Sirija vol. 2

Locked
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#6451 Re: Sirija vol. 2

Post by arman1 »

Image
Maystor

#6452 Re: Sirija vol. 2

Post by Maystor »

Opetja033 wrote:
Maystor wrote:
Opetja033 wrote:
Uopce ne sumnjam da ce dva dezurna licemjera, @Em1r i @Zvizdan, uskoro doci da se zgrazavaju nad ovim komentarom. Da ce izraziti svoje gadjenje, zabrinutost zbog kiptece mrznje te eventualno na brzinu sastaviti i neku psiholosku dijagnozu. :)

Mozda su to vec uradili?..... Nisu?

Kao sto sam i juce rekao: dva najveca jebena licemjera na forumu, lazni moralisti. Karakterno dno.

Poenta dokazana po ko zna koji put. Hvala @Maystor.

Ko smije po pare da ce se i jedan i drugi ponovo nakaciti na moj identican komentar iduci put? A treba zapamtiti kako su sada (kao i SVAKI put do sada, bez izuzetka) licemjerno, hinjski, futavo sutili. :)

Maleni licemjeri... Sitne duse.
Pomislio bih da ovo baljezgaš u pripitom stanju, al znam da ne piješ ...

Ja sam izmislio termin 'deratizacija' na ovom forumu, pa su ga kasnije mnogi koristili, bez da me i spomenu kao stvarnog autora. Plagijatori. Čišćenje određenog područja od terorista el-kaide i njenih satelita jeste deratizacija.

Ti, koji si likovao nad pogibijom iračkih vojnika u sukobim s isilom, koji si klicao poput adolescenta svaki put kad bi izrael bombardovao Siriju, koji si 'zlatio' Bibijeve ruke i koji svaku ozbiljniju raspravu s forumašima završavaš sa "ho'š se pobit", ti da nekome dijeliš moralne lekcije!?
Ti si taj koji mrzi i koji je sektaš, to je svakome jasno ko te je bar površno pratio.
Odavno nije bilo veceg broja lazi u jednom komentaru. Tebi bas svasta moze stati u obraz. Barem za one dijelove gdje svjesno lazes. Da krenemo redom:

1) Losa ti je pretpostavka. Cugam. Dakle ne znas ti nista (po obicaju)

2) LAZES da sam likovao nad pogibijom irackih vojnika. Daj konkretan primjer i citiraj me.

3) LAZES da "svaku ozbiljniju raspravu sa forumasima" zavrsavam pozivom na tucu. Takvim pozivom zavrsavam diskusije koje krenu u pravcu licnog pljuvanja (komentar onoj dvojici licemjera je samo odgovor na njihovo lazno moralisanje i pljuvanje jucer). Ako ad hominem komentare smatras "ozbiljnom raspravom" to po najvise govori o tebi. Zasto nikada nisam na taj nacin prozvao recimo @Chellija, @Klavija, @Artetu ili @Kikija? Imali smo milion rasprava, zestokih, burnih, palo je i teskih rijeci ali su uvijek bili korektni. Barem prema meni. I kao sto sam vise puta pisao, ne bih imao problem sjesti i zacugati sa bilo kojim od njih. Ne podnosim gnjide koje su spremne vrijedjati iskljucivo sakriveni iza monitora. Ja u svakom trenutku, na svakom mjestu mogu i smijem ponoviti ono sto pisem ovdje. Svakome. To je razlika recimo izmedju tebe i mene. Mada si u zadnje vrijeme napredovao.

