FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
KPNCTNJAH

#6451 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by KPNCTNJAH »

Prosle sezone ih izbacio Alkmaar, 1:3 izgubili kuci, u gostima dobili 0:2... sezonu prije toga ih Newcastle izbacio, 1:1 kuci, 1:0 poraz u gostima... i mi se radujemo njima :mrgreen:
north

#6452 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Treći u grčkoj ligi završili koja je za klasu jača i od norveške i naše lige..Bajević ih trenirao prošlu sezonu...ali napustio ih iz nekog razloga....ali da je kako norvežane proći pa bi onda ova priča imala gušta...
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#6453 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by -LIBERO- »

Ma ne raduje se niko, barem ne vecina nas, ali nisu bas ni ekipa sa kojom bi vec u startu sve bilo rijeseno. Mogli bi barem dostojan otpor pruziti.

Eh, da je makar doci u priliku za to :D
Pitarrr82

#6454 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

U usponu su zadnjih godina koliko sam mogao upratiti ali ako nista bilo bi lijepo gostovanje, samo da je ove nekako proci...
samog_sira

#6455 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by samog_sira »

Tomahawk11 wrote:Pa jeste se Bilbija trudio, ali zavrsnica 0.
Bilbija ne bi meni igrao na terminu i to je trenutno realnost. Ne znam zbog cega ga se forsira i ceka, da nemamo nikoga pa da covjek i istrpi, ali zavaljivati Velkovskog da bi on mogao igrati je smijesno. Stojcev je bio neprepoznatljiv, ostalim se nema sta zamjeriti, jedino posebno istaci Radovca koji je bio najbolji.

Utakmica je bila jednostavno jedna od onih kada sve ide naopako, mislim da smo za klasu iznad i uz par izmjena u sastavu ocekujem prolaz u revansu.
tataćusak

#6456 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by tataćusak »

Ma ja sam siguran da prolazimo naftne bušotine, samo da Dženo skonta lijek za onaj bunker. Pa ne mogu u dvije utakmice imati sreće. Bolja smo ekipa duplo i zabit ćemo im 3 gola 8) .
A grci su već zeznuti.
haubica_i_to_teshka

#6457 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by haubica_i_to_teshka »

Shto se nervirate, ovo je odigrano za amidzu :-D

da smo pobijedili,kako bi imali obraza traziti za nova pojacanja :roll: 8-)

Ovako ce amidza da odrijeshi kesu :zzzz: i svima dobro :-D
leo karan

#6458 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by leo karan »

haubica_i_to_teshka wrote:Shto se nervirate, ovo je odigrano za amidzu :-D

da smo pobijedili,kako bi imali obraza traziti za nova pojacanja :roll: 8-)

Ovako ce amidza da odrijeshi kesu :zzzz: i svima dobro :-D
Davaj pare brko, davaj. Vidiš da se patimo s eskimima :D
Sarajevski-Seljak

#6459 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Sarajevski-Seljak »

Padali su i jaci (skuplji) od grka na Kosevu :D :D :D

http://www.transfermarkt.de/levski-sofi ... verein/156
Alkos

#6460 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Alkos »

Sarajevski-Seljak wrote:Padali su i jaci (skuplji) od grka na Kosevu :D :D :D

A Boga mi i duplo skuplji od skupih na strani :mrgreen:

http://www.transfermarkt.de/krc-genk/st ... erein/1184
Capajebo

#6461 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Capajebo »

Atromitos!
Tomahawk11
Globalni moderator

#6462 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Tomahawk11 »

A ko nam poslije Grka dolazi? Mislim, jesmo bolji, to je ocigledno, ali gore moramo pobijediti. Da se prvo okrenemo toj utakmici, pa onda Grcima, grupnoj fazi?
todd_smith

#6463 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by todd_smith »

Ne znam zasto se spominje neki grcki tim kada mi nismo prosli dalje, a trenutne sanse su nam na nekih 30% ako i to
Sarajevski-Seljak

#6464 Re: FK Sarajevo - Europa League

Alkos wrote:
Sarajevski-Seljak wrote:Padali su i jaci (skuplji) od grka na Kosevu :D :D :D

A Boga mi i duplo skuplji od skupih na strani :mrgreen:

http://www.transfermarkt.de/krc-genk/st ... erein/1184

Bas tako :)

A cini mi se da smo uvijek protiv jacih igrali bolje, tako da kad zgazimo Norvezane kuci, idemo Grke karati :D

Kod njih sad kriza, samo treba nasima reci da im spominju Angela Merkerl , da ih iznerviraju :mrgreen: :mrgreen: :run:
General_Jackson

#6465 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by General_Jackson »

Pitarrr82 wrote:
frngla wrote:On ne uči iz svojih grešaka očito. On ne mora raditi čuda, ali mora vidjeti kad nešto ne funkcioniše i mora donijeti pravovremene odluke o promjenama. Morao je sinoć vidjeti da je najlošija karika Bilbija uz Puzigaću, morao je vidjeti da Berberović nema snage za cijelu utakmicu! Morao je ranije praviti izmjene, ubaciti Duljevića ranije, Puzigaću zamijeniti Protićem... Morao je, a nije...

