Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
OldMayor

#6476 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by OldMayor »

It_is_a_Leclerc wrote:Meni je totalno "za brigu" ovo sa Jusufom.

Evo i zašto.

Ovaj "vi ste, vi ste" fb profil KS BiH obično se oglašava po tako tim pitanjima, i kaže nešto - "Brz oporavak" bla-bla.
Sad nema ništa. Uz to, Jusuf kaže : "Posebno mi je žao mi je da sad neki ljudi žele napraviti priču da sam otišao iz reprezentacije. Stvarno nije uredu da tako pričaju…" Samo da ne bude da su se Harun i Duško naljutili na Jusufa, i da bi mogao biti istjeran.
Ma ne bi ja bas tako daleko isao, jer je Juka jos prije nekoliko dana rekao da je povrijedio koljeno kod proslave, kad su se bacili na teren, ali kao bice valjda ok. I jbga ocito nije ok.

Velika steta, ali izgurat nekako.
SSemir

#6477 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by SSemir »

inace, imam brigu hocemo li proci kvalifikacije ove. onako realno, tanki smo..pa ne znam je li mi ikad ovako slabo izgledala reprezentacija kao sad. mozda samo jos onda kad smo igrali svjetsko u srbiji cini mi se, poslije odlaska hukica i klape..
neno#4

#6478 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by neno#4 »

Evo i zašto.

Ovaj "vi ste, vi ste" fb profil KS BiH obično se oglašava po tako tim pitanjima, i kaže nešto - "Brz oporavak" bla-bla.
Sad nema ništa. Uz to, Jusuf kaže : "Posebno mi je žao mi je da sad neki ljudi žele napraviti priču da sam otišao iz reprezentacije. Stvarno nije uredu da tako pričaju…" Samo da ne bude da su se Harun i Duško naljutili na Jusufa, i da bi mogao biti istjeran.
Brini se ti za sebe i svoj zivot, bla-bla. Ili nemas pametnija posla i praviti konstrukcije sta bi bilo kad bi bilo.
hrastov žižak

#6479 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrastov žižak »

tako je, neno4 ima monopol na brigu za repku na ovom forumu :wink:
It_is_a_Leclerc

#6480 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

neno#4 wrote:

Evo i zašto.

Brini se ti za sebe i svoj zivot, bla-bla. Ili nemas pametnija posla i praviti konstrukcije sta bi bilo kad bi bilo.
Probajte biti malo manje napasni, agresivni i nepristojni, pa ću još možda i razmisliti da vas poslušam.

Dotad, skinite mi se s ključne kosti.
OldMayor

#6481 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by OldMayor »

Ja bih volio da je sve cisto, ubijedjen sam bio da su se oni fino dogovorili i da je otisao zbog povrede.

Medjutim, direktor reprezentacija Stojanovic izjavi veceras da je Juka samo otisao, da se nije javio valjda njihovom ljekaru, jos je nesta spominjao u smislu mlad je, nisam bas najbolje cuo. Jbg onda je on izgleda bas napustio pripreme.

Mislim, u cemu je problem jbt. Dodji nek te doktor pregleda i bye svojim putem.

Ili im je Dusko zado tempo, i onaj Cooper ode prije nego sto je doso.
OldMayor

#6482 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by OldMayor »

neno#4 wrote:

Evo i zašto.

Nurkic ocito nije otisao na ok nacin. U smislu da se pozdravio sa stabom, trenerom, fino se dog da ne moze igrat i gotova stvar. Ali je on izgleda zbrisao gdje u zg ili zadar i rekao da su mu ljekari savjetovali da ne igra.

Nasi samo traze da dodje i da to isto nasi doktori urade.

Ili Igor laze onda.

P.S. Nurkic je meni legenda, ja sam uvjeren da on voli ovu zemlju i da zeli da igra. Samo eto dobro bi bilo da se ovo rascisti.
It_is_a_Leclerc

#6483 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Pa normalno da ima nešto.
Potpuno je jasno da nešto nije "uklopilo", ali ne smije se to ovdje napisati bez dozvole pojedinaca.

Uostalom, zašto se selektor, Harun ili bilo ko drugi nije oglasio o ovome ?!
__Phoenix__

#6484 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by __Phoenix__ »

Ne treba zaboraviti da Denver ima svog čovjeka koji se ne odvaja od Jusufa otkada je on u Sarajevu...
Siguran sam da je na njihovo insistiranje obustavljeno sve.
Brat

#6485 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Brat »

Navodno ih Duško ubi treninzima. Po tri sata traju.
BHF_Manijak

#6486 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by BHF_Manijak »

__Phoenix__ wrote:Ne treba zaboraviti da Denver ima svog čovjeka koji se ne odvaja od Jusufa otkada je on u Sarajevu...
Ma garant je pasa vidio kako ih Dusko kara, pa k'o veli vodi "malog" nazad, dok je jos citav! :lol: :mrgreen:
neno#4

#6487 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by neno#4 »

It_is_a_Leclerc wrote:
neno#4 wrote:

Evo i zašto.

Probajte biti malo manje napasni, agresivni i nepristojni, pa ću još možda i razmisliti da vas poslušam.

Dotad, skinite mi se s ključne kosti.
Dao sam ti dobronamjeran savjet. Umjesto sto kritikujes, trosis energiju na forum i bavis se pricama rekla-kazala, usmjeri energiju da poboljsas sebe.
OldMayor

#6488 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by OldMayor »

__Phoenix__ wrote:Ne treba zaboraviti da Denver ima svog čovjeka koji se ne odvaja od Jusufa otkada je on u Sarajevu...
I ja mislim da je ovo u pitanju. Vjerovatno ima tu i povrede, ali sigurno je i njih strah da se to jos vise ne pogorsa. Zato skontali, vodi malog dok je jos citav.

