Čekajući Čodoa... koji će u miru i rahatluku razlomiti bosanski trokut na banovine, županije, republike i državetine. Jedan dio će se zvati Novo Kosovo i na njega će se preparkirati manastiri i tako to.
Milorad Dodik ALL ABOUT
- biske
#64576 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
ČoDo?!
Čekajući Čodoa... koji će u miru i rahatluku razlomiti bosanski trokut na banovine, županije, republike i državetine. Jedan dio će se zvati Novo Kosovo i na njega će se preparkirati manastiri i tako to.
- Chisum
#64577 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
"Srbi ne smiju da pricaju o drzavi... Evo, ja hoJ da pricam!"

Ja hoj
Ti hos
On/Ona/Ono ?

Mamu jebalo primitivnu, seljacku, po Beogradu i onoj cergi od entiteta galama, ovo, ono... a kad ga stranci postroje, prepodobi se, glasic mu dodje kao da mu muda neko veze u masnu.
Jednom kmet - uvijek kmet.
Ja hoj
Ti hos
On/Ona/Ono ?
Mamu jebalo primitivnu, seljacku, po Beogradu i onoj cergi od entiteta galama, ovo, ono... a kad ga stranci postroje, prepodobi se, glasic mu dodje kao da mu muda neko veze u masnu.
Jednom kmet - uvijek kmet.
- Toffee karamela
#64578 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Chisum wrote:"Srbi ne smiju da pricaju o drzavi... Evo, ja hoJ da pricam!"
![]()
.
- Chisum
#64579 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ma ne znam, goni ga u picku materinu kmetovsku, primitivnu. Ko ce to slusati...
Nego, kliknuh nasumice negdje, pojma nemam gdje na videu, kad, ka'e balvan "ev' ja hoj..."
.. eto, ti hoS... vozdra...
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
- problemnatravunu
- rodjotr
#64583 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Isti Beriz Belkic...Acid25 wrote:
-
archi_a
#64584 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Svečano otvaranje rušenja naplatnih kućica!!!!!
- prljavi Hare
#64585 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
archi_a wrote:Svečano otvaranje rušenja naplatnih kućica!!!!!
Šta će reći sada izdajnici na ovaj novi investicioni ciklus?
-
sekerbay
#64586 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ljudi, može l neko neš objasnit.
Naime, izgleda da sam otkrio urotu
prekosavskih, pravih hrvata iz županje, te ovih federalaca 
Sve sam fino ovjekovječio slikom
Uglavnom, radi se o tablama na ulazu u republiku šumsku.
Na jednoj piše Bosna i Hercegovina i ima slika one nametnute zastave, a na drugoj tabli piše brčko i u zagradi bih.
Pitanje pjervo, zašto na prvoj tabli nema zastave republike šumske i drugo, zašto piše da je brčko u tzv bih kada se zna da je taj grad jedan od najvažnijih u budućoj samostalnoj republici šumskoj
A evo i slika koje to dokazuju

Naime, izgleda da sam otkrio urotu
Sve sam fino ovjekovječio slikom
Uglavnom, radi se o tablama na ulazu u republiku šumsku.
Na jednoj piše Bosna i Hercegovina i ima slika one nametnute zastave, a na drugoj tabli piše brčko i u zagradi bih.
Pitanje pjervo, zašto na prvoj tabli nema zastave republike šumske i drugo, zašto piše da je brčko u tzv bih kada se zna da je taj grad jedan od najvažnijih u budućoj samostalnoj republici šumskoj
A evo i slika koje to dokazuju

- bh.tornjak
#64587 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
na slici se iza table skriva minaret "Savske dzamije" s koje dolaze zvuci koji stavraju nesanicu i nervozu stanovnika sumske....a samim time djeluju destruktivno na tanane usne opne naseg gvardijana koji je naviknut na lagane note pod satromsekerbay wrote:
-
asker
#64588 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To su ovi iz Saveza za Prenos Nadleznosti poskidali i zamjenili ovim tzv saobracajnim znacima.
Licno Frljo Crnadak je vidjen sa brenerom a kasnije i kako nosi znak "dobrodosli u Drzavetinu" i "srpsko Brcko".
U zanosu svog izdajnickog pohoda skinuo je i znak "prodajem mladi prasici" gazde Gojka, podnosenje tuzbe u toku!
Licno Frljo Crnadak je vidjen sa brenerom a kasnije i kako nosi znak "dobrodosli u Drzavetinu" i "srpsko Brcko".
U zanosu svog izdajnickog pohoda skinuo je i znak "prodajem mladi prasici" gazde Gojka, podnosenje tuzbe u toku!
-
sekerbay
#64589 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Majku mu, sve si u pravu, sve sam vidio 
Pogotovo ti bošnjaci prave šuhvu.
Ovu zavjeru sam razotkrio tako što je na graničnom prijelazu bila tolika gužva da sam fino produžio do rače. Nema gužvi plus što sam se ponado da ću uživat u ljepotama rš. i onda doživim ovu neugodnost i razotkrijem zavjeru