4) A ja pisem o deratizaciji i dezinfekciji kada se broje mrtvi pripadnici bjelosvjetskog teroristickog, paravojnog i placenickog sljama koji se bori na strani Assada. Nema razlike. Ima naravno za ove dezurne licemjere ali ko njih *ebe.
1) kao što kažeš, loša pretpostavka, ne pratim tvoje forumsko djelovanje detaljno, pa mi promaklo. Sad se sjećam da si jednom neke pive spominjo.
2) jesi. Citiraj sam sebe, neda mi se tražit. 100% sam siguran. Obrazloženje ti je bilo: mislio sam na šiije, ne na regularnu iračku vojsku. Hašd i iračka vojska su se zajedno borili za Baiji tada, pa je obrazloženje besmisleno. Tvoj problem je sektaške prirode. Mrziš šiije, sve drugo je šuplja. Ako imaš obraza reci otvoreno: jesi li na strani isila u sukobima sa iračkim šiijama (Hašd)?
3) ne zanima me, ali jednom sam slučajno naletio na nekoj temi na raspravu, ne znam ni ko ti je bio sagovornik, ali to što si pisao je meni neshvatljivo. Bio si banovan zbog toga.
4) tebi je deratizacija kad isil pobije iračke šiije, kad ahrar demokratizira Siriju. Meni obrnuto. Valjda je to očito?
--------------------------
Tvoj ugao gledanja je meni jasan, ali ja ne pripadam toj matrici. Zastupam stavove koji su odraz mog sistema vrijednosti. Rusiju mrzim zbog politike prema BiH, ali su u Siriji na pravoj strani. Turske proizvode kupujem masovno, Antaliju poznajem bolje od Makarske, ali ne volim Erdogana i smatram da Tursku vodi u propast. Sa šiijama nemam ništa, Iran nisam očima vidio, ali smatram da su bolji i napredniji od vehabija i razblaženih verzija (ihvanije, mb itd.) hiljadu puta. Kurde ne volim i smatram ih nedržavotvornim plemenom, ali nisu činili zločine i nisu teroristi. Ni PKK ne smatram terorističkom organizacijom. I tako dalje.
solar7

#6453 Re: Sirija vol. 2

Post by solar7 »

#Russia killed ~570 civilians in #Syria including 152 children & 60 women in the past 2 1/2 months .Sta reci nego zalosno,i hajmo barem nalo ljudi biti pa prizanti da je strasno ovo
zvizdan

#6454 Re: Sirija vol. 2

Post by zvizdan »

sarajevoxxxx wrote:
Opetja033 wrote:
Odavno nije bilo veceg broja lazi u jednom komentaru. Tebi bas svasta moze stati u obraz. Barem za one dijelove gdje svjesno lazes. Da krenemo redom:

2) LAZES da sam likovao nad pogibijom irackih vojnika. Daj konkretan primjer i citiraj me.

3) LAZES da "svaku ozbiljniju raspravu sa forumasima" zavrsavam pozivom na tucu. Takvim pozivom zavrsavam diskusije koje krenu u pravcu licnog pljuvanja (komentar onoj dvojici licemjera je samo odgovor na njihovo lazno moralisanje i pljuvanje jucer). Ako ad hominem komentare smatras "ozbiljnom raspravom" to po najvise govori o tebi. Zasto nikada nisam na taj nacin prozvao recimo @Chellija, @Klavija, @Artetu ili @Kikija? Imali smo milion rasprava, zestokih, burnih, palo je i teskih rijeci ali su uvijek bili korektni. Barem prema meni. I kao sto sam vise puta pisao, ne bih imao problem sjesti i zacugati sa bilo kojim od njih. Ne podnosim gnjide koje su spremne vrijedjati iskljucivo sakriveni iza monitora. Ja u svakom trenutku, na svakom mjestu mogu i smijem ponoviti ono sto pisem ovdje. Svakome. To je razlika recimo izmedju tebe i mene. Mada si u zadnje vrijeme napredovao.

4) A ja pisem o deratizaciji i dezinfekciji kada se broje mrtvi pripadnici bjelosvjetskog teroristickog, paravojnog i placenickog sljama koji se bori na strani Assada. Nema razlike. Ima naravno za ove dezurne licemjere ali ko njih *ebe.
Bio ti je onaj jedan poziv za upoznavanje uživo, po meni iskreno, pošteno, otvoreno i fer. Nema niko pravo da se ljuti. Mislim ako si faca i sa toliko mržnje pišeš na forumu, ne razumijem otkud tolika promjena i sada odjednom da ti smeta ako te neko pozove. Ili fakat šuti ili ako si faca brate reci gdje i kada. Čuj naljutilo ga "hoš se pobit" :lol: Jadna ti majka kako osjetljiva duša. Odjednom bi ga čovjek na ranu previo.
Ne znam jesu li vas tukli puno kad ste bili mali ili odakle se vec toliko kompleksa nagomilalo, ali ako internet forum pomaze da se osjecate bolje, samo nastavite. Cuj ono po forumu zove ljude "da se pobiju", a ovaj mu se divi. :D Treba to uvesti u taj Jahicev rjecnik ko jednu od prepoznatljivosti papka u eri interneta.

