UEFA Champions League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
2002

#6476 Re: UEFA Champions League

Post by 2002 »

Jel ovaj edo_79 onaj neki sto mu je haver onaj prevarant Billy Agic, ako jest ista je to sorta ne treba to uzimati za ozbiljno nego dati tablete i odmaknuti se :D
Fajcion

#6477 Re: UEFA Champions League

Post by Fajcion »

Ali def koja sprdačina je onaj PSG :-) :lol:
ljevoruki

#6478 Re: UEFA Champions League

Post by ljevoruki »

Nije bio penal na Suarezu.
Da se onaj kontakt svira Dzeko bi dobio barem dva penala po utakmici i uopce na svakoj utakmici bi bilo 3-4 penala.
Edin H.

#6479 Re: UEFA Champions League

Post by Edin H. »

edo_79 wrote: Ma nije bitno na kraju i što su izgubili ali da su izgubili od Barse bolan bolan .... čitava prva postava Barse zajedno sa klupom treba popušit sudiji što im je poklonio prolaz ....
Da, isto kao sto pogurase Bayern sinoc.
Tomahawk11
Globalni moderator

#6480 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

edo_79 wrote:
Tomahawk11 wrote:Joj ti price....jarane, nije ti 13....
Ja kontam nesto ces konkretno :roll:
Polako vidjećeš da sam u pravu ... idemo dalje ... ja volim gledat FUDBAL a ne unaprijed naštimane utakmice
Cuj vidjecu.....kontam sad ce nesto konkretno....ti pricas nako, u havu....zato te i pitam....vidim navalio Real i Barca....kontam sto Real...opet neka teorija zavjere....uzese li prosle godine titulu, uzese....jel sta sumnjivo bilo....nesto ne znam da jeste....al valjda red tako, da se proziva i izmisljaju imena igracima.....volim i ja fudbal, al mi degutantno da dajem neke pogrdne nadimke igracima.
edo_79

#6481 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

2002 wrote:Jel ovaj edo_79 onaj neki sto mu je haver onaj prevarant Billy Agic, ako jest ista je to sorta ne treba to uzimati za ozbiljno nego dati tablete i odmaknuti se :D
Druže ... nisi mi zanimljiv nimalo ... ;-)
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6482 Re: UEFA Champions League

Post by mali_milojica »

jeza u ledja wrote:
strong69 wrote: Ja ne kontam kako nekoga moze uopste da boli kurac za neku Barcu ili Real ili PSG. A pogotovo ne kontam da neko slini za njima ili da ih zove govnima. Ljudi moji, uzivajte u fudbalu. Ovakvu tekmu necete vidjeti dok ste zivi vise.
Da, fakat. :thumbup:
Vala da je neka utakmica i nije,ali ovo smo vjerovatno sad vidjeli i vise nikada.
animals

#6483 Re: UEFA Champions League

Post by animals »

Real, Barsa, Bayern , Juve..
i ostali...stas bolje, za UEFU..
magneti za gledatelje..
edo_79

#6484 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

Edin H. wrote:
edo_79 wrote: Ma nije bitno na kraju i što su izgubili ali da su izgubili od Barse bolan bolan .... čitava prva postava Barse zajedno sa klupom treba popušit sudiji što im je poklonio prolaz ....
meni sinoć nije bio jasan onaj crveni nikako .... :roll:
jasko_ba

#6485 Re: UEFA Champions League

Post by jasko_ba »

88 minut 3 : 1 bilo i ispadnes. Jos uvijek se cudim debilima :lol:
HardcoreMX

#6486 Re: UEFA Champions League

Post by HardcoreMX »

Nadzorna_ploca wrote: Takoe!
;-)
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#6487 Re: UEFA Champions League

Post by _BataZiv_0809 »

Tomahawk11 wrote:
edo_79 wrote: Gasi Ligu prvaka jer ako nisi Barsa il Real moš se jebat .... da vodiš 19:0 naštimaće ljudi sve ... PO PRAVILIMA ILITI PO ZAKONU ;-)
Vidim iznova i iznova ponavljas Real....red bi bio da kazes i sto? :?
:D
Charuga
Globalni moderator

#6488 Re: UEFA Champions League

Post by Charuga »

Muhamed Đakmić wrote:Jarane fasuješ 6 komada i kriv jedan od tih šest golova jer je neregularan. Pa što primi ostalih 5?

Sramota je spomenuti sudije, jednako je to retardirano kao kad je Portugal nas namlatio 6-2 uz naš gol koji je bio iz ofsajda i nedosuđen penal za Portugal, a mi krivili sudiju.

