SDA-All about

Post Reply
Banksy

#6451 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

VjecitiStudent wrote:
udrch wrote:ne sviđa mi se ovaj kompromis..
ali mi nije jasno da havaz ne likuje..šta je u pitanju..
Naravno da ne likuje, ocekivao je pravljenje B-SDA i laksi posao za sebe na izborima.
Nakon izbora 2014. kašike mi pokazuju koaliciju Tihićeva SDA + Fahro.
ultima_palabra

#6452 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Banksy wrote:
VjecitiStudent wrote:
Naravno da ne likuje, ocekivao je pravljenje B-SDA i laksi posao za sebe na izborima.
Umalo nije došlo do dogovora u maju, ali Fahro je razmišljao kratkoročno i odabrao Lagumdžijinu ponudu.
Erased

#6453 Re: SDA-All about

Post by Erased »

J... te ovaj Shahab je tipicni demagog. Kako se nije rodio prije da Hitleru pise vatrene govore.
Banksy

#6454 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

ultima_palabra wrote:
Banksy wrote:
VjecitiStudent wrote: Naravno da ne likuje, ocekivao je pravljenje B-SDA i laksi posao za sebe na izborima.
Umalo nije došlo do dogovora u maju, ali Fahro je razmišljao kratkoročno i odabrao Lagumdžijinu ponudu.
Tačno, gledajući dugoročno, to je bila velika greška.
Od ovih drugih je dobio džip, jahtu i avion, ali bojim se da se tu priča završava.
ultima_palabra

#6455 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Ne čitam Avaz, ali čini mi se da od tada Tihića izuzimaju od rafalne paljbe po SDA... na tapetu su Bakir i njegovi.
Banksy

#6456 Re: SDA-All about

Post by Banksy »

ultima_palabra wrote: Ne čitam Avaz, ali čini mi se da od tada Tihića izuzimaju od rafalne paljbe po SDA... na tapetu su Bakir i njegovi.
Čitam ... Tačno tako.
Shahab

#6457 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

Banksy wrote: Bojim se da ćemo onakav Al-Shiddi gledati još godinama ...

Za samu stranku SDA ovo nije loš ishod,
Bakiru na neki način odgovara odgoda, jer još nema dovoljno snage na terenu + dobio je kvalitetan ustupak - Prema današnjoj odluci Predsjedništva SDA, Tihić i Izetbegović predložili bi po četiri potpredsjednika - mogućnost da u vrh stranke ravnopravno instalira svoje ljude + direktorska mjesta, upravne odbore, tamo gdje ih imaju,
Tihić s druge strane dobija odgodu, novo vrijeme i novu priliku da se obračuna s Bakirovim kadrovima,
Ko zna šta će biti s njima a šta tek s Bosnom za dvije godine, ali na neviđeno, tipujem na Tihića, uvijek. I u unutarstranačkim obračunima, i generalno.
Nedavno je Ante Tomić pišući o ''smaku svijeta 2012.'' vidio Milana Bandića kao jedinog preživjelog na cijeloj planeti nakon kataklizme koja bi zbrisala cijelo čovječanstvo. E, pa ja tako vidim Tihića :mrgreen:
A šta od ovog novouspostavljenog oligopola imaju građani..kakvu korist? Vjerovatno si žurnalista jer sam primjetio da imaš insajderske informacije i procjenjuješ situaciju iz te perspektive. Ja ih promatram kroz prizmu koristi za zajednicu. Tihić je političar bez vizije i budućnosti, potpuno potrošen čovjek. Svi vi što uzimate pobjedu SDA zadravo za gotovo, duboko griješite. Možda je takav scenarij bio realan da su došli novi ljudi sa modernim idejama i komunikacijom. Tihić je osoba bez kredibiliteta u javnosti, koja svojom pojavom izaziva malodušnost i defetizam. Sa njime na čelu SDA sigurno gubi izbore. Glorifikujete Tihićevu komunističku diktaturu unutar SDA kao neki politički perfekcionizam, a u stvari se radi o najgrubljoj manipulaciji demokratskim principima. To je nepoznato za moderni svijet. On je korumpirao te seljake u Predsjedništvu i oni su za sedam dana promijenili mišljenje. Zar to ne govori o kakvom se zlikovcu radi!!! On ne može mobilizirati mase. Svima je odvratan. Sada je i Bakir zbog ovog kompromisa izgubio kredibilitet. On je najveći gubitnik, jer će ga ovo stalno dočekivati. Velika šteta, ovo je bila šanasa za BiH. Trebao je istrajavati na kongresu pa makar i po cijenu razlaza. Očigledno je kukavica i neodlučan. Takvi ljudi ne prave promjene. Što se mene tiče, ja sam završio sa svojim iluzijama oko SDA.
Erased

