Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
nihoniho

#6451 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by nihoniho »

solo2 wrote: Stanje na terenu je pokazalo sve i to ne samo u ovoj utakmici.. i onda jos ponizavanje navijaca....tu nisu bili potrebni novinari, tu su samo potrebne oci i kao slag na kraju - Edinov otac i njegov komentar.. KRAJ - FUJ!
Ja sam na terenu vidip 11 igraca , i njih barem 8 se vuklo po terenu , ukljucujuci i amidzino zlato koji nije bio u stanju da presijece niti proslijedi jednu loptu napadacima.
Sa tribina se, medjutim, psovalo Edinu Dzeki i Edin ima potpuno pravo da te primitivce postavi gdje im je mjesto.
Nije on karijeru napravio zahvaljujuci navijacima Bih reprezentacije ,nego sopstvenim trudom i odricanjem, a puno je radosti donio tim istim navijacima.
Sto se tice spominjanja Dzekinog oca i familije , zloupotreba tog, moguceg, razgovora da se pokrene hajka i skrene paznja sa pšravog problema , to je najniza i najjadnija manipulatorska poluga u sapunici koji gledamo i slusamo .
Last edited by nihoniho on 08/04/2014 00:01, edited 1 time in total.
hrastov žižak

#6452 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by hrastov žižak »

palermo wrote:
hrastov žižak wrote:
Na prvom mjestu? Jel fakat ne vidiš bedastoću ovog pitanja? NA PRVOM MJESTU? Tebi je kao na prvom mjestu, iznad žene, djece, prijatelja (nebitno, koga već voliš, to me se ne tiče), iznad posla, iznad plate, iznad doma? Ne, nije mi na prvom mjestu, ako zbog toga ne mogu ništa napisati o tom fenomenu, onda se rado odričem ponekom zapisu kojeg ubilježim na ovoj temi.
Izvinjavam se , u pravu si, drugačije ću formulirati, u sportskom i navijačkom smislu, da li je reprezentacija Biosne i Hercegiovine ona za koju istinski navijaš..............

ne moraš odgovarati na pitanje, više je retoričko
da, jeste, iako pitanje smatram irelevantnim. eto odgovora, pa ako nekad napišem da je emir spahić agresivni troglodit, ne moraš zalazit u moje namjere i pitati se jesam li anamonaj ili šta se već pitaš.
palermo

#6453 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by palermo »

hrastov žižak wrote: da, jeste, iako pitanje smatram irelevantnim. eto odgovora, pa ako nekad napišem da je emir spahić agresivni troglodit, ne moraš zalazit u moje namjere i pitati se jesam li anamonaj ili šta se već pitaš.
onda tim gore....

mada u jednom sam stoposto u pravu, u ovom slučaju smo na poptpuno suprotnim piozicijama,toliko dalekim da je bilokakva produktivna diskusija nemoguća....
bingov buraz

#6455 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by bingov buraz »

samo da napisem
@palermo :thumbup:
ne samo za ove zadnje upise nego i inace
Edin H.

#6456 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Edin H. »

drugi profil wrote:Pika li se ista sta kaze ovaj covjek ili samo kad kome sta pase?

IVICA OSIM, VRHOVNI AUTORITET BH. FUDBALA
Umjesto da uživamo u Brazilu, mi se bavimo glupostima
Prvo da cujem misljenje Ibrahim Adilagića, Amer Halepa i Senad Islama :oops:
hrastov žižak

#6457 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by hrastov žižak »

drugi profil wrote:Pika li se ista sta kaze ovaj covjek ili samo kad kome sta pase?

IVICA OSIM, VRHOVNI AUTORITET BH. FUDBALA
Umjesto da uživamo u Brazilu, mi se bavimo glupostima
Ovo je trebao biti razgovor o Svjetskom prvenstvu, ali je otišao u drugom smjeru. Šta ćemo uraditi u Brazilu, koliko smo spremni i dokle ćemo dogurati?

