arte.fakt wrote:mogli su makar prevod stavit na ovaj video kad je radoncic prico

... koji ublehas prica o sirotinji a kupuje avione i jahte . prica o proizvodnji a ne ulaze u istu ...
DA ODMAH KAZEM DA NISAM NI ZA JEDNU STRANKU, moj otac je od 95-e u SDP-u kao i mama, ja vala ni u jednu ...jedini glas od mene je dobio ŽELJKO KOMSIC i uvijek ce... e sad o SBB-u i Radončiću
kao prvo ne znam odakle obraz ovima iz SDA da pricaju o drugima, to je stranka koja je ovu zemlju pokrala do te mjere da je na rubu bankrota... sve lopov do lopova, kriminalni milje je pustio korijene i onda se nađu pametni
kao drugo SDP , ko imalo poznaje stanje u toj stranki zna sta se tamo desava , svaki pametan kulturan i NE korumpiran covjek je POBJEGAO, zadnji primjer je ŽELJKO K. , da ne pricam o tome da se orgija po igmanu ... itd.
dakle ovo do sad napisano je za ove "hejtere" sto dodju drugima filozofiju prosipati
a Fahro... jel lopov ... dijelom jeste
jel zna dosta mafije...zna
e sad nek mi neko navede od ovih smradova iz SDA SZBIH I SDP-a STA SU TO SVI ONI SILNI LOPOVI KOJI SU POKRALI MILIJARDE napravili za ovu drzavu? zaposlili ljude (Mislim na firme a ne na zaposljavanje svoje porodice u opstine)??
napravili nesto , sto ce uljepsati grad????? NIŠTA ... VELIKO NIŠTA...
uljepsali su diskoteke u Španiji, vile na igmanu bjelasnici vlašiću, jahte u hrvatskoj, vikendice na moru, račune u švicarskoj, djeci stanove u njemackoj, austriji, engleskoj, americi...
E koliki god lopov bio ovaj Radončić on je napravio dvije prelijepe zgrade, od kojih je jedna najveca u regionu, i covjek , koliko god bio il ne bio lopov, zna raditi , zna "LJUDE" zna kako funkcionise izgradnja i zaposljavanje ...
jel došljo? jeste, al ima onih "rodjenih" sarajlija koji su nas u crno zavili, tako da to sto je iz sandžaka me zaboli ako ce POKRENUTI izgradnju auto puteva kao preduslov razvitka, ako ce pokrenuti proizvodnju, poljoprivredu ... poseban naglasak na poljoprivredu, stocarstvo... pa jel ovdje iko vidi da evropa PATI od lose kvalitet ishrane, da se tamo plaća suhim zlatom zdrava hrana... pa samo da to izvozimo ,ne trreba nam vise, ali NE , sela prazna... livade zarasle, a eto ti bosnje u sarajevo da na građevini radi za 400 maraka neprijavljen...e to niko do sad nije pokrenuo, pa eto mu sansa,,, zaboli mene nesto jel DODIK rekao da je bih suverena ili nije, jel onaj ili ovaj pjevao 92 cetnicke pjesme a danas direktor TVstanice... hocu da zivim, radim , skolujem se... ( radim i skolujem se al ovo mislim na sve mlade) hocu da se rasprave u skupstini vode hoce li lijekovi pojeftiniti za 30 ili 40% a ne za koliko ce se prodati sta i ko ce koliko dobar biti i IMA LI TU NACIONALNOG INTERESA I NEKIH PRESUDA FINCI KLINCI...
jes malo poduze, al moj glas ide Radončiću, vidim avaz i vidim nesto, pogledam sta su ove dvije vladajuce stranke uradile vidim jad i bijedu po ulicama