Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
ultima_palabra

#64651 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Celik je nama ucinio uslugu, rijesili se one ublehe nakon samo dva kola... da se to razvlacilo desetak kola, propade sezona.
5korpus

#64652 Re: Premijer liga BiH

Post by 5korpus »

славянин wrote: "Komadant" doduse jest komadao :D , a jeli ono Nanic sa "tvrdim" ili "mekim" c :?
Meko ć
:thumbup: za trans
manijak1

#64653 Re: Premijer liga BiH

Post by manijak1 »

RasAlGhul wrote:
Bazinga1234 wrote:Ko vam piše ove parole? :D Opet gramaticka greška. :D
Image
Kakva katastrofa, brate niko ovdje dva razreda nema završeno :D Još pogriješiti kad je u pitanju ovakva veličina kao što je rahmetli Nanić naš najbolji komandant :(
EDIT: Nije tema!
U kontekstu odigranih utakmica :oops: i ovog kola mogu reći da sam pored rezultata pogodio i odvijanje mečeva , jedina greška je presretna pobjeda osnovaca u Tuzli.
I gledaj odmah razmatranja prvog gola i penala i fotomontaža i plačiblamaža :D ...... :( :D sve u svemu ,plava lokomotiva je započela šampionsko putovanje.
EDIT: Nije tema!
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#64654 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Nista "Plava pruga krece..."? :D

Jao lika...
https://sportsport.ba/fudbal/wagner-u-n ... nga/285946
Dinostula

#64655 Re: Premijer liga BiH

Post by Dinostula »

Pitar sa Kariba wrote:Nista "Plava pruga krece..."? :D

Jao lika...
https://sportsport.ba/fudbal/wagner-u-n ... nga/285946
Lik jos igra sa 40 godina a ovi nasi izadju sa akademije i u 60 minuti vicu "Do daha Junuze, do daha" :oops:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#64656 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

Vidim Fukare se oparile.....
DZE SUMIR?!

:oops:
decko_sa_kovaca

#64657 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Sumir trosi kesh u budvi
Dino Djurbuzovic

#64658 Re: Premijer liga BiH

Post by Dino Djurbuzovic »

Sve cestitke Koljiću malom, sjećam se da sam 90tih godina provodio vrijeme u Valladolidu gdje sam usavršavao tehnike posjeda lopte. Još kao dječak, mali Elvir je pokazao izuzetan afinitet i stav prema lopti.
avetinja

#64659 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Samo da pohvalim komšije što se tiče mišljenja oko cijena ulaznica. Kada sam ja na našem podforumu govorio da su cijene visoke, dobijao sam odgovore tipa da ko voli on će doći bez obzira na cijenu, da se tako pomaže klubu, da je to samo zabava i da ne mora doći onaj ko neće i nema novac. Klubovi bi prvo trebali da povedu računa da ne mogu biti iste cijene za derbi i protiv Zvijezde 09. Pored toga, treba korigovati cijene ulaznica. Nemojte polaziti od sebe da vam nije mnogo dati 10 KM za kartu. Nije ni meni, ali nekome jeste, pogotovo ako sa sobom vodi još nekoliko osoba.
Logovan

#64660 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

avetinja wrote:Samo da pohvalim komšije što se tiče mišljenja oko cijena ulaznica. Kada sam ja na našem podforumu govorio da su cijene visoke, dobijao sam odgovore tipa da ko voli on će doći bez obzira na cijenu, da se tako pomaže klubu, da je to samo zabava i da ne mora doći onaj ko neće i nema novac. Klubovi bi prvo trebali da povedu računa da ne mogu biti iste cijene za derbi i protiv Zvijezde 09. Pored toga, treba korigovati cijene ulaznica. Nemojte polaziti od sebe da vam nije mnogo dati 10 KM za kartu. Nije ni meni, ali nekome jeste, pogotovo ako sa sobom vodi još nekoliko osoba.
:thumbup: To "ko voli klub, doći će" mi je nešto najgore kada se spomenu cijene. Dođe ti Gošk, cijena za zapad 8/10 KM i onda ti neko pametuje, ako voliš klub doći ćeš bez obzira na cijenu. A i majka mu stara, ne mogu da vjerujem dokle smo došli da moramo govoriti kako ne smije biti ista cijena za derbi i protiv ekipa iz donjeg dijela tabele. :run: Mislim ovo se podrazumijeva.

Ovi naši ukinuli kategorije ulaznica. :lol:
Grean

#64661 Re: Premijer liga BiH

Post by Grean »

Ima godisnja.

Ali jebo i nju bez natkrivene tribine. Nije se rodio za kog bih kisnuo. 21 je vijek.
Logovan

#64662 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Grean wrote:Ima godisnja.

