nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
amar1994

#6451 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

znaci malo :cry:
onda :evil:

Image
ovako sve, automatski mitraljez za rejsere razne :oops: :run:
citroen xm

#6452 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

S obzirom da je ova Škoda bježala desno i udarila u ivičnjak rekao bih da je završila preticanje jer bi u suprotnom pokupila neko od ova dva auta koje je preticala. A vjerovatno je i bila već dosta ispred auta koje je preticala čim se ovaj majmun sa audijem uspio provući. Jedino mi je to logično tumačenje ovoga opisa. A taj majmun bez svjetala pobjegao i još prošao kroz crveno, ko da je vrapca opalio pa se ništa nije desilo. Treba ga prvo oderati od batina pa onda sve ostalo kako ide.
DonieBrasco

#6453 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by DonieBrasco »

Image

Da ima neki inzinjer, masinac da nam objasni kojom se brzinom vozilo mora kretati da prilikom udara doslovno se raspadne kao na slici gore?

Sad zamislite pri toj istoj brzini koliko je zivota visi na koncu, ucesnika u saobracaju, pjesaka na trotoaru, onih koje prelaze cestu na zebri, objekata uz put...itd. Znaci dovoljno je da ti neki papak ogrebe auto napravi ti stetu, izvali ti retrovizor napravi ti stetu, a da se zapuca u tebe da ti sve unisit, na kraju krajeva ubije te, ostavi invalidom samo zasto sto je papak koji se utrkuje u raspalom Golfu 2.

I onda mu jarani prave pocasni krug, blokiraju saobracaj ... kazu kriva bandera ko je tu postavi, ivicnjak kriv. :-)
nightvision

#6454 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by nightvision »

Vjerovatno i jeste ali se covjek zbog brze voznje od ivicnjak odbio nazad na cestu i podletio pod prikolicu. Strahota kako god, kakav je to udar bio da motor izadje napolje.
citroen xm

#6455 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by citroen xm »

Pa jbg, ne branim ga, ali morala je brzina biti čim je preticao. A svi znamo šta znači udarac od ivičnjak. Svjedok sam bio kada je u sred gradske špice(jutro) Fokus završio na boku jer je udario od ivičnjak.

A ove je auto prepolovljeno i zbog činjenice da je udario u kamion koji je u tom trenutku težio vjerovatno više od 50 tona i bio u brzini.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#6456 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bitanga_sa_otesa »

DonieBrasco wrote: Image

Da ima neki inzinjer, masinac da nam objasni kojom se brzinom vozilo mora kretati da prilikom udara doslovno se raspadne kao na slici gore?
nisam ni inzinjer ni masinac ,ali vidio sam raznih udesa i skrsenih auta i sa sigurnoscu mogu reci da je vozio 80-90 km/h
direstraits0078

#6457 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by direstraits0078 »

Bogo blagi koja kolicina idiotluka i idiota na jednom mjestu. :run: Da je to nekako usisati, vakuumirati, preseliti, teleportirati negdje na drugi planet, pa osevapio bi se covjek koji bi tu spravu izumio.
530i

#6458 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by 530i »

Ponavljam...šta radi policija? Kao i u slučaju organizovanja nekakvih utrka ubrzanja. Neka samo provjere brojeve šasija i motora na tim autima...
kloniran

#6459 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by kloniran »

DonieBrasco wrote:
Image

Sad zamislite pri toj istoj brzini koliko je zivota visi na koncu, ucesnika u saobracaju, pjesaka na trotoaru, onih koje prelaze cestu na zebri, objekata uz put...itd. Znaci dovoljno je da ti neki papak ogrebe auto napravi ti stetu, izvali ti retrovizor napravi ti stetu, a da se zapuca u tebe da ti sve unisit, na kraju krajeva ubije te, ostavi invalidom samo zasto sto je papak koji se utrkuje u raspalom Golfu 2.

