Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Herr Flick wrote:Kako ce policija preuzet kontrolu de ne tupite gluposti,prooiv tenkova,jace naoruzane vojske,aviona,helikoptera
150 specijalaca ubije 150 nalogodavaca i završeno, ne lete avioni sami nit se tenkovi vozaju onako, ima subordinacija
naredi načelnik štaba vraćaj tenkove u kasarne
Herr Flick wrote:Kako ce policija preuzet kontrolu de ne tupite gluposti,prooiv tenkova,jace naoruzane vojske,aviona,helikoptera
150 specijalaca ubije 150 nalogodavaca i završeno, ne lete avioni sami nit se tenkovi vozaju onako, ima subordinacija
Ma siguran sam da ova vojska što je na ulicama nema pojma zašto je tu. Krupne ribe koje su naredile pokret vojske znaju. Nisam siguran da bi ova vojska pucala recimo na narod...možda se varam.
Erdogan je podržavao teroriste ISILa i radikalne islamiste, čudi me da se udar nije ranije desio.
Bilo je krajnje vrijeme da mu neko stane u kraj, i njemu i proterorističkoj politici turske vlade.
Uništio je turski sekularizam.
Puna podrška ovom dijelu vojske.
Nadam se da će se Turska riješiti tereta islamskog eksetremizma i terorizma i nastaviti u pravom smjeru.
Po ovome se vidi koliko je Turska nestabilna drzava. Malo je se nesto dignu naprave ekonomski prospatitet i onda pocnu problemi iznutra. Sada opet par godina unutrasnjih previranja. Nikada od njih nekog velikog igraca i vaznog faktora na duge staze.
kamen spoticanja wrote:Policija preuzima kontrolu
ubijeno 7 oficira unutar generalstaba...glavnokomandujuci navodno oslobodjen
ocekuje se obracanje erdogana uzivo
Ma siguran sam da ova vojska što je na ulicama nema pojma zašto je tu. Krupne ribe koje su naredile pokret vojske znaju. Nisam siguran da bi ova vojska pucala recimo na narod...možda se varam.
isto kao da se skupila raja da igraju na male u mahali vojska je subordinacija, ali očito da brko nije instalirao svoje dovoljno nisko i temeljito