan... bas cudno da nije jos uvijek u zatvoru... i ja ne kazem da je on cist ili stranka da je cista AL JE BOLJA OD SVAKE DRUGE JAČE (SDA,SDP,SZBIH)
-
MUNAFIK
#6483 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
kakva je ono parada u ZETRI?
Zetra u sred Sarajeva a napunili je koliko ja nabrojah sinoc kada sam prolazio preko 100 autobusa, nije valjda da je rada imala organizovan prevoz iz grada do Zetre
Sinoc u Zetri najmanje ljudi iz Sarajeva je bilo, i ne razumijem kako mozete (vi SBB) podrzavati tako ocite lazi i tako ocitu direktivu kojom radoncic vodi kampanju u Avazu...
Zetra u sred Sarajeva a napunili je koliko ja nabrojah sinoc kada sam prolazio preko 100 autobusa, nije valjda da je rada imala organizovan prevoz iz grada do Zetre
Sinoc u Zetri najmanje ljudi iz Sarajeva je bilo, i ne razumijem kako mozete (vi SBB) podrzavati tako ocite lazi i tako ocitu direktivu kojom radoncic vodi kampanju u Avazu...
- ultima_palabra
#6484 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ispadoše oni jedina stranka koja autobusima dovodi pristalice...MUNAFIK wrote:kakva je ono parada u ZETRI?
Zetra u sred Sarajeva a napunili je koliko ja nabrojah sinoc kada sam prolazio preko 100 autobusa, nije valjda da je rada imala organizovan prevoz iz grada do Zetre![]()
-
vemus
#6485 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Smijesni su.MUNAFIK wrote:kakva je ono parada u ZETRI?
Zetra u sred Sarajeva a napunili je koliko ja nabrojah sinoc kada sam prolazio preko 100 autobusa, nije valjda da je rada imala organizovan prevoz iz grada do Zetre![]()
Predvidjam da nece imati nijednog nacelnika u Sarajevu.
A onda ide prica, pokradeni smo kao i 2010.
-
Alfa_Ze
#6486 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
MUNAFIK wrote:kakva je ono parada u ZETRI?

-
dragonz
#6487 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Jeste dokazano jer je u ratu (mislim da je 1993.godine) osuđen za odavanje službene tajne iz zatvora ga je izvukao Bakir Izetbegović te su ga potpisivanjem dejtonskog sporazuma 1995.godine uključili u sve pomilovane od strane Alije Izetbegovića.Haris033 wrote: Da - pripisuju mu da je kriminalac (do sada nije dokazano).
-
Alfa_Ze
#6488 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
prepisan ''recept'' sa proslih izbora, tipicno SBB-ovski !!
- Northstar
#6489 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Nemojte tako.Svjesni ste da ce im biti ukradeno 150 hiljada glasova.Zar ne vjerujete Avazu koji je te kradje vec najavio u sarajevskim opcinama Novi Grad i Centar, a 8.10. cemo saznati gdje nam je dragi Utemeljitelj jos sprijecen da uvede blagostanje, pravdu i omoguci razvoj napacenim lokalnim zajednicama.Alfa_Ze wrote:MUNAFIK wrote:kakva je ono parada u ZETRI?
- Haris033
#6490 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Maystor wrote:vrlo je jednostavno, SDA je najveće zlo u ovoj državi. svako je bolji od njih, čak i Fahro
-
pOZz
#6491 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Slažem se da je SDA najveće zlo, ali je Fahrudin Radončić velika opasnost za ovu državu u budućnosti. Kad bih mor'o birati, ne d'o mi Bog takve situacije, prije bih se odlučio za SDA nego za najvećeg graditelja poslije Husref bega (zbog ovakvih kvalifikacija, a da ne govorim o kriminalnom miljeu, smatram ga većom opasnosti od SDA). Najbolje bi bilo bez ijednih i drugih u vlasti, nadam se da se bliži taj dan.Maystor wrote:vrlo je jednostavno, SDA je najveće zlo u ovoj državi. svako je bolji od njih, čak i Fahro
-
Alfa_Ze
#6492 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
bas se vidi !!R_v_P20 wrote:A sta se to tacno stavlja na teret Fahri i sto je dokazano ? Milion nekih prica, nekih kradja i kirminalni radnjih koje mi NE ZNAMO, dok savrseno normalan covjek zna i vidi sta je pokrala sadasnja vlast u ovih 20 godina !?

-
loodilolol
#6493 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ovaj je najjaci kandidat SBB-a. Samo Vas bruka...