#6458 Re: SDA-All about

Post by Erased »

Mislim da je Bakir na vrijeme ocijenio da Tihic ima i previse vremena da se bavi unutarstranackim lobiranjem, spletkarenjem i sl. Nije slucajno da je Tihic sa svitom neki dan posjetio Zenicu, izmedju ostalog. Na drugoj strani, moramo priznati, Bakir se i nije nesto bavio strankom pa cak ni u Sarajevu. Samim tim i nije zelio da se upusti u avanturu izazivanja Tihica na eventualnom kongresu. Obojica su shvatili da od rivalstva ne moze biti nista osim moguceg cijepanja stranke po inerciji, a to im uopce ne ide u prilog jer u moru prosjecnih partija samo najjaci mogu formirati vlast.
VjecitiStudent

#6459 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

Banksy wrote:
VjecitiStudent wrote:
Nisam siguran da Fahro na duge staze moze odrzati trenutnu glasacku masu.
VjecitiStudent

#6460 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

Shahab wrote: ...
Što se mene tiče, ja sam završio sa svojim iluzijama oko SDA.
...
Nakon samo dvadeset godina, nije lose.
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#6461 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

Erased wrote:Mislim da je Bakir na vrijeme ocijenio da Tihic ima i previse vremena da se bavi unutarstranackim lobiranjem, spletkarenjem i sl. Nije slucajno da je Tihic sa svitom neki dan posjetio Zenicu, izmedju ostalog. Na drugoj strani, moramo priznati, Bakir se i nije nesto bavio strankom pa cak ni u Sarajevu. Samim tim i nije zelio da se upusti u avanturu izazivanja Tihica na eventualnom kongresu. Obojica su shvatili da od rivalstva ne moze biti nista osim moguceg cijepanja stranke po inerciji, a to im uopce ne ide u prilog jer u moru prosjecnih partija samo najjaci mogu formirati vlast.
Griješiš, nije Bakir ništa ocijenio niti je analizirao. Tihić i Bakir su psihički dvije identične osobe koje vrlo lako pronađu zajednički interes i jezik. Sve je tako jednostavno i jasno, da jasnije ne može biti. Naime, radi se o duševnim mrtvacima bez empatije i osjećaja u psihologiji ih zovu, znate već kako ...
seln

#6462 Re: SDA-All about

Post by seln »

udrch wrote:
Postao/la seln
Ok, ti tvrdis....a 30 miliona Nijemaca je svojevremeno mislilo da je Hitler najbolji izbor.
ne znam šta da ti kažem..ne može svako ovakav debilizam na nečiji račun izreći, a da i dalje misli da mu je sve u glavi OK..
Suti, ima i gore...moze covjek glasati za stranku koja ga je golorukog prepustila koljacima.
Shahab

#6463 Re: SDA-All about

Post by Shahab »

antimobbing wrote:
Erased wrote:Mislim da je Bakir na vrijeme ocijenio da Tihic ima i previse vremena da se bavi unutarstranackim lobiranjem, spletkarenjem i sl. Nije slucajno da je Tihic sa svitom neki dan posjetio Zenicu, izmedju ostalog. Na drugoj strani, moramo priznati, Bakir se i nije nesto bavio strankom pa cak ni u Sarajevu. Samim tim i nije zelio da se upusti u avanturu izazivanja Tihica na eventualnom kongresu. Obojica su shvatili da od rivalstva ne moze biti nista osim moguceg cijepanja stranke po inerciji, a to im uopce ne ide u prilog jer u moru prosjecnih partija samo najjaci mogu formirati vlast.
Griješiš, nije Bakir ništa ocijenio niti je analizirao. Tihić i Bakir su psihički dvije identične osobe koje vrlo lako pronađu zajednički interes i jezik. Sve je tako jednostavno i jasno, da jasnije ne može biti. Naime, radi se o duševnim mrtvacima bez empatije i osjećaja u psihologiji ih zovu, znate već kako ...
...
Tihićev tabor je, s jedne strane, insistirao da se aktuelnom rukovodstvu produži mandat, dok su pristalice Izetbegovića, ali i Šemsudina Mehmedovića i Senada Šepića, zagovarale Kongres i izbor potpuno novog rukovodstva. Rasprava je obilovala žučnim tonovima i svađama, a pljuštale su i međusobne uvrede.