- Spremit ćemo se, a dokle ćemo dogurati, ko zna, fudbal je čudna igra. Najgore je što mi nemamo mnogo vrhunskih igrača. Oni što sebe smatraju takvima, to nisu. Jedan je spor, drugom trebaju trojica da mu smire loptu... Nemamo mi nekoga brzog, ko bi proletio kroz protivnika, razdrmao ga... U moje vrijeme takvih je bilo u domaćoj ligi. Uvijek se mogao naći neko. Sušić to nema, mada bi možda trebao zvati nekoga iz Premijer lige. Takav bi u Brazilu i u bazenu s anakondama bio sretan.
:mrgreen:
dunkemm3

#6458 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by dunkemm3 »

U Savezu i dalje mnogo smrdi, kad jednog Osima glava zaboli, najjači dio:
Nedavno jedan od njih kaže da je u Savez došao kako bi putovao i družio se s reprezentativcima, ali da mu mi to ne damo...
:roll:
relativno84

#6459 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by relativno84 »

Strucnjak prekucao nba sad odlucio i s fudbalom isto da uradi :thumbup: :kakoste:

Zali boze samo sto tolika hodajuca enciklopedija znanja izgubi tolike dane na forumske postove, a vidljivo je da ima dovoljno kvaliteta za preuzeti neku nba momcad il pak ako mu je drazi stari kontinent jednu od pet trenutno vodecih fudbalskih momcadi :oops:
hrastov žižak

#6460 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by hrastov žižak »

relativno84 wrote:Strucnjak prekucao nba sad odlucio i s fudbalom isto da uradi :thumbup: :kakoste:

Zali boze samo sto tolika hodajuca enciklopedija znanja izgubi tolike dane na forumske postove, a vidljivo je da ima dovoljno kvaliteta za preuzeti neku nba momcad il pak ako mu je drazi stari kontinent jednu od pet trenutno vodecih fudbalskih momcadi :oops:
za tebe jesam. a ti zbog tog grizi muda do ujtru, ni plitka ironija ti neće pomoć :izet:
relativno84

#6461 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by relativno84 »

hrastov žižak wrote:
relativno84 wrote:Strucnjak prekucao nba sad odlucio i s fudbalom isto da uradi :thumbup: :kakoste:

za tebe jesam. a ti zbog tog grizi muda do ujtru, ni plitka ironija ti neće pomoć :izet:
Jesi to se stvarno prepoznao kao strucnjak :D :oops:

Zamoli moderaciju da te preimenuje, tako da ti se svi obracaju sa Strucnjak i vuk sit i ovce na broju :kiss:
hrastov žižak

#6462 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by hrastov žižak »

relativno84 wrote:
hrastov žižak wrote:

Jesi to se stvarno prepoznao kao strucnjak :D :oops:

Zamoli moderaciju da te preimenuje, tako da ti se svi obracaju sa Strucnjak i vuk sit i ovce na broju :kiss:
Ti fakat mislio da si napisao suptilan post? :shock: :lol:
Može, ako ćeš ti zamolit da te preimenuju u retardirano84. :D
relativno84

#6463 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by relativno84 »

hrastov žižak wrote: Ti fakat mislio da si napisao suptilan post? :shock: :lol:

Cemu nervoza :? :D

Neko bi ovo smatrao uvredom pa mozda i prijavio post, ali ja ti halalim jer ipak si dokazani strucnjak :kakoste: sve ostalo su samo forumske frustracije koje sve drugo cine relativnim u odnosu na tvoj doprinos globalnom sportu :thumbup:
stranac2

#6464 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by stranac2 »

MOSALJOZE wrote:
SAM DRAGI BOG ZNA ŠTA SU TA NAŠA DJECA PRETRPJELA DA BUDU NEKO I NEŠTO I DA ONO OD NAŠE ZEMLJE URADE ONO ŠTO SVE AMBASADE NEĆE URADITI NI ZA STO GODINA

Zaboravili su se u ovoj populistickoj reportazi zapitati kako to da se sef tv kuce u direktnom prenosu javlja pjan sa terena. Gdje to ima , samo u Absurdistanu ..
hrastov žižak

#6465 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by hrastov žižak »

relativno84 wrote:
hrastov žižak wrote: Ti fakat mislio da si napisao suptilan post? :shock: :lol:

Cemu nervoza :? :D

Neko bi ovo smatrao uvredom pa mozda i prijavio post, ali ja ti halalim jer ipak si dokazani strucnjak :kakoste: sve ostalo su samo forumske frustracije koje sve drugo cine relativnim u odnosu na tvoj doprinos globalnom sportu :thumbup:
Prijavi, i ja ću tebe :mrgreen: Toliko si bezličan i toliko plitku ironiju imaš da stvarno mislim da si bot. Moderatori ne vole botove :mrgreen:
luckylaka

#6466 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by luckylaka »

