onda

ovako sve, automatski mitraljez za rejsere razne
Moderators: _BataZiv_0809, anex

relax11 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=Wby6E24mQ80

nisam ni inzinjer ni masinac ,ali vidio sam raznih udesa i skrsenih auta i sa sigurnoscu mogu reci da je vozio 80-90 km/hDonieBrasco wrote:
Da ima neki inzinjer, masinac da nam objasni kojom se brzinom vozilo mora kretati da prilikom udara doslovno se raspadne kao na slici gore?
DonieBrasco wrote:relax11 wrote:https://www.youtube.com/watch?v=Wby6E24mQ80
Da ima neki inzinjer, masinac da nam objasni kojom se brzinom vozilo mora kretati da prilikom udara doslovno se raspadne kao na slici gore?
Sad zamislite pri toj istoj brzini koliko je zivota visi na koncu, ucesnika u saobracaju, pjesaka na trotoaru, onih koje prelaze cestu na zebri, objekata uz put...itd. Znaci dovoljno je da ti neki papak ogrebe auto napravi ti stetu, izvali ti retrovizor napravi ti stetu, a da se zapuca u tebe da ti sve unisit, na kraju krajeva ubije te, ostavi invalidom samo zasto sto je papak koji se utrkuje u raspalom Golfu 2.
I onda mu jarani prave pocasni krug, blokiraju saobracaj ... kazu kriva bandera ko je tu postavi, ivicnjak kriv.
Ma nije bitno sta mi mislimo vec sta misle putnici u tom autobusu.snake c3 wrote:Šta mislite na to kad autobus Centrotransa sa cca. 60-70 putnika, na potezu Travnik-Donji Vakuf pretiče kolonu od 8 vozila.
Među tih 8 vozila su 2 kamiona i još jedan autobus.
Joj pratio sam globtour, prestigo me prije doboja do zenice ga lik nije spusto ispid stoje ludnicaThrottle wrote:Ja se jednom slomio gazeći za Globtour busem-mislim da je bio Volvo.. lik gazi kroz Kiseljak ko da je sam na cesti, hahah
Niste jedini, nedavno sam pisao od njima, prema Mostaru, ma kakav BMW kakav Audi, sta baja radiranger wrote:Joj pratio sam globtour, prestigo me prije doboja do zenice ga lik nije spusto ispid stoje ludnicaThrottle wrote:Ja se jednom slomio gazeći za Globtour busem-mislim da je bio Volvo.. lik gazi kroz Kiseljak ko da je sam na cesti, hahah
Igrom slučaja sam i bio putnik u tom busu, pa sam vidio tačno koliko je auta uključujući i kamione pretekao.nightvision wrote:Ma nije bitno sta mi mislimo vec sta misle putnici u tom autobusu.snake c3 wrote:Šta mislite na to kad autobus Centrotransa sa cca. 60-70 putnika, na potezu Travnik-Donji Vakuf pretiče kolonu od 8 vozila.
Među tih 8 vozila su 2 kamiona i još jedan autobus.A vozac ocigledno ne misli nista, razmisljanje je vjerovatno van njegovog mentalnog kapaciteta.
jos gore od onog "mog"KvaziExpert wrote:
Jos napraviti da se ova hauba otvori i proguta smetnju na putu ispredbitanga_sa_otesa wrote:joj jest dobar kamionhoce li gdje biti licitacija da kupim sebi jedan?