- Bakir nas je opet izdao - bio je jedan od prvih komentara nekoliko članova Predsjedništva SDA s kojima smo razgovarali.

Govoreći uz uvjet anonimnosti, oni su rekli da je izjava Izetbegovića da nije zainteresiran za mjesto predsjednika među njegovim pristašama dočekana s neprijatnim iznenađenjem.

- Tihić je u letu zgrabio tu priliku i Izetbegovića pozvao da nasamo sjednu u posebnu sobu. Mi smo ostavljeni da čekamo. Nakon izvjesnog vremena vratili su se i saopćili šta su dogovorili. Dogovori o talovima su presudili
- ocjenjuje jedan razočarani član Predsjedništva SDA koji je bio blizak Izetbegoviću. [/size][/b]
udrch

#6464 Re: SDA-All about

Post by udrch »

jao koje gluposti..čak se i havaz citira i to velikim slovima..
pa jesi ti Shabo puko skroz..

Fahro će na izborima 2014. dobiti toliko glasova koliko je nekad dobijao BPS, pa samim tim nije ozbiljan partner za bilo kakvu koaliciju..zašto SBB kad je tu SBiH koja je i na ovim lokalnim izborima dobila 5,6 hiljda glasova manje od SBB-a..

po SDA ovo je najbolje rješenje ako nije bilo jedinstvenog dogovora za kongres..
stranka će u najmanju ruku ponoviti rezultat sa lokalnih izbora i to je dovoljno da imaju više glasova od zlatka i fahre..

fahri su se ostankom Tihića već neka kola počela lomiti, a ako SCC bude završen do izbora, siguran sam da Fahro to neće preživjeti..
MOSALJOZE

#6465 Re: SDA-All about

Post by MOSALJOZE »

udrch wrote:jao koje gluposti..čak se i havaz citira i to velikim slovima..
pa jesi ti Shabo puko skroz..

Fahro će na izborima 2014. dobiti toliko glasova koliko je nekad dobijao BPS, pa samim tim nije ozbiljan partner za bilo kakvu koaliciju..zašto SBB kad je tu SBiH koja je i na ovim lokalnim izborima dobila 5,6 hiljda glasova manje od SBB-a..

po SDA ovo je najbolje rješenje ako nije bilo jedinstvenog dogovora za kongres..
stranka će u najmanju ruku ponoviti rezultat sa lokalnih izbora i to je dovoljno da imaju više glasova od zlatka i fahre..

fahri su se ostankom Tihića već neka kola počela lomiti, a ako SCC bude završen do izbora, siguran sam da Fahro to neće preživjeti..
:thumbup:
jazzer

#6466 Re: SDA-All about

Post by jazzer »

Cijela nacija je odahnula saznavsi da je u SDA napravljen dogovor. Stanje na BL i SA berzi je
sada stabilno a presretni su i privrednici jer im ovaj dogovor i doslovno nudi raj.

Studenti su zadovoljni, srednjoskolci takodje, dolaze ljepsi dani. Penzioneri su ovaj dogovor pozdravili
slavljem na ulicama jer ce njihova penzija sada iznositi KM 600,00 umjesto dosadasnjih 300,00.

Svi oni koji do sada bili prinudjeni davati mito za ljekarske usluge to vise ne moraju raditi jer je
od juce zavladala pravna drzava. Malo se time nezadovoljni ljekari ali proci ce ih kada vide prvu slijedecu
platnu listu i iznos plate na njoj.

Radnici su odusevljeni jer konacno mogu poceti jesti zlatnim kasikama. Nezaposlenih vise nece biti jer
je Bakir dobio 4 potpredsjednicka mjesta.