Slusaj, Opetti, kad se stvarno trebalo pomarisati, moja adresa je bila 4. Mlbr, 3. ceta. Nadam se da ti je jasno koliko si mi smijesan. Doduse, i gadis mi se prilicno, ali to je manje bitno.
DuckZz

#6455 Re: Sirija vol. 2

Post by DuckZz »

Radi se o istim osobama i medijskoj propagandi
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#6456 Re: Sirija vol. 2

Post by arman1 »

solar7 wrote:#Russia killed ~570 civilians in #Syria including 152 children & 60 women in the past 2 1/2 months .S...
Sve same laži
RepublikanskaGarda

#6457 Re: Sirija vol. 2

Post by RepublikanskaGarda »

DuckZz wrote:Radi se o istim osobama i medijskoj propagandi
Pa napiši malo opširnije, ako nije problem.
solar7

#6458 Re: Sirija vol. 2

Post by solar7 »

arman1 wrote:
solar7 wrote:#Russia killed ~570 civilians in #Syria including 152 children & 60 women in the past 2 1/2 months .S...
Sve same laži
Primjetio sam da me malo kad mimoidjes kad nesto napisem,neka, dobro je to ne smeta.Ako je ovo laz a ja prenio onda se nadam oprostu meni za to,a ako je ovo istina a ti kazes da je laz,onda se nadam oprostu tebi.Nek si mi ziv i zdrav.
Opetja033

#6459 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

Maystor wrote:
Opetja033 wrote:
Maystor wrote:
Pomislio bih da ovo baljezgaš u pripitom stanju, al znam da ne piješ ...

Ja sam izmislio termin 'deratizacija' na ovom forumu, pa su ga kasnije mnogi koristili, bez da me i spomenu kao stvarnog autora. Plagijatori. Čišćenje određenog područja od terorista el-kaide i njenih satelita jeste deratizacija.

Ti, koji si likovao nad pogibijom iračkih vojnika u sukobim s isilom, koji si klicao poput adolescenta svaki put kad bi izrael bombardovao Siriju, koji si 'zlatio' Bibijeve ruke i koji svaku ozbiljniju raspravu s forumašima završavaš sa "ho'š se pobit", ti da nekome dijeliš moralne lekcije!?
Ti si taj koji mrzi i koji je sektaš, to je svakome jasno ko te je bar površno pratio.

1) kao što kažeš, loša pretpostavka, ne pratim tvoje forumsko djelovanje detaljno, pa mi promaklo. Sad se sjećam da si jednom neke pive spominjo.
2) jesi. Citiraj sam sebe, neda mi se tražit. 100% sam siguran. Obrazloženje ti je bilo: mislio sam na šiije, ne na regularnu iračku vojsku. Hašd i iračka vojska su se zajedno borili za Baiji tada, pa je obrazloženje besmisleno. Tvoj problem je sektaške prirode. Mrziš šiije, sve drugo je šuplja. Ako imaš obraza reci otvoreno: jesi li na strani isila u sukobima sa iračkim šiijama (Hašd)?
3) ne zanima me, ali jednom sam slučajno naletio na nekoj temi na raspravu, ne znam ni ko ti je bio sagovornik, ali to što si pisao je meni neshvatljivo. Bio si banovan zbog toga.
4) tebi je deratizacija kad isil pobije iračke šiije, kad ahrar demokratizira Siriju. Meni obrnuto. Valjda je to očito?
--------------------------
Tvoj ugao gledanja je meni jasan, ali ja ne pripadam toj matrici. Zastupam stavove koji su odraz mog sistema vrijednosti. Rusiju mrzim zbog politike prema BiH, ali su u Siriji na pravoj strani. Turske proizvode kupujem masovno, Antaliju poznajem bolje od Makarske, ali ne volim Erdogana i smatram da Tursku vodi u propast. Sa šiijama nemam ništa, Iran nisam očima vidio, ali smatram da su bolji i napredniji od vehabija i razblaženih verzija (ihvanije, mb itd.) hiljadu puta. Kurde ne volim i smatram ih nedržavotvornim plemenom, ali nisu činili zločine i nisu teroristi. Ni PKK ne smatram terorističkom organizacijom. I tako dalje.
1) OK.

