-šejtanćić mamin
a ponosni tata replicira
-sine ne daj na se! kamen i uglavu!
Pismenost na nivou
Majku mu kako ovoliko secera stane u onu limenku kole? :-P pa bila bi ko med_BataZiv_0809 wrote:Opet kazem, umjerenost je kljuc.Raigor Stonehoof wrote:
http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?y ... _id=790794Code: Select all
Šećer ne uništava samo zube i uzrokuje gojaznost. Ishranom bogatom šećerom rizikujete puno više: demenciju, cirozu jetre, srčani ili moždani udar, kao i više vrsta karcinoma
Eto zato
Citao sam da nema ove sode u koli nebi semogla piti, izazvala bi odmah povracanjeWarashii wrote:Majku mu kako ovoliko secera stane u onu limenku kole? :-P pa bila bi ko med_BataZiv_0809 wrote:Opet kazem, umjerenost je kljuc.Raigor Stonehoof wrote:
http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?y ... _id=790794Code: Select all
Šećer ne uništava samo zube i uzrokuje gojaznost. Ishranom bogatom šećerom rizikujete puno više: demenciju, cirozu jetre, srčani ili moždani udar, kao i više vrsta karcinoma
Eto zato
nije, al' raspadaš se sutra...mali_balon wrote:Ja sam mjesao Dzek i pivu, ono cug Dzeka pa zalijem pivom, jel to papanski.....
Nisam fan Coca Cole (zaista je rijetko popijem), u McDonalds sam samo jednom ušo (prvenstveno zato što se tu ne mogu najesti za pare za koje mogu negdje drugo) - ali slažem se... Ne razumijem ni ja ovoliku ozloglašenost istih... Baš ko da su radioaktivni_BataZiv_0809 wrote:Kao sto se i u samom tekstu, pazljivijim citanjem, moze vidjeti tek plauzabilitet (mogucnost), a nikako medjusobnu uslovljenost izmedju secera i pobrojanih bolesti.
Takodjer ne kontam ni hajku na McDonald's, kao da serviraju osiromaseni uranijum u hamburgerima![]()
Uz legendarnu "sta ce nam to, imamo pite i cevape"![]()
Ne postoji nijedan dokaz da je GMO hrana stetna.prog321 wrote:U vezi burgera zar nije problem što se oni sastoje od GMO mesa ??
Reci da se zajebavasRaigor Stonehoof wrote:.
Inace, ja ne kontam ljude koji gledaju evropske filmove
u 3 ujutro ti se brines o europskim filmovima?_BataZiv_0809 wrote:Reci da se zajebavasRaigor Stonehoof wrote:.
U svaka dobasupercali wrote: u 3 ujutro ti se brines o europskim filmovima?
ne zajebavam_BataZiv_0809 wrote:Reci da se zajebavasRaigor Stonehoof wrote:.
Haha. Ne vjerujem da neko ozbiljan može izvalit toliko ?Raigor Stonehoof wrote:Ne postoji nijedan dokaz da je GMO hrana stetna.prog321 wrote:U vezi burgera zar nije problem što se oni sastoje od GMO mesa ??
Sta je izvaljeno? Postoji li ijedan dokaz?prog321 wrote:Haha. Ne vjerujem da neko ozbiljan može izvalit toliko ?Raigor Stonehoof wrote:Ne postoji nijedan dokaz da je GMO hrana stetna.prog321 wrote:U vezi burgera zar nije problem što se oni sastoje od GMO mesa ??
Razumijem sta hoces reci, ali se ne slazem. Svako konzumira filmove na svoj nacin i to je sasvim okej. Moj je porilicno suprotan od tvog, ali to nista ne znaci. Svakom njegovoRaigor Stonehoof wrote:
ne zajebavamzapravo umjesto evropske, trebao sam napisati neamericke
![]()
film je, brate, industrija zabave, i tako ga treba posmatrati. nerviraju me kad pocnu traziti dublje znacenje u necemu sto je namijenjeno da ti ubije sat i po - dva vremenapa kad kaze npr ocajni mu avengersi, a gledo neki predobar rumunski film
jest jest
Gdje si ti isao u skolu boga ti ? Forbes izdaje narucene clanke za one Trumpove pristalice koji knjige u zivotu nisu procitali.Raigor Stonehoof wrote:Sta je izvaljeno? Postoji li ijedan dokaz?prog321 wrote:Haha. Ne vjerujem da neko ozbiljan može izvalit toliko ?Raigor Stonehoof wrote: Ne postoji nijedan dokaz da je GMO hrana stetna.
Uostalom, citaj:
http://www.forbes.com/sites/jonentine/2 ... dafaca937e

A realno ovo nije ni bila neka zestoka teorija koliko je raje znalo za to masu godina, al djaba, kad se bosnji stagod pokusa rec oko toga najednom se furas na david ickea i reptileinsomnia78 wrote:Vidi Hitlera malog vraga
Hahaha
Ahahaha
Jarane na fbi stranici pustili dokumente, mislis da u fbi rade tinfoil hetashi il se nako sprdaju sa rajom i nama zagovornicima teorija zavjera?insomnia78 wrote:Nije zar da stvarno vjerujes u ovo

ne postoji meso koje je GMO... jednog dana, mozda, ali trenutno ga nema... nismo jos dogurali do toga.prog321 wrote:U vezi burgera zar nije problem što se oni sastoje od GMO mesa ??