Ne znam, isto kao i sa Cooperom sto mi nije bilo bas nacisto. Prvo lik ode nit se kome javio ni nista, ovi u Savezu pojma nemaju, Dusko nema pojma. Eto na kraju ispade otisao zbog licnih razloga, vratio se bio koji dan, ispade da je povrijedjen i opet ode.

Bas smo okrnjeni, ali eto nisu ni Britanci u punom sastavu, Islandjane ako ne mozemo dobit, ne trebamo se ni bavit kosarkom.
burek_in_space

#6489 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by burek_in_space »

OldMayor wrote:Islandjane ako ne mozemo dobit, ne trebamo se ni bavit kosarkom.
Smijem se zakleti da je poneki navijach na nekom njihovom forumu isto ovo pisao, kad smo ih mi zapali u barazhu za odlazak na SP u rukometu :mrgreen:
Pismonosa

#6490 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Pismonosa »

Da nam fali Nihad, to znamo. Ali da onoliko zavisimo od Nurkića i Mirze, to me iznenadilo. Mislim, riječ je o Švedskoj. Halo, Švedskoj!

I opet je Duško morao uvesti Mirzonija i Juku da stižu zaostatak i vraćaju utakmicu u egal. Protiv jebene Švedske!

Znači drugovi, nama su kvalifikacije pod znakom pitanja bez ove trojice. Taman da su nam protivnici u rangu San Marina.

Nisam previše optimista gledajući naš kompletan igrački kadar. Da jebe rak raka.
Last edited by Pismonosa on 01/08/2014 10:38, edited 1 time in total.
phillie

#6491 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by phillie »

burek_in_space wrote:
OldMayor wrote:Islandjane ako ne mozemo dobit, ne trebamo se ni bavit kosarkom.
Smijem se zakleti da je poneki navijach na nekom njihovom forumu isto ovo pisao, kad smo ih mi zapali u barazhu za odlazak na SP u rukometu :mrgreen:
Ili kad su kosarkasi onomad dobili Portugal u grupi...'ta ce Portugal :-) :lol:
Pismonosa

#6492 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Pismonosa »

Maloprije rekoh, mi smo bez spomenute trojke u rangu upravo tih ekipa kojima se sad smijemo s visine.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6493 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Tomahawk11 »

Opet sracka :roll:
Kad se konta da bi mogli nesto, pocinju sranja. Ne mozemo mi bez raspada sistema nikako.
Da vidimo sta nemamo.
Nemamo playa. Imamo Gordica, ali nece sam igrati.
Nemamo centra. Ne brojim to sto ce krpiti Andrija i Kikan. Nije to to.
Nemamo Djedovica.
Puno toga nemamo. Mozda se nekako preguraju kvalifikacije, ali ako budemo s svim ovim minusima na EP, imamo mahanje.
phillie

#6494 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by phillie »

Danas djeca pocinju borbu za opstanak

Hajde Polutku, Aleksicu... ostavite u amanet narednoj generaciji sta i vama ostavljeno :D
Artest

#6495 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Artest »

EP je za 13. mj. Sta crnjacite koji kurac.
Pitarrr82

#6497 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Pitarrr82 »

Tomahawk11
Globalni moderator

#6498 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Tomahawk11 »

Artest wrote:EP je za 13. mj. Sta crnjacite koji kurac.
Kako je krenulo, do tad ce ostati samo Pasalic.
Jbg, ako Nurkica uklanjaju sad iz kvalifikacija, mislis da ce mu dopustiti za godinu dana da igra na EP? Hoce, ali da platimo masno osigruanje za njega, a zna se da savez - nema para!
Nije u redu ovo da se kroz reprezentaciju prolazi kao da je zeljeznicka stanica, valjda ima neki red, javis se, povreda, nego preko fb selektor treba doznati da je Nurkic povrijedjen, onaj Amerikanac dodje-ode, ne zna niko nista, pa to je neozbiljno i sigurno ne doprinosi dobroj atmosferi u reprezentaciji.
Da ne govorim kako smo, kad se malo sumira nakon ovih prijateljskih, prilicno loshu igru pokazali. I dalje ne sumnjam u selektora, ali treba puno da se uradi s ovom ekipom da bi licila na ozbiljan tim. I fali jos par igraca za pojedine pozicije.
Artest

#6499 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Artest »

:zid: Kakvi bilmezi ovi iz Saveza. Zakuhavaju bez ikakve potrebe, hoce da ga prekrize i za dogodine...
To bi nam pomoglo?

Vasa je krivica sto ga niste odvratili da igra B diviziju, da bi ostao svjez i spreman za ono poslije. Naravno da ce i ovi iz Denvera pravit probleme, jer ga prakticno nisu ni vidjeli kako treba.
shalla

#6500 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by shalla »

neno#4 wrote:
neno#4 wrote:

Evo i zašto.

Dao sam ti dobronamjeran savjet. Umjesto sto kritikujes, trosis energiju na forum i bavis se pricama rekla-kazala, usmjeri energiju da poboljsas sebe.
http://www.klix.ba/sport/kosarka/kosark ... /140801049

I šta ćemo sad?
Ipak nije sve bajno ha?
Da je Savez imao mozga pa da ga se ne forsira toliko u utakmicama jebene B divizije možda sad ne bi bilo ovog "slučaja". A ovo kako je napisano od strane Saveza, miriše na baš zakuhavanje situacije, šta treba da ga izgubimo i za EP???
Post Reply