2) Ne mogu se sjetiti da sam to napisao ali je vrlo moguce pa mozemo poci od toga da jesam. Hashd su za mene teroristi i sektasi, nista manji od ISIL-a. Dokumentovano vrse etnicko ciscenje nad sunnitskim stanovnistvom. Iracka vojska je druga stvar, barem za mene. I ovdje rijetko kada likujem nad mrtvim Assadovim vojnicima. Zapravo ne sjecam se da sam ikada, ali ne bih se smio zakleti. Meni je tih momaka zao, na svim stranama. I uopce ne mrzim siije (pogledaj sta sam prije 5 min napisao @saliku na temi o Iranu). Smatram ih muslimanima. Problem mi je sirenje geostrateskog uticaja Irana, smatram da to steti muslimanima i muslimanskom svijetu te da je to jedan od glavnih uzroka sirenja sektastva.
Da odgovorim na tvoje pitanje: iskreno mi je tesko dati odgovor. Da recimo Allawi vodi iracku vladu bio bih 100% na strani regularne iracke vojske. Ovako ne mogu podrzati ni jedne ni druge. Sto se mene tice, neka se kolju medjusobno. Jbg sta bi za pobunjenike u Siriji znacilo da Daesh u Iraku padne? Pa desetine hiljada pripadnika sitskih paravojnih i teroristickih formacija iz Iraka bi krenulo u Siriju da pomogne Assada. Nisam naivan. Isti stav imam i po pitanju Assada i Daesha. Mada sam se nadao (i to sam pisao ovdje) da ce Assadovci izdrzati u Palmiri. Isto tako sam se nadao da nece uci u Kerbelu i Samarru kad su bili u najvecem naletu u Iraku.

3) Imam prijeku narav. To je cinjenica, ali me brzo i prodje.

4) Ne karikiraj. Naravno da mi nije deratizacija kad pobiju iracke site. Pa jbt smatram ih muslimanima. A prvi sam na ovom forumu upozoravao da se sprovodi genocid nad Jezidima i iskreno se brinuo za njihovu sudbinu. A nisu uopce muslimani.
nixon69

#6460 Re: Sirija vol. 2

Post by nixon69 »

Mlohavi wrote:Sta je ovo bolan savoxe, ja stvarno pomislio da se niko ne bi poigravao s fotografijama djece za propagandu kad ono...?
Ma pusti ga.Vec 2 sedmice lupa sa tom propagandom.
Rusi ih mlate gdje stignu pa sad poceli sa tom propagandom i koriste slike i video materijal par godina star a on prenosi sve sto kozojebi objave.
Opetja033

#6461 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

zvizdan wrote:Slusaj, Opetti, kad se stvarno trebalo pomarisati, moja adresa je bila 4. Mlbr, 3. ceta. Nadam se da ti je jasno koliko si mi smijesan. Doduse, i gadis mi se prilicno, ali to je manje bitno.
Ti si, a to je vise puta dokazano, samo jedan maleni, beskrupulozni licemjer koji nije vrijedan ni gadjenja. Samo duboki, istinski prezir.

I samo nastavi da pratis moje komentare, obzirom da ti mene konstantno citiras a ja tebe nikada ili vrlo rijetko, svaki put cu ti naribati nos tvojim odvratnim licemjerstvom i preofirnim duplim standardima. Misterija mi je samo da li si toliko zaslijepljen mrznjom pa ih ne vidis ili se ipak radi o klasicnom ogranicenju mentalnih kapaciteta. Ali nebitno.

Sada mozes slobodno da nastavis da pratis moje aktivnosti na forumu. Imam jebenog stalkera. Vazda sam se nadao da ce se raditi o nekoj zgodnoj, sisatoj plavusi ali hajde.... Stalkeru se ne gleda u zvalje.
Kikibombona

#6462 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Opetja, jesu tebe prije par godina optuzili da na forumu napadas bivse borce ABiH. :D Nesto mi zvoni ali nisam siguran. Samo sam upratio da si neki dan imao verbalni obracun sa Calculatorom i evo sada sa Zvizdanom. Mislim, nema veze sa vezom ko je bio ili jeste pripadnik necega, ali eto, nesto mi naumpalo, pa ako se sjecas...

Inace, smirite malo, ne'a potrebe za prepirkama... Svi smo mi ovdje samo 'nadimci'.
Opetja033

#6463 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

Kikibombona wrote:Opetja, jesu tebe prije par godina optuzili da na forumu napadas bivse borce ABiH. :D Nesto mi zvoni ali nisam siguran. Samo sam upratio da si neki dan imao verbalni obracun sa Calculatorom i evo sada sa Zvizdanom. Mislim, nema veze sa vezom ko je bio ili jeste pripadnik necega, ali eto, nesto mi naumpalo, pa ako se sjecas...

