Samo se sjeti njihove pomoći nama kad nam je ovako najviše trebalo
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
maida95
#6451 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Čuj šta fali
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#6452 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
mi smo bili krivi sto smo dopustili da ovisimo o nekom drugom, nema to vezemaida95 wrote:Čuj šta fali![]()
vidim ja da se ti palis na pitare, ccc
-
maida95
#6453 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ne palim se ja ni na koga, al' što poklanjati bodove? Posebno Želji
Ako su zaslužili da ispadnu, nek' ispadnu, i mi smo
Ako su zaslužili da ispadnu, nek' ispadnu, i mi smo
-
todd_smith
#6454 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
cc vidi se da ste amateriplain vanilla wrote:sta fali bona, cccmaida95 wrote:Vanilla ba![]()
![]()
![]()
![]()
Jok!
a ovi pitari se pomamili, a kad zijane sljedece kolo, nece ih biti ni na mapi
tako se i radi, furas dok imas fazona i onda ides u rupu dok ne dodje opet prilika, pa nauci od nosare, joj tebe cc
- Logovan
#6455 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Mi smo uvijek na ovoj temi.plain vanilla wrote: a ovi pitari se pomamili, a kad zijane sljedece kolo, nece ih biti ni na mapi
- Baltazar_khan
#6456 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Code: Select all
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sampion-ponovo-najgledaniji/177398
- Logovan
#6457 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Tuga, bijeda, jad i čemer.Baltazar_khan wrote:Code: Select all
-
ibizza
#6458 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Potpis!ultima_palabra wrote:Generalno je zainteresovanost za ligu najgora ikad. Sad će ovi reći da to pričam zato što smo mi lošiAli generalno je tako... Sarajevo je imalo bolju posjetu kad su igrali oni Šunjevarići i Zlatkovići, o navijanju da ne pričam. Kod nas ga nema nikako, a posjeta konstantno opada od 2010. Ni Sloboda koja je od druge lige došla na prvo mjesto nema neku posjetu za pohvaliti se. Ostali klubovi koji imaju publiku... Čelik bojkot, Borac i Velež pred ispadanjem, nemaš šta ni gledati. Zrinjski i Široki isto stagnacija i blagi pad.
Ne kontam sta je sa rajom, zasto je sve otislo u neku stvar? Mi bi bar sada trebali imati dobru posjetu, u zadnje dvije godine ,mnogo toga smo uradili, od kupa,titule, vracanja dugova, jaki sponzori, nekako, fina je prica, ali opet, tribine prazne...
- plain vanilla
#6459 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
nemoj nosaru, to mi je drug s drugih tema:mrgreen:todd_smith wrote:cc vidi se da ste amateriplain vanilla wrote:
sta fali bona, ccc
a ovi pitari se pomamili, a kad zijane sljedece kolo, nece ih biti ni na mapi
tako se i radi, furas dok imas fazona i onda ides u rupu dok ne dodje opet prilika, pa nauci od nosare, joj tebe cc
a moram priznati da su zeljovci simpaticniji
-
todd_smith
#6460 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
pa dobro, slabiji klubovi imaju kolegijalnost

- plain vanilla
#6461 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
pa zasad smo bolji od vastodd_smith wrote:pa dobro, slabiji klubovi imaju kolegijalnost
vidis da nisi simpatican, to ja i pricam
-
maida95
#6462 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Nikakve ovdje simpatije ne treba razvijati, mogu slobodno reći da su oni nas ukopali, i ne treba im ništa poklanjati. Nek' se svako bori za sebe 
- Baltazar_khan
#6463 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
yebi ga tako nam je kako nam je. ako ništa makar u evropi napunimo stadion mi i komšije.Logovan wrote:Tuga, bijeda, jad i čemer.Baltazar_khan wrote:Code: Select all
- jeza u ledja
#6464 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Dres je povucen, a igrac pada nakon sto ga je ovaj vec pustio, uputio loptu, a ovaj se sjetio da bi mogao pasti jer ga igrac prolazi. Da ne govorimo o tome da je ruka vaseg igraca na ramenu ovog drugog i da izgleda kao da ga s ledja povlaci. Najsmjesnije na kraju sto sudija svira faul tek kad lopta ulazi u gol, a ne kad se navodni prekrsaj desio. Greska sudije koji vam je poklonio bod.ultima_palabra wrote: Ponavljaš se, već si sve to jednom napisao... jedini dres koji je povučen ovdje je onaj našeg igrača.