Samo mi je krivo što im nisu spucali 10 golova, jer očito da bi i to uspjeli da im je trebalo. Šteta što Pariz nema jako tifo grupu, da ovim preplaćenim levatima kosti polome.
Od početka do kraja ... :thumbup:
Edin H.

#6489 Re: UEFA Champions League

Post by Edin H. »

edo_79 wrote:
Edin H. wrote:
meni sinoć nije bio jasan onaj crveni nikako .... :roll:
Tesko da bi ih stigli ionako, ali upropasti covjek dobru utakmicu.
malakh
Location: šeher rajvosa - http://aqicn.org/city/bosnia-herzegovin ... s-embassy/
Grijem se na: ćumur
Vozim: opel vektru

#6490 Re: UEFA Champions League

Post by malakh »

avetinja wrote:Sve je ovo ofirno. Na Facebooku prije meča u Parizu objavljivalo se kako su velike kvote, a zna se da će Barca proći. Dernuše ih 4-0 i poče priča da li će Barca stići zaostatak. Svaki dan po jedna članak o tome. Ja svim jaranima rekao da Barca prolazi i bio sam u pravu. Izgleda mi kao namještaljka, jer koji bi normalan trener išao otvoreno 90+, a imaš rezultat u šaci. Što se tiče penala, ne znam, morao bih još jednom pogledati, pa govoriti. I ovi voditelji sa OBN su totalno neinformisani. Real, Partizan i još jedan tim su stizali isti zaostatak.
ma naštimano 100%.

tako isto meni jedan kolega, davne 2005. godine reče da tačan rezultat liverpoola i milana i tačan tok utakmice i da će se desiti čudo i livepool pobijediti na penale :lol: :lol:

a koji trener je išao otvoreno 90+ minuta, ako misliš na emerya onda se ti ozbiljno šališ.
Šibicar

#6491 Re: UEFA Champions League

Post by Šibicar »

Charuga wrote:
Muhamed Đakmić wrote:Jarane fasuješ 6 komada i kriv jedan od tih šest golova jer je neregularan. Pa što primi ostalih 5?

Sramota je spomenuti sudije, jednako je to retardirano kao kad je Portugal nas namlatio 6-2 uz naš gol koji je bio iz ofsajda i nedosuđen penal za Portugal, a mi krivili sudiju.

Samo mi je krivo što im nisu spucali 10 golova, jer očito da bi i to uspjeli da im je trebalo. Šteta što Pariz nema jako tifo grupu, da ovim preplaćenim levatima kosti polome.
Od početka do kraja ... :thumbup:
Vala i od mene. :thumbup:
Nadzorna_ploca

#6492 Re: UEFA Champions League

Post by Nadzorna_ploca »

Citam komentare tamo na portalu Pise raja kao odustajemo od fudbala. :mrgreen:
Eto nekog boli kurac za to. :mrgreen:
Joj raje jest tripovana ovaj rezultat ce velike posljedice ostaviti.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#6493 Re: UEFA Champions League

Post by mali_milojica »

Kad sljedeci krug Barca ispadne od autsajdera :D
Itsoktobealone

#6494 Re: UEFA Champions League

Post by Itsoktobealone »

jeza u ledja wrote:
Itsoktobealone wrote:PSG sam sebi kriv. Imali su šansi koje su trebali riješiti i to je to.

P.S: Aj' samo nek' se zakunu ovi navijači Barse da je jedan (oba) penala totalno opravdan? Jebiga, ovo je C H E A L S E A V O L U M E 2 scenario u najavi.
Cek, mozel jos jednom da se ponovi. I prvi penal je diskutabilan? :-)
Nista ondje diskutabilno nema.

Diskusija se moze voditi oko nedosudjenog penala za PSG u prvom (ruka na podu).
Uozbilji se. Pročitaj pravilnik UEFA-e za šta se svira penal a za šta ne. Nemoj mi ovdje iskustva iz naše kukuruz lige prenositi i kontati da je to mjerilo znanja i još me ubjeđivat' da je sve uredu. Evo, prvi penal nek bude čist (iako je i to šuhveli), drugi penal je presmiješno komentarisati jer onda po tom kriteriju onaj kontakt Verattia je bio za crvenog, penala i godinu dana suspenzije. Realnost - nijedno ni drugo nije vidjelo penala (zadnji i situacija sa Verattiom), al' jebiga, C H E A L S E A V O L U M E 2.

