Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Towelie
#6476 Re: Liverpool FC
Navodno je Liverpul u finalnoj fazi pregovora oko Sakha. Navodno.
-
Mustang1
#6477 Re: Liverpool FC
Sutra ocekujem Tottenhamovu ponudu za Polumentu 
- Gandalf
#6478 Re: Liverpool FC
eventualna odbrana nakon ovog prelaznog ludila : Toure, Ager, Sakho, Ilory - Škrtela prodati, Wisdom posudba, priželjkujem ovakav rasplet, u Januaru se riješiti panjeva poput Pacheca i Coatesa, od kojih nikakve koristi, mada je BR već prilično raščistio ekipu od rastrošnih prosjeka i ispodprosjeka.
- Gandalf
#6479 Re: Liverpool FC
Trebali su Reinu prodati, a ne davati na posudbu, kada su već imali namjeru dovoditi i trećeg golmana koji ima 100 godinaLiverpool are closing in on a deal to sign Republic of Ireland goalkeeper Shay Given, according to reports on Thursday night.
- johntra
#6480 Re: Liverpool FC
Vratimo Torresa!!! 
- Gandalf
#6481 Re: Liverpool FC
i Benayouna 
- Towelie
#6483 Re: Liverpool FC
Da li moze jedan prelazni rok da prodje a da se ne pominje povratak Toresa?
- horion_bosona
#6484 Re: Liverpool FC
i Fowlera, i Fowlera...
pokazao je nedavno u onoj prijateljskoj protiv Olympiacosa da može, samo stomak da skine
Eriksen definitivno ode kod Spursa... najnovija nagađanja oko Yarmalenka izgledaju kao još veća šuplja
ima li informacija za Tourea i nedjelju?
Eriksen definitivno ode kod Spursa... najnovija nagađanja oko Yarmalenka izgledaju kao još veća šuplja
- BHF_Manijak
#6485 Re: Liverpool FC
Nek' dovedu Draxlera, nek' budu ludi, ovog prelaznog roka nije se niko otimao za njega!

- Towelie
#6486 Re: Liverpool FC
EDIT: Nasao sam ovo.horion_bosona wrote:i Fowlera, i Fowlera...pokazao je nedavno u onoj prijateljskoj protiv Olympiacosa da može, samo stomak da skine
The defender was stretchered off on Tuesday but the Liverpool manager reveals that he could still be fit for Sunday, although on-loan Aly Cissoko faces up to six weeks out
Liverpool manager Brendan Rodgers says that the groin injury sustained by Kolo Toure in midweek is not as bad as first feared.
The 32-year-old was stretchered off the pitch during the club's Capital One Cup clash with Notts County on Tuesday, with the Reds clinching a 4-2 victory in extra time.
But Rodgers is relieved by the progress made by the Ivory Coast international and revealed that the defender is in contention to face Manchester United on Sunday.
"His injury is nowhere near as bad as what we thought. We'll just assess that over the next 24 to 48 hours," Rodgers told reporters on Friday.
LIVERPOOL LATEST
"I think we were all thinking that he might be out for longer after the game but he's made an excellent recovery. The diagnosis isn't anywhere near as bad as we thought, so we'll see how he is for this weekend.
"If it's not this weekend, then we would think that after the international break he will not be too far away."
The Anfield outfit also saw duo Joe Allen and Aly Cissokho leave the pitch with a hamstring and ankle injury respectively, with the on-loan defender facing up to six weeks on the sidelines.
"With Joe, likewise, it was only a grade one strain, so he may be doubtful for the weekend but, certainly after the international break, he'll be fine," Rodgers explained.
"Cissokho will be slightly different. He could be out for four to six weeks, which is a blow because he came in and trained really well last week. He's on crutches at the moment and we'll just look at that over the coming weeks but he certainly won't be available [to face United]."
Last edited by Towelie on 30/08/2013 20:20, edited 1 time in total.
- Gandalf
#6487 Re: Liverpool FC
Liverpool have agreed a £8 million fee for Sporting Lisbon centre back Tiago Ilori, according to a report in The Mirror.
