Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- madner
#6451 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kada neko sporije vozi ljevom i gusla gusla gusla 
- kloniran
#6452 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jutros lola sa skuterom ode stazom za bicikle od alipasina prema otoci

- muha_sa
#6453 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
došo da zakuhašmadner wrote:Kada neko sporije vozi ljevom i gusla gusla gusla
- madner
#6454 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma iznervirao se, vozim mirno i regularno i ko covjek blicam na vrijeme da me pokretna prepreka vidi i opet moram usporiti. Ode potrosnja gore, a ganjam prosjek od 6l da se pohvalim na forumu
Da ima neko desno pa haj. Da se ne sjeti da treba da se vrati tamo kada je krenem da ga zaobidjem desno ne bi bio problem, no to je sve usporeno.
- muha_sa
#6455 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
konto sam da misliš na gradsku lijevumadner wrote:Ma iznervirao se, vozim mirno i regularno i ko covjek blicam na vrijeme da me pokretna prepreka vidi i opet moram usporiti. Ode potrosnja gore, a ganjam prosjek od 6l da se pohvalim na forumuDa ima neko desno pa haj. Da se ne sjeti da treba da se vrati tamo kada je krenem da ga zaobidjem desno ne bi bio problem, no to je sve usporeno.
a ova ti je dobra--u tvom stilu
- madner
#6456 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To nista, tu se ne neviram sto guslaju ljudi. Osim ako ne voze namjerno paraleleno 
-
esso_sa
#6457 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Izgleda da je sve popualrnije da krkani sa autima prave kolone, a ne kamioni. Sta vise, sad rijetko sretnes kamion da pravi neku ozbiljnu kolonu, osim ako se ne radi o prevoju...
-
tempuser
#6458 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Satro kuliraju i uzivaju u krajoliku, a vamo im oci ispadose gledajuci trenutnu potrosnju i kazalju rezervoara. Daj im tudji auto id dzabno gorivo da vidis onda pilote!esso_sa wrote:Izgleda da je sve popualrnije da krkani sa autima prave kolone, a ne kamioni. Sta vise, sad rijetko sretnes kamion da pravi neku ozbiljnu kolonu, osim ako se ne radi o prevoju...
-
esso_sa
#6459 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ali fakat nije normalno. Za vikend skoknuo do mora i nagledao se bruku tih situacija, u oba pravca. U jednom trenutku, vozac slepera pred Podorascem, vidno popizdio, krenu u preticanje majmuna koji je autom vozio ispred njega i napravio kolonu od dobrih 20-30 auta... Do tog momenta sam cijelo vrijeme kontao da je sleper uzrok kolone, jer nisam od njega vidio da ima auto ispred... Da stvar bude gora, taj isti majmun sa autom je vozio novog Passata. Znaci, nije da nema kuveta pa ne moze voziti brze...tempuser wrote:Satro kuliraju i uzivaju u krajoliku, a vamo im oci ispadose gledajuci trenutnu potrosnju i kazalju rezervoara. Daj im tudji auto id dzabno gorivo da vidis onda pilote!esso_sa wrote:Izgleda da je sve popualrnije da krkani sa autima prave kolone, a ne kamioni. Sta vise, sad rijetko sretnes kamion da pravi neku ozbiljnu kolonu, osim ako se ne radi o prevoju...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#6460 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa i po gradu ti isti guslaju...digao se kredit za besna kola a nema se za goriva...sve go klosar i fukara...
- amar1994
#6461 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma hajd to, nego sto kada ih krenes pretec nagazi do kraja, da lijeci komplekse svoje

-
530i
#6462 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma nije to ni do goriva toliko, nego čisti bezobrazluk...prema Mostaru se vozi 30-40-maksimalno 55...i onda ili je gužva ili ne možeš preticati, kolona se već formirala uveliko...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6463 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Neku noć ispred mene Pežo 406, LPG vozi kilavo haos.
Haj što je (pre)spor, to je bolje nego da je prebrz. Ali iznerivrao me na na skretanju desno sa Puta života kod američke ambasade.
Zeleno ostane još malo upaljeno, iako je crveno ovima što će pravo u Kranjčevićevu,a lik ne ubrzava nimalo
. Prestojio se lola i ide polako, ko da ga boli rackaš hoće li stići na zeleno ili neće. A nit ga mogu obići lijevo zbog gužve, a ni desno preko trotoara da me ne uhapse kao teroristu
Mislim možda frajer kulira, vozi polako jer pregovara sa pičićem, ali brate de vozi normalno
Haj što je (pre)spor, to je bolje nego da je prebrz. Ali iznerivrao me na na skretanju desno sa Puta života kod američke ambasade.
Zeleno ostane još malo upaljeno, iako je crveno ovima što će pravo u Kranjčevićevu,a lik ne ubrzava nimalo
Mislim možda frajer kulira, vozi polako jer pregovara sa pičićem, ali brate de vozi normalno
- klaki
#6464 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
530i wrote:Ma nije to ni do goriva toliko, nego čisti bezobrazluk...prema Mostaru se vozi 30-40-maksimalno 55...i onda ili je gužva ili ne možeš preticati, kolona se već formirala uveliko...
I onda dodje klaki sa sva 44 kilowata jebe majke i guli auto ko da je 4A-GE u njemu da bi prestigao jedno auto
Oj SDI i otvorena cesto jebem ti majku
-
quarterback
#6465 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sto si nervozan, kreni ranije_BataZiv_0809 wrote:Neku noć ispred mene Pežo 406, LPG vozi kilavo haos.
