BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

razvaljivac

#6476 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by razvaljivac »

rovac13 wrote:Upravo bio na trafici duhan,pitam tetu imate li gofree broj karticu,kaze nema nismo mi to ni imali,imaju dopune.

Ima li sta da se procita na forumu da bude pouzdano ???
a ja upravo čitajuči isto, kupio karticu na trafici kod doma zdravlja Tuzla a drug koji stanuje na Stupinama u kiosku kod hotela
Pauza

#6477 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Pauza »

Dragi forumaši,

Imam bh telecom broj ali nisam zadovoljan mobilnim internetom, upošte. Mogu li ja da zadržim 062 broj ali da pređem kod drugog operatera koji nudi kvalitetniji, bolji i povoljniji moblini internet. Unaprijed hvala na konstruktivnim predlozima. :thumbup:
beni-bu-man

#6478 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by beni-bu-man »

Pauza wrote:Dragi forumaši,

Imam bh telecom broj ali nisam zadovoljan mobilnim internetom, upošte. Mogu li ja da zadržim 062 broj ali da pređem kod drugog operatera koji nudi kvalitetniji, bolji i povoljniji moblini internet. Unaprijed hvala na konstruktivnim predlozima. :thumbup:
prenos broja ti je najmanji problem :mrgreen:
studiorum_tuzlaensis

#6479 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by studiorum_tuzlaensis »

Možeš, svi su kvalitetniji od Telecoma. Preporučujem m:tel, haloo, Logosoft ili Eronet.

Nema na čemu. :thumbup:
Pauza

#6480 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Pauza »

studiorum_tuzlaensis wrote:

Možeš, svi su kvalitetniji od Telecoma. Preporučujem m:tel, haloo, Logosoft ili Eronet.

Nema na čemu. :thumbup:
Tnx Studiorum :thumbup: :bih:
ing-ecc

#6481 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

A sta ti je s MojaTV :lol:
Pauza

#6482 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Pauza »

ing-ecc wrote:

A sta ti je s MojaTV :lol:
Nemam je. Zašto?
channel10

#6483 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by channel10 »

Sta se desava sa mtelom i njihovim automatskim vremenom? Kod mene pokazuje 05 i 52 :-)
channel10

#6484 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by channel10 »

drndalo wrote:
channel10 wrote:
drndalo wrote:Vjerovatno preostale rate, plus razlika do skupljeg paketa.
Ostao bih na istom paketu.
Rate su sigurne, ali sad sam se sjetio da uz njih bi se trebao platiti i onaj popust sto se dobije za telefon kad se potpisuje ugovor i to sve uz uslov da daju to sve odraditi s obzirom da je još godina ostala.
Hvala na odgovoru :thumbup:
Ako si zaista platio 12/24 rate, onda bi taj popust mogao biti obracunat tako da doplatis razliku izmedju popusta na 12/24 mjeseca obaveze...
Pitao sam ih i odgovor je da se telefon moze kupiti tek tri mjeseca prije isteka ovog ugovora. Znaci nema sanse da se plate preostale rate ili preostale rate plus popust. Samo tri mjeseca prije isteka ugovora i nista vise.
diablobih

#6486 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by diablobih »

fina je ova akcija za prijenos broja bas, ali je li traje 24 mjeseca ista cijena ili ?
dejang93

#6487 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dejang93 »

Trebalo bi da je ta cijena 24 mjeseca. Nema mi smisla da bude manje....
Heller

#6488 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Heller »

jel iko nudi fletrejt bez pretplate?
avaks

#6489 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Konačno flat za neke normalne cijene :thumbup:
fusion_ba

#6490 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by fusion_ba »

a na koju foru radi ovaj besplatan net za konkretnu aplikaciju? Npr besplatan net za Viber a da bi korstio Viber moras aktivirati 3G koji ce vuci i druge aplikacije koje se naplacuju
dejang93

#6491 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by dejang93 »

Pretpostavljam da besplatan net za Viber radi kao i tarifna opcija za Facebook. Dakle, tarifna opcija Facebook kad se kupi, 3G mobilni podaci se moraju uključiti na telefonu kako bi se Facebook koristio ali za sve ostale aplikacije internet je blokiran i ne skida sa računa.
avaks

#6492 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Ključno je da je neki od 3 toraša konačno (cca 10 godina nakon regije) uveo flat u svojoj mreži (ne računam halo i gofree kao virtuelne) i prema ostalim za neku normalnu cijenu.
Čeka se odgovor ostala 2 operatera, mada će o5 biti kao i ranije, tresla se gora, rodio se miš (No Limit od BHT uhljeba op.ur.)
MTV

#6493 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by MTV »

Ma kako ce mtel to uraditi kad oni ni mreze nemaju.

Sjecas se price uhljeba :lol: Samo bht bajo moj :oops:
bumerangss

#6494 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by bumerangss »

avaks wrote:Ključno je da je neki od 3 toraša konačno (cca 10 godina nakon regije) uveo flat u svojoj mreži (ne računam halo i gofree kao virtuelne) i prema ostalim za neku normalnu cijenu.
Čeka se odgovor ostala 2 operatera, mada će o5 biti kao i ranije, tresla se gora, rodio se miš (No Limit od BHT uhljeba op.ur.)
Šta ti znaci virtuelne? Ja sam na GOfree skoro godinu dana i prezadovoljan sam. 3 gige za 10 KM 30 dana i najjeftiniji razgovori :thumbup:
channel10

#6495 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by channel10 »

Jel se ovo vise u Mtelu ne mogu kupiti telefoni na rate uz pretplatu?
diablobih

#6496 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by diablobih »

channel10 wrote:Jel se ovo vise u Mtelu ne mogu kupiti telefoni na rate uz pretplatu?
Mogu naravno.
channel10

#6497 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by channel10 »

Nekad je na stranici pisala rata i koliko se odmah mora platiti, a sad pise samo cijena telefona i placanje odmah, pa me to buni.
pepeljara

#6498 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by pepeljara »

odes u bilo koju zemlju okruzenja, probas malo 4g, vratis se u kameno doba, sjedi placi :D
kads li cemo mi imati 4 g...
fusion_ba

#6499 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by fusion_ba »

Meni su dovoljne i 3G brzine (bht ide preko 25 Mbps), veci su problem paketi sa malo brzog interneta. Svakako se nadam da ce ih bar malo poboljsati uvodjenjem 4G
thekupus

#6500 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by thekupus »

drug dosao u posjetu iz srbije

104 GB interneta ima mjesečno

A sav taj internet može koristiti i u BiH. Doduše, 3G, ali nam je držao upaljen hotspot 2 dana, za 4 osobe.

Čim se vratio u Srbiju, šalje nam screenshot, 4g+ mu uključen

Samo sjesti i plakati

Ja 1 GB plaćam 3 KM svakih 7 dana. Naravno, potrošim ga za 4 dana
Post Reply