Ali jebo i nju bez natkrivene tribine. Nije se rodio za kog bih kisnuo. 21 je vijek.
Ima godišnja, ali ne uzimaju svi godišnju. Neki neće jer ne mogu odmah dati po 50/70/90 KM ili čak više, a neki odgledaju samo par utakmica, recimo derbi i one malo veće utakmice (Zrinjski, Široki, itd.). A i jednostavno rečeno, sve je to stvar izbora, neko hoće ovako, neko onako. Ne možeš ljude na ovakav način tjerati da uzmu godišnju. Godišnja nije i ne smije izgovor za visoke cijene ulaznica.
avetinja

#64663 Re: Premijer liga BiH

Post by avetinja »

Logovan wrote: :thumbup: To "ko voli klub, doći će" mi je nešto najgore kada se spomenu cijene. Dođe ti Gošk, cijena za zapad 8/10 KM i onda ti neko pametuje, ako voliš klub doći ćeš bez obzira na cijenu. A i majka mu stara, ne mogu da vjerujem dokle smo došli da moramo govoriti kako ne smije biti ista cijena za derbi i protiv ekipa iz donjeg dijela tabele. :run: Mislim ovo se podrazumijeva.

Ovi naši ukinuli kategorije ulaznica. :lol:
Logovan wrote:Ima godišnja, ali ne uzimaju svi godišnju. Neki neće jer ne mogu odmah dati po 50/70/90 KM ili čak više, a neki odgledaju samo par utakmica, recimo derbi i one malo veće utakmice (Zrinjski, Široki, itd.). A i jednostavno rečeno, sve je to stvar izbora, neko hoće ovako, neko onako. Ne možeš ljude na ovakav način tjerati da uzmu godišnju. Godišnja nije i ne smije izgovor za visoke cijene ulaznica.
:thumbup: :thumbup:

Znao sam da ste imali klasifikaciju, ali nisam znao da je ukinuta. :-)

Slažem se sa svime što si napisao. Teško da će ljudima u upravi doći do mozga da nešto poduzmu. Ne smijem ni pomisliti kada ćemo dobiti klasifikaciju cijena prema dijelovima tribine. :lol:
Logovan

#64664 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

Ukinuli je ove sezone, barem mi tako izgleda, jer gdje će protiv Goška biti istok 8 KM, a zapad 10 KM. Ili ovo ili su zaboravili da je uvedena kategorizacija. :mrgreen:
van Basten

#64665 Re: Premijer liga BiH

Post by van Basten »

ili su gosk strpali u tu grupu ozbiljnih rivala sa zrinjskim i sirokim npr :izet:
SSemir

#64666 Re: Premijer liga BiH

Post by SSemir »

Nijednog protivnika ne treba potcjenjivati
decko_sa_kovaca

#64667 Re: Premijer liga BiH

Post by decko_sa_kovaca »

Ne mozes nama mijenjat cijene jer na svako poskupljenje se digne halabuka. Nama da didje real madrid i da karta umjesto 5 bude 15 pocelo bi jebavanje majki upravi. Isto tako ako danas igras sa zvijezdom karta 3 km a recimo derbi 6 isto ce ti bit dok se mozda i to mozda ne naviknu. Pa evo imas primjer kad su objavljene cijene karata protiv apolona. Evropska tekma ima neke logike da budr skuplje ,al opet su se jebavale majke po internetu
ZonFon

#64668 Re: Premijer liga BiH

Post by ZonFon »

Koliko nas je puta GOSK natamburo na Kosevu i dodju nam ko Real kad bolje razmislis. :run:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#64669 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

mi idemo Slogi u goste :oops: , ne znam hoce li nase navijace strpati u onaj prostor za navijace ili...? :cry:
Tomahawk11
Globalni moderator

#64670 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote:mi idemo Slogi u goste :oops: , ne znam hoce li nase navijace strpati u onaj prostor za navijace ili...? :cry:
Koja Sloga? Jesu to ovi preimenovani, TS :? :mrgreen:
Pa, ako ste gosti, red je :oops: :P
Da vidite i vi šta je graCki derbi :skoljka:
plain vanilla

#64671 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:
plain vanilla wrote:mi idemo Slogi u goste :oops: , ne znam hoce li nase navijace strpati u onaj prostor za navijace ili...? :cry:
Koja Sloga? Jesu to ovi preimenovani, TS :? :mrgreen:
Pa, ako ste gosti, red je :oops: :P
Da vidite i vi šta je graCki derbi :skoljka:
gradsko-prigradski derbi :evil: na nasem stadiJonu :evil:
ne znam sto je utakmica onako kasno, kako ce se domacini kuci vratiti? :evil: :mrgreen:
Mea_parvitas

#64672 Re: Premijer liga BiH

Post by Mea_parvitas »

To je sada zajednicki stadion, a placenicke fukare bi trebale biti u kavezu a navijaci Tuzla City-a na sjeveru, logicno...
Tomahawk11
Globalni moderator

#64673 Re: Premijer liga BiH

Post by Tomahawk11 »

plain vanilla wrote:
ne znam sto je utakmica onako kasno, kako ce se domacini kuci vratiti? :evil: :mrgreen:
Možda vam bude besplatan ulaz :mrgreen:

Pa ponudite se, svako po 2-3 da prenoće :oops:
plain vanilla

#64674 Re: Premijer liga BiH

Post by plain vanilla »

Tomahawk11 wrote:
plain vanilla wrote:
Možda vam bude besplatan ulaz :mrgreen:

Pa ponudite se, svako po 2-3 da prenoće :oops:
Ni za suho zlato :evil: da su Zenicani, pa hajd :mrgreen:

Bit ce taj spektakl na tv garant :skoljka:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#64675 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Podijelit će tribine, jedna (nova) će ići navijačima Slobode, a druga (stara) navijačima Tuzla C.
Locked