Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
ja na tom listicu vidim
srbija 1x
grcka 1
turska 1
svicarska 1
grcka 1
i francuska 1
ili mislis da lihtenstajn, san marino, andora, armenija, malta, madjarska, gruzija i ostali nesto znacajnije mogu napraviti u tekmama sa svojim protivnicima ?
ja na tom listicu vidim
srbija 1x
grcka 1
turska 1
svicarska 1
grcka 1
i francuska 1
ili mislis da lihtenstajn, san marino, andora, armenija, malta, madjarska, gruzija i ostali nesto znacajnije mogu napraviti u tekmama sa svojim protivnicima ?
nesto se nikad ne kladim na kvote 1.12 i sl a dojava je par dva ax pa ko voli nek izvoli zar ne?
Kardelj01 wrote:Znači danas probati Grčka - Cipar 1/2 (31.00)
prije iz 2 u 1 s obzirom da grci znaju da mogu samljeti kipar jer su tu uradili i u gostima i to s igracem manje... a grci vecinu tekmi zabijaju vise golova u drugom poluvremenu pa...
kontam iskombinovati sad grcku iz 2 u 1 i crnogorce iz 1 u 1 sto rece choek da je "dojava" pa nikad se ne zna al nesto mi crnogorci nidje veze jer armeniji treba za direktan plasman al hajd idem ispratiti to na petaka makar
ja na tom listicu vidim
srbija 1x
grcka 1
turska 1
svicarska 1
grcka 1
i francuska 1
nesto se nikad ne kladim na kvote 1.12 i sl a dojava je par dva ax pa ko voli nek izvoli zar ne?
pa nisam ni rekao da imam dojavu za 16 tekmi ebo ga nego da sam na isti fazon igrao prosle sedmice vise listica i prosao sve zivo a ova mi je sedmica jos sigurnija pa... ukupno 250 ulog a dobitak preko 2 milje na 5 listica
vau. ovo mi se prvi put desava. pravim tiket u bet live.com i u sred tiketa nesto se desi velika crvena strenlica oznacava mi pad kvote bih-njem 1/1. bila 12 sad 8,20
ma uplacuju nasa raja puno love, navukli se ko ludi i 20 minutua pred tekmu kad kvota bude dosta dobra na svabama ode fino Bakovic i odradi all in iz kase NS BIH i sve ekstra u tekmi sudija odradi svoje uz jedan penal i jedan crveni za nas i laganih neofirnih 0 2 za svabe
PriNc_ba wrote:ma uplacuju nasa raja puno love, navukli se ko ludi i 20 minutua pred tekmu kad kvota bude dosta dobra na svabama ode fino Bakovic i odradi all in iz kase NS BIH i sve ekstra u tekmi sudija odradi svoje uz jedan penal i jedan crveni za nas i laganih neofirnih 0 2 za svabe
vec je fino na shvabe narasla 1,85. sad kontam i ja kontrirati.
prije iz 2 u 1 s obzirom da grci znaju da mogu samljeti kipar jer su tu uradili i u gostima i to s igracem manje... a grci vecinu tekmi zabijaju vise golova u drugom poluvremenu pa...
Ako će namještati, onda bolje da namjeste veću kvotu, jer ne vjerujem da neko namješta a da to ne unovči...
Ako će namještati, onda bolje da namjeste veću kvotu, jer ne vjerujem da neko namješta a da to ne unovči...
pa ne mora biti dvostrano namjestena tekma zbog tog i govorim igraju grci uspavanku 30 minuta i onda zadnjih 15 prvog poluvremena popuste malo da im ovi zabiju gol i to je to kasnije grci mogu sta hoce jer su jaci dosta od njih a ovako zabiju grci 1 i onda se moraju sklanjati s puta da bi ovi zabili 2 hehehhehe to je moje vidjenje ... al eto... vidjet cemo mozda bude cisto ko suza iz 1 u 1