Pogotovo ti bošnjaci prave šuhvu.
Ovu zavjeru sam razotkrio tako što je na graničnom prijelazu bila tolika gužva da sam fino produžio do rače. Nema gužvi plus što sam se ponado da ću uživat u ljepotama rš. i onda doživim ovu neugodnost i razotkrijem zavjeru
Takoe! Država dučini nještaasker wrote:podnosenje tuzbe u toku!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#64590 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Je li PreCjednik izbrojao sve džamije? Ni ja nisam znao da ima 800 džamija 
-
archi_a
#64591 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ispravka krivog navoda dragi kolega. Ne umanjujte ljutnju velikoga guardiJana!
Prema podacima IZ u BiH, u toj zemlji se nalaze 2.822 islamska vjerska objekta, od čega je 1.912 džamija i 910 mesdžida. Od rata do sada obnovljeno je ukupno 1.175 vjerskih objekata, odnosno 789 džamija i 386 mesdžida.
Na prostoru banjalučkog muftijstva nalaze se 104 objekta, 96 džamija, 75 obnovljenih, 10 neobnovljenih, 14 pretvoreno iz mesdžida u džamiju (dogradnja munare). Na ovom muftijstvu nalazi se osam mesdžida, šest ih je obnovljeno, jedan neobnovljen i jedan novosagrađen.
Zamislite da mujezini samo za pola decibela pojačaju razglas na svakoj džamiji pojedinačno. Pa nekretnine u pi si-ju, ne da im neće pasti cijene, već će biti džaba! Frustracija je ogromna!!!!
Prema podacima IZ u BiH, u toj zemlji se nalaze 2.822 islamska vjerska objekta, od čega je 1.912 džamija i 910 mesdžida. Od rata do sada obnovljeno je ukupno 1.175 vjerskih objekata, odnosno 789 džamija i 386 mesdžida.
Na prostoru banjalučkog muftijstva nalaze se 104 objekta, 96 džamija, 75 obnovljenih, 10 neobnovljenih, 14 pretvoreno iz mesdžida u džamiju (dogradnja munare). Na ovom muftijstvu nalazi se osam mesdžida, šest ih je obnovljeno, jedan neobnovljen i jedan novosagrađen.
Zamislite da mujezini samo za pola decibela pojačaju razglas na svakoj džamiji pojedinačno. Pa nekretnine u pi si-ju, ne da im neće pasti cijene, već će biti džaba! Frustracija je ogromna!!!!
- eltroxin
#64592 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Predlazem da IZ raspise referendum da se umjesto 5 uvede 10 dnevnih namaza i da se raspise tender za nabavku novog, kvalitetnijeg ozvucenja!
-
hipija
#64593 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Hoćemo jednu džamiju i u Laktašima i da ima ozvučenje kao AC/DC na koncertu u Buenos Airesu.archi_a wrote:Ispravka krivog navoda dragi kolega. Ne umanjujte ljutnju velikoga guardiJana!
Ako je u Banja Luci Ferhadija, neka se ova zove Dodikija.
- prljavi Hare
#64594 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
To i jeste namjera zulumĆara,podaničkog elementa i 40 britanskih "Ali Baba" specijalaca!Da montiraju moćnije razglase na džamije u šumskoj
i decibelima udare na nejač.
Onda lijepo sačekaju da nejač pobjegne,a oni hladno nasele 500 000 Arapa i Turaka iz najnižih slojeva.
Na sve su računali,ali na Guardiana nisu!E malo ste se zajebali gospodo Britanci!
i decibelima udare na nejač.
Na sve su računali,ali na Guardiana nisu!E malo ste se zajebali gospodo Britanci!
-
megaman4
#64595 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Ovdje mi lici na poznatog srpskog glumca Branka Djurica iz Beograda koji je glumio u partizanskim filmovima kao sto je Partizanska eskadrila.rodjotr wrote:Isti Beriz Belkic...Acid25 wrote:
- prljavi Hare
#64596 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Liči pravo!Sjećam se lika dobro,i on je glumio jednog od pilota u eskadrili.
Ovaj sa slike što pozdravlja rukom.Liči!!!

Da je sve pošteno,Guardian bi bio Obi-Wan Kenobi našeg vremena!

-
megaman4
#64597 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
prljavi Hare wrote:![]()
![]()
![]()
Liči pravo!Sjećam se lika dobro,i on je glumio jednog od pilota u eskadrili.
Ovaj sa slike što pozdravlja rukom.Liči!!!![]()
Da je sve pošteno,Guardian bi bio Obi-Wan Kenobi našeg vremena!![]()
- mayab
- SmokingMan
#64599 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
Miletovih 90K+ fatomskih birača.
- spreca
#64600 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT
MiloGrd je vjerovatno pozvao svoje predke DodiGe u pomoc...zato ih je sada visak toliko