-
todd_smith
#6465 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Istovremeno dok je vas igrac sa obje ruke povukao igraca Radnika prema doljeultima_palabra wrote: Ponavljaš se, već si sve to jednom napisao... jedini dres koji je povučen ovdje je onaj našeg igrača.
realno cist gol ponistili ljudima, bmk je li zeljo, sarajevo ili barcelona ili Bayern ono je cist gol, ali hajde
-
LSD
#6466 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
cist faul u napadu i sasvim opravdano dosuđen....sudija je jedini mjerodavan...a jufkice i dalje kmeče za Radnikom
uglavnom, ništa novo na ovoj temi
uglavnom, ništa novo na ovoj temi
- Raigor Stonehoof
#6467 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Sto me podsjeti ovo tvoje na pjesmuLogovan wrote:Tuga, bijeda, jad i čemer.Baltazar_khan wrote:Code: Select all
-
LSD
#6468 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Gredićeva brukaleškarenje wrote:LSD wrote:cist faul u napadu i sasvim opravdano dosuđen....sudija je jedini mjerodavan...a jufkice i dalje kmeče za Radnikom![]()
uglavnom, ništa novo na ovoj temi![]()
Sudija je bio mjerodavan i u listici pa digoste onoliku gungulu,bespotrebno jeldesudijina je za'nja.
- jeza u ledja
#6469 Re: Premijer liga BiH, 2015/16

Ne mogu vjerovat duplo govno napise clanak tipa na ovom videu se jasno vidi da sudija nije pogrijesio. Ja gledam video i iz ovog ugla se po meni jasno vidi da sudija JESTE pogrijesio. Cak sta vise, ja ovdje vidim vrlo jasan faul na liniji 16erca gdje odbrambeni igrac povlaci napadaca Radnika, gdje ovaj pada. Tacno se vidi trzaj kad ga povlaci (i cuje se na videu krik
Sudija svira faul pune 3 sekunde nakon sto se isti desio i to tacno kad lopta vec prelazi liniju.
Nevjerovatna kradja. Jedna od najgorih odluka ove sezone koju sam vidio. Sudac bi trebao kao i onaj u Sirokom dobiti 10 utakmica kazne.
Last edited by jeza u ledja on 30/11/2015 19:39, edited 1 time in total.
- Kinaski
#6470 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
sto je najgore i taj zeljin odbrambeni ne trazi prekrsaj nego gleda kako lopta ulazi u gol. al jebiga zeljo je to, velicinajeza u ledja wrote:
Ne mogu vjerovat duplo govno napise clanak tipa na ovom videu se jasno vidi da sudija nije pogrijesio. Ja gledam video i iz ovog ugla se po meni jasno vidi da sudija JESTE pogrijesio. Cak sta vise, ja ovdje vidim vrlo jasan faul na liniji 16erca gdje odbrambeni igrac povlaci napadaca Radnika, gdje ovaj pada. Tacno se vidi trzaj kad ga povlaci (i cuje se na videu krik). Nakon toga jasno se vidi teatralan pad odbrambenog igraca (ne znam ko je ovo, Hodzurda?) nakon sto je ovog drugog oborio i opet uspio izgubiti duel. Dize ruke i pada potpuno neprirodno, i pomalo komicno.
Sudija svira faul pune 3 sekunde nakon sto se isti desio i to tacno kad lopta vec prelazi liniju.
Nevjerovatna kradja. Jedna od najgorih odluka ove sezone koju sam vidio. Sudac bi trebao kao i onaj u Sirokom dobiti 10 utakmica kazne.
- Kinaski
#6471 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
postoje ljudi i iznad prolica koji nemaju veze sa fudbalomleškarenje wrote:Kako koje kolo odmice sve sam misljenja da je Prolic vas cova
- omega369
#6472 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ovo je ofirno svirano u vasu korist, ne ulazeci u to da li je namjerno ili nije. Meni jucer jedan vas veli da je salem namjerno ostetio radnik kako se ne bi poravnali sa nama na tabeli. Rekoh, super. Hvala mu. Nisam ni sumnjao da nismo mi krivci 
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#6473 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ovdje da dovedes Ibru,Ronalda i Messija u jednom paketu bili bi interesantni jednu sezonu,kasnije samo gledas kako posjeta padaibizza wrote:Potpis!ultima_palabra wrote:Generalno je zainteresovanost za ligu najgora ikad. Sad će ovi reći da to pričam zato što smo mi lošiAli generalno je tako... Sarajevo je imalo bolju posjetu kad su igrali oni Šunjevarići i Zlatkovići, o navijanju da ne pričam. Kod nas ga nema nikako, a posjeta konstantno opada od 2010. Ni Sloboda koja je od druge lige došla na prvo mjesto nema neku posjetu za pohvaliti se. Ostali klubovi koji imaju publiku... Čelik bojkot, Borac i Velež pred ispadanjem, nemaš šta ni gledati. Zrinjski i Široki isto stagnacija i blagi pad.
Ne kontam sta je sa rajom, zasto je sve otislo u neku stvar? Mi bi bar sada trebali imati dobru posjetu, u zadnje dvije godine ,mnogo toga smo uradili, od kupa,titule, vracanja dugova, jaki sponzori, nekako, fina je prica, ali opet, tribine prazne...
- burek033
#6474 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Dakle
postavljaju se uglovi i kutovi kako kome štima .
