javalabašwewa wrote: a sto su se raskukaliiiiiiiiiiii![]()
bolje vam je da otvoreno kazete sta vam srce isce, umjesto da smrcate u cosku
Ramazan, opet ;)
- hadzinicasa
#6476 Re: Ramazan, opet ;)
- hadzinicasa
#6477 Re: Ramazan, opet ;)
šuti ne zakuhavajidicaa wrote:ja vas selamim....podne je vec nastupilo....a moglo bi se i malo zaspati poslije namaza....sladje je....
-
HomeArt
#6478 Re: Ramazan, opet ;)
elizabeth a wrote:Eh, sve vas hoću pitati, ko je ovdje sahan?![]()
hehehe ma to nene zezaju. Ništa im ne vjeruj
- paja patak
#6479 Re: Ramazan, opet ;)
pa jest, nisam umislilaarzuhal wrote:Haj ti navede dobar razlog...Paja viče kako su nekom pekinezeru, u mahali joj, stavili nako zvonce oko vrata pa cijeli dan tandrko sjotim zvonom po meraji...a čuj, cuki zvonce stavili
BHF_Manijak wrote:![]()
Mah na Paju posljedice haman ramazan ostavio,te macke je napadaju,stnad okolo hodaju...Gledaj kad izvuce jos nestA iz naftalina...
Sad ce vikend ako Bog da,pa ti ako nemas obaveza,dobro se naspavaj i odmori
eh da vidis kako vrabcima ostavim pšenice na balkonu, pa sve jeduarzuhal wrote:Viććeš sutra Paje:
''Joj, kakve sam vrabce danas vidjela!Sve me nešto ispod oka mjerkaju, ja ih pogledam - a oni se prave da nešta kljucaju po zemlji..brrrr''
pa kontam neki dan, joj ramazan je a ja njima hranu iznosim, vidi me ccc, pa se onda puknem smijat onako sama sebi
i btw skontala sam kako mi se macka popela na krov
- paja patak
#6480 Re: Ramazan, opet ;)
HomeArt wrote:elizabeth a wrote:Eh, sve vas hoću pitati, ko je ovdje sahan?![]()
hehehe ma to nene zezaju. Ništa im ne vjeruj
- wewa
#6481 Re: Ramazan, opet ;)
zivo me zanima kakopaja patak wrote:pa jest, nisam umislilaarzuhal wrote:Haj ti navede dobar razlog...Paja viče kako su nekom pekinezeru, u mahali joj, stavili nako zvonce oko vrata pa cijeli dan tandrko sjotim zvonom po meraji...a čuj, cuki zvonce stavili![]()
BHF_Manijak wrote:![]()
Mah na Paju posljedice haman ramazan ostavio,te macke je napadaju,stnad okolo hodaju...Gledaj kad izvuce jos nestA iz naftalina...
Sad ce vikend ako Bog da,pa ti ako nemas obaveza,dobro se naspavaj i odmori
ostavi svake godine, dobri manijace
![]()
eh da vidis kako vrabcima ostavim pšenice na balkonu, pa sve jeduarzuhal wrote:Viććeš sutra Paje:
''Joj, kakve sam vrabce danas vidjela!Sve me nešto ispod oka mjerkaju, ja ih pogledam - a oni se prave da nešta kljucaju po zemlji..brrrr''
![]()
pa kontam neki dan, joj ramazan je a ja njima hranu iznosim, vidi me ccc, pa se onda puknem smijat onako sama sebi![]()
i btw skontala sam kako mi se macka popela na krov
a uopste me ne cudi da se popela, kad vec tako fino okupljas vrapce
- paja patak
#6482 Re: Ramazan, opet ;)
joj wewo dobro si
nije mi to ni naumpalo
if da ti kazem, pa da druge macke procitaju i znaju kako ce se popet

if da ti kazem, pa da druge macke procitaju i znaju kako ce se popet
- wewa
#6483 Re: Ramazan, opet ;)
ne sekiraj se, ja cu tebe braniti od macaka ako ti budes tjerala nocne leptire, deal?paja patak wrote:joj wewo dobro si![]()
nije mi to ni naumpalo
![]()
if da ti kazem, pa da druge macke procitaju i znaju kako ce se popet![]()
- oldschool
#6484 Re: Ramazan, opet ;)
Pih, mudra je ona, vrapce je ostavila k'o topovsko meso, da nju ne ''ujedaju''.wewa wrote: zivo me zanima kako
a uopste me ne cudi da se popela, kad vec tako fino okupljas vrapce
- paja patak
#6485 Re: Ramazan, opet ;)
pa popela se preko komsijine supe na moj balkon, pa nekako je morala uz fasadu na drugi balkon pa s njega je mogla skroz lahko na stolicu ili stol, na ogradu, pa na kkrovwewa wrote:ne sekiraj se, ja cu tebe braniti od macaka ako ti budes tjerala nocne leptire, deal?paja patak wrote:joj wewo dobro si![]()
nije mi to ni naumpalo
![]()
osjecam se glupo da pricam o macki koje se penje uz fasadu, ali mogu one svasta
Edit: i onda je presla preko krova na drugu stranu kuce, tj tacno se spustila ipred moje sobe
- oldschool
#6486 Re: Ramazan, opet ;)
paja patak wrote:pa popela se preko komsijine supe na moj balkon, pa nekako je morala uz fasadu na drugi balkon pa s njega je mogla skroz lahko na stolicu ili stol, na ogradu, pa na kkrovwewa wrote:ne sekiraj se, ja cu tebe braniti od macaka ako ti budes tjerala nocne leptire, deal?paja patak wrote:joj wewo dobro si![]()
nije mi to ni naumpalo
![]()
![]()
![]()
![]()
osjecam se glupo da pricam o macki koje se penje uz fasadu, ali mogu one svasta![]()
Da nije Halle Berry, muški će odmah sve pootvarati.
- kolega
#6487 Re: Ramazan, opet ;)
selam poslijepodnevni 
kako se ovde priča dalje razvijala, jel' hadžinica-sa odlučila šta će za iftar ... malo me je moram priznati zabrinula sa onim pitanjem za Jami klepe, mislim nije red, hadžinica a kupovne klepe

