BHTelecom All About

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Locked
zrakomlat

#64701 Re: BHTelecom All About

Post by zrakomlat »

escobar__ wrote:Meni je kredit propao kod prelaska na pretplatu ali da napomenem da je to bilo 2014 (i tada su tvrdili da za iznos kredita umanje iznos pretplate).
E nek ti je propao, da ne ispadne da sam ja izmislio ono stranicu prije :lol:

I kod mene također bilo prije 5-6 godina to, možda se u zadnje vrijeme mjenjalo nešto al ne vjerujem, čim mu je došao račun, a nema nigdje stavke da je umanjen iznos za vrijednost kredita. (mada bih radi čovjeka volio da nije propalo)
PajaELdin

#64702 Re: BHTelecom All About

Post by PajaELdin »

crnivrag wrote:
PlusSA wrote:Koja su 3 kanala izbacena? :thumbup:
Ne mogu da upratim šta je izbačeno, a vidim da je ubačeno ovo: "Kamera Jajce" i "Radio Active Zenica".

Mislim da je onaj fus od Valentino kanala, vijerovatno kad plate ponovo ce se vratiti u ponudu. Uglavnom Moja TV stoji u mjestu, dok ih konkurencija dere u svakom pogledu.
iceman ze

#64703 Re: BHTelecom All About

Post by iceman ze »

Uzeo moju tv za 36 km, dobio 3 mjeseca 50% nize racun pretplate i godinu dana free pink+kanale...:)
alibaba_i_30_godina

#64704 Re: BHTelecom All About

Post by alibaba_i_30_godina »

iceman ze wrote:Uzeo moju tv za 36 km, dobio 3 mjeseca 50% nize racun pretplate i godinu dana free pink+kanale...:)
e jesi se usrećio sa tim kanalima.
shape of despair

#64705 Re: BHTelecom All About

Post by shape of despair »

Fakat ste nesposobni.
Prošle godine za vrijeme nevremena je došlo do kvara na fiksnom gdje je telefon konstantno zvonio. Napravili su to za nekih 7 dana.
Sad za bajram opet isti problem. Zvao ih, valjda napravili, kad danas opet isto. Telefon stalno zvoni, kad se javim nema ništa, onda izbaci check line na telefonu, i tako po cijeli dan. Opet sam danas zvao.
Ako vam na direku ta neka kutija razvodna nevalja što to ne promjenite pobogu brate
PlusSA

#64706 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

330>325 kanala

Izbacili 5x komada :D
escobar__

#64707 Re: BHTelecom All About

Post by escobar__ »

Ja volim kad izbacuju smeće s liste (čim ne znam ni šta su izbacili znači da te kanale nisam ni gledao) tako da je to što se mene tiče ok. :D
Kockasti

#64708 Re: BHTelecom All About

Post by Kockasti »

Jel na ovim playstation mogu igre samo originalne ili mogu i sa torrenta :D
PlusSA

#64709 Re: BHTelecom All About

Post by PlusSA »

Kockasti wrote:Jel na ovim playstation mogu igre samo originalne ili mogu i sa torrenta :D
Zavisi koji je sistem, mislim da 5.05 i 5.07 sistemi mogu proci sa torrent igrama al npr onda novije igre ne rade na starom navedenom sistemu. :thumbup:
SONY_91

#64710 Re: BHTelecom All About

Post by SONY_91 »

ing-ecc wrote:
SONY_91 wrote:Početkom ove godine odjavio sam internet na Moja TV i ostala samo Moja TV. Od tada sam promijenio dva internet provajdera na mom području jer mi treba stabilnih 10/1Mbps ali nitko to ne može isporučiti. Ukoliko je netko od uposlenih BH Telecoma ovdje na forumu još uvijek neka mi se javi da mu dam podatke da mi provjeri stanje. Odjavio sam prošli put internet jer mi je maximalno moguće bilo isporučiti do 6Mbps. Inače, živim u gusto naseljenom ruralnom području ali nam je položaj takav kao da živimo svi u jednom većem 'krugu' te su to wireless operateri iskoristili te nam postavili nedovoljan broj predajnika u sredini i onda dolazi do toga da je u većernjem terminu internet neupotrebljiv zbog čega sam već od januara odjavio usluge kod dva operatera jer nisam imao ni 30% od onog što sam po ponudi plaćao.
Jel ono ti imas usluge po dvije parice :-) tj.imao si :roll: ne sjecam se vise raznoraznih upita velikog broja forumasa :skoljka:
Izgleda da si me zaboravio :D .
IstinitaPoruka