MOSALJOZE wrote:
SAM DRAGI BOG ZNA ŠTA SU TA NAŠA DJECA PRETRPJELA DA BUDU NEKO I NEŠTO I DA ONO OD NAŠE ZEMLJE URADE ONO ŠTO SVE AMBASADE NEĆE URADITI NI ZA STO GODINA
Dobar prilog samo sto je ovdje trebalo imenom prezimenom prozvati sve te novinare,politicare,urednike,forumase(koji ima i ovdje)koji na sve nacine pokusavaju osporiti ono sto je uradio PAPE,SVABO i reprezentacija kao i veliki dio ljudi iz saveza
relativno84

#6468 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by relativno84 »

hrastov žižak wrote:Prijavi, i ja ću tebe :mrgreen: Toliko si bezličan i toliko plitku ironiju imaš da stvarno mislim da si bot. Moderatori ne vole botove :mrgreen:

Mozda sam svasta ali bar nisam dvolican :D Ocito da sam pogodio pravi damar dok te ponijelo :oops:

Vecina vas koja sad pljuje po prologu na FACE TV, ili su bili tihi ili su otvoreno podrzali prilog FTV koji je pljuvao po nasim igracima, i sad sa istim zarom pokusavaju pokazati kako je ovo jednostrano :lol: eto ono nije bilo :-)

Kod nas ima ona: ne mozes da se j..... a da ti ne udje :D prema tome i ti, ne mozes sad pametovati kako je ovo lose a prije mjesec si mudro sutio :roll:
Charuga
Globalni moderator

#6469 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by Charuga »

hrastov žižak wrote:Ti fakat mislio da si napisao suptilan post? :shock: :lol:
Ako ne može diskusija ići na normalan naćin, da rezervišem odmor u Banovićima ...
hrastov žižak

#6470 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by hrastov žižak »

relativno84 wrote:
hrastov žižak wrote:Prijavi, i ja ću tebe :mrgreen: Toliko si bezličan i toliko plitku ironiju imaš da stvarno mislim da si bot. Moderatori ne vole botove :mrgreen:

Mozda sam svasta ali bar nisam dvolican :D Ocito da sam pogodio pravi damar dok te ponijelo :oops:

Vecina vas koja sad pljuje po prologu na FACE TV, ili su bili tihi ili su otvoreno podrzali prilog FTV koji je pljuvao po nasim igracima, i sad sa istim zarom pokusavaju pokazati kako je ovo jednostrano :lol: eto ono nije bilo :-)

Kod nas ima ona: ne mozes da se j..... a da ti ne udje :D prema tome i ti, ne mozes sad pametovati kako je ovo lose a prije mjesec si mudro sutio :roll:
Šta tebe boli briga o čemu ja pišem, kad pišem, kad ne pišem? Dečkić, to te se ne tiče, jasno? To što me stalkuješ je tvoj problem, ja pojma nemam ko si ,šta si, o čemu pišeš (znam nick samo po NBA podforumu) i koje stavove imaš (ako ih uopšte imaš). Ako sam napisao da je prilog dno dna, septička jama novinarstva, kloaka medijskog informisanja, i dao neke argumente za to, tvoje je da kažeš šta sam netačno napiso ako ti već smeta napisano, a ne da bereš brigu šta nisam napiso. To nije u tvom domenu, valjda nije toliko teško shvatiti, čak i za nekog takvog.
Vidiš da mogu :D
and

#6471 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by and »

IcedMFEarth wrote:http://reprezentacija.ba/index.php/14-f ... o-u-savezu

Osim brutalno iskren! Kako mi se svidja ovaj intervju.
osim dosta stvari objasnio.
žalosno je da u tom savezu najviše problema prave 3 bošnjačka člana predsjedništva,koji su tu pali s marsa i kojima je naš nakaradni državni sistem omogućio da uopšte budu tu.
umjesto da se poklope i uživaju u nezasluženom statusu,ljudi koji ništa nisu pridonijeli i ništa nisu uradili pametuju ljudima koji savez prave respektabilnim u svijetu,namiču pare i rade lavovski posao.oni još pokušavaju sjebati šta mogu.fuj
najjači dio je da su svi glasali za ugovor s bossom kad su čuli da će dobiti odijela :lol:
todd_smith

#6472 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by todd_smith »

Pa samo tako i moze.

