Ne znam, meni je taj neki odbrambeni bedem, ako si manjina i daleko su tvoji.dr_Evil wrote: ↑21/08/2026 14:39Super, onda ces valjda jednom shvatiti da se niko ne zali na stanje u Mostaru, stanje u Hercegovini, stanje u Bosni koja je pod HRHB ili PC-u nego na stanje u drzavi. Niko se nije zalio ni na "uborak, ultrase" ili sta vec navodite, to su nasi lokalni problemi. Kljuc BIH je u Mostaru, za razliku od bilo kojih gradova koji se ne cuju nas ima dovoljno, obrazovani, i imamo novca, pa se i cujemo. Bespotrebno je s tobom raspravljati o tome jer kao sto sam rece i nisi bas Bosnjak(ako se ne varam), a i nisi realno dobronamjeran.pemanapemani wrote: ↑21/08/2026 14:31Govorim iz bukvalno zivotnog iskustva.
Teretana motika i lopata, izrazeni animozitet prema muskim torbicama, brijem se svaku vecer prije kupanja.
Ko zeli BiH onda ce poslusati poruke koje dolaze iz Mostara i Stoca kao posljednja dva bedema. Granica se pomice svako 50godina za 50%, zabijanje glave u pijesak ne vodi nikad nicemu. Prosla je 31 godina, just saying. Ja i Johnny sigurno necemo pucati jedan na drugog, nama je politika sasvim jasna.
Mostar i Stolac, haman pola Bosnjaka, u zaledju, apsolutno Bosnjaci, ali stalna kuknjava. Bukvalno kopirate Hrvate u kuknjavi.
Fazon je kad sebe uvjeris da si bedem i predzidje necega, a ustvari si isti kao većina gradova.
Onda su Bihac i Gorazde bedem BiH Boga oca.