Sto je najgore imam osjecaj da ce Bilbija i gore poceti ali dobro, Puzigaca i nije toliko los bio nekih 60min, ostalo je bilo na skrge, prva nam je zvanicna tekma mozda su i noge teske :mrgreen: nadam se da ce nas gore procepiti na vrijeme.
Treba biti objektivan pa reći i to koliko god Bilbiju nije išao gol, dok je on igrao stvarale su se neke šanse, kada je izašao a to je bilo skoro pola sata prije kraja, od tada nismo stvorili nijednu pravu priliku, osim one Okićeve frljoke i primili smo gol.
Gore bi trebali igrati i on i Krste u špicu, jer mislim da su tako puno ubojitiji, a i nema se šta više izgubiti.
Pitarrr82

#6466 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

General_Jackson wrote:
Pitarrr82 wrote:
frngla wrote:On ne uči iz svojih grešaka očito. On ne mora raditi čuda, ali mora vidjeti kad nešto ne funkcioniše i mora donijeti pravovremene odluke o promjenama. Morao je sinoć vidjeti da je najlošija karika Bilbija uz Puzigaću, morao je vidjeti da Berberović nema snage za cijelu utakmicu! Morao je ranije praviti izmjene, ubaciti Duljevića ranije, Puzigaću zamijeniti Protićem... Morao je, a nije...

Sto je najgore imam osjecaj da ce Bilbija i gore poceti ali dobro, Puzigaca i nije toliko los bio nekih 60min, ostalo je bilo na skrge, prva nam je zvanicna tekma mozda su i noge teske :mrgreen: nadam se da ce nas gore procepiti na vrijeme.
Treba biti objektivan pa reći i to koliko god Bilbiju nije išao gol, dok je on igrao stvarale su se neke šanse, kada je izašao a to je bilo skoro pola sata prije kraja, od tada nismo stvorili nijednu pravu priliku, osim one Okićeve frljoke i primili smo gol.
Gore bi trebali igrati i on i Krste u špicu, jer mislim da su tako puno ubojitiji, a i nema se šta više izgubiti.
Moze se i tako gledati, s tim da i te sanse dok je on igrao vecinom on sam nije iskoristio :mrgreen:
General_Jackson

#6467 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by General_Jackson »

Pitarrr82 wrote: Moze se i tako gledati, s tim da i te sanse dok je on igrao vecinom on sam nije iskoristio :mrgreen:
Ja ali se on našao u njima, a onaj koji ga je zamijenio nije se našao nigdje!
Ja bih volio u revanšu tandem Velkoski-James Rodriguez, ali bojim se da to neće ići :D
Pitarrr82

#6468 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Pitarrr82 »

General_Jackson wrote:
Pitarrr82 wrote: Moze se i tako gledati, s tim da i te sanse dok je on igrao vecinom on sam nije iskoristio :mrgreen:
Ja bih volio u revanšu tandem Velkoski-James Rodriguez, ali bojim se da to neće ići :D

Ma sto se mene tice neka igra opet ali da hoce da vise procepiti jednom :mrgreen:
Sarajevski-Seljak

#6469 Re: FK Sarajevo - Europa League

Pitarrr82 wrote:
General_Jackson wrote:

Ma sto se mene tice neka igra opet ali da hoce da vise procepiti jednom :mrgreen:

Tek kad ga prodamo negdje, on ce ocepiti, i to kad protiv nas bude igro :lol: :lol: :lol:
Anestezija

#6470 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Anestezija »

Jel neko zna sta je ono ko NLO letilo preko istoka pa do sjevera doslo ? kamera neka :lol: :lol: prolazimo ove ne mogu se branit citav zivot
Mračajski proto

#6471 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Anestezija wrote:Jel neko zna sta je ono ko NLO letilo preko istoka pa do sjevera doslo ? kamera neka :lol: :lol: prolazimo ove ne mogu se branit citav zivot

Družba sinjeg galeba!
Sarajevski-Seljak

#6472 Re: FK Sarajevo - Europa League

Anestezija wrote:Jel neko zna sta je ono ko NLO letilo preko istoka pa do sjevera doslo ? kamera neka :lol: :lol: prolazimo ove ne mogu se branit citav zivot

Kamera :)

Image
Cossack

#6473 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Cossack »

Sinoć mi je najjača scena na zapadu bila kada lik negdje u 70. minuti ustade i prodera se "Hajde Ševko, budi malo Ševčenko!" :lol:
Mračajski proto

#6474 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Cossack wrote:Sinoć mi je najjača scena na zapadu bila kada lik negdje u 70. minuti ustade i prodera se "Hajde Ševko, budi malo Ševčenko!" :lol:
Bili smo blizu. :D Jesi li ti čuo onog lika kad za Dženu govori da je konj marke dorat? :lol: Samo da prijavim da sam upoznao Kalasija. :D
art vandeley

#6475 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by art vandeley »

todd_smith wrote:Ne znam zasto se spominje neki grcki tim kada mi nismo prosli dalje, a trenutne sanse su nam na nekih 30% ako i to
pa mislim ko je gledao sinoc ut. takvog je utiska da majkumu sad jel trebamo se pravit, glumit, razmisljat i dici ruke od svega da ih kao ne mozemo proc da su pravo jaka i neugodna ekipa, neprolazna...
Sanse su smanjene ali i dalje smatramo da je Haugesund prolazan i to ne samo onako da se kaze (po obicaju) vec smatramo, imamo cvrsto uvjerenje da se moze i kod njh odigrat sa istim pristupom, voljom, zeljom, borbenoscu kao sinoc.
Zabiti gol, dva, ne primiti mnogo, sto da ne.

Grci tek pocinju sa pripremama, 5. dan, u utorak igraju tek prvi susret sa N Volou.
Na ravno o njima se ne razmislja ali eto zrijeb je obavljen, treba koju rijec i o tome :mrgreen:
Post Reply