Koja predstava za izbezumljene mase!! Pa ne mogu da vjerujem da se od jucerasnjeg sastanka, konvencije,
ili kojeg ku*ca, palca prave ovolike analize? Ako iko od njih pobjedi bilo kada, sta time obican covjek dobija?
Sta dobija penzioner ako pobjedi Bakir ili sta dobija jadni radnik ako pobjedi Tihic? Sve ce biti isto i sve ce biti
po jednoj te istoj matrici, onoj istoj koju zivimo vec 20 godina. Prema tome, bilo kakav komentar na desavanja
u SDA je cisti gubitak vremena, bar za one ljude koji pokusavaju zivjeti od svog rada i prezivjeti ovu agoniju u
koju su na ti isti ''kandidati'' i doveli.
MOSALJOZE

#6467 Re: SDA-All about

Post by MOSALJOZE »

Shahab wrote:
MOSALJOZE wrote:Ma ljudi pustite vi SDA oni će osvojiti izbore,pa vi pričajte šta hocete.Lagumdzija i Fahro su blago receno zaglibili kad su zauzeli stav o srebrenici,onda sa miletom drugovanje tako da .......
Popusti više sa šupljiranjem sa Srebrenicom i Dodikom...kakve su ti šanse da pokreneš neki biznis ili da nađeš pristojan posao u ovakvome društvu kreiranom prema SDA patentu koruptokracije. Treba svako da ode u Austriju ili Njemačku pa da vidi kako mu živi generacija. To je naša realnost...STRAVIČNA BIJEDA; PROPADANJE I KORUPCIJA, to su parametri za procijenu SDA. Osim toga kakve je rezultate postigla na nacionalnom planu. Srbi su ostvarili ciljeve rata, šta su to dobili Bošnjaci osim SDA koruptokracije u raznim frakcijama (SBB, SBiH...) da ih pljačka...
zapamti dobro ovaj moj post vidjeces.Nije tu samo srebrenica i slično ima tu dosta toga ....
antimobbing
Location: Gdje je percepcija Dženeta za 2% Koruptokracije, Džehenem za 98% BiH populacije.

#6468 Re: SDA-All about

Post by antimobbing »

http://www.avaz.ba/vijesti/teme/izetbeg ... bog-izdaje
Internet-forumi koje posjećuju simpatizeri ove stranke prepuni su ogorčenih komentara koji osuđuju privatni dil dvojice političara.
Sasvim mi je nebitno što ovo piše avaz jer inače sve treba uzimati sa rezervom.

Shodno tome i naše pisanje ovdje na forumu ali kao što sam vam već rekao naše pisanje na ovom forumu se veoma prati od strane političke elite haram multi-milionera, predstavnika EU i predstavnika velikih sila u BiH.

Zbog toga mislim da je pisanje na ovom forumu 'direktan govor' face to face, a nikako ogovaranje.

Svi vi znate šta znači reći ISTINU tiraninu u lice!

Sjetite stihova šehida Ilhamije koji je napisao slijedeće stihove …

Čudan zeman nastade,
Sve zlikovac postade,
Din-dušmaninu stade;
Šta se hoče zaboga?
......
Ko je dobar vrlo hudi,
Kad je više zlijeh ljudi;
Niko ne zna do Boga!

Trenutno preko Interneta mi građani smo u poziciji da TRANSPARENTNO sami sebi pravimo političko okruženje koje je najpovoljnije za običnog građanina.

Zato pišite što više i što TRANSPARENTNIJE jer kao što sam vam već rekao ovo naše pisanje prate EU i svjetske administracije velikih sila.
Nass

#6469 Re: SDA-All about

Post by Nass »

Ja se bojim ove SDA....

Samo pogledati ovaj napis iz Mostara, gdje optuzuju OHR i Americku ambasadu da su se urotili sa HDZ-om protiv Bosnjaka Mostara, jer ne zele da prihvate SDA-ov zahtjev za etnickom podjelom grada. Strasno....... Ja samo ne znam otkud njima pravo da traze etnicku podjelu grada kada je sigurno vecina naroda protiv toga, protiv toga smo se borili i gubili zivote.....

http://www.moinfo.ba/index.php/top-vije ... a-bošnjaka
MOSALJOZE

#6470 Re: SDA-All about

Post by MOSALJOZE »

Fantomski saudijski investitor Sulejman el-Šidi, koji je putem privatizacije „Magrosa" i kultnog sarajevskog hotela „Bristol", a uz političku podršku poslovnog partnera Bakira Izetbegovića, člana Predsjedništva BiH, oštetio Kanton Sarajevo za desetine miliona maraka, priprema bijeg iz Bosne i Hercegovine, saznaje "Dnevni avaz".