Treba nakon svakog sastanka tako prozvati dok se ne trznu
relativno84

#6473 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by relativno84 »

hrastov žižak wrote:
relativno84 wrote:

Šta tebe boli briga o čemu ja pišem, kad pišem, kad ne pišem? Dečkić, to te se ne tiče, jasno? To što me stalkuješ je tvoj problem, ja pojma nemam ko si ,šta si, o čemu pišeš (znam nick samo po NBA podforumu) i koje stavove imaš (ako ih uopšte imaš). Ako sam napisao da je prilog dno dna, septička jama novinarstva, kloaka medijskog informisanja, i dao neke argumente za to, tvoje je da kažeš šta sam netačno napiso ako ti već smeta napisano, a ne da bereš brigu šta nisam napiso. To nije u tvom domenu, valjda nije toliko teško shvatiti, čak i za nekog takvog.
Vidiš da mogu :D

Ciko nisam te odmah konstatovao, izvinjavam se :kiss:

Moji stavovi nisu mozda potkrijepljeni strucnom analizom i velikim rijecima kao tvoji, ali ok nismo svi strucnjaci u svim oblastima kao ti :thumbup:

Moj osvrt je bio samo na taj neprincipijelan stav kako je lose kad neko uzdize nase igrace ali kad ga pljuje tad sutnjom se odobrava. Ok mozda grijesim, ali to opet nije razlog da pokusavas da me omalozavas tim deckic i retardinjo, tako da smiri se, covjek nas je lijepo upozorio i sve ce biti ok :D

:odustajem:
OldMayor

#6474 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by OldMayor »

Ali zasto je naslov '...tri bosnjacka clana...". Kakve to veze ima i sa cim?

Pa je li bitno koji su narod? I sto je najgore Osim to nigdje nije rekao, a oni to stave jos u naslov. A Osim ponavljam nigdje nije rekao "tri bosnjacka clana koce", nego je nabrojao tri imena.

Sta mene boli qrac jel koci bosnjak, srbin il hrvat. Ako neko koci nebitno je valjda iz kojeg tora dolazi.
solo2

#6475 Re: Fudbalska/Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine

Post by solo2 »

nihoniho wrote:
solo2 wrote: Stanje na terenu je pokazalo sve i to ne samo u ovoj utakmici.. i onda jos ponizavanje navijaca....tu nisu bili potrebni novinari, tu su samo potrebne oci i kao slag na kraju - Edinov otac i njegov komentar.. KRAJ - FUJ!
Ja sam na terenu vidip 11 igraca , i njih barem 8 se vuklo po terenu , ukljucujuci i amidzino zlato koji nije bio u stanju da presijece niti proslijedi jednu loptu napadacima.
Sa tribina se, medjutim, psovalo Edinu Dzeki i Edin ima potpuno pravo da te primitivce postavi gdje im je mjesto.
Nije on karijeru napravio zahvaljujuci navijacima Bih reprezentacije ,nego sopstvenim trudom i odricanjem, a puno je radosti donio tim istim navijacima.
Sto se tice spominjanja Dzekinog oca i familije , zloupotreba tog, moguceg, razgovora da se pokrene hajka i skrene paznja sa pšravog problema , to je najniza i najjadnija manipulatorska poluga u sapunici koji gledamo i slusamo .
Bjezi se od cinjenice da se od Dzeke s' razlogom ocekuje najvise. Ali i da je njemu zalaganje ozbiljan problem - pogotovo u reprezentaciji. Niko nema problem sa npr Ibisevicem, koji je malo drugaciji profil igraca ali koji i cesto biva "zavaljen" tamo gdje mu nije mjesto - ali odigra posteno, trci, trudi se, ne prepusta drugima da trce za njega. Njemu niko nije zvizdao :skoljka:

I ovo sve je ok i sve se moze progutati nekako ali to "postavljanje na mjesto - primitivaca" je upravo ono sto je najgore. Da je to bilo 15 ljudi ok, ali pola stadiona je ipak previse.. i to nisu primitivci - to su navijaci, to je publika koja je ko zna kako i ko zna odakle dosla da gleda baletana kako mase rucicama i gestikulara da hoce izaci vani jer ko biva "hebo ovo vise".. i sad se ubacuje prica kako je navodno bio povrijedjen (a svi prate City pa znaju da je to laz)i kako je za sve kriv Safet jer je isprobao Tina koji je btw Busquets za pojedine koji su igrali na toj poziciji i koji je sasvim solidno odigrao pri tom ne gledajuci cinjenice da je decko mlad i da mu je to prvi nastup za reprezentaciju.

Ne treba mu to, ni njemu, ni ostalima. Ako nije mogao ili htio igrati, trebao je reci na vrijeme i sve u redu.. samo kazem nije prvi put i to pocinje da iritira mnoge.
Post Reply