Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
solidan cudi me samo da Statham nije prebio ubio i zapalio sve likove u filmu,jer on to obicno radi ali ovdje ja malo normalniji
zar je bitno uopste jel ubio, pobio, prebio... sto se mene tice moze cijeli film samo da stoji i suti
baš pregledah, film je dobar samo za da ubiješ vremena, moze se gledati iako je to jedan od njegovih standardnih filmova, bolji su mi bili oni njegovi stariji "londonski filmovi" kao ovaj iznad snatch.
evo jedan od mene...ima baš ludih scena, fin za opuštanje, a nije loš ni za pogledat s rajom (ocjene na imdb.com odavno ne uzimam kao relevantne...čuj snatch 8.3...film zasluzuje vise 100%. ima i gorih primjera). od mene 7.8
drugi je ovaj. gledao ga tek nedavno iako mu ima 7 godina. Kad sam vidio ko je glavni glumac, prvo što mi je palo napamet je bila neka sladunjava tinejdzerska priča...ali ovo je daleko od toga. od mene ima 8.2
Nedavno sam pregledao ovaj film i meni je ovo najbolji film u zadnjih nekoliko godina. Sjajan triler zanimljiv do zadnjeg trenutka, DiCaprio vrlo dobar u svojoj ulozi. Definitivno mnogo bolji od Inceptiona.
Ko god ga nije pogledo, nek pogleda neće zažaliti.
Nedavno sam pregledao ovaj film i meni je ovo najbolji film u zadnjih nekoliko godina. Sjajan triler zanimljiv do zadnjeg trenutka, DiCaprio vrlo dobar u svojoj ulozi. Definitivno mnogo bolji od Inceptiona.
ma vala gledao sam ovaj film ali mi se nikako nije svidio jer ovi papci sa neta ubise mi zelju odmah su mi rekli sta ce biti na kraju steta sto ga nisam gledao pod drugim okolnostima ostao bih odusevljen,ali ruku na srce ovo je jedan stvarno vrhunski film mislim jedan od rijetkih koji je isao do same srzi uma jednog bolesnog covjeka
ma vala gledao sam ovaj film ali mi se nikako nije svidio jer ovi papci sa neta ubise mi zelju odmah su mi rekli sta ce biti na kraju steta sto ga nisam gledao pod drugim okolnostima ostao bih odusevljen,ali ruku na srce ovo je jedan stvarno vrhunski film mislim jedan od rijetkih koji je isao do same srzi uma jednog bolesnog covjeka
Upravo to, ja sam stvarno ostao oduševljen i iako 2.30 sata traje i zabolite *upak dok ga pregledaš vrijedi jer cjeli film je radnja neizvjesna i kad pomisliš da si skonto kraj te s*ebe. Šteta tvoja što si prije filma znao kraj.
Industrialyzer wrote:Ima li neko prepruku za film sa genijalnim negativcem u glavnoj ulozi ( ne mora biti bas glavna ) , nesto tipa Law Abiding Citzen , Se7en ....
Industrialyzer wrote:Ima li neko prepruku za film sa genijalnim negativcem u glavnoj ulozi ( ne mora biti bas glavna ) , nesto tipa Law Abiding Citzen , Se7en ....