- Towelie
#6488 Re: Liverpool FC
Sto me nervira sto ne radi forum na Liverpulovom sajtu, mnogo sta zanimljivo ima tamo da se procita.
- BHF_Manijak
#6489 Re: Liverpool FC
Ne znam, ali opet pocinju sa ovom logikom milion igraca po 6-7 miliona! Iskreno, ne znam da li je ovaj ali iz SPortinga kvalitet ili ne, da li je Cissokho tako kvalitetan, ali na njih je potreseno 15-tak miliona funti, a mislim da se za te pare mogao dovesti jedan, ali kvalitetan i koliko-toliko provjeren igrac.
Ovaj ce na kraju biti kao Coates. Toliko momka nahvalise, te talenat ovo ono, a na kraju ubleha lik!
Ovaj ce na kraju biti kao Coates. Toliko momka nahvalise, te talenat ovo ono, a na kraju ubleha lik!
- Towelie
#6490 Re: Liverpool FC
Ja sam vise bio za Sakha, na kraju ce biti daj sta das.
-
Mustang1
#6491 Re: Liverpool FC
Ja sam odmah rekao cim je Willian propao da ce dovesti par igraca po 10.ak miliona .. Bolje da zastekaju te pare pa cekaju zimu .. Ako na zimu budu u vrhu svaki igrac ce htjeti doci
- MyTao
#6492 Re: Liverpool FC
Jbg... nije to onaj Liverpool iz 08/09 pa da dovodi provjerene igrace... Nece takvi igraci da dolaze u klub koji vec 4 sezone zavrsava iza Totenhema. A taj Totenhem ide za svakim igracem za kojeg je LFC zainteresovan. Plus opekli su se sa onim sto se desilo predprosle sezone i svim onim parama. Sad rade malo pametnije i grade ponovo tim koji moze uci u top 4 pa ce onda valjda moci dovoditi zvijezde u tim kao nekad.BHF_Manijak wrote:Ne znam, ali opet pocinju sa ovom logikom milion igraca po 6-7 miliona! Iskreno, ne znam da li je ovaj ali iz SPortinga kvalitet ili ne, da li je Cissokho tako kvalitetan, ali na njih je potreseno 15-tak miliona funti, a mislim da se za te pare mogao dovesti jedan, ali kvalitetan i koliko-toliko provjeren igrac.
-
Mustang1
#6493 Re: Liverpool FC
Ako Chelsea ima duzan onih 20 miliona kao sto je pisalo nekad onda bi vjerovatno Torres dosao za dzaba .. Ako je tako onda nek dodje ko ga jebe nek sjedi na klupi moze posluziti kao joker ili kad Suarez nekog ujede
Polumenta je izgleda dosao
Polumenta je izgleda dosao
- BHF_Manijak
#6494 Re: Liverpool FC
Nije problem sto zvijezde nece u tim, ali to nije razlog da pare bezglavo trosis na poluigrace i nedokazane, umjesto da ako vec ne mozes dovesti nekog igraca kako treba, sacuvas te pare, pa nekad ili na zimu ili naredne godine dovedes igraca za 20-30 mil eura/funti.
-
Mustang1
#6495 Re: Liverpool FC
Ma na zimu ako budes u top 4 svaki ce ti igrac htjeti doci .. Ligu sampiona svakako ne moze igrati ako promjeni tim .. U Liverpoolu bi se borio za ligu sampiona i od njega bi zavisilo sve .. Nek zavrsimo prvi ovaj dio sezone
(a ako pobjedimo United hocemo 99 %
) moci cemo dovesti bukvalno koga hocemo 
- PrtiBeeGee
#6496 Re: Liverpool FC
Liverpool's £25 million spending spree ahead of Monday's transfer deadline will kick off with a double deal for defenders Tiago Ilori and Mamadou Sakho.
The centre-halves are due on Merseyside for a medical on Saturday, with Aston Villa's Shay Given also expected to complete a short-term move to deputise for Simon Mignolet.
Liverpool will then try to conclude negotiations with Chelsea for Victor Moses on a season's loan.
Ilori, from Sporting Lisbon, will cost around £8 million, while Sakho, who is leaving Paris St-Germain, is rated at £15 million. Moses's loan fee could stretch to £2 million.
