SDP

Post Reply
MUNAFIK

#6451 Re: SDP

Post by MUNAFIK »

VjecitiStudent wrote:
MUNAFIK wrote:
VjecitiStudent wrote:
Mislim da ipak nije korektno ovdje anonimno iznositi opaske o likovima sa konkretnim imenom i prezimenom, koliko god one bile eventualno utemeljene.
A sta sam to iznio, on nije lik on je javna licnost, koja je ovo sve potvrdila u vise navrata u svom javnom pojavljivanju... Ja kazem svoje misljenje i utisak kakav sam stekao, ocito je da nisam jedini sto znaci da nije bas do mene...

Malo mi je cudno da stavljas ovaj komentar meni u ovom kontekstu, da ne kazem glupo, a na forumu se ovdje ljudi okrivljuju za mnogo vece i ozbiljnije stvari, od ovoga sto ja napisah, (a ja nikoka cak i ne optuzih niti napisah nesto lose) a ja napisak ociglednu stvar koja se vidi na svakom TV pojavljivanju doticnog...
Mislim da je ovdje korektno raspravljati o informacijama koje su vec u domenu javnosti, dok impresije stecene u privatnim kontaktima, iznositi anonimno mislim da nije fer.

OK meni cemo drzat lekciju a to sto je covjek 'mozda' nasilnik i pretukao zenu, to cemo pod tepih, jer nije korektno da se o ministru prica na forumu :D divno...

I da, jel ovo vrijedi za sve javne licnosti ili samo za ministre i clanove SDP-a... Cudno mi ovo pravo :shock:
Last edited by MUNAFIK on 05/01/2012 16:01, edited 2 times in total.
VjecitiStudent

#6452 Re: SDP

Post by VjecitiStudent »

seln wrote: Nemoj krokodilskih suza, dina ti...
ako je ko blatio i ogovarao po forumu, onda ti.
Jah, cijela sapunica ima, "Vjeciti i ministri" ...
Murisno1

#6453 Re: SDP

Post by Murisno1 »

boki86 wrote:
Murisno1 wrote:
boki86 wrote:
Kao da sam znao da to nije to...e bash sam se prosuo :D

Nisam ni sumnjao da se samo SDP moze optuziti da pristrasnost medija :-)

Ovo napadanje SDP-a i ovi argumetni napadaca postaju ziva komedija :bih:
pa cekaj, privatnici imaju pravo raditi sa medijima sta hoce.
jel federalna privatna? ako jest, reci čija je ebemu misha
Ovdje si sve rekao..privatnici imaju pravo raditi sa medijima sta hoce :?

To znaci da ja sutra otvorim novine i samo o tebi pisem u negativnom smislu i niko mi nista ne moze, jer po tebi ja imam pravo raditi sta hocu :lol:

Vec vidim prvu naslovnicu: Murisno1 najveci diler balkana, odgovoran za silovanje pet djevojaka :-)
smijesno covjece :-)
privatnik ima pravo pokrenut novinu, napisat da sam nacista ... ali imam i ja pravo da podnesem tužbu, da tražim da dokažu tvrdnje i da uz pravnu državu imam priliku da im klevetu naplatim dobrano.

od te pravne drzave zavisi ko će i koliko smjeti iznositi nešto u budućnosti bez dovoljno dokaza.

al to nema veze s ovim što sam te pito ranije.
jel federalna privatna? ako nije, čija je onda?
seln

#6454 Re: SDP

Post by seln »

Spejs wrote:Mene stvarno čudi da je jedan ljevičar u stanju da maltretira svoju ženu.
A da sacekamo ipak da vidimo je li istina? Ili da ga uhapsimo, da ne bi izvrsio drzavni udar?
Alfons Kauders

#6455 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

seln wrote:
Spejs wrote:Mene stvarno čudi da je jedan ljevičar u stanju da maltretira svoju ženu.
A da sacekamo ipak da vidimo je li istina? Ili da ga uhapsimo, da ne bi izvrsio drzavni udar?
ja sam za hapsenje :D siguran sam da SB ima dovoljno dokaza... :D sve su potrefili zadnjih godinu dana :D
HAVANA

#6456 Re: SDP

Post by HAVANA »

komeba wrote:Je li ovo pouzdana informacija, kao ona da je Džeko kupio auto taksisti, ili je još pouzdanija kao ona da Dodikov sin ženi Arijanu?