#64711 Re: BHTelecom All About

Post by IstinitaPoruka »

Poštovani. Sad su me zvali iz BhTelecoma. Prije par dana sam podnio zahtjev za potpisivanje novog ugovora (korisnik usluga BH POŠTE - telekom od prije rata) jer mi je prethodni ugovor istekao. Kako je moguće da fizička lica u gradu Jablanica nisu u mogućnosti priključiti ovaj novi paket sa akcije (30+/8)???
Nakon ove informacije koje sam dobio od njihove 'podrske', ja razmišljam da predjem na Telemach iako je optika od BHTelekoma daleko 20m vazdusno. Zašto ste onda nudili ove nove pakete? Bolje reći, kome? Ne namjeravam potpisivati ugovor ako će mi brzina biti 10/1.
allem_77

#64712 Re: BHTelecom All About

Post by allem_77 »

IstinitaPoruka wrote:Poštovani. Sad su me zvali iz BhTelecoma. Prije par dana sam podnio zahtjev za potpisivanje novog ugovora (korisnik usluga BH POŠTE - telekom od prije rata) jer mi je prethodni ugovor istekao. Kako je moguće da fizička lica u gradu Jablanica nisu u mogućnosti priključiti ovaj novi paket sa akcije (30+/8)???
Nakon ove informacije koje sam dobio od njihove 'podrske', ja razmišljam da predjem na Telemach iako je optika od BHTelekoma daleko 20m vazdusno. Zašto ste onda nudili ove nove pakete? Bolje reći, kome? Ne namjeravam potpisivati ugovor ako će mi brzina biti 10/1.
Već se pisalo o tome. To se dešava zbog toga što Bhtelekom ulaže dobit u izgradnju tunela, a ne razvoja svoje infrastrukture. Tamo gdje ih je pritisla konkurencija, nešto su i uradili.
Cossack

#64713 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

IstinitaPoruka wrote:Poštovani. Sad su me zvali iz BhTelecoma. Prije par dana sam podnio zahtjev za potpisivanje novog ugovora (korisnik usluga BH POŠTE - telekom od prije rata) jer mi je prethodni ugovor istekao. Kako je moguće da fizička lica u gradu Jablanica nisu u mogućnosti priključiti ovaj novi paket sa akcije (30+/8)???
Pogrešna adresa druže :) Ovaj isti tekst pošalji na: [email protected]
IstinitaPoruka

#64715 Re: BHTelecom All About

Post by IstinitaPoruka »

Cossack wrote:
Pogrešna adresa druže :) Ovaj isti tekst pošalji na: [email protected]
Druze moj, zvao 1444, slao upit na podršku, isao lično i užas. Danas me tako zovu sa 033, podrška valjda, a zove me i montazer gdje sam se žalio na par stvari kako mi ruter puca svako malo te ga moram fizički restartovati. Kaže čovjek puno ljudi na wifi. Haha.. kakve veze ima kolicina ljudi sa pucanjem rutera? Mogu smanjiti brzinu drugih korisnika ali da puca zbog toga? Sad pratim, telemach mi čak dodje jeftiniji i imao bih brzi net za 45mbit/s. :/ btw.kaže montazer od BHTa da će oni sutra doci da ispitaju da li je moguća ta brzina a ovi sa podrške kažu da nije moguca? Zašto i kome daješ fizickom licu mogućnost da uvede 1000/200? Hvalis se za nešto za šta nemaš infrastrukturu. Sramota.
dragonz

#64716 Re: BHTelecom All About

Post by dragonz »

Je li šta BH telecom poboljšao brzinu internet u ulici Adema buće 112 jer trenutno imam Moja TV Net 1 i brzina je jedva 10/1, a trebalo bi da bude 25/2.
tnt-tunja

#64717 Re: BHTelecom All About

Post by tnt-tunja »

Da prenesem jedno katastrofalno iskustvo, kakvo drugo je bilo ocekivano, vezano za BH Telecom...

Jutros oko 11:00 dobijam jedan veoma vazan telefonski poziv, poziv je iz juzne Amerike i na pocetku izgleda sve ok, gdje nakon 55sekundi veza naprosto puca i nije je moguce ostvariti ponovo.
Poslodavac se ocigledno razocarao, naljutio, ko zna sta vec, i ne planira vise pozvati.

