Zasto pobjeze?
mogao si --
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Ta nije gubila vrijeme.DeNiro wrote:upoznam djevojku, jako lijepu i zgodnu .. dogovorimo se da izadjemo .. nakon prijatno provedenog vremena, ponudim da je odvezem kuci, posto zivi malo izvan Sa .. parkiram se .. izadjem iz auta .. klasika, poljubac .. ona me pozove da udjem unutra, ja malo iznenadjen .. ali ok, kontam sama.. ulazimo unutra .. ogromna dnevna soba .. soba bukvalno krcata .. roditelji, rodbina .. malo je reci da su mi se noge odsjekle
.. izvinem se, ne mogu dugo ostati, moram nazad .. to je bio prvi .. i posljednji dejt sa njom
Dišem, dišemBlack swan wrote:kako nos
moonca wrote:![]()
Zasto pobjeze?
mogao si --- zeljeli ste -evo vam ga-
A ljepotici?DeNiro wrote:moonca wrote:![]()
Zasto pobjeze?
meni je tada bilo ”samo” 20 godina
Jaro van grada kad se ulazi u kucu moras se dreknut sa ulaza i rec vako "Oooj, imal bujruma" a ne tako ulazit medj narod baDeNiro wrote:moonca wrote:![]()
Zasto pobjeze?
U danasnje vrijeme je to normalno, cini mi se . Tada, ne znam kad aje bilo- tada?DeNiro wrote:20-21
moonca wrote:U danasnje vrijeme je to normalno, cini mi se . Tada, ne znam kad aje bilo- tada?DeNiro wrote:20-21
No, to ja nikada ne bih ucinila.
triconja wrote:Jaro van grada kad se ulazi u kucu moras se dreknut sa ulaza i rec vako "Oooj, imal bujruma" a ne tako ulazit medj narod baDeNiro wrote:moonca wrote:![]()
Zasto pobjeze?
Pa dovela te u familiju.DeNiro wrote:moonca wrote:U danasnje vrijeme je to normalno, cini mi se . Tada, ne znam kad aje bilo- tada?DeNiro wrote:20-21
No, to ja nikada ne bih ucinila.
ucinila sta?
Dobro , zasto ti je to toliko zasmetalo/ uplasilo?DeNiro wrote:postojala bi onda sansa da se jos koji put vidimo
ps .. draga moonco, to ni meni nije bilo normalno .. zato podijelih sa vama to iskustvo
moonca wrote:Dobro , zasto ti je to toliko zasmetalo/ uplasilo?DeNiro wrote:postojala bi onda sansa da se jos koji put vidimo
ps .. draga moonco, to ni meni nije bilo normalno .. zato podijelih sa vama to iskustvo
ok odgovorio si
Zoya wrote:Sad bi jedva dočekao da ga neka tako pozove
Nedavno sam na radiju slusala- kako je prosao prvi date s nekim.DeNiro wrote:moonca wrote:Dobro , zasto ti je to toliko zasmetalo/ uplasilo?DeNiro wrote:postojala bi onda sansa da se jos koji put vidimo
ok odgovorio si
.. osim da neocekivano, na prvom dejtu upoznam cijelu njenu familiju
hm , sjecas li se, da li su te i ocekivali?DeNiro wrote:moonca wrote:Dobro , zasto ti je to toliko zasmetalo/ uplasilo?DeNiro wrote:postojala bi onda sansa da se jos koji put vidimo
ok odgovorio si
.. osim da neocekivano, na prvom dejtu upoznam cijelu njenu familiju
Izgleda da je tvoja dejting karijera baš bila interesantna.Ommadawn wrote:Mene je jedna pitala nakon trećeg dejta kako će nam se djeca zvati.
Nismo više izašli
Mislim da on lagano ulazi u 50-u. Vidis koliko je momak imao dejtova i to sve crnjak do crnjakadale cooper wrote:Izgleda da je tvoja dejting karijera baš bila interesantna.Ommadawn wrote:Mene je jedna pitala nakon trećeg dejta kako će nam se djeca zvati.
Nismo više izašli
On je negdje oko 40-te kao i ja.merlin246 wrote:Mislim da on lagano ulazi u 50-u. Vidis koliko je momak imao dejtova i to sve crnjak do crnjakadale cooper wrote:Izgleda da je tvoja dejting karijera baš bila interesantna.Ommadawn wrote:Mene je jedna pitala nakon trećeg dejta kako će nam se djeca zvati.
Nismo više izašli