Evo ja sad procitah da je i Bakir Izetbegović odgrizo sisu prvoj komsinici... :shock: :oops:
Ko će mu ga znat :roll:

JoseMujica wrote:generalno glede našeg novinarstva Risto Đogo je bio i ostao uzor svima redom....sve je postalo presmrdljivo i za čitati i za gledati
zeko071

#6457 Re: SDP

Post by zeko071 »

boki86 wrote:
zeko071 wrote:malo van trenutne teme..

nisam uspio snimiti za novu godinu sada u Dubrovniku, elitu partije radnih ljudi i gradzana. njih jedno desetak, a za sofrom u konobi svega. za cijenu ceha, moglo se jedno 30 minimalnih penzija isplatiti.

ali ko sam ja da sudim.to su oni sve posteno zaradili, igrajuci REKETOM razne igre i vodeci proleterijat u nove radne pobjede.
Ti si bash off topic, ali opet kad malo covjek skonta i nisi toliko. Ipak je tema blacenje SDP-a :D

Bio sam i ja na Vlasicu, nas cetiri para, da vidis samo cega je sve na stolu bilo. Od sokova, pica, meze, ruske salate, suhog mesa, hljeba, pica, ma da si samo vidio. Izvini sto tebe prvo nisam pitao mogu li to da kupim svojim parama.

Da krenem tvojom analogijom-otkud ti u Dubrovniku, odakle ti pare, jesi to posteno zaradio, ma to si garant ukrao
prijatelju sva ta tvoja meza i ostalo nije kostala ko kila orade u ovoj konobi.
ja kako sam god zaradio svoje pare, ne prodajem muda za bubrege kao neki DRUGOVI TENISERI.
seln

#6458 Re: SDP

Post by seln »

zeko071 wrote:
boki86 wrote:

nisam uspio snimiti za novu godinu sada u Dubrovniku, elitu partije radnih ljudi i gradzana. njih jedno desetak, a za sofrom u konobi svega. za cijenu ceha, moglo se jedno 30 minimalnih penzija isplatiti.

ali ko sam ja da sudim.to su oni sve posteno zaradili, igrajuci REKETOM razne igre i vodeci proleterijat u nove radne pobjede.
Ti si bash off topic, ali opet kad malo covjek skonta i nisi toliko. Ipak je tema blacenje SDP-a :D

Bio sam i ja na Vlasicu, nas cetiri para, da vidis samo cega je sve na stolu bilo. Od sokova, pica, meze, ruske salate, suhog mesa, hljeba, pica, ma da si samo vidio. Izvini sto tebe prvo nisam pitao mogu li to da kupim svojim parama.

Da krenem tvojom analogijom-otkud ti u Dubrovniku, odakle ti pare, jesi to posteno zaradio, ma to si garant ukrao
ja kako sam god zaradio svoje pare, ne prodajem muda za bubrege kao neki DRUGOVI TENISERI.
Ne prodajes? A ovdje si da bi nam otvorio oci?
popajic

#6459 Re: SDP

Post by popajic »

Ti u konobi za praznim stolom , a oni jedu li , jedu...fuj , dokle to ide da hoce ljudi pojest pa i popit za novogodisnju proslavu :D
Ja Novu docekao uz kiflu i casu kisele 8)
Alfons Kauders

#6460 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

HAVANA wrote:
komeba wrote:Je li ovo pouzdana informacija, kao ona da je Džeko kupio auto taksisti, ili je još pouzdanija kao ona da Dodikov sin ženi Arijanu?

