Sirija
- Challenger__
#64601 Re: Sirija
Insomnija, bolestan si.
- Kikibombona
#64602 Re: Sirija
Insomnia je zglajzao totalno. Pusi zapadnjacku propagandu bez razmisljanja. Ne bi me iznenadilo da se uclanio u Nacionalni front s obzirom na neke stavove koje zastupa.Challenger__ wrote:Insomnija, bolestan si.
- ioannes
#64603 Re: Sirija
Lik kaže kad ugasi internet,da za njega Bi ne postoji...
Zato nas u međuvremenu ovde terorizira svojim ignorantnim postovima i zapadnjačkom propagandom
Zato nas u međuvremenu ovde terorizira svojim ignorantnim postovima i zapadnjačkom propagandom
-
RepublikanskaGarda
#64604 Re: Sirija
Bolesna usporedba
, fotografija je snimljena u Hami u gradu Muhaedah odakle je atleticarka rodom, taj krscanski grad je nekoliko puta bio napadan od strane nusre i ostalih islamistickih frakcija
- madner
#64605 Re: Sirija
Ja bi se slozio sa insomniom, nisu mi Kurdi toliko mrski koliko je degutantna ova Kikijeva propaganda. Nadjebao je savu, a savo je bio dugo pojam na tom polju.
- Challenger__
#64606 Re: Sirija
Patologija.RepublikanskaGarda wrote:Bolesna usporedba
- insomnia78
#64607 Re: Sirija
Dje ste zdravi?Kikibombona wrote:Insomnia je zglajzao totalno. Pusi zapadnjacku propagandu bez razmisljanja. Ne bi me iznenadilo da se uclanio u Nacionalni front s obzirom na neke stavove koje zastupa.Challenger__ wrote:Insomnija, bolestan si.
I miloseviceva soldateska se je, po nekima, borila za ocuvanje Jugoslavije (i vecina ovih arapskih diktatora na koje svrsavate ih je i smatrala nasljednikom iste te se prema njima tako i odnosila) otprilike ko i SAA
Tako da nema puno razlika izmedju ove seke na trocevcu i Limonova
- insomnia78
#64608 Re: Sirija
Slabo ti toioannes wrote:Lik kaže kad ugasi internet,da za njega Bi ne postoji...
Da si rek'o "al zato ne gasi internet" to bi bila puno bolja fora
- insomnia78
#64609 Re: Sirija
Vidi ko se naso pricati o patologijama
Likovi kojima se toliko dize na Rusiju da su u stanju opravdati i veto na rezoluciju u Srebrenici
Ove druge navijace koljaca da ni ne spominjem
Da ponovim, dje ste zdravi
Likovi kojima se toliko dize na Rusiju da su u stanju opravdati i veto na rezoluciju u Srebrenici
Ove druge navijace koljaca da ni ne spominjem
Da ponovim, dje ste zdravi
- ioannes
#64610 Re: Sirija
Ako su ti kurdi omrzli zbog kikija,onda nije problem u kurdima nego u tebimadner wrote:Ja bi se slozio sa insomniom, nisu mi Kurdi toliko mrski koliko je degutantna ova Kikijeva propaganda. Nadjebao je savu, a savo je bio dugo pojam na tom polju.
-
RepublikanskaGarda
#64611 Re: Sirija
Zena je snimljena na polozaju ispred rodnog grada za vrijeme islamisticke ofanzive na Hamu, kakav Limonov kakvi bakraciinsomnia78 wrote:Dje ste zdravi?Kikibombona wrote:Insomnia je zglajzao totalno. Pusi zapadnjacku propagandu bez razmisljanja. Ne bi me iznenadilo da se uclanio u Nacionalni front s obzirom na neke stavove koje zastupa.Challenger__ wrote:Insomnija, bolestan si.
I miloseviceva soldateska se je, po nekima, borila za ocuvanje Jugoslavije (i vecina ovih arapskih diktatora na koje svrsavate ih je i smatrala nasljednikom iste te se prema njima tako i odnosila) otprilike ko i SAA
- Challenger__
#64612 Re: Sirija
Kiki... Nisi mi odgovorio na post:
Challenger__ wrote:Prvo. Kome su oni uopšte izbacili tu municiju i naoružanje? Kurdima? Muslim kaže da jesu, ovi drugi kažu da nisuKikibombona wrote:Cheli
Kako ti se cini ovaj tekst. Amerikanci su potvrdili da se Rusi vrzmaju po Rojavi. Zato su po hitnom postupku isporucili one tone municije.Ako bi izgubili Kurde, njihov angazman u Siriji vise ne bi imao nikakvog smisla...
https://www.washingtonpost.com/opinions ... story.htmlUS denies arming Kurdish forces in Syria. Kao, nisu Kurdima već ovoj fantomskoj arapskoj grupi...
![]()
A recent US airdrop of arms and ammunitions in Syria went to Syria Arab forces rather than Kurdish forces affiliated with the Democratic Union Party (PYD), a Defense Department official said Tuesday.
Jesu li isporučili ili nisu? Ili su ovi fantomi covert za logistiku raji iz Idliba?
_____
Prvo da budemo na čisto šta sada ponovo petljaju, a petljaju, pa da onda pričamo ko, šta, kako, gdje i zašto...
- insomnia78
#64613 Re: Sirija
Nego, dron-ce bi ipak moglo biti rusko

