Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
- Janjicar
-
mishic
#64527 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Svi oni koji su do sada negativno reagovali na kritiku ovoga klovna koji se predstavlja ministrom sada konačno vide pravu sliku i trebalo bi da se crvene od stida.
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#64528 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Sta je tacno problem sa flamingom? Previse gej? Koji je kontekst uopste?
-
archi_a
#64529 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Nema tog konteksta na svijetu koji može opravdati svađanje na mrežama fucking ministra vanjskih poslova države. Imaš li gard, imaš li dostojanstvo, tetkice?!? Snima lik klipiće. On i faćo se snimaju. Influenseri. 
Dobro smo mi ikako.
Dobro smo mi ikako.
- Chmoljo
#64530 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Snima i mamdani.
- escobar__
#64531 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa tu mu počinje i završava utjecaj, nigdje drugdje ga (kao ni prethodnike mu) niko ne doživljava.
Čak i unutar kvazi-države imaš entitet koji se svakodnevno ispišava po sudu, tužilaštvu, presudama, odlukama, van nje je suludo išta i očekivat. Tako da je flamingo taman, a i ta zajebancija će uglavnom ostat u trokutu Sarajevo-Tuzla-Zenica, te bihaćkoj enklavi. Ostatak kvazi-države ne zna da ovaj lik i postoji.
Čak i unutar kvazi-države imaš entitet koji se svakodnevno ispišava po sudu, tužilaštvu, presudama, odlukama, van nje je suludo išta i očekivat. Tako da je flamingo taman, a i ta zajebancija će uglavnom ostat u trokutu Sarajevo-Tuzla-Zenica, te bihaćkoj enklavi. Ostatak kvazi-države ne zna da ovaj lik i postoji.
-
mishic
#64532 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Deliću, ubleho od monistra,
Ti imaš potrebu da se svakih 15-20 dana nakačiš na neki medij i objašnjavaš kako je stanje sa penzijama i penzionerima u Federaciji "bajno". Tupiš, tušiš, zaplićeš i svaki puta bulazniš o povišicama kao da ih je za tvoga mandata bilo svaki mjesec.
Umjesto svega toga molimo te odgovori penzionerima jesu li sve te tvoje povišice nadmašile inflaciju i poslupljenja i koliko su po tome parametru penzioneri na dobitku?!!
Eto pitanje nije teško pa pošto si učestao sa svojim "povišicama" i na njega očekujemo brz odgovor. Stalo nam je da makar tako teoretski osjetimo "blagostanje" o kojem ti toliko tupiš.
Ti imaš potrebu da se svakih 15-20 dana nakačiš na neki medij i objašnjavaš kako je stanje sa penzijama i penzionerima u Federaciji "bajno". Tupiš, tušiš, zaplićeš i svaki puta bulazniš o povišicama kao da ih je za tvoga mandata bilo svaki mjesec.
Umjesto svega toga molimo te odgovori penzionerima jesu li sve te tvoje povišice nadmašile inflaciju i poslupljenja i koliko su po tome parametru penzioneri na dobitku?!!
Eto pitanje nije teško pa pošto si učestao sa svojim "povišicama" i na njega očekujemo brz odgovor. Stalo nam je da makar tako teoretski osjetimo "blagostanje" o kojem ti toliko tupiš.
- tramvajtrojka
#64533 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Cekamo odgovor gospodina radoncica na ovu temu kako bi on odgovorio nesposobnom ministru delicumishic wrote: ↑20/08/2026 20:24 Deliću, ubleho od monistra,
-
Seawolf
#64534 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Već je bio.tramvajtrojka wrote: ↑20/08/2026 20:27Cekamo odgovor gospodina radoncica na ovu temu kako bi on odgovorio nesposobnom ministru delicumishic wrote: ↑20/08/2026 20:24 Deliću, ubleho od monistra,
https://avaz.ba/vijesti/bih/1066475/cim ... penzionere
Uz korištenje sličnih fraza i "argumenata", kakve koristi i naš uvaženi kolega @mishic.
-
Labirint
#64535 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
A Mamadani je meritum za? Ne pricamo o poziciji,pricamo o personi. Sta mi znamo o njemu, prosjecan covjek ? Ovo jeste neozbiljno,na nivou ...evo ne znam ni cijem boga mi, sta god konktekst price bio? Kakva je uloga flaminga sa biserom krmacom? Bolje da je neku krmaču naso pa ispuhivo...
-
archi_a
- Chmoljo
#64537 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Meritum za vrlo popularnog politicara koji udara kircem po celu najmocnije lobije. U stvari, njegov pristu pdrustvenim mrezama mu upravo omogucava komunikaciju sa biracima i preskakanje silnih para koji lobiji protiv njega upumpavaju.Labirint wrote: ↑20/08/2026 20:45A Mamadani je meritum za? Ne pricamo o poziciji,pricamo o personi. Sta mi znamo o njemu, prosjecan covjek ? Ovo jeste neozbiljno,na nivou ...evo ne znam ni cijem boga mi, sta god konktekst price bio? Kakva je uloga flaminga sa biserom krmacom? Bolje da je neku krmaču naso pa ispuhivo...
- Chmoljo
-
archi_a
#64539 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Provaljuješ se kralju.
Imal većeg blama nego nenatjeran glumiti advokata konakoviću. Na šta spade, jbt.