Evo ja sad procitah da je i Bakir Izetbegović odgrizo sisu prvoj komsinici... :shock: :oops:
Ko će mu ga znat :roll:

JoseMujica wrote:generalno glede našeg novinarstva Risto Đogo je bio i ostao uzor svima redom....sve je postalo presmrdljivo i za čitati i za gledati
:lol:
MUNAFIK

#6461 Re: SDP

Post by MUNAFIK »

zeko071 wrote:
Pa gdje ces tako pisati, ipak nije posteno da ti ovdje anonimno iznosis opaske o svim tim likovima... Ne moze to tako...
popajic

#6462 Re: SDP

Post by popajic »

Alfons Kauders wrote:
seln wrote:
ja sam za hapsenje :D siguran sam da SB ima dovoljno dokaza... :D sve su potrefili zadnjih godinu dana :D
Ma, sta hapsit - drito na robiju , a tek kasnije tabirit cija majka crnu vunu prede 8)
zeko071

#6463 Re: SDP

Post by zeko071 »

ja kako sam god zaradio svoje pare, ne prodajem muda za bubrege kao neki DRUGOVI TENISERI.[/quote]
Ne prodajes? A ovdje si da bi nam otvorio oci?[/quote]
sto se tebi oci? imas druga zlaju, pa nek te vodi.
Alfons Kauders

#6464 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

popajic wrote: Ma, sta hapsit - drito na robiju , a tek kasnije tabirit cija majka crnu vunu prede 8)
u kinsasu, u kinsasu... :D treba stediti pare, cemu sudski proces :D
HAVANA

#6465 Re: SDP

Post by HAVANA »

Kolko je kila orade?
zeko071

#6466 Re: SDP

Post by zeko071 »

HAVANA wrote:Kolko je kila orade?
300 kuna
HAVANA

#6467 Re: SDP

Post by HAVANA »

Kolko ljudi jede kg orade?
zeko071

#6468 Re: SDP

Post by zeko071 »

HAVANA wrote:Kolko ljudi jede kg orade?
sta je poenta ovog pitanja? koliko se tenisera moze najesti od kile orade?
popajic

#6469 Re: SDP

Post by popajic »

Alfons Kauders wrote:
popajic wrote: Ma, sta hapsit - drito na robiju , a tek kasnije tabirit cija majka crnu vunu prede 8)
u kinsasu, u kinsasu... :D treba stediti pare, cemu sudski proces :D
U ovoj basni o SDP-u su se polupali loncici - orgijaju u jelu i picu , reketom boga ubijaju u zenama , ruse sve pred sobom :D ...koliko se ja razumijem u politiku radi se o NVZu :D
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#6470 Re: SDP

Post by JoseMujica »

zeko071 wrote:
300 kuna
pu... hebem ti standard 1kg orade = 3 kg janjetine :-) niđe veze
CaCO3

#6471 Re: SDP

Post by CaCO3 »

HAVANA wrote:Kolko ljudi jede kg orade?
Ne znam jel spadam u "ljude" al ja jedan pojedem kilu orade kad god treba :D
zeko071

#6472 Re: SDP

Post by zeko071 »

JoseMujica wrote:
zeko071 wrote:
300 kuna
pu... hebem ti standard 1kg orade = 3 kg janjetine :-) niđe veze

Mujica, divlja orada je u pitanju.nece valjda drugovi teniseri jesti uzgajanu oradu?! ;-)
JoseMujica

#6473 Re: SDP

Post by JoseMujica »

a sad kontam zeko.....sad mi je još smješnije jer ko da brđani znaju šta je divlja a šta akvarijumska orada :lol:

davno je Derviš Sušić napisao da se nemre u jednoj generaciji iz opanaka u talijanske cipele :-)
Alfons Kauders

#6474 Re: SDP

Post by Alfons Kauders »

zeko071 wrote:
300 kuna
wahahahahahaaaa

pa 300 kuna za kg orade u dubrovniku nije ni prosjek, vec relativno jeftino druze... elitna konoba my ass... :lol:

dalje, ti rece da je bilo desetak ljudi za stolom... i da su napravili ceh u visini 30 penzija... znaci 9000 maraka... 900 po glavi... 3300kn :-)

haman su pojeli svaku oradu od trsta do albanije... :lol:
JoseMujica

#6475 Re: SDP

Post by JoseMujica »

na nek pojedu tonu orade ako mogu.... no problemo...sve dok se ne pišu za to putni nalozi i plaća službeno
Post Reply