Klanjas li namazBloo wrote:https://www.n-um.com/da-li-je-homoseksualac-nevjernik/Nivelacija wrote:Javno promovisanje NEMORALA samo treba da nam poveća AMBICIOZNOST u radu na promovisanju ISLAMA !!!
Lazes li?
Psujes li?
Kladis li se?
Konzumiras li alkohol?
Povorka ponosa u Sarajevu
- beni-bu-man
#6476 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
- Sara03
#6477 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Da li postiš?beni-bu-man wrote:Klanjas li namazBloo wrote:https://www.n-um.com/da-li-je-homoseksualac-nevjernik/Nivelacija wrote:Javno promovisanje NEMORALA samo treba da nam poveća AMBICIOZNOST u radu na promovisanju ISLAMA !!!
Lazes li?
Psujes li?
Kladis li se?
Konzumiras li alkohol?
- šatirana_ljubičica
#6478 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sara03 wrote: Lazes li?
Psujes li?
Kladis li se?
Konzumiras li alkohol?
Od svih navedenih poroka, niko nikad nigdje nije organizovao paradu toga... so.....
-
rrikikiki
#6479 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Da, kad smo kod toga i instagram treba spaliti.Ramzess Veliki wrote:Pa ono ... i ja sam ...rrikikiki wrote:
Ja sam za treci svjetski rat, brze je. Ne znam imaju li zivotinje i priroda toliko vremena da se nacekaju da vrsta izumre humanijim putem.![]()
Nekako je interesantnije, inace cemo svi kolektivno izluditi od vijesti tipa Kardasijanke pronosale novu torbicu ...![]()
![]()
- arzuhal
#6480 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Ne mislim, nako ba govorimdobar osjecaj wrote:Misliš da je svijet hodža uskraćen za takve muškarce? Ja ne.arzuhal wrote:Značajno bi bilo da se autuju, da budu iskreni, a ne da lažu ženu, djecu, familiju, društvo, državu i hodžu.
-
r_faruk
#6481 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
zahvaljujem na odgovoru. sve sam ja procitao sto si napisala, izvinjavam se na prethodnoj gresci roda. na ostala pitanja nisi odgovorila, pretpostavljam da ne zelis i, kao sto sam vec rekao, to postujem pa ih necu ni ponavljati.rrikikiki wrote:
Nije problem odgovorit cu. Svaka diskusija je dobra sve dok se postuju tudja misljenja.
Rodjena sam u Hrvatskoj. Od 16te sam zivjela i studirala u AMerici u New Yorku. Trenutno zivim u Aziji, u Singapuru.
Protiv nenormalnosti se borim tako da obavjestavam ljude da sam protiv promocije gej parade. Vise od toga ne mogu niti me zanima. Takodjer, nemam problema u nekoj diskusiji nekome reci, bilo de je hetero ili straight, da sam protiv promocije homoseksualizma kroz medije. Navela sam da imam prijatelje koji jesu homosksualci (3 para i 4 solo). Jos jednom navodim, molim te proticaj bolje drugi put, da sam za pravo nasljedjivanja pa cak i udomljivanje djece. Ali, nisam za paradiranje i promociju homoseksualizma kao neceg sto je standard i sto je normalno jer se nazalost homoseksualizam promovira kao nesto sto tinejdjeri trebaju probati. Zivjela sam i u Maleziji gdje je homoseksulanost zabranjena iako recimo ima puno ladyboysa.
Moj stav proizlazi iz istrazivanja, proucavanja, citanja, promatranja homoseksualnih parova oko sebe, druzenja sa svojim homoseksualnim prijateljima. Informacije ne dobivam sa kliksa, fb, instagrama, cnna ni russia today.
I zensko sam. Bolje citaj drugi put pa cu i ja manje morat pisati nazad.
lijep pozdrav.
-
elk
#6482 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
gaca, carapa, potkosulja, aparata....
- славянин
#6483 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pocelo je i ovdjer_faruk wrote:zahvaljujem na odgovoru. sve sam ja procitao sto si napisala, izvinjavam se na prethodnoj gresci roda. na ostala pitanja nisi odgovorila, pretpostavljam da ne zelis i, kao sto sam vec rekao, to postujem pa ih necu ni ponavljati.rrikikiki wrote:
Nije problem odgovorit cu. Svaka diskusija je dobra sve dok se postuju tudja misljenja.
Rodjena sam u Hrvatskoj. Od 16te sam zivjela i studirala u AMerici u New Yorku. Trenutno zivim u Aziji, u Singapuru.