El-Šidi je, kako saznajemo, u najužim krugovima objavio da prodaje imovinu u BiH te je ponudio "Bristol", kako saznajemo, svakome ko mu može isplatiti 20 miliona maraka, samo kako bi se sa što manje posljedica izvukao iz cijele afere.

Minorni iznos

Sama činjenica da traži 20 miliona KM, iako hotel vrijedi daleko više, govori u kakvoj je panici Bakirov, kako se sve više govori, bivši ortak, koji je odnedavno izgubio podršku svojih partnera u Saudijskoj Arabiji. Saradnici u BiH, naime, svjesni da je prilikom privatizacija "Magrosa" i "Bristola" počinjeno niz krivičnih djela, savjetovali su El-Šidiju da bježi i na vrijeme se spašava. Navodno se Saudijac želi distancirati i od Izetbegovića, no njihove su poslovno-finansijske veze suviše isprepletene, iako se pokušavaju sakriti tragovi.

Predistražne radnje koje odavno vodi Tužilaštvo Kantona Sarajevo povodom nezakonite privatizacije preduzeća "Magros Export-Import", "Magros Veletrgovina" i "Bristola", u kojima je država oštećena za milione KM, u završnoj su fazi te je realno očekivati da će uskoro biti otvorena i zvanična istraga o ovim predmetima.

O kako beskrupuloznoj pljački se radi, govori i činjenica da, iako je kupio "Bristol" za šest miliona maraka, a nakon što je Zavod za izgradnju KS ranije u hotel uložio pet miliona KM, čime je Kanton oštećen za desetak miliona KM, čak je i taj minorni iznos El-Šidi nezakonito pribavio.

Naime, saudijska kompanija "Al-Shiddi Trading Est" s ortakom iz BiH, koja je u vlasništvu upravo El-Šidija, bankovnu garanciju za privatizaciju "Bristola" dobila je od "Bosna Bank Internationala" (BBI) Sarajevo 2008. godine, založivši "zalihe robe" u vlasništvu "Magros Veletrgovine", firme koju su nešto ranije privatizirali ne ispunivši sve ugovorne obaveze. Na ovaj način počinjeno je ozbiljno krivično djelo zbog kojeg bi El-Šidi, ako ga ponovo ne spasi, Bakir Izetbegović morao biti procesuiran.

Nastavak radova

Također, iako im je Agencija za privatizaciju KS nedavno aneksirala ugovor, odnosno produžila rok za završetak radova na poslovnom centru na Marindvoru u Sarajevu do sredine 2013. godine, upitan je nastavak radova. To je učinjeno premda je objekt trebao davno biti završen, a El-Šidi do danas nije ispunio ni dio svojih obaveza iz kupoprodajnog ugovora. Tačnije, nije investirao ni blizu 117.360.000 KM, koliko je prema ugovoru morao, niti je osigurao posao za 227 radnika.

Osim što je Kanton Sarajevo i na ovom projektu do sada oštećen za milione maraka, Sarajlije će, sasvim je izvjesno, još dugo gledati betonsko ruglo u srcu grada!

Saudijci "provalili" i Amera Bukvića

Osim El-Šidija, podršku u Saudijskoj Arabiji izgubio je i Amer Bukvić, direktor "Bosna Bank Internationala" (BBI), jednako važne karike u kriminalnoj mreži koju kontrolira Bakir Izetbegović. Ova mreža je, kako smo to već dokumentirali, formirana kako bi se u legalne finansijske tokove ubacivao novac koji su prijateljske zemlje slale BiH tokom agresije u vidu donacija, a koji je završavao na tajnim računima širom svijeta.

Naime, njihovi partneri u Saudijskoj Arabiji shvatili su razmjere kriminala koji je počinjen u posljednjih nekoliko godina te su, kako ne bi i sami bili umiješani u istragu, odlučili pustiti niz vodu El-Šidija, Bukvića, Izetbegovića...
da nije smješno bilo bi žalosno.Nažalost ni JEDAN novinar u dnevnom avazu nije upoznat ko je al šidi.Smješne laži iznose,na stranu to što je sa bakirom,ali da on bjezi iz BIH :lol: :lol: :lol: .Moj drug radi za njega.Pa nije da čovjek leži na parama
VjecitiStudent

#6471 Re: SDA-All about

Post by VjecitiStudent »

Nass wrote:Ja se bojim ove SDA....