Inace, smirite malo, ne'a potrebe za prepirkama... Svi smo mi ovdje samo 'nadimci'.
Ne sjecam se. Meni nista ne zvoni :mrgreen:
Imao sam daaaavno, ali bas bas davno, zestoke rasprave sa @Chisumom i (cini mi se) @zateznimstubom ali sam povukao rucnu jer sam shvatio da su fakat bili borci. A @Chisum kakav god da je, moj je i volim ga iz hiljadu i jednog razloga :mrgreen: .

Za ovu dvojicu koje si pomenuo ne znam, ne interesuje me a ako cemo iskreno bas me i boli k... ko god da su. Frajer vec mjesecima nicim izazvan secira i pise referate iskljucivo na moje komentare. Bolest.
Kikibombona

#6464 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Opetja033 wrote:
Imao sam daaaavno, ali bas bas davno, zestoke rasprave sa @Chisumom i (cini mi se) @zateznimstubom ali sam povukao rucnu jer sam shvatio da su fakat bili borci. A @Chisum kakav god da je, moj je i volim ga iz hiljadu i jednog razloga :mrgreen: .

Za ovu dvojicu koje si pomenuo ne znam, ne interesuje me a ako cemo iskreno bas me i boli k... ko god da su. Frajer vec mjesecima nicim izazvan secira i pise referate iskljucivo na moje komentare. Bolest.
Koja memorija. Bravo ja. :D

Da, nesto si se zakacio za Stubom, garant oko SDA. :lol: Dobar je Stub. A neko iz mase je na to dodao da napadas borce po forumu... :lol: Nidje veze, ali eto... bilo mi malo smijesno pa sam zapamtio... Samo sam bio u dilemi da li se radilo o tebi, Udrchu ili nekom drugom zestokom SDAovcu. :D

A Chisum je najjaci lik na forumu, bez ikakve dileme i konkurencije! Jedino sam se njegovim komentarima naglas nasmijao! :thumbup: :D

I kada smo kod Udrcha, gdje nam je...?

Nije bilo zesceg fana terorista od njega, ako izuzmemo forumske selefije. :D
Nestao kada je Cheli provalio da koristi dupli nik! :lol:
Klavikula

#6465 Re: Sirija vol. 2

Post by Klavikula »

Image
pozdravlja vas Hamdija s Kversa :D
Opetja033

#6466 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

pjerino wrote:
Opetja033 wrote:Dzenaza pripadniku FSA jedinice "Liwa al Thuwwar Raqqa", ubijenom od strane pripadnika YPG-a jucer. Inace su do jucer bili saveznici. Momak je ubijen u nicim izazvanom napadu komunisticke YPG.
Ypg, odnosno teritorij koji oni kontroliraju meta je sve većeg broja terorističkih napada od strane isil-a. Napadi se u velikoj većini dešavaju u dubini teritorija rojave i iz i preko teritorija sa arapskom većinom, odnosno iz mjesta koja su bila glavna uporišta isil-a. Zadnji takav veliki napad desio se u gradu Tell Tamer prije neki dan, taj gradić je barem 50 km od linije razdvajanja. Kurdi bez obzira što ih je ai optužio za etničko čišćenje, nisu taj teritorij očistili od arapa i sada plaćaju visoku cijenu ljudskim životima. No nisu ni oni mazohisti bez granica i sada su odlučili djelovati i eliminirati sve sumnjive osobe kad već sami arapi (fsa) to nisu uradili. Prilikom pokušaja hvatanja jedne takove sumnjive osobe došlo je do ovog incidenta.
Nista, ama bas nista ne upucuje na taj scenarij. Oni sto ae zna jeste da su pripadnici YPG-a nicim izazvani napali vojni punkt jedinice sa kojom su saveznici i koja pripada SDF-u te ubili momka na pravdi Boga.
Na kraju krajeva ovo im nije prvi put. Odvodili su i ubijali u mrkloj noci Asirce, pripadnike YPG-u saveznickih formacija.
Naravno da se samo od sebe namece pitanje sta zele i sta ce tek raditi u buducnosti?
Sa Arapima unutar SDF koalicije su napravili problem koji se nece tek tako rijesiti.

