Daj svoje izjave potkrijepi argumentima. Evo ja cu ti reci suprotno, da vi sa najvisim paketima dobijate najvise, to sam upratio od kako sam korisnik Telemacha. Kad sam se prikljucio Telemachu imo sam TGF, a kasnije nakon poskupljenja 3KM sam preso na TG. Nakon ovog novog poskupljenja sam ostao na TG. Dakle dok ja koristim Telemach, isti je poskupio za 6KM za SVE i ove skuplje i za ove jeftinije pakete. Razlog su navodili, poboljsanje usluga. To poboljsanje usluga od 6KM su najvise osjetili "zakinuti skuplji paketi". Kad se god koje unapredjenje usluge pojavi 72h unazad, Cinesar Premiere HD, EON na smartu, Arene SD, idr, naravno ubace ga u najskuplje pakete, a u jeftinije ne ubacuju. Vjerovatno ce biti i sa pinkovima isto.rizibizi wrote:Sve je dobro samo da ne puca. Da nas interesuje kako je kod telecoma uzeli bi moju njihovu tv, a ovako komotno se moglo na minimum 10% po svim paketima. Po dobrom starom obicaju ovi skuplji paketi uvijek dobiju nesto manje i budu zakinuti, pa se covjek pita cemu sve.
Dragi @Telemach jos uvijek niko nista.
Hajd sad da cujem tvoj demant i argumente