a evo tebi macketine

to je morison, rodicin macak koji je bio kod mene u gostima kad je dos'o s operejšn
Moderator: anex

kolko para...javni na PP...mada bi mi poklon više odgovaropakica_ wrote:ja uzimam jedno, najvjerovatnije zenku (ima jedna curica i tri muska, od kojeg je jedno 90% rezerve), a ostali se prodajupici wrote:@pakice jel se prodaju il poklanjaju ovi dobermani...možda sam mušterija.do kraja decembra bi trebali biti kod mame, pa imas vakta da se odlucis, a za ostalo mi se javi u pp ako si zainteresovan, da se ovdje ne reklamiramo haha
pa ovo je maca od 60 kg , zar ne vidišBaby Jane wrote:Nosite ovu pascad odavde. HOCEMO MAACEEE!
pa, šta je ovo ovako?pakica_ wrote:a evo tebi macketine
to je morison, rodicin macak koji je bio kod mene u gostima kad je dos'o s operejšnudomljen s ulice.. nasla sam ga u trofač stanju, al' eto, im'o je srecu
Svaka cast tvojoj rodicipakica_ wrote:macketina![]()
tri puta kupljena s ulice od strane troje razlicitih ljudi i svi nakon dijagnoze opet vrate na ulicu.. ja kad sam je odvela, vet ga odma' prepozn'o.. cuke ga safatale, al' eto ziv je hehe
nakon dijagnoze da je noga u krsu, operacije noge, ugradnje pina za fiksaciju, ispadanja pina, cuda i cudesa, strogog mirovanja (sto je bila prakticno nemoguca misija za mace od jedno 3mj.) sada je udomljen, sretan i prede kad ga insan samo pogleda, kamoli doFati hehe

Pa kako se slagao s tvojima?pakica_ wrote:macketina![]()
tri puta kupljena s ulice od strane troje razlicitih ljudi i svi nakon dijagnoze opet vrate na ulicu.. ja kad sam je odvela, vet ga odma' prepozn'o.. cuke ga safatale, al' eto ziv je hehe
nakon dijagnoze da je noga u krsu, operacije noge, ugradnje pina za fiksaciju, ispadanja pina, cuda i cudesa, strogog mirovanja (sto je bila prakticno nemoguca misija za mace od jedno 3mj.) sada je udomljen, sretan i prede kad ga insan samo pogleda, kamoli doFati hehe
s mojim cukovima se vidjao iskljucivo dok je u transportnom boksuP308 wrote:Pa kako se slagao s tvojima?pakica_ wrote:macketina![]()

Chuckie wrote:
macetinaaaaaaaaaaSarah24 wrote:Evo i mog lopova, umeljanog mlijekom...![]()
![]()
anjaistkrank wrote:poza za spavanje br.4

pakica_ wrote:a dje su moji guzoviiiiiiiiiiiii