Zeleno ostane još malo upaljeno, iako je crveno ovima što će pravo u Kranjčevićevu,a lik ne ubrzava nimalo. Prestojio se lola i ide polako, ko da ga boli rackaš hoće li stići na zeleno ili neće. A nit ga mogu obići lijevo zbog gužve, a ni desno preko trotoara da me ne uhapse kao teroristu
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6466 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
quarterback wrote:
sto si nervozan, kreni ranije
![]()
- MOSALJOZE
#6467 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad smo kod tog
Mislim da jedan dobar dio vozača,mahsuz uspori da on moze proci kroz zuto,a ove iza ko ebe.
Mene nervira kada ljudi ne razmišljaju.Primjer onaj semafor u Nedzarićima.Ispred mene citroen i škoda.I ja sam regularno prošao na zeleno,medjutim ovaj u citroenu,ide prvom,već se pali zeleno onima iz pravca grada,debil se lagano ubaci,a ja moram(i još jedan automobil iza mene)molit da me neko pusti.
Mislim da jedan dobar dio vozača,mahsuz uspori da on moze proci kroz zuto,a ove iza ko ebe.
Mene nervira kada ljudi ne razmišljaju.Primjer onaj semafor u Nedzarićima.Ispred mene citroen i škoda.I ja sam regularno prošao na zeleno,medjutim ovaj u citroenu,ide prvom,već se pali zeleno onima iz pravca grada,debil se lagano ubaci,a ja moram(i još jedan automobil iza mene)molit da me neko pusti.
- amar1994
#6468 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
klaki wrote:530i wrote:Ma nije to ni do goriva toliko, nego čisti bezobrazluk...prema Mostaru se vozi 30-40-maksimalno 55...i onda ili je gužva ili ne možeš preticati, kolona se već formirala uveliko...
I onda dodje klaki sa sva 44 kilowata jebe majke i guli auto ko da je 4A-GE u njemu da bi prestigao jedno auto![]()
Oj SDI i otvorena cesto jebem ti majku
-
quarterback
#6469 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sjetim se tako preticanja sa g2d, vidim na navigaciji kad mi dolazi ravni dio puta, odmaknem se malo i onda zadam gas ali tempiram da budem iza tog kojeg preticem taman kad dodje taj ravni dio...amar1994 wrote:klaki wrote:530i wrote:Ma nije to ni do goriva toliko, nego čisti bezobrazluk...prema Mostaru se vozi 30-40-maksimalno 55...i onda ili je gužva ili ne možeš preticati, kolona se već formirala uveliko...
I onda dodje klaki sa sva 44 kilowata jebe majke i guli auto ko da je 4A-GE u njemu da bi prestigao jedno auto![]()
Oj SDI i otvorena cesto jebem ti majku![]()
![]()
e onda ako nema nikoga iz suprotnog pravca do tada - preticem, ako ima - ponavljam proceduru
suosjecam sa, bivsim, bratom SDIjevcem
-
dgL_
#6470 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Samo malo vise da ljudi ukljuce mozak, da se ponasaju civilizovano u saobracaju, sto puta bi sve bolje funkcionisalo... Najjaci su ovi sa diplomatskim tablama... Oni ko ovi novopeceni policajci misle da su Boga lapili za muda... Skrecem lijevo kod SCCa prema vrbanja mostu iz pravca grada... Crni novi passat dipl. Table ispred mene... Iz lijeve trake za garazu za SCC lola pravac prema vrbanji... Za dlaku me nije pokupio... I jos negoduje psuje... Ne mozes biti dobar nikako u glavu ako ti je poso vezan za auto... Pogotovo po Sarajevu... Puknes ko lubenica zbog idiota jbg...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#6472 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad smo vec kod gringosa sa diplomatskim tablama-juce ispred turske ambasade, iza importanea i rajfajzena, vidim 3-4 takva auta sa zakacenim nalozima. Na jednom autu cak dva naloga.
-
esso_sa
#6473 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Policija ih redovno "kiti" ali oni ih ne *ebu ni 5%. I dalje parkiraju kako parkiraju... Taj sa 2 naloga stoji parkiran i danas_BataZiv_0809 wrote:Kad smo vec kod gringosa sa diplomatskim tablama-juce ispred turske ambasade, iza importanea i rajfajzena, vidim 3-4 takva auta sa zakacenim nalozima. Na jednom autu cak dva naloga.
Idealan dokaz koliko smo banana drzava i kako se "diplomate" komotno ponasaju bez ikakvih posljedica...
-
tempuser
#6474 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mogu oni ne *ebati 5% ali ako ih ne plate ili ne regulisu na drugi nacin od registracije nema nista, e sad zamisli ako je reg. na ambasadu!? (malo vjerovatno al moguce)
-
esso_sa
#6475 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Svi su na diplomatskim tablicama. Uposlenici turske ambasade... Ne znam jel te tablice idu po standardu na ambasadu ili moze i odvojeno - na ime vozaca-diplomatu...Policija im fakat nista ne moze. Svaki dan prave cirkus sa parkiranjemtempuser wrote:Mogu oni ne *ebati 5% ali ako ih ne plate ili ne regulisu na drugi nacin od registracije nema nista, e sad zamisli ako je reg. na ambasadu!? (malo vjerovatno al moguce)