Ovo Uefa treba da istrazi do kraja ali poznvajuci ko je na celu iste "Platini" ne ide um prilog, nista od toga
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- DonVito
#6451 Re: Juventus
Samo da mi je znati koliko miliona je Juve uplatio na racun Sahtara da ne izgube sigurno jos da dobiju, naravno pri tome su dobili i onaj Sahtarov 1 mill od pobjede u LP, koji je unaprijed vec uplacen Sahtaru plus ostali bonusi.. kolika je cifra
rekli bi ko ce ga znati.. ovdje smrdi i nema sanse da se Juvepunto mogao izvuci iz ovog da Sahtar nije bio u ovoj poziciji..
Ovo Uefa treba da istrazi do kraja ali poznvajuci ko je na celu iste "Platini" ne ide um prilog, nista od toga
ali zato rep. Malte moze dobiti dozivotnu zabranu bavljenjem nog. nista osobno samo zato sto je iz Malte..
- Bianconeri1988
#6452 Re: Juventus
Io godo
-
samoyu
#6453 Re: Juventus
DonVito@ da te nema trebali bi te izmisliti

- htcxone
#6454 Re: Juventus
jeste bratte sve si u pravu, šahtjor je namjerno izgubio kod kuce i ostao na 2. pozicijiDonVito wrote:Samo da mi je znati koliko miliona je Juve uplatio na racun Sahtara da ne izgube sigurno jos da dobiju, naravno pri tome su dobili i onaj Sahtarov 1 mill od pobjede u LP, koji je unaprijed vec uplacen Sahtaru plus ostali bonusi.. kolika je cifrarekli bi ko ce ga znati.. ovdje smrdi i nema sanse da se Juvepunto mogao izvuci iz ovog da Sahtar nije bio u ovoj poziciji..
Ovo Uefa treba da istrazi do kraja ali poznvajuci ko je na celu iste "Platini" ne ide um prilog, nista od togaali zato rep. Malte moze dobiti dozivotnu zabranu bavljenjem nog. nista osobno samo zato sto je iz Malte..
-
juventus
#6455 Re: Juventus
Hoće li ovu budalu neko ukloniti s ove teme, il' je ostavljen da zabavlja narodne mase?DonVito wrote:Samo da mi je znati koliko miliona je Juve uplatio na racun Sahtara da ne izgube sigurno jos da dobiju, naravno pri tome su dobili i onaj Sahtarov 1 mill od pobjede u LP, koji je unaprijed vec uplacen Sahtaru plus ostali bonusi.. kolika je cifrarekli bi ko ce ga znati.. ovdje smrdi i nema sanse da se Juvepunto mogao izvuci iz ovog da Sahtar nije bio u ovoj poziciji..
Ovo Uefa treba da istrazi do kraja ali poznvajuci ko je na celu iste "Platini" ne ide um prilog, nista od togaali zato rep. Malte moze dobiti dozivotnu zabranu bavljenjem nog. nista osobno samo zato sto je iz Malte..
- Bianconeri1988
#6456 Re: Juventus
Tuttosport - Bonucci sembra Beckenbauer
Toliko ćemo dobiti zbog prolaska grupne faze. Lijep rođendanski poklon za našeg predsjednika.Gazzetta - 27 milioni per sorridere
Auguri, presidente
Shakhtar-Juve è Angelo Alessio che al 75simo chiede ai giocatori come stanno con tutti che gli rispondono che stanno bene e non vogliono essere sostituiti #cuorejuve
- Tigar1
#6457 Re: Juventus
Divi brata isti Charles BronsonAtticus Finch wrote:Ne mogu dočekati nedjelju da vidim Contea pored aut linije.
- Tigar1
#6458 Re: Juventus
Izbjeći Reala, po mogućnosti Arsenal i Porta, ja bih lično volio Galatu.