Protiv nenormalnosti se borim tako da obavjestavam ljude da sam protiv promocije gej parade. Vise od toga ne mogu niti me zanima. Takodjer, nemam problema u nekoj diskusiji nekome reci, bilo de je hetero ili straight, da sam protiv promocije homoseksualizma kroz medije. Navela sam da imam prijatelje koji jesu homosksualci (3 para i 4 solo). Jos jednom navodim, molim te proticaj bolje drugi put, da sam za pravo nasljedjivanja pa cak i udomljivanje djece. Ali, nisam za paradiranje i promociju homoseksualizma kao neceg sto je standard i sto je normalno jer se nazalost homoseksualizam promovira kao nesto sto tinejdjeri trebaju probati. Zivjela sam i u Maleziji gdje je homoseksulanost zabranjena iako recimo ima puno ladyboysa.
Moj stav proizlazi iz istrazivanja, proucavanja, citanja, promatranja homoseksualnih parova oko sebe, druzenja sa svojim homoseksualnim prijateljima. Informacije ne dobivam sa kliksa, fb, instagrama, cnna ni russia today.
lijep pozdrav.
-
moet-perignon
#6484 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nivelacija wrote:Javno promovisanje NEMORALA samo treba da nam poveća AMBICIOZNOST u radu na promovisanju ISLAMA !!!
ima li ambicije da bude vise ambicija? malo mi nesto ta jedna.
-
mali jomu
#6485 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
SARAJEVO Udruženju "Svjetlo" data saglasnost
Dan prije parade ponosa bit će održana mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice"
Parada ponosa, oko koje se ovih dana mnogo govori i spori oko tog događaja, planirana je 8., a mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.

https://avaz.ba/vijesti/bih/512720/dan- ... e-porodice
Dan prije parade ponosa bit će održana mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice"
Parada ponosa, oko koje se ovih dana mnogo govori i spori oko tog događaja, planirana je 8., a mirna šetnja i skup "Dan tradicionalne porodice" 7. septembra.
https://avaz.ba/vijesti/bih/512720/dan- ... e-porodice
- tranquil
#6486 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Od svih navedenih poroka, svi su legalni, i bez neke velike društvene stigme, tako da nije bilo ni potrebe za tim... so....šatirana_ljubičica wrote:Sara03 wrote: Lazes li?
Psujes li?
Kladis li se?
Konzumiras li alkohol?
Od svih navedenih poroka, niko nikad nigdje nije organizovao paradu toga... so.....
- šatirana_ljubičica
#6487 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Pa hoćeš da kažeš da nije legalno LGBT pravo po državnom Ustavu? O, legalno je...tranquil wrote:Od svih navedenih poroka, svi su legalni, i bez neke velike društvene stigme, tako da nije bilo ni potrebe za tim... so....šatirana_ljubičica wrote:Sara03 wrote: Lazes li?
Psujes li?
Kladis li se?
Konzumiras li alkohol?
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#6488 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Čuj Udruženje Svjetlo i dan tradicionalne porodice hahahahahaha 
- tranquil
#6489 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Malo se pravimo glupi? LGBT parovi imaju sva prava kao i heteroseksualni?šatirana_ljubičica wrote:Pa hoćeš da kažeš da nije legalno LGBT pravo po državnom Ustavu? O, legalno je...tranquil wrote:Od svih navedenih poroka, svi su legalni, i bez neke velike društvene stigme, tako da nije bilo ni potrebe za tim... so....šatirana_ljubičica wrote:Od svih navedenih poroka, niko nikad nigdje nije organizovao paradu toga... so.....
A društvenu stigmu nisi ni negirala. Dovoljno je vidjeti ovu temu.
-
rrikikiki
#6490 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Lijepo pises ali mi nazalost stavljas rijeci u usta. Mozda je i problem sto nisi imao prilike procitati druge stvari koje sam napisala. Za to sam da svi imaju ista prava, i da se ljudi dijele samo na dobre i lose, ali agresivna promocija necega sto nije bioloski produktivno mi se ne svidja. Maltretirati manjinu nikada ne. Ali ako zelis da pricamo iskreno, bez skrivenih namjera, razlike zbog boje koze, kose, vjerske pripadnosti se ne mogu koristiti za usporedbu sa promocijom gender fluiditija, androgenosti, operacija za promjenu spola, medijskog guranja ka istrazivanju istog spola. To je barem moje misljenje. Ali da si ti gej i da te netko napadne ja bih ti uvijek pritekla u pomoc. Ili, ako vec zelis, da si crnac, marsovac, zena bez maternice. Sve su to ugrozene skupine. Ali promovirati jednakost ljudi bez obzira na boju koze nije isto sto i agresivno promovirati seksualnu devijaciju. Ne znam jesam li dovoljno dobro objasnila, nisam 100% zadovoljna ali nadam se da razumijes od kuda polzim i gdje idem.Neregistrirani wrote:'vako je i Hitler pricao i stvarao projekat-drzavu samo za potpuno psihicki zdrave i za reprodukciju sposobne jedinke. Svi ostali nemaju svrhu, samim tim ni razlog za postojanje. Sramota.rrikikiki wrote: Covjek je covjek, bez obzira na seksualnu orijentaciju ali kao sto i zeni koja je rodjena bez maternice nesto bioloski fali, ili djetetu sa down sindromom kojem takodjer nesto fali, tako i osobi koja je homoseksualno fali bioloska normalnost. Kad se maknes od iphona, robe, shopping mallova, bmw-a, nargile, instagrama, bioloski homsoeksualci su ljudi sa greskom.
