NBA - National Basketball Association

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#6451 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Velkoski »

Napravi account, uzmi free subscription, upisi te podatke i onda se relogaj na account. Kada budu tekme veceras, kliknes na schedule i izaberes koju hoces da gledas.
seman

#6452 Re: NBA - National Basketball Association

Post by seman »

kakavdanakneiskustvu wrote:
meni liči na izbor najboljih drugih igrača po ekipama
Hhh, dobro ti lici ... al' izbor nije formalan, vec ono kad bi bio, ovako bi bio ...

Usput. Spursi pokazali ko je glavni na zapadu :)
Rob_Atl

#6453 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Rob_Atl »

juce sam otisao pogledati Hawks-Boston reko bice dobra tekma jer ko god pobjedi imat ce prednost domaceg terena u playoffu, kad ono ni garneta,ni pirsa,ni ronda ni allena nema, ne kontam sto je odmarao jer ipak vazna je tekma bila al eto uglavnom izgubili su i atlanta ce imati prednost domaceg terena u prvoj rundi playoffa, mada u atlanti imas vise navijaca bostona nego same atlante pa im je mozda svejedno :mrgreen:
seman

#6454 Re: NBA - National Basketball Association

Post by seman »

Rob_Atl wrote:juce sam otisao pogledati Hawks-Boston reko bice dobra tekma jer ko god pobjedi imat ce prednost domaceg terena u playoffu, kad ono ni garneta,ni pirsa,ni ronda ni allena nema, ne kontam sto je odmarao jer ipak vazna je tekma bila al eto uglavnom izgubili su i atlanta ce imati prednost domaceg terena u prvoj rundi playoffa, mada u atlanti imas vise navijaca bostona nego same atlante pa im je mozda svejedno :mrgreen:
Dzaba ti prednost domaceg terena u 7. utakmici ako uopce ne stignes do nje. U tom grmu lezi zec. :)
Beno

#6455 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Beno »

Rob_Atl wrote:juce sam otisao pogledati Hawks-Boston reko bice dobra tekma jer ko god pobjedi imat ce prednost domaceg terena u playoffu, kad ono ni garneta,ni pirsa,ni ronda ni allena nema, ne kontam sto je odmarao jer ipak vazna je tekma bila al eto uglavnom izgubili su i atlanta ce imati prednost domaceg terena u prvoj rundi playoffa, mada u atlanti imas vise navijaca bostona nego same atlante pa im je mozda svejedno :mrgreen:
mislim da atlanta ne moze imati prednost terena i ako budu imali bolji omjer jer boston je prvi u svojoj diviziji a atlanta nije. mozda nije tako, nisam siguran
Mr.Fundamental

#6456 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mr.Fundamental »

Beno wrote:
mislim da atlanta ne moze imati prednost terena i ako budu imali bolji omjer jer boston je prvi u svojoj diviziji a atlanta nije. mozda nije tako, nisam siguran
http://www.nba.com/standings/team_recor ... d_Cnf.html
Tako je. Atlanta ima bolji omjer od Bostona, ali Boston je lider Atlantik divizije, tako da su oni ispred Hawksa. S obzirom na trenutno stanje i broj utakmica do kraja, Atlanta ne može dalje od petog mjesta.
just principe

#6457 Re: NBA - National Basketball Association

Post by just principe »

MettaWP nije normalan :sramota:
alphonse kauders

#6458 Re: NBA - National Basketball Association

Post by alphonse kauders »

just principe wrote:MettaWP nije normalan :sramota:
Nimalo miroljubiv :roll: :roll: On ima mozak nešto ala Baloteli u fudbalu - jednostavno nepopravljiv karakter.. :twisted:
smijesni_ste

#6459 Re: NBA - National Basketball Association

Post by smijesni_ste »

Kakvo djubre....stvarno ovi lakersi su gomila bandita...niko skoro tamo nije normalan
just principe

#6460 Re: NBA - National Basketball Association

Post by just principe »

KOBEEEEEEEE :dance: kakva trojka :shock: :shock: :shock: i kakav preokret
smijesni_ste

#6461 Re: NBA - National Basketball Association

Post by smijesni_ste »

Naravno čim ja prestanem gledati...preokreti... :-D
just principe

#6462 Re: NBA - National Basketball Association

Post by just principe »

kakva utakmica, na kraju produzetci..91-91 Ko bi rekao da ce nakon +18 i one gluposti idiota MWP-a LA se vratiti i to tek u posljednjih 5 minuta utakmice su poceli igrati, a dobar je i taj povratak kad te idiot na cjedilu ostavi
just principe

#6463 Re: NBA - National Basketball Association

Post by just principe »

jos jedan produzetak :D ko bi rek0 ko bi li se nad0
jasko_ba

#6464 Re: NBA - National Basketball Association

Post by jasko_ba »

odlican uvod za plejof :thumbup:
just principe

#6465 Re: NBA - National Basketball Association

Post by just principe »

gotovo je LAL nakon 2 produtuzetka dobise OKC..Kazem, ni sam se nisam tome nadao iako sam vjeciti optimista..
Nakon ovog idiotluka sve je krenulo nizbrdo.. Nadam se da ce ga suspendovati do kraja sezone, pa nek kuci svojoj pravi ovakve gluposti :x :x

ali, da ne bude sve tako crno potrudio se Blake sa 2 vezane trojke u regularnom vremenu, kao i Kobe