Usput, da me ne bi neko citirao kako branim PSG; nek su ispali, zaslužili su. Fulili su previše prilika i igrali usrano zadnjih 10 minuta. Jednostavno ko objektivni gledaoc fudbala, ovo sranje Barseloni nije prvi put a evo već prolazi godinama. O onim fukarama Neymaru a tek Suarez ne treba trošiti riječi. Svijet fudbala će biti ljepše mjesto kad ih više ne bude.
missko

#6495 Re: UEFA Champions League

Post by missko »

sevilja real barca atletiko pa jedan spanac mora do finala
edo_79

#6496 Re: UEFA Champions League

Post by edo_79 »

Edin H. wrote: Tesko da bi ih stigli ionako, ali upropasti covjek dobru utakmicu.
Ja to za ovu utakmicu cijelo vrijeme govorim ... Barsa bi ih možda stigla i bez penala .... ali pokloniti onako prolaz ... sad svi govore kako PSG pičkasto igra, a da se sjetimo malo bunkera italijanskih timova, ili autobusa Celzija .... tad nije bilo pičkasto tad se čuva rezultat :lol: :lol: :lol:

Baš kao što si rekao ime ... useru super dobru utakmicu
Tomahawk11
Globalni moderator

#6497 Re: UEFA Champions League

Post by Tomahawk11 »

missko wrote:sevilja real barca atletiko pa jedan spanac mora do finala
Kad su najjaci.
avetinja

#6498 Re: UEFA Champions League

Post by avetinja »

malakh wrote:
avetinja wrote:Sve je ovo ofirno. Na Facebooku prije meča u Parizu objavljivalo se kako su velike kvote, a zna se da će Barca proći. Dernuše ih 4-0 i poče priča da li će Barca stići zaostatak. Svaki dan po jedna članak o tome. Ja svim jaranima rekao da Barca prolazi i bio sam u pravu. Izgleda mi kao namještaljka, jer koji bi normalan trener išao otvoreno 90+, a imaš rezultat u šaci. Što se tiče penala, ne znam, morao bih još jednom pogledati, pa govoriti. I ovi voditelji sa OBN su totalno neinformisani. Real, Partizan i još jedan tim su stizali isti zaostatak.
ma naštimano 100%.

tako isto meni jedan kolega, davne 2005. godine reče da tačan rezultat liverpoola i milana i tačan tok utakmice i da će se desiti čudo i livepool pobijediti na penale :lol: :lol:

a koji trener je išao otvoreno 90+ minuta, ako misliš na emerya onda se ti ozbiljno šališ.
Smij se ti koliko god hoćeš, ali sve je ovo istina. Naravno da mislim na njega, na koga si ti mislio? Nije išao otvoreno? 80-a minuta, tri igrača PSG-a kod 16-erca Barcelone i ti mi onda kažeš da nisam u pravu.
jeza u ledja

#6499 Re: UEFA Champions League

Post by jeza u ledja »

Itsoktobealone wrote:
jeza u ledja wrote:
Itsoktobealone wrote:PSG sam sebi kriv. Imali su šansi koje su trebali riješiti i to je to.

P.S: Aj' samo nek' se zakunu ovi navijači Barse da je jedan (oba) penala totalno opravdan? Jebiga, ovo je C H E A L S E A V O L U M E 2 scenario u najavi.
Cek, mozel jos jednom da se ponovi. I prvi penal je diskutabilan? :-)
Nista ondje diskutabilno nema.

Diskusija se moze voditi oko nedosudjenog penala za PSG u prvom (ruka na podu).
Uozbilji se. Pročitaj pravilnik UEFA-e za šta se svira penal a za šta ne. Nemoj mi ovdje iskustva iz naše kukuruz lige prenositi i kontati da je to mjerilo znanja i još me ubjeđivat' da je sve uredu. Evo, prvi penal nek bude čist (iako je i to šuhveli), drugi penal je presmiješno komentarisati jer onda po tom kriteriju onaj kontakt Verattia je bio za crvenog, penala i godinu dana suspenzije. Realnost - nijedno ni drugo nije vidjelo penala (zadnji i situacija sa Verattiom), al' jebiga, C H E A L S E A V O L U M E 2.
Sta bolan? Umij se, popij nesto, izadji na cist vazduh.
Edin H.

#6500 Re: UEFA Champions League

Post by Edin H. »

edo_79 wrote:
Edin H. wrote: Tesko da bi ih stigli ionako, ali upropasti covjek dobru utakmicu.
Ja to za ovu utakmicu cijelo vrijeme govorim ... Barsa bi ih možda stigla i bez penala .... ali pokloniti onako prolaz ... sad svi govore kako PSG pičkasto igra, a da se sjetimo malo bunkera italijanskih timova, ili autobusa Celzija .... tad nije bilo pičkasto tad se čuva rezultat :lol: :lol: :lol:

Baš kao što si rekao ime ... useru super dobru utakmicu
Objasnio Gerrard veceras, jednostavno tesko je igrati tamo, psiholoski pritisak, sva taktika padne u vodu.

Plus PSG u franscuskoj ligi nema gdje igrati da cuva rezultat.
Post Reply