Pretpostavljam da ste gledali prije gledali Želju udobno zavaljeni u foteljice obavijeni jufkom spremnom za pite i pitice, nego ste otišli na Gradski stadion Koševo "Asim Ferhatović Hase" da gledate Travnik i da se zarad velike ljubavi prema bordo dresu smrznete ko kraljice zla
.
Prije nego li je Dušan Hodžić
uspostavio kontakt s loptom jasno se vidi da vuče za dres i ko zna za šta još našeg igrača i pravi čist prekršaj
dakle niti nas je spasio Salem ni bilo ko iz Saveza niti je napravljena kako kaže ježić s leđa nevjerovatna krađa.
Radnika su spasili naši napadači od čiste petice
Ako je išta ofirno onda je sva ova priča ofirna. A niko da spomene situaciju kada su kupusari tražil penal , naravno jer to piticama ne odgovara to je onda OK
, kada je isti ovaj Duško Hodža trebao dobiti žuti karton radi simuliranja prekršaja u šesnaestercu , tim prije što bi kasnije i on dobio drugi žuti .
I čuj konstatacije koju moram ponoviti - nevjerovatna krađa.Jest šipak a ne krađa.
Nevjerovatna krađa je bila nama u Širokom i u Mostaru, međutim to je opet za jufka analitičare potpuno normalno.
Ove statistike posjete sasvim odgovaraju vremenskim uslovima u kojima se igraju bespotrebna kola jer nismo izborili plasman na Euro.Međutim to ne zanima karanane iz Saveza .
Pretpostavljam da ste gledali prije gledali Želju udobno zavaljeni u foteljice obavijeni jufkom spremnom za pite i pitice, nego ste otišli na Gradski stadion Koševo "Asim Ferhatović Hase" da gledate Travnik i da se zarad velike ljubavi prema bordo dresu smrznete ko kraljice zla
Prije nego li je Dušan Hodžić
Radnika su spasili naši napadači od čiste petice
Ako je išta ofirno onda je sva ova priča ofirna. A niko da spomene situaciju kada su kupusari tražil penal , naravno jer to piticama ne odgovara to je onda OK
I čuj konstatacije koju moram ponoviti - nevjerovatna krađa.Jest šipak a ne krađa.
Nevjerovatna krađa je bila nama u Širokom i u Mostaru, međutim to je opet za jufka analitičare potpuno normalno.
Ove statistike posjete sasvim odgovaraju vremenskim uslovima u kojima se igraju bespotrebna kola jer nismo izborili plasman na Euro.Međutim to ne zanima karanane iz Saveza .
- Logovan
#6475 Re: Premijer liga BiH, 2015/16
Ma mi smo glup narod, sve nam je mrsko, jako smo lijeni da je to za nepovjerovati.mali_milojica wrote:Ovdje da dovedes Ibru,Ronalda i Messija u jednom paketu bili bi interesantni jednu sezonu,kasnije samo gledas kako posjeta padaibizza wrote:Potpis!ultima_palabra wrote:Generalno je zainteresovanost za ligu najgora ikad. Sad će ovi reći da to pričam zato što smo mi lošiAli generalno je tako... Sarajevo je imalo bolju posjetu kad su igrali oni Šunjevarići i Zlatkovići, o navijanju da ne pričam. Kod nas ga nema nikako, a posjeta konstantno opada od 2010. Ni Sloboda koja je od druge lige došla na prvo mjesto nema neku posjetu za pohvaliti se. Ostali klubovi koji imaju publiku... Čelik bojkot, Borac i Velež pred ispadanjem, nemaš šta ni gledati. Zrinjski i Široki isto stagnacija i blagi pad.
Niko me ne može uvjeriti da nema makar dvije, tri milje ljudi da plati kartu od 5-6 KM. Znači ne govorim uopšte o nekoj velikoj masi ljudi, nego samo 2-3 milje, a ni to ne možemo postići. Bolje je izaći sa djevojkom, bolje je ostati kući i gledati utakmicu preko jebenog BHT-a ili preko Moje TV ili u kafiću, pa odgledati uz kafu, bolje je gledati glupi Premiership, Primeru i ostale velike lige, bolje je sve drugo raditi osim da dođeš na utakmicu svog kluba.
Zato kada treba pametovati koga prodati, koga dovesti i sve ostalo što se tiče kluba, onda se javi na hiljade ljudi da kaže svoje mišljenje. Ili kada se naniže desetak pobjeda, onda se posjeta poveća, a čim se upiše remi ili poraz, sljedeću utakmicu pratit će duplo manje raje, ako ne i više.
Naš narod odbija i jebena hladnoća. Udari malo zime i odmah svi kukaju kako je zima, pa neće ići na utakmicu. Odbija nas i pojava oblačića na nebu, jer možda kiša počne padati, a ko će kišobran nositi, teško je to ipak.
Pored ovoga, ima još mali milion razloga koji smanjuju posjetu. Za neku veću utakmicu, treba se dosta stvari poklopiti, da bi posjeta bila zadovoljavajuća.