Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VjecitiStudent wrote:
Mislim da ipak nije korektno ovdje anonimno iznositi opaske o likovima sa konkretnim imenom i prezimenom, koliko god one bile eventualno utemeljene.
A sta sam to iznio, on nije lik on je javna licnost, koja je ovo sve potvrdila u vise navrata u svom javnom pojavljivanju... Ja kazem svoje misljenje i utisak kakav sam stekao, ocito je da nisam jedini sto znaci da nije bas do mene...
Malo mi je cudno da stavljas ovaj komentar meni u ovom kontekstu, da ne kazem glupo, a na forumu se ovdje ljudi okrivljuju za mnogo vece i ozbiljnije stvari, od ovoga sto ja napisah, (a ja nikoka cak i ne optuzih niti napisah nesto lose) a ja napisak ociglednu stvar koja se vidi na svakom TV pojavljivanju doticnog...
Mislim da je ovdje korektno raspravljati o informacijama koje su vec u domenu javnosti, dok impresije stecene u privatnim kontaktima, iznositi anonimno mislim da nije fer.
OK meni cemo drzat lekciju a to sto je covjek 'mozda' nasilnik i pretukao zenu, to cemo pod tepih, jer nije korektno da se o ministru prica na forumu divno...
I da, jel ovo vrijedi za sve javne licnosti ili samo za ministre i clanove SDP-a... Cudno mi ovo pravo
Last edited by MUNAFIK on 05/01/2012 16:01, edited 2 times in total.
boki86 wrote:
Kao da sam znao da to nije to...e bash sam se prosuo
Nisam ni sumnjao da se samo SDP moze optuziti da pristrasnost medija
Ovo napadanje SDP-a i ovi argumetni napadaca postaju ziva komedija
pa cekaj, privatnici imaju pravo raditi sa medijima sta hoce.
jel federalna privatna? ako jest, reci čija je ebemu misha
Ovdje si sve rekao..privatnici imaju pravo raditi sa medijima sta hoce
To znaci da ja sutra otvorim novine i samo o tebi pisem u negativnom smislu i niko mi nista ne moze, jer po tebi ja imam pravo raditi sta hocu
Vec vidim prvu naslovnicu: Murisno1 najveci diler balkana, odgovoran za silovanje pet djevojaka
smijesno covjece
privatnik ima pravo pokrenut novinu, napisat da sam nacista ... ali imam i ja pravo da podnesem tužbu, da tražim da dokažu tvrdnje i da uz pravnu državu imam priliku da im klevetu naplatim dobrano.
od te pravne drzave zavisi ko će i koliko smjeti iznositi nešto u budućnosti bez dovoljno dokaza.
al to nema veze s ovim što sam te pito ranije.
jel federalna privatna? ako nije, čija je onda?
nisam uspio snimiti za novu godinu sada u Dubrovniku, elitu partije radnih ljudi i gradzana. njih jedno desetak, a za sofrom u konobi svega. za cijenu ceha, moglo se jedno 30 minimalnih penzija isplatiti.
ali ko sam ja da sudim.to su oni sve posteno zaradili, igrajuci REKETOM razne igre i vodeci proleterijat u nove radne pobjede.
Ti si bash off topic, ali opet kad malo covjek skonta i nisi toliko. Ipak je tema blacenje SDP-a
Bio sam i ja na Vlasicu, nas cetiri para, da vidis samo cega je sve na stolu bilo. Od sokova, pica, meze, ruske salate, suhog mesa, hljeba, pica, ma da si samo vidio. Izvini sto tebe prvo nisam pitao mogu li to da kupim svojim parama.
Da krenem tvojom analogijom-otkud ti u Dubrovniku, odakle ti pare, jesi to posteno zaradio, ma to si garant ukrao
prijatelju sva ta tvoja meza i ostalo nije kostala ko kila orade u ovoj konobi.
ja kako sam god zaradio svoje pare, ne prodajem muda za bubrege kao neki DRUGOVI TENISERI.
nisam uspio snimiti za novu godinu sada u Dubrovniku, elitu partije radnih ljudi i gradzana. njih jedno desetak, a za sofrom u konobi svega. za cijenu ceha, moglo se jedno 30 minimalnih penzija isplatiti.
ali ko sam ja da sudim.to su oni sve posteno zaradili, igrajuci REKETOM razne igre i vodeci proleterijat u nove radne pobjede.
Ti si bash off topic, ali opet kad malo covjek skonta i nisi toliko. Ipak je tema blacenje SDP-a
Bio sam i ja na Vlasicu, nas cetiri para, da vidis samo cega je sve na stolu bilo. Od sokova, pica, meze, ruske salate, suhog mesa, hljeba, pica, ma da si samo vidio. Izvini sto tebe prvo nisam pitao mogu li to da kupim svojim parama.
Da krenem tvojom analogijom-otkud ti u Dubrovniku, odakle ti pare, jesi to posteno zaradio, ma to si garant ukrao
ja kako sam god zaradio svoje pare, ne prodajem muda za bubrege kao neki DRUGOVI TENISERI.
Ti u konobi za praznim stolom , a oni jedu li , jedu...fuj , dokle to ide da hoce ljudi pojest pa i popit za novogodisnju proslavu
Ja Novu docekao uz kiflu i casu kisele
zeko071 wrote:
Pa gdje ces tako pisati, ipak nije posteno da ti ovdje anonimno iznosis opaske o svim tim likovima... Ne moze to tako...
ja kako sam god zaradio svoje pare, ne prodajem muda za bubrege kao neki DRUGOVI TENISERI.[/quote]
Ne prodajes? A ovdje si da bi nam otvorio oci?[/quote]
sto se tebi oci? imas druga zlaju, pa nek te vodi.
popajic wrote:
Ma, sta hapsit - drito na robiju , a tek kasnije tabirit cija majka crnu vunu prede
u kinsasu, u kinsasu... treba stediti pare, cemu sudski proces
U ovoj basni o SDP-u su se polupali loncici - orgijaju u jelu i picu , reketom boga ubijaju u zenama , ruse sve pred sobom ...koliko se ja razumijem u politiku radi se o NVZu