kako se ovde priča dalje razvijala, jel' hadžinica-sa odlučila šta će za iftar ... malo me je moram priznati zabrinula sa onim pitanjem za Jami klepe, mislim nije red, hadžinica a kupovne klepe
- wewa
#6488 Re: Ramazan, opet ;)
nisam sigurna da te mogu odbraniti od tako talentovane mackepaja patak wrote:pa popela se preko komsijine supe na moj balkon, pa nekako je morala uz fasadu na drugi balkon pa s njega je mogla skroz lahko na stolicu ili stol, na ogradu, pa na kkrovwewa wrote:ne sekiraj se, ja cu tebe braniti od macaka ako ti budes tjerala nocne leptire, deal?paja patak wrote:joj wewo dobro si![]()
nije mi to ni naumpalo
![]()
![]()
![]()
![]()
osjecam se glupo da pricam o macki koje se penje uz fasadu, ali mogu one svasta![]()
Edit: i onda je presla preko krova na drugu stranu kuce, tj tacno se spustila ipred moje sobe![]()
- elizabeth a
#6489 Re: Ramazan, opet ;)
Da to nije bila ova cica maca?paja patak wrote: pa popela se preko komsijine supe na moj balkon, pa nekako je morala uz fasadu na drugi balkon pa s njega je mogla skroz lahko na stolicu ili stol, na ogradu, pa na kkrov![]()
![]()
![]()
Edit: i onda je presla preko krova na drugu stranu kuce, tj tacno se spustila ipred moje sobe![]()

- paja patak
#6490 Re: Ramazan, opet ;)
iff njoj bi i ja otvorilaoldschool wrote:Da nije Halle Berry, muški će odmah sve pootvarati.
- paja patak
#6491 Re: Ramazan, opet ;)
wewa wrote:nisam sigurna da te mogu odbraniti od tako talentovane macke![]()
![]()
@elizabeth a potrefila si boju
nego idem ja sad za svojim obavezama, a vi uzivajte u danasnjem danu i da vam Uzviseni Allah olaksa post
- wewa
#6492 Re: Ramazan, opet ;)
amin! i tebi, pajo - idi s hajrom i cuvaj se macakapaja patak wrote:wewa wrote:nisam sigurna da te mogu odbraniti od tako talentovane macke![]()
![]()
![]()
spavam sa sabljom ispod jastuka, al pssst
@elizabeth a potrefila si bojubila je crna
![]()
![]()
nego idem ja sad za svojim obavezama, a vi uzivajte u danasnjem danu i da vam Uzviseni Allah olaksa post
- kolega
#6493 Re: Ramazan, opet ;)
ma ne brinite se, ... kad naša patkica aBd nađe kakvog hairli mačka neće ona više ni mukajet se činiti za tim prozorskim mačkama 
- wewa
#6494 Re: Ramazan, opet ;)
nije ti to nista sigurno - evo vidi mene, 'dje su leptirici, a 'dje djuvegijakolega wrote:ma ne brinite se, ... kad naša patkica aBd nađe kakvog hairli mačka neće ona više ni mukajet se činiti za tim prozorskim mačkama
- kolega
#6495 Re: Ramazan, opet ;)
tvoj slučaj potvrđuje da postoje i dalekomentni leptirići pa to sve fercera i na daljinu a zamisli ti kako će to aBd leptirat kad đuvegija bude bliže, recimo na nekoliko minuta hoda, ili što bi bijela rekla, jednu ili dvije sahife 
- wewa
#6496 Re: Ramazan, opet ;)
kolega, ja se leptirica BOJIMkolega wrote:tvoj slučaj potvrđuje da postoje i dalekomentni leptirići pa to sve fercera i na daljinu a zamisli ti kako će to aBd leptirat kad đuvegija bude bliže, recimo na nekoliko minuta hoda, ili što bi bijela rekla, jednu ili dvije sahife
ali kuzim na koje leptirice ti mislis
nasli nasu Elizabethu zezati cccclilla wrote:a jedan što voli sakupljati tanjireelizabeth a wrote:Eh, sve vas hoću pitati, ko je ovdje sahan?![]()
![]()
- elizabeth a
#6497 Re: Ramazan, opet ;)
Jes' vala, mene su našliwewa wrote:nasli nasu Elizabethu zezati cccclilla wrote:a jedan što voli sakupljati tanjireelizabeth a wrote:Eh, sve vas hoću pitati, ko je ovdje sahan?![]()
![]()
Da vas obradujem, malo više od 5 sati ostalo do iftara
-
Mustafapasa
- kolega
#6499 Re: Ramazan, opet ;)
mustafa-paša, dobra fleš prezentacija 
jel' ovo ostatak ekipe prionuo na one jastuke što podjelih i sad pajke
jel' ovo ostatak ekipe prionuo na one jastuke što podjelih i sad pajke