Najveci preokret i pobjeda ove sezone protiv super jakog protivnika
i da, pobjeda za najpoznatijeg navijaca JACKA kojem je rodjendan :D
seman

#6466 Re: NBA - National Basketball Association

Post by seman »

Harden je bio dobro kreno u mec, ko zna kako bi bilo sa njim ... Westbrook siledzija ko i inace, a Durant nimalo u svom fazonu ... al' opet se nisam nado da ce Lakersi dobit xD ... hajd jos bolje, Spursi na zadnjeg, a Oklahoma na Dallas! :cry:

Bice svasta :D
smijesni_ste

#6467 Re: NBA - National Basketball Association

Post by smijesni_ste »

Aha..zato onaj aplauz i priča o njemu :D...i opet lupi onaj komentator... kaže ima oko 65 godina :D...a drugi ga 'ispravi' samo u smislu da ima više od 65 :D..pa jbt nek proguglaju ....jest da su njihovi komentatori spontani i opušteni.. i to mi se svidja...ali ipak je najpoznatiji navijač u NBA u pitanju, a i jedan od najvećih glumaca ikad...

Back to topic :D...izgleda Miamiju da fakat ne ide bez minimalno dvije od tri aždahe
Mr.Fundamental

#6468 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Mr.Fundamental »

Metta World War :D Kakav on i mir, lafo išao na terapije, sad je drugačiji čovjek, dovoljna je mala iskrica da stari krkanluk na površinu izađe.
smijesni_ste

#6469 Re: NBA - National Basketball Association

Post by smijesni_ste »

Je li ovo LeBrick :D konačno počeo preuzimati odgovornost na kraju...i to uspješno? :D
Rob_Atl

#6470 Re: NBA - National Basketball Association

Post by Rob_Atl »

Mr.Fundamental wrote:
Beno wrote:
http://www.nba.com/standings/team_recor ... d_Cnf.html
Tako je. Atlanta ima bolji omjer od Bostona, ali Boston je lider Atlantik divizije, tako da su oni ispred Hawksa. S obzirom na trenutno stanje i broj utakmica do kraja, Atlanta ne može dalje od petog mjesta.
Nisam ni ja znao do neki dan za to pravilo, ako je neko ko je prvi u svojoj diviziji a igrat ce u playoffu sa timom koji ima bolji skor znaci vise pobjeda nego lider u diviziji oni imaju prednost domaceg terena nebitno sto su na petoj poziciji, tako da atlanta ako izdrzi jos ove 3-4 tekme a da ne izgubi atlanta ce imati prednost domaceg terena, jer ima vise pobjeda od bostona, ne znam ni ja kakvo je to pravilo i ja sam neki dan saznao kad su komentatori objasnjavali
RtrnOfSalisbury

#6471 Re: NBA - National Basketball Association

Post by RtrnOfSalisbury »

la nece puno srece vidjeti od ove pobjede, ako prodju prvi krug idu na istog protivnika i to ce biti dovidjenja, a da su pali na cetvrto mjesto isli bi na memphis i to bi lako moglo biti dovidjenja. kako god okrenes ne valja.
dert

#6472 Re: NBA - National Basketball Association

Post by dert »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Mr.Fundamental wrote:Metta World War :D Kakav on i mir, lafo išao na terapije, sad je drugačiji čovjek, dovoljna je mala iskrica da stari krkanluk na površinu izađe.

kreten,idiot,stao u stav kao da bi se šaketao poslije faula nad hardenom
ma on je za zatvora :x
da pogodi covjeka u sljepocnicu ubio bi ga :evil: :evil: :evil:
freedom within

#6473 Re: NBA - National Basketball Association

Post by freedom within »

Što sezona više odmiče Lakersi pokazuju da su glavni kandidati za osvajanje šampionata. Imaju najbolji tandem pod košem(Gasol&Bynum), a dolaskom Session-a konačno su kvalitetno popunili poziciju 1. Čak i da MWP-u bude zabranjeno igrati do kraja sezone(što bi bio veliki hendiker za LA), mislim da Lakersi imaju najveće šanse za još jedan prsten.
dert

#6474 Re: NBA - National Basketball Association

Post by dert »

Hmm, Spursi , :dance: Spursi su :dance:
seman

#6475 Re: NBA - National Basketball Association

Post by seman »

freedom within wrote:Što sezona više odmiče Lakersi pokazuju da su glavni kandidati za osvajanje šampionata. Imaju najbolji tandem pod košem(Gasol&Bynum), a dolaskom Session-a konačno su kvalitetno popunili poziciju 1. Čak i da MWP-u bude zabranjeno igrati do kraja sezone(što bi bio veliki hendiker za LA), mislim da Lakersi imaju najveće šanse za još jedan prsten.
Iskreno, ne znam na osnovu cega si ti izgradio ovako misljenje? Dobili su onako neinspirisan i suterski neraspolozen Thunder i to tek nakon sto su Hardena izbacili iz igre, a svi znamo kakva je situacija bila cijeli susret. Neki dan su Spursi pokazali koliko taj isti LAL moze, Popovic je cudo. Na stranu to sto ce ih ubit iz vana, ako uopste dodju do Spursa.

Spursi i Thundersi, realno najveci konkurenti na zapadu, dok bi potencijalna mina mog'o da bude Memphis. Ostali ne vjerujem da imaju sansi.
Post Reply