Konakovič, naš bosanski Mamdani. Nema šta.
Imal većeg blama nego nenatjeran glumiti advokata konakoviću. Na šta spade, jbt.
Konakovič, naš bosanski Mamdani. Nema šta.
-
Labirint
#64540 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ma ne pricam ja da se ne treba oglasavati, pa svi se danas oglasavaju ali na koji nacin? Sumnjam da mamadani udara kurcem od flaminga najmocnije lobijeChmoljo wrote: ↑20/08/2026 21:05Meritum za vrlo popularnog politicara koji udara kircem po celu najmocnije lobije. U stvari, njegov pristu pdrustvenim mrezama mu upravo omogucava komunikaciju sa biracima i preskakanje silnih para koji lobiji protiv njega upumpavaju.Labirint wrote: ↑20/08/2026 20:45A Mamadani je meritum za? Ne pricamo o poziciji,pricamo o personi. Sta mi znamo o njemu, prosjecan covjek ? Ovo jeste neozbiljno,na nivou ...evo ne znam ni cijem boga mi, sta god konktekst price bio? Kakva je uloga flaminga sa biserom krmacom? Bolje da je neku krmaču naso pa ispuhivo...
- Chmoljo
#64541 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Boli me kurac za kiflu. Moj stav oko njega je vise pita izrecen.
Ali isto tako volio bih vidjeti sta je vama toliko smijesno, jer je naspram njeg haj stejks diplomasi.
- Chmoljo
#64542 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Pa sad... Nije da nije imao fula. Iskreno ovo nisam ni pogledao sta je, samo vidim neko kreveljenje zbog roze ptice, a kad trazis uzroke vidis da je problem neke druge prirode.Labirint wrote: ↑20/08/2026 21:16Ma ne pricam ja da se ne treba oglasavati, pa svi se danas oglasavaju ali na koji nacin? Sumnjam da mamadani udara kurcem od flaminga najmocnije lobijeChmoljo wrote: ↑20/08/2026 21:05Meritum za vrlo popularnog politicara koji udara kircem po celu najmocnije lobije. U stvari, njegov pristu pdrustvenim mrezama mu upravo omogucava komunikaciju sa biracima i preskakanje silnih para koji lobiji protiv njega upumpavaju.Labirint wrote: ↑20/08/2026 20:45
A Mamadani je meritum za? Ne pricamo o poziciji,pricamo o personi. Sta mi znamo o njemu, prosjecan covjek ? Ovo jeste neozbiljno,na nivou ...evo ne znam ni cijem boga mi, sta god konktekst price bio? Kakva je uloga flaminga sa biserom krmacom? Bolje da je neku krmaču naso pa ispuhivo...![]()
Njegov najveci grijeh nije flamingo nego sto mu stranka nije ispred svega. Necemo se ludi praviti.
A za normalne glasace koji ga ne kritikuju samo zato sto nije SDA najveci grijeh mu je katastrofalno kadroviranje. Flamingo je tu... Nebitan.
-
archi_a
#64543 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Meni lično ovo nije nivo jednog ministra vanjskih poslova. Tačka!
Chmoljo, što se mene tiče, ispunio si mjesečni bonus naše prepiske. Možda neko drugi ima fetish da se dalje raspravlja sa tobom.

Chmoljo, što se mene tiče, ispunio si mjesečni bonus naše prepiske. Možda neko drugi ima fetish da se dalje raspravlja sa tobom.

-
Labirint
#64544 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
E pa eto pogledaj pa daj komentar na sam čin , s ostalim se slazem napisanim al to nije tema. Kazem ti jacu bi poruku poslao da je samo napuho krmacu i ispuho je bez ikakvih komentara, ko razumije shvatice... al treba to smislit jbgChmoljo wrote: ↑20/08/2026 21:24Pa sad... Nije da nije imao fula. Iskreno ovo nisam ni pogledao sta je, samo vidim neko kreveljenje zbog roze ptice, a kad trazis uzroke vidis da je problem neke druge prirode.
Njegov najveci grijeh nije flamingo nego sto mu stranka nije ispred svega. Necemo se ludi praviti.
A za normalne glasace koji ga ne kritikuju samo zato sto nije SDA najveci grijeh mu je katastrofalno kadroviranje. Flamingo je tu... Nebitan.
- Chmoljo
- Janjicar
#64546 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Mozemol’ sutra ocekivat da onu bananu napuhuje i ispuhuje ?
-
Labirint
#64547 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Evo ideje za jahju recimo
nek uzme paketic neki oblijepljen trakom smedjom pa nek napuse
Dobro je to sve sff je ,nema teskih tema moraju i oni svi "ohanut". Samo Vucic radi
Dobro je to sve sff je ,nema teskih tema moraju i oni svi "ohanut". Samo Vucic radi
-
ibizza
#64548 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Necu nikada glasati za SDA, ali ovo glupiranje Konakovica ili onaj video Benjamine i Mirele kod polugole Hane, to je fujj...degradiraju pozicije i institucije koje predstavljaju.
- Janjicar
#64549 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 3
Ramo,Dino, dva flamingosa ….jedan napuhuje, drugi ispuhuju jbt koja bi to scena bila.
Taman sljedece godine za promocije na SFFu neki mini film
Taman sljedece godine za promocije na SFFu neki mini film
- tramvajtrojka