Navodno "orlan10", vec su ih nekoliko oborili u Ukrajini

Navodno "orlan10", vec su ih nekoliko oborili u Ukrajini
- Kikibombona
#64614 Re: Sirija
Limonov je Rus a seka Sirijka!insomnia78 wrote: Dje ste zdravi?
Uocavas li razliku?
- Challenger__
#64615 Re: Sirija
Olimpijski pobjednik, Sirijka, sa sirijskom vojskom u svom rodnom gradu. Umjsto da bude sa Nusrom... Kakav "zločin".RepublikanskaGarda wrote:Zena je snimljena na polozaju ispred rodnog grada za vrijeme islamisticke ofanzive na Hamu, kakav Limonov kakvi bakraci
Bolest...
Last edited by Challenger__ on 16/10/2015 16:04, edited 1 time in total.
- madner
#64616 Re: Sirija
Rekoh da mi nisu mrski. Daleko od toga da su ovo sto Kiki misli da jesu.ioannes wrote:Ako su ti kurdi omrzli zbog kikija,onda nije problem u kurdima nego u tebimadner wrote:Ja bi se slozio sa insomniom, nisu mi Kurdi toliko mrski koliko je degutantna ova Kikijeva propaganda. Nadjebao je savu, a savo je bio dugo pojam na tom polju.
Hem su Indijanci, hem maltretiraju Arape, hem nisu cvjecke.
Mada u okruzenju i nije moguce biti cvjecka.
Degutantno je ovako plasirati propagandu, inace se skupa placa.
- insomnia78
#64617 Re: Sirija
Kme, kme
Bolest, kme, kme
Pravi usporedbe, kme, kme
Dok istovremeno svrsavaju na snimke bombardovanja i/ili unistavanja tenkova
wow, stvarno bolesno
Bolest, kme, kme
wow, stvarno bolesno
- Kikibombona
#64618 Re: Sirija
Cheli
Oruzje je kod Kurda.
To su potvrdili Salih Muslim i general Hemo. Dakle, 100%!
General Hemo

Oruzje je kod Kurda.
To su potvrdili Salih Muslim i general Hemo. Dakle, 100%!
General Hemo
To Amerikanci malo prcaju Turke, jer Turci YPG smatraju teroristickom organizacijom... Jebu ih u mozak sa tim izjavama. Znas njihov stil!The number of weapons airdropped to SDF was a limited. It was not an amount that can make a big strategic differences on the ground. But we see this as very important. It is important to us as YPG. Because with this new support, the cooperation we have had for a year has reached a new level. And we hope to increase our work together even more, we hope to work strategically. So what we received was not big. But it is big for a new start.
- Challenger__
#64619 Re: Sirija
Kikibombona wrote:To Amerikanci malo prcaju Turke, jer Turci YPG smatraju teroristickom organizacijom... Jebu ih u mozak sa tim izjavama. Znas njihov stil!
Kao što sam i mislio - petljaju. Ali, to nije kredibilno, ta vrsta pristupa ne impresionira ni prijatelje ni neprijatelje. Ne impresionira nikoga. Presmješno.
- Kikibombona
#64620 Re: Sirija
Sta znaci biti cvjecka?madner wrote:
Rekoh da mi nisu mrski. Daleko od toga da su ovo sto Kiki misli da jesu.
Bacati lale na suprostavljene borce?
Nadji jedan zlocin YPG!
Dokazi!
Mozete samo supljirati... To je svako neutralan mogao skuziti, jer su vam dokazi na nivou 'bacanja nejaci lavovima u Pionirskoj...'...
- Em2r
#64621 Re: Sirija
insomnia78 wrote:Kme, kme
Bolest, kme, kme
wow, stvarno bolesno

ovo tebe boli najvise.
kad cemo na kafu u madonu da cujemo te desnicarske stavove?
- insomnia78
#64622 Re: Sirija
Nakon sto sam bio dzihadista, zidov sad sam islamofob?
- madner
#64623 Re: Sirija
Jah, neko ovdje bio u Kurdistanu, neko nije.Kikibombona wrote:Sta znaci biti cvjecka?madner wrote:
Rekoh da mi nisu mrski. Daleko od toga da su ovo sto Kiki misli da jesu.
Bacati lale na suprostavljene borce?
Nadji jedan zlocin YPG!
Dokazi!
Mozete samo supljirati... To je svako neutralan mogao skuziti, jer su vam dokazi na nivou 'bacanja nejaci lavovima u Pionirskoj...'...
- Em2r
#64624 Re: Sirija
pa zar vam mrznja prema muslimanima nije zajednicka ? doduse ne zove se vise madona sad je nesto club x vjerovatno zbog onog X-a na raskrsnici.insomnia78 wrote:
Nakon sto sam bio dzihadista, zidov sad sam islamofob?
-
jastuk1
#64625 Re: Sirija
Ma pusti. Ti si primjer kako se treba ponašati na forumu. Meni se lično ne sviđa taj neki cinizam koji pomalo izvire između redova kad pišeš, ali znam, i on ima svoju svrhu.insomnia78 wrote:Kme, kme
Bolest, kme, kme
wow, stvarno bolesno
I mislim da si najneutralniji i da se najviše držiš sredine od svih na forumu.