Sjever Hame Pobunjenici veceras oslobodili selo Tell Huwayr, u blizini Moreka.
Last edited by Opetja033 on 16/12/2015 02:23, edited 1 time in total.
Opetja033

#6467 Re: Sirija vol. 2

Post by Opetja033 »

Kikibombona wrote:
Opetja033 wrote:

Koja memorija. Bravo ja. :D

Da, nesto si se zakacio za Stubom, garant oko SDA. :lol: Dobar je Stub. A neko iz mase je na to dodao da napadas borce po forumu... :lol: Nidje veze, ali eto... bilo mi malo smijesno pa sam zapamtio... Samo sam bio u dilemi da li se radilo o tebi, Udrchu ili nekom drugom zestokom SDAovcu. :D

A Chisum je najjaci lik na forumu, bez ikakve dileme i konkurencije! Jedino sam se njegovim komentarima naglas nasmijao! :thumbup: :D

I kada smo kod Udrcha, gdje nam je...?

Nije bilo zesceg fana terorista od njega, ako izuzmemo forumske selefije. :D
Nestao kada je Cheli provalio da koristi dupli nik! :lol:
Ma nisam neki zestoki SDA-ovac, i ja ih volim ismijavati. Samo sto druge malo vise volim ismijavati. To me cini proSDA a ne zestokim SDA-ovcem :mrgreen:

Sa @Chisumom sam se bas daaaavno zakacio. I on je hvala Bogu kratkog fitilja i jedini je lik na forumu koji je mene pozvao na sake, tj da mu u facu ponovim sto sam napisao. :mrgreen:
I oni razmjenimo par pp da se dogovorimo oko "detalja" i ispostavi se, iz vise razloga, da garant znamo jedan drugog :mrgreen: Onda smo okrenuli na zajebanciju, a jos je i moj Hordas. Ne dam na njega. Jok. Najludji forumas - u svakom pogledu. :mrgreen: Pravi onaj carsijski fakin, stara skola.
Ali nisam upratio ni njega (@Chisuma) u zadnje vrijeme. Je li uopce na forumu ili ga ja fulam?

A to za dupli nick mi je promaklo. Prvi put od tebe cujem.
sunceKOtepsija

#6468 Re: Sirija vol. 2

Post by sunceKOtepsija »

morel se trolat ljudino reko bi zmaj :-) :lol:
astala_vistala

#6469 Re: Sirija vol. 2

Post by astala_vistala »

Nova muslimanska koalicija treba kopneno dejstvovati po iraku i siriji ? imal sta po twiteru il ozbiljnijim agencijama ovo sam procitao na par sajtova..
Em2r

#6470 Re: Sirija vol. 2

Post by Em2r »

Opetja033 wrote:
Maystor wrote:Temeljita dezinfekcija, dezinsekcija i deratizacija.
Uopce ne sumnjam da ce dva dezurna licemjera, @Em1r i @Zvizdan, uskoro doci da se zgrazavaju nad ovim komentarom. Da ce izraziti svoje gadjenje, zabrinutost zbog kiptece mrznje te eventualno na brzinu sastaviti i neku psiholosku dijagnozu. :)

Mozda su to vec uradili?..... Nisu?

Kao sto sam i juce rekao: dva najveca jebena licemjera na forumu, lazni moralisti. Karakterno dno.

Poenta dokazana po ko zna koji put. Hvala @Maystor.

Ko smije po pare da ce se i jedan i drugi ponovo nakaciti na moj identican komentar iduci put? A treba zapamtiti kako su sada (kao i SVAKI put do sada, bez izuzetka) licemjerno, hinjski, futavo sutili. :)

Maleni licemjeri... Sitne duse.
Da se spustim na tvoj nivo...

Koliko mi se jebe za tebe toliko mi se jebe i za deratizirane teroriste nusrice isilovce jer za mene jesu glodari! Imam svako pravo na svijetu da tako mislim jer cijeli svijet tako misli. Na drugu stranu asadovce irance hezbolah pacovima smatra tvoja klika kojih je puno manje na svijetu.

Licemjerstvo prema civilnim zrtvama mi prisiti ne mozes jer sam sam hiljadu puta osudio masakre i rekao da bas zbog toga assad ne smije ostati na vlasti jer je okrenuo cijevi na svoj narod.