Kao što neko reče već, neka malo ''lakših'' za zagrijavanje, mada smo svi svjesni da nema lahkih protivnika. Protivnik je lagan koliko naš Juve to svojom igrom učini.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE, BENVENUTI CONTE
Kao što neko reče već, neka malo ''lakših'' za zagrijavanje, mada smo svi svjesni da nema lahkih protivnika. Protivnik je lagan koliko naš Juve to svojom igrom učini.
FINO ALLA FINE FORZA JUVE, BENVENUTI CONTE
- ortodont
#6459 Re: Juventus
@vito/los blancos/sveti ili koji već nik po redu:
Nordsjekelpdpfcoap

Nordsjekelpdpfcoap
- burek_in_space
#6460 Re: Juventus
@DonVito, ohani sa tim nachinom pisanja, jer ce biti putovanja u Banovice ako nastavish.
- Atticus Finch
#6461 Re: Juventus
Ima li još neko problem sa otvaranjem VS sitea? Od sinoć mi izbacuje da ne može da učita stranicu. 
- Bianconeri1988
#6462 Re: Juventus
Vjerovatno ti antivirus blokira pristup, poslali su oni obavijest kako se radi o lažnom virisu koji je bezopasan i da se može normalno surfati po forumu.
- Atticus Finch
#6463 Re: Juventus
Eh da. Sad sam na kratko onemogućio av i normalno je učita. Zbunilo me je što prikazuje kao da je site oboren, a ne da je av problem. Hvala. 
-
Verocious
#6464 Re: Juventus
E gdje se Charles Bronsona sjeti

- Zatamnjena stakla
#6466 Re: Juventus
Charles

-
juventus
#6468 Re: Juventus
http://sportsport.ba/ino_fudbal/verratt ... ntus/93539
E sad je kasno jarane. To se desi kad balavac stavi par miliona više, ispred svoje karijere.
Uživaj u arapskim milionima, i istruni tamo. Imamo mi Pogbu sada, ne trebaš nam više.
E sad je kasno jarane. To se desi kad balavac stavi par miliona više, ispred svoje karijere.
Uživaj u arapskim milionima, i istruni tamo. Imamo mi Pogbu sada, ne trebaš nam više.
- htcxone
#6469 Re: Juventus
MRŠ!juventus wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/verratt ... ntus/93539
POGBA IGRA KAO DA MU JE 30 GODINA.... tacno dok mu ne prikazu lice nikad ne bi rekao da je to momak od 19 godina... i vec postaje omiljen kod navijaca
-
Juvelandia
#6470 Re: Juventus
Verrati i Pogba su veznjaci al njihova uloga u veznom redu je ko nebo i zemlja.Stil igre i karakteristike takodje, gradja vizija i zadaci veoma razliciti.Tako da, Verratiu Pogba ne bi smetao i obrnuto.Vidjeli smo skoro kako Pogba nije uspio da igra na poziciji Pirla te ga prebacise na desnu stranu a Vidalu dadose da igra poziciju Pirla i obavlja njegove zadatke.Tako da Verrati bi nekad mjenjao Pirla jer ima njegov stil igre, gradju i tehniku,Pogba je nesto sasvim drugo, tacnije nije regista a Verrati po karakteristikama jeste.
-
Son1
#6471 Re: Juventus
Kol'ko smo mi samo "na onom anamo forumu" raspravljali o ovome.htcxone wrote:MRŠ!juventus wrote:http://sportsport.ba/ino_fudbal/verratt ... ntus/93539
Uživaj u arapskim milionima, i istruni tamo. Imamo mi Pogbu sada, ne trebaš nam više.![]()
POGBA IGRA KAO DA MU JE 30 GODINA.... tacno dok mu ne prikazu lice nikad ne bi rekao da je to momak od 19 godina... i vec postaje omiljen kod navijaca
Neki dan je i Pirlo izjavio kako je Veratti njegov nasljednik, tacno ne znam vise ni sam sta da mislim.
