Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Nadzorna_ploca
#64576 Re: Premijer liga BiH
Opet Sarajevo gura kolica nizbrdo postenoj Slobodi...ccc
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#64577 Re: Premijer liga BiH
Nema potrebe, sami se mi guramo nizbrdoNadzorna_ploca wrote:Opet Sarajevo gura kolica nizbrdo postenoj Slobodi...ccc
Izgubili smo od tima koji niti je sta pokazao niti nam je uspio dati gol s igracem vise. Ali dzabe, Sloboda uvijek moze gore.
-
last mohicans
#64578 Re: Premijer liga BiH
Ne znam koliko bi se slozio s vama po pitanju fizičke spreme igrača PL. Djelimično, u potpunosti ne. Mogu naši igrači trčati i imaju kuveta, vjerovatno dovoljno za naše lige. Za nešto više, nemaju.To smo vidjeli. Dovode se ti kondicioni treneri, počela se i suplementacija makar spominjati, eh sad, sportski duh i zivot jednog profesionalnog fudbalera se nauči, ili ga imaš ili nemaš. To je je jednostavno tako. Počasti se i Dzeko ćevapima u off sezoni, nekad i u sezoni, moze se vidjeti na instagramu, tu je neka i Cola, ali Edin u 34 melje i trči kao neko u 23. Sad ako svaki dan lupaš Colu, umjesto vodu, hranis se nezdravo, normalno da ce se to osjetiti na tvojim fizičkim preformansama. Po meni, ključno je sto je naša liga sporog ritma, vrlo malo je efektivne igre, s dosta prekida, s malo trke i utrčavanja u prostor itd. Igra bez lopte i utrčavanja u prostor su za naše klubove misaona imenica i to je odlika trenera i taktičke postavke. Mi to ne znamo, da je Sarajevo znalo i moglo odigrati kvalitetan presing sa defanzivnim zadacima, ne bi se desilo to što se desilo. Mislim da je glavni razlog što nema dosta jakih utakmica, sa visokim ritmom, bez valjanja, odugovlačenja i svih drugih aspekata igre, više neigre koju mozemo vidjeti. Mislim da nije toliko do fizičke spreme, koja bi svakako trebala biti na višem nivou. Više je do ovog drugog.
-
Nadzorna_ploca
#64579 Re: Premijer liga BiH
A opet nose bodove sa Tusnja..cudna igra ta lopta.plain vanilla wrote:Nema potrebe, sami se mi guramo nizbrdoNadzorna_ploca wrote:Opet Sarajevo gura kolica nizbrdo postenoj Slobodi...ccc
Izgubili smo od tima koji niti je sta pokazao niti nam je uspio dati gol s igracem vise. Ali dzabe, Sloboda uvijek moze gore.
- plain vanilla
#64580 Re: Premijer liga BiH
A treba imati i srece, mi to nikad nismo imali. Mislim da je Tusanj na groblju napravljenNadzorna_ploca wrote:A opet nose bodove sa Tusnja..cudna igra ta lopta.plain vanilla wrote:Nema potrebe, sami se mi guramo nizbrdoNadzorna_ploca wrote:Opet Sarajevo gura kolica nizbrdo postenoj Slobodi...ccc
-
Bazinga1234
#64581 Re: Premijer liga BiH
Još jednom pokazujem kako sam očajan prognozer, bravo jaBazinga1234 wrote:Radnik - Krupa 1
Mladost - Azmir city X
GOŠK - Zvijezda 1
Sloboda - Sarajevo 2
Široki - Čelik 1
Željo - Zrinjski X
Edit: bravo Željo, 2/6
- duminjo
#64582 Re: Premijer liga BiH
Hoš rec nije govno neg se cuko posro?last mohicans wrote:Ne znam koliko bi se slozio s vama po pitanju fizičke spreme igrača PL. Djelimično, u potpunosti ne. Mogu naši igrači trčati i imaju kuveta, vjerovatno dovoljno za naše lige. Za nešto više, nemaju.To smo vidjeli. Dovode se ti kondicioni treneri, počela se i suplementacija makar spominjati, eh sad, sportski duh i zivot jednog profesionalnog fudbalera se nauči, ili ga imaš ili nemaš. To je je jednostavno tako. Počasti se i Dzeko ćevapima u off sezoni, nekad i u sezoni, moze se vidjeti na instagramu, tu je neka i Cola, ali Edin u 34 melje i trči kao neko u 23. Sad ako svaki dan lupaš Colu, umjesto vodu, hranis se nezdravo, normalno da ce se to osjetiti na tvojim fizičkim preformansama. Po meni, ključno je sto je naša liga sporog ritma, vrlo malo je efektivne igre, s dosta prekida, s malo trke i utrčavanja u prostor itd. Igra bez lopte i utrčavanja u prostor su za naše klubove misaona imenica i to je odlika trenera i taktičke postavke. Mi to ne znamo, da je Sarajevo znalo i moglo odigrati kvalitetan presing sa defanzivnim zadacima, ne bi se desilo to što se desilo. Mislim da je glavni razlog što nema dosta jakih utakmica, sa visokim ritmom, bez valjanja, odugovlačenja i svih drugih aspekata igre, više neigre koju mozemo vidjeti. Mislim da nije toliko do fizičke spreme, koja bi svakako trebala biti na višem nivou. Više je do ovog drugog.
Zä presing Trebas trku?
Zä kretnju bez lopte Trebas kondiciju?
Zä utrcavanja trku i kondiciju... Isti klinac..