Na djecu sam posebno osjetljiv jer sam i sam babo i znam sta je ljubav prema djetetu i zato sam milion puta molio da se sjase sa tih jadnih zrtava, da se njihovim ovodunjaluckim patnjama ne sabiraju nikakvi poeni, a posebno ne da se u svrhe LAGANJA koriste slike povrijedjene ili mrtve djece i civila.

Nadigli ste se sinoc jer u 10 minuta je plasirana laz dva puta, nevine civilne zrtve su ponovo silovane zarad skupljanja propagandnih poena.

Dalje
Ne spavam na forumu da sve pratim osudjujem itd.

Jos dalje mi je trenutno mrsko pisati haj cao
Maystor

#6472 Re: Sirija vol. 2

Post by Maystor »

Džon K.F. Keri, ipak, nije uzalud putovao u Moskvu. Imao je štošta reći domaćinu

Assad can stay, for now: Kerry accepts Russian stance

MOSCOW (AP) — U.S. Secretary of State John Kerry on Tuesday accepted Russia's long-standing demand that President Bashar Assad's future be determined by his own people, as Washington and Moscow edged toward putting aside years of disagreement over how to end Syria's civil war.

"The United States and our partners are not seeking so-called regime change," Kerry told reporters in the Russian capital after meeting President Vladimir Putin. A major international conference on Syria would take place later this week in New York, Kerry announced

http://news.yahoo.com/kerry-moscow-talk ... 42398.html

Dobro jutro, normalni svijete!
sarajevoxxxx

#6473 Re: Sirija vol. 2

Post by sarajevoxxxx »

zvizdan wrote:
Ne znam jesu li vas tukli puno kad ste bili mali ili odakle se vec toliko kompleksa nagomilalo, ali ako internet forum pomaze da se osjecate bolje, samo nastavite. Cuj ono po forumu zove ljude "da se pobiju", a ovaj mu se divi. :D Treba to uvesti u taj Jahicev rjecnik ko jednu od prepoznatljivosti papka u eri interneta.

Slusaj, Opetti, kad se stvarno trebalo pomarisati, moja adresa je bila 4. Mlbr, 3. ceta. Nadam se da ti je jasno koliko si mi smijesan. Doduse, i gadis mi se prilicno, ali to je manje bitno.
Pa obzirom na rječnik nekih forumaša, mržnju koju pokazuju, bahatost i osobnost jasno je da je lik neodgojen i nevaspitan.

Ne razumijem zašto bi "reci mi to uživo" bilo problem? Mislim faca si na netu, a javno i uživo pristojni jadničak koji eto mrava ne bi zgazio.Čak se snebivaš nad tim "hoš se pobit" kao kako tebi tako kulturnom da tebi neko to kaže. :-)
DuckZz

#6474 Re: Sirija vol. 2

Post by DuckZz »

RepublikanskaGarda wrote:
DuckZz wrote:Radi se o istim osobama i medijskoj propagandi
Pa napiši malo opširnije, ako nije problem.
Šta imam pisat ?
Jedno te ista osoba u jedno te istoj grupi koja uživa medijsku propagandu. Ne može osoba isto izgledati kad godinu dana provede u pustinji Homsa sa 2% vlažnosti u zraku.
Od početka godine su gubili sve borbe u kojima su učestvovali (sve do dolaska Ruske vojske), a to je u prijevodu 11 mjeseci , zajedno sa njima i Suheil Hassan koji je doslovno propo ko žeton. Posljednji njegov snimak je bio u provinciji Hame, kada u oblasti Al-Ghaba razgovara sa ministrom odbrane u Damasku i traži od njega da mu pošalju nova oružja jer će pobunjenici u protivnom krenuti na Latakiju. Nakon toga biva ranjen itd ...

Ovo što sada vidimo je ništa drugo nego medijska propaganda koja je preuredila "Tigar grupu" u "Chetah force", što je u biti jedno te isto samo "medijski preuređeno kako bi se krenulo ispočetka.". Također je i sam Col. Suheil Hasan doživio "fizički" remake, to možda ne izgleda nešto specijalno ali kada Sirija ovisi o jednom čovjeku, onda jeste.
sumirprimus

#6475 Re: Sirija vol. 2

Post by sumirprimus »

Challenger__ wrote:Ma ja. Lažov i đon obraz. Kakva "revolucija" takvi i telali.
de bogat i ti kad cjepnes slicicu van ril tajma,kajes nebitno.haj...desi se...
Locked