Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- insomnia78
#6451 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Muslimane ne radikalizuju Trampove niti bilo cije druge odluke i postupci. Nego kojekakvi ucenjaci i sejhovi. U evropi im ljudi maksimalno izlaze u susret pa im ovi opet vracaju napadima, radikalizacijom i kojekakvim sranjima.
- seln
#6452 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zaboravio si naglasiti da su u muslimanskim drzavama u to vrijeme Jevreji koliko-toliko mirno zivjeli, imali svoj imetak i bogomolje, a neki od njih su dospjeli i do visokih polozaja. Za to vrijeme se u Parizu, a i sirom Evrope svako malo culo HEP.insomnia78 wrote:Zaboravio si samo jos naglasiti da su se Arapi uveliko podapirali dok su u Parizu i Londonu tute istresali kroz prozor [emoji4]
"Englez i Svaba rukama a Srbin viljusku pa boc"
[emoji1] [emoji1] [emoji1] [emoji1]
-
beobasket
#6453 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Istina.insomnia78 wrote:Muslimane ne radikalizuju Trampove niti bilo cije druge odluke i postupci. Nego kojekakvi ucenjaci i sejhovi. U evropi im ljudi maksimalno izlaze u susret pa im ovi opet vracaju napadima, radikalizacijom i kojekakvim sranjima.
- seln
#6454 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Bagra prokleta, sve ih treba pobiti.. ili vratiti u pustinju.insomnia78 wrote:Muslimane ne radikalizuju Trampove niti bilo cije druge odluke i postupci. Nego kojekakvi ucenjaci i sejhovi. U evropi im ljudi maksimalno izlaze u susret pa im ovi opet vracaju napadima, radikalizacijom i kojekakvim sranjima.
Mislim, argumentacija ti je na nivou Trumpovih biraca.
-
tlr
#6455 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne sporim da imaju učešće u tome. Sada im Trump dolijeva ulje na vatru. Ovom zabranom neće povećati sigurnost, nego postići suprotan efekat.insomnia78 wrote:Muslimane ne radikalizuju Trampove niti bilo cije druge odluke i postupci. Nego kojekakvi ucenjaci i sejhovi. U evropi im ljudi maksimalno izlaze u susret pa im ovi opet vracaju napadima, radikalizacijom i kojekakvim sranjima.
Ili je glup ili lud ili bezobrazan (pa namjerno gura svijet u nerješivu krizu).
Ti odaberi odgovor koji te čini sretnim.
Tvoj odgovor, kao i moj je nebitan i svakako neće uticati na krajnji rezultat.
-
daddy-kool
#6456 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Prije svega uredba se odnosi na članove adminsitracije a ne na lobiranju uopšte. Drugo, ovo je klasični https://en.wikipedia.org/wiki/Non-compete_clause koji je padao gdje god se tražilo od sudova da enforce, tj provede. Treće postoji milion načina da se to zaobiđe, a četvrto to je uredba a ne zakon koja se lako (vjerovatno i hoće) preinačiti u budućnosti.Acid25 wrote:Zašto će pasti? Nisam upratio.daddy-kool wrote:Mislim da većina nije skontala njegovu uredbu o lobiranju, koje nije zabranjeno, a btw i ta uredba će pasti na sudu.
- It_is_a_Leclerc
#6457 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Zviz na svakoj temi prepričava svoju potresnu priču kako je došao u Dansku. Pa jek dosta više? Ja mislim da je dosta.
- hrle1976
#6458 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
It_is_a_Leclerc wrote:Zviz na svakoj temi prepričava svoju potresnu priču kako je došao u Dansku. Pa jek dosta više? Ja mislim da je dosta.
Ko ti je sad on jadan nebio. 17 postova u nepunih pet godina, idi trazi sebi posao.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#6459 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Svi junaci nikom ponikose. Zanimljivo stivo, neka hinIt_is_a_Leclerc wrote:Zviz na svakoj temi prepričava svoju potresnu priču kako je došao u Dansku. Pa jek dosta više? Ja mislim da je dosta.
- Edin H.
#6460 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
hrle1976 wrote:mO k3 wrote:radi se o nepravdi , koju smo mi isto osjetili
Jooj ja tu pricu o nepravdi vise samo cujem od ljudih koji su u BiH. Iseljeni, iza kreveta drze sliku Slobe, i ljube ga, hvala ti, jer dugacije se nebi docepo Dojclandije. Izgleda u BiH nepravda ko nine razgulio. Zato toliki okesaj izmedju ostalih i iseljenih. Al nek tetka preko Western uniona ili paypala salje
- fazer
#6461 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
TLR wrote:Ne sporim da imaju učešće u tome. Sada im Trump dolijeva ulje na vatru. Ovom zabranom neće povećati sigurnost, nego postići suprotan efekat.insomnia78 wrote:Muslimane ne radikalizuju Trampove niti bilo cije druge odluke i postupci. Nego kojekakvi ucenjaci i sejhovi. U evropi im ljudi maksimalno izlaze u susret pa im ovi opet vracaju napadima, radikalizacijom i kojekakvim sranjima.
Ili je glup ili lud ili bezobrazan (pa namjerno gura svijet u nerješivu krizu).
Ti odaberi odgovor koji te čini sretnim.