Samo da nam se ekipa ne pretvori u Barcelonu (po visini igraca)
- htcxone
#6472 Re: Juventus
ma nisam ja za veratija nikako, mislim, ako dođe ok, ali da ga ganjamo i bacamo velike cifre na njega ni slučajno, mogao je pritisnuti klub da ga puste u juve i kad je dosla ponuda od arapa on je poletio za lovom... a sad bbi u juve.. realno u PSG-u nikad nece postici nista, jer nemaju dugorocan plan, sve se bazira na kupovini i prodaji igraca cim zatreba.... znaci ako jedan igrac padne u formi, odmah kupe drugoga kao zamjenu ...
-
Son1
#6473 Re: Juventus
Tim prelaskom u PSG on je vratio dug koji je imao prema Pescari.
Sve vrijeme je i on govorio da hoce u Juve, ali jednostavno sa 2 ponude na stolu kakve je imao, jasno je gdje su ga ovi iz kluba htjeli vidjeti.
Realno ni u Juventusu ne bi dobio nesto vecu minutazu, pogotovo s veznim redom kakav imamo.
Veratti je igrac za buducnost, puno znaci i sta Pirlo kaze za njega, tako da je po meni vrlo moguce da on jednog dana dodje u Juve, iako mislim da nema sanse da se to desi sada u Januaru, a ni neke posebne potrebe.
Nema puno igraca poput Pirla, tako da je premija kad se naidje na nekog.
On i Pogba bi mogli biti buducnost Juventusa, ako se kockice sloze kako treba.
Sve vrijeme je i on govorio da hoce u Juve, ali jednostavno sa 2 ponude na stolu kakve je imao, jasno je gdje su ga ovi iz kluba htjeli vidjeti.
Realno ni u Juventusu ne bi dobio nesto vecu minutazu, pogotovo s veznim redom kakav imamo.
Veratti je igrac za buducnost, puno znaci i sta Pirlo kaze za njega, tako da je po meni vrlo moguce da on jednog dana dodje u Juve, iako mislim da nema sanse da se to desi sada u Januaru, a ni neke posebne potrebe.
- htcxone
#6474 Re: Juventus
izvini ali ako pratis igru pjanica na mjestu pirla, da im ne vidis razliku u izgledu zapitao bi se ko je ko... jedino sto pirlo ima to iskustvo i bezobraznost koju pjanke jos nema, a pjanketa koci i toti i trener koji ga na krilo stavlja.... i uz to sa 22 godine pjanic ima iskustvo koje verati nece imati za 5 godina...Son1 wrote:Tim prelaskom u PSG on je vratio dug koji je imao prema Pescari.
tako da kada bi se birao nasljednik pirla to bi bez sumnje bio pjanić
- aldin007
#6475 Re: Juventus
Meni je svejedno, il Pjanic ili Veratti.. Pjanic definitivno ima vise iskustva. Ipak Veratti je mlađi, tako da ima i on dosta prostora za dalji napredak. Sto je najbitnije mladi su i jedan i drugi, a vec sada dobri igraci. Ako uzmemo u obzir da je ovaj drugi talijan, a znamo da se Juve prvo okrece talijanima. Budućnost njihove reprezentacije, zna sta je Juve od malena (iako je otisao u PSG). Onda mislim da on ima veće sanse da dodje. Jedan nam od njih treba za budućnost. Osim ako nemamo nekoga treceg u planu. Bilo bi dobro da vec od ljeta jedan dodje i da se mijenja sljedece sezone sa Pirlom, da uce od njega dok je jos tu.. Trebace i Pirlu odmora ne moze dovijeka ovako.
Pogba Pirla ne moze nikako mijenjat. To je sasvim jasno, vise mu leze Vidalova i Marchina pozicija.
Sto se tice onih nasih na posudbama, ne ulijevaju mi neku nadu da ce nesto ispast od njih. Mislim na Ouasim Bouy, Appelt. Daj boze da se varam.
Pogba Pirla ne moze nikako mijenjat. To je sasvim jasno, vise mu leze Vidalova i Marchina pozicija.
Sto se tice onih nasih na posudbama, ne ulijevaju mi neku nadu da ce nesto ispast od njih. Mislim na Ouasim Bouy, Appelt. Daj boze da se varam.