-
loodilolol
#6494 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Sto se druze ljutis...tema je vezana za SBB. Necemo u ovu temu postati kandidate ostalih stranaka. Ti se ko nadje uvrijedjenR_v_P20 wrote:Ovog delekata iznad iz SDA, koji je na budzetu i kojem je prpa bi zamolio, onako kulturno da odjebe
Pogledajte njegove postove i svaki je anti SBB, te je takodjer u svakom postu ubaciao ove klipove.
Nemam problema ni sa cijm misljenjem, ali ako neko dodje namjenski da sere po forumu, tome se mora stati u kraj. Nadam se da ce admini nesto uraditi po tom pitanju
-
OmerD
#6495 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
A jeste smijesni. KO je rekao da su to samo ljudi iz Sarajevo? Pa vi ljudima imputirate stvari a da uopste niste upuceni. Radoncic je u svom govoru cak i par puta rekao kako se zahvaljuje svima koji su dosli iz citave BiH i koji su cijeli dan putovali. Znaci SBB to i ne krije, nego samo vi pravite skandal od toga. SDP i SDA su godinama tako dovodili ljude na svoje skupove pa se nisu usudili unajmiti Zetru jer je ne bi napunili.MUNAFIK wrote:kakva je ono parada u ZETRI?
-
OmerD
#6496 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Imas li i sliku sa kantama za smece da tako stavimo sliku svih politicara koji su prije njega bili? Zapravo u vecini ulica i nema adekvatnih kanta za smece pa nam ni to nisu dali.Alfa_Ze wrote:bas se vidi !!R_v_P20 wrote:A sta se to tacno stavlja na teret Fahri i sto je dokazano ? Milion nekih prica, nekih kradja i kirminalni radnjih koje mi NE ZNAMO, dok savrseno normalan covjek zna i vidi sta je pokrala sadasnja vlast u ovih 20 godina !?![]()
-
loodilolol
#6497 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Niko nije savrsen. Ja nemam namjeru ni glasati. Nije sve savrseno i nemoj se ljutiti. Vas je kandidat i gotovo. Tema je vezana za SBB i zato je postan. Ukupno na izborima imam tri kandidata, ali to si vec vidio. Pozzz i sretno na izborima.R_v_P20 wrote:Nisam ja uvredjen kada je normalna diskusija, ali sinoc prolazim kroz izborne teme i u SVAKOJ gdje je kandidat SBBa vezano ili ne za ove klipove ti si iste postavio. Zasto ? U svakoj stranci ima "kukolja" pa i ovde, da bude sve savrseno ne moze!
Kreni od sebe, da li si ti 100% savrsen ?
-
OmerD
#6498 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Logicno, pratim ovaj forum vec tri godine i vidio sam kako je prije bilo sve isto ovako,samo umjesto sto je ovdje vladao SDA, bio je SDP. Eh sada su dosli svi poltroncici sdaovski da blate svakog ko se usudi nesto reci protiv njih.R_v_P20 wrote:Druze, dzabe to objasnjavati, jer ovde se samo potencira negativna strana. Ja sam iznenadjen moram ti priznati radi komentara na forumu, dok u stvarnosti kada pricam sa obicnim ljudima, veliki broj njih, kao i omladine ce da glasa za SBB.
To i jest razlog sto sam se nakon tri godine citanja ukljucio, jer ovo je vise sramota sta se radi. Ovako se radilo dvije decenije gradjanima, a sada nas terorisu i na internetu.
-
loodilolol
#6499 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
Ovo je pozitivna strana sto sam ja postao. Da se bar malo nasmijemo...samo se nesto raja prepucava. Neka svako glasa za onoga ko je najbolji. Svi pricaju o manama a niko o lijepim stranama i planovima. Nadam se da ce raja sakupiti sto vise ovakvih clipova pa da pogledamo malo i pozitivne stvari - mislim na smijemo se. Vozdrica i jos jednom sretno na izborimaR_v_P20 wrote:Druze, dzabe to objasnjavati, jer ovde se samo potencira negativna strana. Ja sam iznenadjen moram ti priznati radi komentara na forumu, dok u stvarnosti kada pricam sa obicnim ljudima, veliki broj njih, kao i omladine ce da glasa za SBB.
-
Alfa_Ze
#6500 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku
izvini jarane, mozel' vako :R_v_P20 wrote:Druze, dzabe to objasnjavati, jer ovde se samo potencira negativna strana. Ja sam iznenadjen moram ti priznati radi komentara na forumu, dok u stvarnosti kada pricam sa obicnim ljudima, veliki broj njih, kao i omladine ce da glasa za SBB.
зивио Савез за бољу будуцност!!
зивио ФехрA
valjda si sad zadovoljan ??