http://wikimapia.org/#lang=en&lat=35.67 ... 0&z=14&m=b

Promasaj.upalio se reaktivni oklop
Sta je ovo

Vizionar 1985 wrote:Rusi Testiraju malo uzivo naprave.
Goruće sunce
http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... id=1052242
Normalna raja na temi o siriji kao hobiju umjesto treba petkom navecei?damn prioriteti se mijenjJu def..nocnaptica986 wrote:sumo sumarum za 16.10. 1015 gospodnje..vrijeme me ja kozojebi sa ove teme odu na spavanje..sutra je novi dan,valja nesto ostavit i za sutra..
normalna raja moze ostat
Damn ameri bjeze s BI ...doslo glavom i bradom 28 ruskija s 4 pratnje ... Jipi jooo jipi jeeevon_admir wrote:
Odkad mi tu poentu spocitavamo ovim forumskim asadisticima al oni to nikako da svate i priznaju al haj valjda ce jednom svatiti kad s jos koja drzava umjesa uz glavne naravno amere.Znaci reko si POENTU price;zasto govno nije otislo s vlastiBosanski_kralj wrote:Brkaš kruške i jabuka. Secionizam i opravdan bunt građana se ne mogu porediti.llull wrote:Hipoteticki reci cemo 16. stoljece ... Znaci sada je to zastarilo razmisljanje, i sasvim nepotrebno se njegove teorije izucavaju na pravnom, filozofskom, fakultetu politickih znanosti, povjesti ...
Smatras da to sto je on izjavio nije ispravno, znaci sad kada bi se pokrenuo neki secesionisticki pokret u BiH, a nije da ih nemamo i da iz nekih sebi znanih razloga podigne revoluciju. Mozda zbog loseg polozaja hipoteticki bosnjaka, srba ili hrvata i dodje do revolucije u BiH.
Ti bi onda znaci bio protiv snazne policijske ili redarstvene akcije protiv pobunjenika jer to nije u skladu sa razmisljanjem 21. stoljeca.
Hipotetički govoreći zarad ostanka Dodika, Izetbegovića, Čovića na vlasti..treba izazvati građanski rat u kojem će izginuti stotine hiljada Bosanaca?![]()
Nema tog vođe, nema te vladajuće elite zbog koje treba da se dešava ovo što se dešava u Siriji. Da je Asad na vrijeme otišao ne bi imali ovo što imamo danas, to je sva poanta priče. Ali jok mora on zbog svoje fotelje rat započeti i k tome još umiješati i strane dražave da ga brane.
a i to sto kazessumirprimus wrote: Normalna raja na temi o siriji kao hobiju umjesto treba petkom navecei?damn prioriteti se mijenjJu def..
Evo ga raja. na odvikavanju od p.huba...walter kurtz wrote:
nisam nikad bio fan p.huba samo hardcoresumirprimus wrote: Evo ga raja. na odvikavanju od p.huba...
Nista vintage???walter kurtz wrote:nisam nikad bio fan p.huba samo hardcoresumirprimus wrote: Evo ga raja. na odvikavanju od p.huba...
nista moj sumire samo hardcoresumirprimus wrote:Nista vintage???walter kurtz wrote:nisam nikad bio fan p.huba samo hardcoresumirprimus wrote: Evo ga raja. na odvikavanju od p.huba...

Kacavenda osvestava pratnju? Naki krstici i ziroskopijam. Celi zna vise o ovom...insomnia78 wrote:Ah, te tako poznate, umirujuce scene
insomnia78 wrote:Gospodinpomiluj, gospodinpomiluj, gospodin pomiluj
Ne ruši se Asad, već se ruši Sirijska Arapska Republika kao sekularna, multietnička država koja nije pristala da bude bliskoistočna banana republika. Asad od danas do sutra, u budućnosti nebitan ali nužan u ratno vrijeme da SAR preživi. Zapad, Saudi, Turska ... ne traže boljeg predsjednika za Siriju i više demokratije. Njihov cilj je da Sirija kao država nestane. Neće moći, jer ako to prođe onda više nema pravila i zaživiti će stanje geopolitičkog "divljeg zapada".solar7 wrote:Odkad mi tu poentu spocitavamo ovim forumskim asadisticima al oni to nikako da svate i priznaju al haj valjda ce jednom svatiti kad s jos koja drzava umjesa uz glavne naravno amere.Znaci reko si POENTU price;zasto govno nije otislo s vlastiBosanski_kralj wrote: Nema tog vođe, nema te vladajuće elite zbog koje treba da se dešava ovo što se dešava u Siriji. Da je Asad na vrijeme otišao ne bi imali ovo što imamo danas, to je sva poanta priče. Ali jok mora on zbog svoje fotelje rat započeti i k tome još umiješati i strane dražave da ga brane.