Tvoj odgovor, kao i moj je nebitan i svakako neće uticati na krajnji rezultat.
ako su ti ljudi spremni ubijati druge zbog odluke da ne mogu uci u sad, onda ti ljudi nisu dobri od samog pocetka bez obzira na odluku.
"ako me ne pustis u zemlju, ja cu te ubiti" ok, sad cu te pustit da me ne ubijes.
- hrle1976
#6462 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nemojte mi oduzimati titulu zviz jer toliko ste bili ubjedjeni. Nemojte sad pljuvati pa lizati. Ti bata si jos nekoliko forumasa napao da su zviz. Budi bolan musko a ne ....
- Kikibombona
#6463 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A da li ih radikalizuju bombe koje padaju na njihove drzave, njihov narod, njihove domove i porodice...?insomnia78 wrote:Muslimane ne radikalizuju Trampove niti bilo cije druge odluke i postupci. Nego kojekakvi ucenjaci i sejhovi. U evropi im ljudi maksimalno izlaze u susret pa im ovi opet vracaju napadima, radikalizacijom i kojekakvim sranjima.
-
daddy-kool
#6464 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
https://blogs.scientificamerican.com/gu ... democracy/
The War on Facts Is a War on Democracy
In a time when facts don’t matter, and science is being muzzled, American democracy is the real victim
Americans don’t look kindly on bullies, people who try to suppress the truth, or people who try to intimidate scientists and the press. In the long run, this always backfires. The dustbin of history is full of people who have tried, and failed. You will too.
The next time you visit the CIA headquarters, I hope you will take a moment to notice their unofficial motto, etched in the walls of the lobby. It says, “And ye shall know the truth and the truth shall make you free." (John VIII-XXXII.)
It does. And scientists like me, and Americans of all backgrounds, will always fight for it.
In a time when facts don’t matter, and science is being muzzled, American democracy is the real victim
Americans don’t look kindly on bullies, people who try to suppress the truth, or people who try to intimidate scientists and the press. In the long run, this always backfires. The dustbin of history is full of people who have tried, and failed. You will too.
The next time you visit the CIA headquarters, I hope you will take a moment to notice their unofficial motto, etched in the walls of the lobby. It says, “And ye shall know the truth and the truth shall make you free." (John VIII-XXXII.)
It does. And scientists like me, and Americans of all backgrounds, will always fight for it.
- fazer
#6465 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
nigdje se ne spominje cnndaddy-kool wrote:https://blogs.scientificamerican.com/gu ... democracy/
-
daddy-kool
#6466 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Nisam skontao, sarkazam?
-
beobasket
#6467 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
USA je velesila i mogu kako hoce i skim hoce. Navedite jednu jedinu velesilu kroz historiju koja se obazirala sta jedna minijaturna drzava misli? Danas primjerice Bosna, Gabon, Tajland ili Novi Zeland? Bar bi ona nardona jaci kaci trebala u Bosni da zazvoni kad je neko cuje. Trump je rekao AMERICA FIST, ja tu izjavu tumacim na sljedeci nacin; sve sto je dobro za moju drzavu i moj narodu tako ce biti. Boli briga Trumpa sto njegova politika ide na stetu drugoj drzavi. Budala je poslovan covjek koji se bavi biznisom a to znaci propast druge frime = uspjeh meni. Trump tako razmislja.
- Pandakonda
#6468 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Top 10 anime betrayals ?

- Ludzak
#6469 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
A kako to da nije zabranio Turcima i Arapima ???
-
beobasket
#6470 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pandakonda wrote:Top 10 anime betrayals ?![]()
Izgleda u USA jedan covjek odlucuje samo sto dobro maskiraju dok Rusi jos nisu savladali tehniku kamuflaze
- arzuhal
#6471 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Pobjednik među komentarima na vijest da će USA raditi na stvaranju vojske Kosova je:
- Nas premijer je podrzao Klintonove na izborima.Sta se sada cudimo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sami krivi, 29. januar 2017 13:43
(sjećate se da je išao, s Ćamilom Duarkovićem, na onaj skup kod Klintona?
)
- Nas premijer je podrzao Klintonove na izborima.Sta se sada cudimo.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Sami krivi, 29. januar 2017 13:43
(sjećate se da je išao, s Ćamilom Duarkovićem, na onaj skup kod Klintona?
- mO k3
#6472 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
napisao si izaso si za bg jeli tako? To sa bebama sam ubacio jer srbi rado lazu i okrivljuju druge za smrt beba ... ali vidim nisi upucenbeobasket wrote: Koje bebe i odakle su prazni JAT avioni se vracali odnosno koja je povezanost izmedju Banja Luke, beba i JAT aviona? Izvini ali jako konfuzno si sve napisao.
- arzuhal
#6473 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Mene samo džudi što Amerika nije zabranila ulazak Bośnjacima, pa oni su ISIL-ovci, centra teorizma..!??
- It_is_a_Leclerc
#6474 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Plaćaju mi da pišem po forumu.hrle1976 wrote:It_is_a_Leclerc wrote:Zviz na svakoj temi prepričava svoju potresnu priču kako je došao u Dansku. Pa jek dosta više? Ja mislim da je dosta.
Ko ti je sad on jadan nebio. 17 postova u nepunih pet godina, idi trazi sebi posao.
Plači, moli, tu pomoći nema
-
daddy-kool
#6475 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Kazakhstan is the number one
exporter of potassium.!