The move for Given, 37, will be seen as a surprise, but the departure of Pepe Reina has left only Brad Jones as a deputy to Mignolet.
Malo po malo i ode 25 MIl funti
The centre-halves are due on Merseyside for a medical on Saturday, with Aston Villa's Shay Given also expected to complete a short-term move to deputise for Simon Mignolet.
Liverpool will then try to conclude negotiations with Chelsea for Victor Moses on a season's loan.
Ilori, from Sporting Lisbon, will cost around £8 million, while Sakho, who is leaving Paris St-Germain, is rated at £15 million. Moses's loan fee could stretch to £2 million.
The move for Given, 37, will be seen as a surprise, but the departure of Pepe Reina has left only Brad Jones as a deputy to Mignolet.
Malo po malo i ode 25 MIl funti
- horion_bosona
#6497 Re: Liverpool FC
ako je istina da će na njih dvojicu skršiti tolike pare, stoji u potpunosti ovo gore što je napisao Manijak
pokupovali neku boraniju od igrača, a Eriksen je na kraju koštao 12 ili recimo Mertens još manje, igrači čija bi se cijena mogla najmanje udvostručiti u narednom periodu
pokupovali neku boraniju od igrača, a Eriksen je na kraju koštao 12 ili recimo Mertens još manje, igrači čija bi se cijena mogla najmanje udvostručiti u narednom periodu
-
Mustang1
#6498 Re: Liverpool FC
Polumenta je bio skup .. Oko 15 miliona i vise .. Jbg dobar je igrac a sa njim bi se rijesila odbrana na duze staze .. A za ovog drugog kazu da je najbrzi stoper i da je brzi od Nanija i Ronalda dok su bili u Sportingu
Po meni je ovo dobro posto smo ovim za ovo ljeto rijesili odbranu i to dobro .. Ne znam sta ce sa Skrtelom biti vjerovatno ce ici u ponedjeljak poslije utakmice
A pise u tom tekstu cijena samo meni bilo mrsko procitati sad slucajno vidim
- BHF_Manijak
#6499 Re: Liverpool FC
Ma pisalo se svasta i za Coatesa, pa na kraju porpade dijete k'o kauc! Ne vjerujem, dok ne vidim!
Po meni 25mil funti baceno niz vodu! Za te pare se mogao dovesti jedan, ali kvalitetan, stoper da igra sa Aggerom! Ovako nidje veze, stara politika, pa ce ih kasnije prodavati za po 3-4 miliona.
Odbrana jeste prioritet za rijesiti, ali ne po svaku cijenu, samo da bi se reklo "eto doveli smo nekoga". Mogli su onda i Kerlu dovesti ,nek' i Zeljo stagod zaradi...
Hvali se ovaj Sakho, a lik vidim ne moze da se nametne u PSG-u pored Alexa...
Po meni 25mil funti baceno niz vodu! Za te pare se mogao dovesti jedan, ali kvalitetan, stoper da igra sa Aggerom! Ovako nidje veze, stara politika, pa ce ih kasnije prodavati za po 3-4 miliona.
Odbrana jeste prioritet za rijesiti, ali ne po svaku cijenu, samo da bi se reklo "eto doveli smo nekoga". Mogli su onda i Kerlu dovesti ,nek' i Zeljo stagod zaradi...
Hvali se ovaj Sakho, a lik vidim ne moze da se nametne u PSG-u pored Alexa...
-
LSD
#6500 Re: Liverpool FC
Gdje je dobarMustang1 wrote:Polumenta je bio skup .. Oko 15 miliona i vise .. Jbg dobar je igrac a sa njim bi se rijesila odbrana na duze staze .. A za ovog drugog kazu da je najbrzi stoper i da je brzi od Nanija i Ronalda dok su bili u SportinguPo meni je ovo dobro posto smo ovim za ovo ljeto rijesili odbranu i to dobro .. Ne znam sta ce sa Skrtelom biti vjerovatno ce ici u ponedjeljak poslije utakmice
![]()
Da ja za duge staze, ostao bi u PSGu, svom klubu...ne bi ga ljudi prodavali