Licemjerje nas ubi. OK je trpati zeni u dupe, ali musku nije. Jebi ga, dupe je dupe.
Meni ne smetaju, neka ih. Gori su mi straight ljudi koji vode devijantne zivote pune pijancenja, droge, varanja, kockanja, tuce, polnih bolesti, abortusa 5 puta godisnje. Iz tih porodica djeca definitivno izadju istraumirana. Ti su mi gori po drustvo, nego gejevi.
Ja sam nacionalna manjina u ovom dijelu Bosne od ranih devedesetih i znam na svojoj kozi kako je kad bi te strpali u logor ili barem prebili kosti samo zato sto si to sto jesi. Zato podrzavam da ljudi budu, otvoreno, to sto jesu, (dok god ostaju u granicama zakona, jer cesto brkate pedofiliju s homoseksualizmom, pa da naglasim...pedosima ne bih dao paradu, dao bih im vjesala), jer znam kako je kad te mrze.
P.s. nisam za to da se zeni trpa.... nikad bila, nikad necu biti. Meni osobno je i to devijacija i deprivacija ljudskog uma.
- tranquil
#6491 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nije valjda da već tuku?rrikikiki wrote:ali agresivna promocija
- Sara03
#6492 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nije valjda da hoće da po*ebu sve živo?tranquil wrote:Nije valjda da već tuku?rrikikiki wrote:ali agresivna promocija
-
rrikikiki
#6493 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Nisam znala kako da odgovorim. Ne znam koja drustva smatras normalnim a koje zemlje ne pa ne znam kako da ocijenim nesto normalnim ili ne. Ali evo sa svojeg stajalista: hrvatska nenormalna iako su kvarner i istra ok (od kuda sam), amerika ludjacka, singapur relativno normalan.r_faruk wrote:zahvaljujem na odgovoru. sve sam ja procitao sto si napisala, izvinjavam se na prethodnoj gresci roda. na ostala pitanja nisi odgovorila, pretpostavljam da ne zelis i, kao sto sam vec rekao, to postujem pa ih necu ni ponavljati.rrikikiki wrote:
lijep pozdrav.
- славянин
#6494 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sto sta fali, kao sto vec rekoh ne smetaju mi homoseksualci,lezbejke itd.. ali kada su tako agresivni i dosadjuju oko toga sa paradama i medijskom hajkom sto onda i drugi nebi mogli praviti parade ?? Isto kao da prije ove parade nije bilo istih u BiHVelkoski wrote:Čuj Udruženje Svjetlo i dan tradicionalne porodice hahahahahaha
- šatirana_ljubičica
#6495 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
and here we go again..tnx, but no thanks.tranquil wrote:
A društvenu stigmu nisi ni negirala. Dovoljno je vidjeti ovu temu.
-
rrikikiki
#6496 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Hahaславянин wrote:Pocelo je i ovdjer_faruk wrote:zahvaljujem na odgovoru. sve sam ja procitao sto si napisala, izvinjavam se na prethodnoj gresci roda. na ostala pitanja nisi odgovorila, pretpostavljam da ne zelis i, kao sto sam vec rekao, to postujem pa ih necu ni ponavljati.rrikikiki wrote:
lijep pozdrav.
-
rrikikiki
#6497 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Agresija se javlja u raznim oblicima. Ali ti to vec znastranquil wrote:Nije valjda da već tuku?rrikikiki wrote:ali agresivna promocija
- insomnia78
#6498 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Cekaj a kod pederasa nema ovoga?
pijancenja, droge, varanja, kockanja, tuce, polnih bolesti,
-
rrikikiki
#6499 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Sto se toga tice lose je na svim stranama.Sara03 wrote:Nije valjda da hoće da po*ebu sve živo?tranquil wrote:Nije valjda da već tuku?rrikikiki wrote:ali agresivna promocija
- šatirana_ljubičica
#6500 Re: Povorka ponosa u Sarajevu
Kod nas će policija čuvati lgbt a negdje gdje je to tradicija (parada) policija čuva ostatak od njih