Samo pogledati ovaj napis iz Mostara, gdje optuzuju OHR i Americku ambasadu da su se urotili sa HDZ-om protiv Bosnjaka Mostara, jer ne zele da prihvate SDA-ov zahtjev za etnickom podjelom grada. Strasno....... Ja samo ne znam otkud njima pravo da traze etnicku podjelu grada kada je sigurno vecina naroda protiv toga, protiv toga smo se borili i gubili zivote.....

Bošnjačka ruka u bošnjačkom džepu, pa zar ima veličanstvenijeg cilja?
Krema za salatu

#6472 Re: SDA-All about

Post by Krema za salatu »

KO SDA Goražde
Hapšenjem branitelja Goražda izjednačavaju se žrtva i agresor
Bravo!!!!!
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#6473 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

Evo Bakir upravo kod Senada izjavi, da jedino sto posjeduje je kuca po pola sa zenom i jedan (brojem 1) dunum zemlje.
Na pitanje Senada a racuni u bankama, dionice u nekim firmama i slicno...Bakir kaze da ne posjeduje nista od toga, ni dionice ni blo kakve racune po bankama sa ustedjevinom i sl.

Hajde fino, napreduje..zadnji put kada ga je Duska na FTV pitala nesto slicno, izjavio je da posjeduje stan (eto sada je kuca) po pola sa zenom i NISTA VISE. Eto sjetio se da je kuca, da nije stan i da ..sjetio se i jednog (brojem 1) dunuma zemlje.

Zaista presiromasno zivi ovaj covjek. Ja sam skoro pa duplo bogatiji i imucniji od njega..zamisli.
I da, izjavio je da nema ni automobil. Pa ja sam hebeni burzuj za njega onda, imam automobil :dance: :thumbup:

'ta ce Bakir, siromah.
Last edited by -LIBERO- on 18/01/2013 19:57, edited 1 time in total.
Nass

#6474 Re: SDA-All about

Post by Nass »

VjecitiStudent wrote:
Nass wrote:Ja se bojim ove SDA....

Bošnjačka ruka u bošnjačkom džepu, pa zar ima veličanstvenijeg cilja?
Upravo tako. Kriminal, kriminal, kriminal - kriminal na kub i jos sve puta tri. Jedino nam preostaje da sacekamo neke istrage i hapsenja i sve vece kulminiranje nezadovoljstva naroda, pa tek kad neki veliki igraci nestanu sa scene i odu u zatvor ili u zaborav, BiH ce malo prodisati. A bolja buducnost i kraj ovakvog dvadesetogodisnjeg nacionalistickog kriminalnog modela vladanja vec pomalo dolazi i osjeti se taj kraj u zraku..... Doslo je vrijeme za kraj te ere.
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#6475 Re: SDA-All about

Post by prljavi Hare »

-LIBERO- wrote:Evo Bakir upravo kod Senada izjavi, da jedino sto posjeduje je kuca po pola sa zenom i jedan (brojem 1) dunum zemlje.
na pitanje Senada a racuni u bankama, dionice u nekim firmama i slicno...Bakir kaze da ne posjeduje nista od toga, ni dionice ni blo kakve racune po bankama sa ustedjevinom i sl.

Hajde fino, napreduje..zadnji put kada ga je Duska na FTV pitala nesto slicno, izjavio je da posjeduje stan (eto sada je kuca) po pola sa zenom i NISTA VISE. Eto sjetio se da je kuca, da nije stan i da ..sjetio je i jednog (brojem 1) dunuma zemlje.

Zaista presiromasno zivi ovaj covjek. Ja sam skoro pa duplo bogatiji i imucniji od njega..zamisli.
I da, izjavio je da nema ni automobil. Pa ja sam hebeni burzuj za njega onda, imam automobil :dance: :thumbup:

'ta ce Bakir, siromah.

Drhtim od tuge dok ovo čitam! :cry: Nisam znao da je princ u ovakvoj situaciji,srce mi se lomi.......
Image
Post Reply