Igraci u nasoj ligi su nespremni iz vise razloga i to je to. Zato i jesu utakmice Spore, sa puno prekida, sjeckanja i na ovom nivou na kojem jesu.
Sami izleti u Malo evrope otkriju sve.
- afannedim
#64583 Re: Premijer liga BiH
Široki - čelik ovo neka zajebancija. Od ovog mrtvaca zeljo izgubio haha
- Koshpa
#64584 Re: Premijer liga BiH
Hoce Celik da zaj... Sarajevo izgleda 
- Logovan
#64585 Re: Premijer liga BiH
Uh kakva utakmica u Tuzli.
Jedan šut - jedan gol.
KRSTE VELKOSKI!!!
KRSTE VELKOSKI!!!
- insaneinthebrain
#64586 Re: Premijer liga BiH
efikasni ste ko atalantaLogovan wrote:Uh kakva utakmica u Tuzli.Jedan šut - jedan gol.
![]()
KRSTE VELKOSKI!!!
- Logovan
#64587 Re: Premijer liga BiH
Pa za sad efikasniji od vas.insaneinthebrain wrote:efikasni ste ko atalantaLogovan wrote:Uh kakva utakmica u Tuzli.Jedan šut - jedan gol.
![]()
KRSTE VELKOSKI!!!
- Raigor Stonehoof
#64588 Re: Premijer liga BiH
Ne radujte se jos komsinice, imaju sasvim dovoljno vremena da zavuku 3 gola 
- plain vanilla
#64589 Re: Premijer liga BiH
Vile vas nosaleLogovan wrote:Uh kakva utakmica u Tuzli.Jedan šut - jedan gol.
![]()
KRSTE VELKOSKI!!!
- Logovan
#64590 Re: Premijer liga BiH
Jesu nešto malo.plain vanilla wrote:Vile vas nosaleLogovan wrote:Uh kakva utakmica u Tuzli.Jedan šut - jedan gol.
![]()
KRSTE VELKOSKI!!!
- Mea_parvitas
#64591 Re: Premijer liga BiH
Ma nista od pitara ni ove sezone, ekipa tanka ko baslija
Zeljo, Siroki pa Zrinjski
-
il dottore
#64592 Re: Premijer liga BiH
Sta je tu jeplain vanilla wrote:Vile vas nosaleLogovan wrote:Uh kakva utakmica u Tuzli.Jedan šut - jedan gol.
![]()
KRSTE VELKOSKI!!!
- animus
#64593 Re: Premijer liga BiH
Pobjeda sarajeva se moze porediti sa scenom ka roki balboa ne vidi na jedno oko i sav razbijen u ringu a ipak uspije nokautirat protivnika. Jadna je sloboda od joga su izgubili.
- SmoLe
#64594 Re: Premijer liga BiH
Sad idemo Zvijezdi 09 pa dočekujemo Sarajevo 08 
-
zipoo
#64595 Re: Premijer liga BiH
Nije se lahko vratiti poslije domaceg poraza od 8:0 
-
Nadzorna_ploca
#64596 Re: Premijer liga BiH
A ni poslije poraza od ovakvog Celika.
- SmokingMan
#64597 Re: Premijer liga BiH
Ja se kladim da 90% igrača u PL u komadu ne more pretrčati 10 km,laganim tempom.last mohicans wrote:Ne znam koliko bi se slozio s vama po pitanju fizičke spreme igrača PL. Djelimično, u potpunosti ne. Mogu naši igrači trčati i imaju kuveta, vjerovatno dovoljno za naše lige. Za nešto više, nemaju.To smo vidjeli. Dovode se ti kondicioni treneri, počela se i suplementacija makar spominjati, eh sad, sportski duh i zivot jednog profesionalnog fudbalera se nauči, ili ga imaš ili nemaš. To je je jednostavno tako. Počasti se i Dzeko ćevapima u off sezoni, nekad i u sezoni, moze se vidjeti na instagramu, tu je neka i Cola, ali Edin u 34 melje i trči kao neko u 23. Sad ako svaki dan lupaš Colu, umjesto vodu, hranis se nezdravo, normalno da ce se to osjetiti na tvojim fizičkim preformansama. Po meni, ključno je sto je naša liga sporog ritma, vrlo malo je efektivne igre, s dosta prekida, s malo trke i utrčavanja u prostor itd. Igra bez lopte i utrčavanja u prostor su za naše klubove misaona imenica i to je odlika trenera i taktičke postavke. Mi to ne znamo, da je Sarajevo znalo i moglo odigrati kvalitetan presing sa defanzivnim zadacima, ne bi se desilo to što se desilo. Mislim da je glavni razlog što nema dosta jakih utakmica, sa visokim ritmom, bez valjanja, odugovlačenja i svih drugih aspekata igre, više neigre koju mozemo vidjeti. Mislim da nije toliko do fizičke spreme, koja bi svakako trebala biti na višem nivou. Više je do ovog drugog.
- Logovan
#64598 Re: Premijer liga BiH
Nadzorna_ploca wrote:A ni poslije poraza od ovakvog Celika.
Pobijedi ih Čelik i oni se našli zajebavati.
-
MensurM
#64599 Re: Premijer liga BiH
Pa ko ima jači?Muhamed Đakmić wrote:Meni i dalje nije jasno fakat što mnogi tvrde da Željo ima najbolji kadar, jer mislim da je to daleko od istine.
Ispada po tvom da neko ima jači, odnosno da ima puno jači. A to je daleko od istine.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#64600 Re: Premijer liga BiH
Po do sada vidjenom, Zeljo prvi favorit za titulu
Uz uvakvo sudjenje.
Uz uvakvo sudjenje.