I onda mu jarani prave pocasni krug, blokiraju saobracaj ... kazu kriva bandera ko je tu postavi, ivicnjak kriv. :-)

Nije kriva bandera nego kesten meščini :oops:

Ja sam se sad za vikend nagledao svega, od preticanja 20 auta u krivini lole in minKena do guslanja 40 na sat, a kad krenes da ga pretices debil ubrza na 90 i slicno

mogu reci da se dosta zestokih udesa desava zbog ovih drugih, ljudi naprosto izgube zivce kad moraju ovakve debile pratiti 5-10-15 kilometara
tempuser

#6460 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by tempuser »

Nevista u ljubicastom golfu je dobila klona tj klonicu. Jednako korpulentna i plava sa likom koji blago asocira na plemenitu rasu engleskog buldoga izigrava rejsersku u bronzanom Puntu 2 sa kineskim ksenonima.
snake c3

#6461 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by snake c3 »

Šta mislite na to kad autobus Centrotransa sa cca. 60-70 putnika, na potezu Travnik-Donji Vakuf pretiče kolonu od 8 vozila.
Među tih 8 vozila su 2 kamiona i još jedan autobus.
MOSALJOZE

#6462 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by MOSALJOZE »

Tu vozač "nije kriv" kao ni u situacijama gdje kombi pretiče na magistrali sve što ide ispred njega.
Kriv je gazda/sistem/država/MI koji traži/mo da od tačke A do tačke B dodje za odredjeni period bez obzira na sve...
nightvision

#6463 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by nightvision »

snake c3 wrote:Šta mislite na to kad autobus Centrotransa sa cca. 60-70 putnika, na potezu Travnik-Donji Vakuf pretiče kolonu od 8 vozila.
Ma nije bitno sta mi mislimo vec sta misle putnici u tom autobusu. :mrgreen: A vozac ocigledno ne misli nista, razmisljanje je vjerovatno van njegovog mentalnog kapaciteta.
Throttle

#6464 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Throttle »

Ja se jednom slomio gazeći za Globtour busem-mislim da je bio Volvo.. lik gazi kroz Kiseljak ko da je sam na cesti, hahah
MOSALJOZE

#6465 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by MOSALJOZE »

Aman ljudi nije do vozača
Ako on ne može doći za odredjeni period do odredišta ima ko će moći.
amar1994

#6466 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

:lol: :lol: :run:
quarterback

#6467 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by quarterback »

mene jednom tako sleper (doduse samo onaj prednji dio) proganjao od jablanice do sarajeva, isto horor, kad god pogledam - on tu, jos noc bila
zdruzdjo

#6468 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

Izmedju masinske skole i zeljeznicke stanice preko puta usa ambasade u sa, baja sa crvenom fabiom se zabio u zeljeznu ogradu i probio je. Kako je uspio, ne znam.
Lici mi na pravi gubitak kontrole.
ranger

#6469 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by ranger »

Throttle wrote:Ja se jednom slomio gazeći za Globtour busem-mislim da je bio Volvo.. lik gazi kroz Kiseljak ko da je sam na cesti, hahah
Joj pratio sam globtour, prestigo me prije doboja do zenice ga lik nije spusto ispid stoje ludnica
Leon16v
Vozim: Staro željezo

#6470 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Leon16v »

ranger wrote:
Throttle wrote:Ja se jednom slomio gazeći za Globtour busem-mislim da je bio Volvo.. lik gazi kroz Kiseljak ko da je sam na cesti, hahah
Joj pratio sam globtour, prestigo me prije doboja do zenice ga lik nije spusto ispid stoje ludnica
Niste jedini, nedavno sam pisao od njima, prema Mostaru, ma kakav BMW kakav Audi, sta baja radi :lol:
snake c3

#6471 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by snake c3 »

nightvision wrote:
snake c3 wrote:Šta mislite na to kad autobus Centrotransa sa cca. 60-70 putnika, na potezu Travnik-Donji Vakuf pretiče kolonu od 8 vozila.
Ma nije bitno sta mi mislimo vec sta misle putnici u tom autobusu. :mrgreen: A vozac ocigledno ne misli nista, razmisljanje je vjerovatno van njegovog mentalnog kapaciteta.
Igrom slučaja sam i bio putnik u tom busu, pa sam vidio tačno koliko je auta uključujući i kamione pretekao.
Taj isti vozač, na auto putu Sarajevo-Zenica vozi nekih 90 km/h i popisiva karte, broji neke papire, nešto piše, a sve naslonio to na volan i na njemu radi haha. :-) :-)
quarterback

#6473 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by quarterback »

KvaziExpert wrote:Image
jos gore od onog "mog" :lol:
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#6474 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by bitanga_sa_otesa »

joj jest dobar kamion :evil: hoce li gdje biti licitacija da kupim sebi jedan?
basicm

#6475 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by basicm »

bitanga_sa_otesa wrote:joj jest dobar kamion :evil: hoce li gdje biti licitacija da kupim sebi jedan?
Jos napraviti da se ova hauba otvori i proguta smetnju na putu ispred :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Post Reply