E moji smecari jedni, niste u stanju osnovnu funkciju pruziti, a kamoli sta vise. #NesposobniDebili
kakaljin

#64718 Re: BHTelecom All About

Post by kakaljin »

tnt-tunja wrote:Da prenesem jedno katastrofalno iskustvo, kakvo drugo je bilo ocekivano, vezano za BH Telecom...

Jutros oko 11:00 dobijam jedan veoma vazan telefonski poziv, poziv je iz juzne Amerike i na pocetku izgleda sve ok, gdje nakon 55sekundi veza naprosto puca i nije je moguce ostvariti ponovo.
Poslodavac se ocigledno razocarao, naljutio, ko zna sta vec, i ne planira vise pozvati.

E moji smecari jedni, niste u stanju osnovnu funkciju pruziti, a kamoli sta vise. #NesposobniDebili
Sigurno je do telecoma, jer niko drugi nema link izmedju Juzne amerike i BiH. Kompletna trasa te veze je bhtelecomova
tnt-tunja

#64719 Re: BHTelecom All About

Post by tnt-tunja »

Ma ne, do mene je i mog mobilnog telefona vjerovatno. Ili je mozda do polozaja zvijezda na nebu u odnosu na heliocentricni sistem...
Tesla Edison

#64720 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

tnt-tunja wrote:Ma ne, do mene je i mog mobilnog telefona vjerovatno. Ili je mozda do polozaja zvijezda na nebu u odnosu na heliocentricni sistem...
A da nije Kolumbija u pitanju? U Kolumbijskim prašumama jako je loš signal. Kažu i Pablo Escobar se često žalio
bitangeIprinceze

#64721 Re: BHTelecom All About

Post by bitangeIprinceze »

tnt-tunja wrote:Da prenesem jedno katastrofalno iskustvo, kakvo drugo je bilo ocekivano, vezano za BH Telecom...

A sta je ovde problem? Sta se tebi moze pomoci? Imas li para za potkivanje pa da se to sve sredi :lol:
BarbaDue

#64722 Re: BHTelecom All About

Post by BarbaDue »

bitangeIprinceze wrote:

A sta je ovde problem? Sta se tebi moze pomoci? Imas li para za potkivanje pa da se to sve sredi :lol:
De vidi mu snekim završi to... :mrgreen:
sencobih

#64723 Re: BHTelecom All About

Post by sencobih »

Kaže loša mu veza sa Južnom Amerikom, šef se naljutio i neće da poziva više, propade posao. Telekome gdje će ti duša ? ovako nešto ne bi ni od sabita iztarčina očekivao
Tesla Edison

#64724 Re: BHTelecom All About

Post by Tesla Edison »

sencobih wrote:Kaže loša mu veza sa Južnom Amerikom, šef se naljutio i neće da poziva više, propade posao. Telekome gdje će ti duša ? ovako nešto ne bi ni od sabita iztarčina očekivao
Južna Amerika hmmm.

Kakav li je to šef samo se pitam :D

Da nije uvoz brašna ili šećera? Možda rigips?

:lol: :lol: :lol:
Cossack

#64725 Re: BHTelecom All About

Post by Cossack »

Nema odmora 8-)

Obavještenje o radovima na zamjeni baznih stanica i antenskih sistema za dan 13.06.2019

Obavještavamo korisnike da zbog nužnih radova na širenju 4G mreže, dana 13.06.2019. godine, u terminu od 08:00 do 16:00 sati, može doći do smetnji u radu 2G/3G mreže BH Telecoma na područjima pokrivanja sljedećih baznih stanica: Otes, Grand Centar Ilidža, Merkur Stup, Studentski Dom Nedžarići, PTI25 Tarčin, PTI04 Resnik, (RD Sarajevo), Zavidovići, Žepče (RD Zenica), BKC Tuzla, Lukavac, PK Tuzla, Mihatovići Džamija (RD Tuzla), Bandera, Fojničke Staje, Stipići mikro (RD Travnik), Lukomir mikro, Ljuta mikro, Gornja Drežnica mikro, Ribići mikro, Brđani mikro (RD Mostar) Izvinjavamo se zbog eventualnihneugodnosti i zahvaljujemo na strpljenju.
Locked