Možeš i kod njih imati samo internet, ali je uslov da plaćaš kks. Tako da se to baš i ne isplatinKrkan wrote:ma ja vidim sad ove pakete nije im razdvojen internet od tv kao što možeš imati u BHTREDDEVILS wrote:Za 20-30 KM na Telemachu nemaš nista paketi su im od 55KM pa nadaljenKrkan wrote:ja potrošim prosječno 150 GB mjesešno na ovom BHT net flat 5 , haj brzina ajmo reći ok za te pare 20KM
kakva je ponuda kod telemacha u tom rangu 20-30 km kakve su im brzine?
al vidim da ih deru u brzinama interneta kad dođe do full paketa , šta dobiješ u bht i telemach za 60KM razlika
BHTelecom All About
Moderator: Benq
- zateznistub
#64451 Re: BHTelecom All About
- REDDEVILS
#64452 Re: BHTelecom All About
Nije bas da ih deru sa brzinama i BHT ima slicne brzine kao i telemachnKrkan wrote:ma ja vidim sad ove pakete nije im razdvojen internet od tv kao što možeš imati u BHTREDDEVILS wrote:Za 20-30 KM na Telemachu nemaš nista paketi su im od 55KM pa nadaljenKrkan wrote:ja potrošim prosječno 150 GB mjesešno na ovom BHT net flat 5 , haj brzina ajmo reći ok za te pare 20KM
kakva je ponuda kod telemacha u tom rangu 20-30 km kakve su im brzine?
al vidim da ih deru u brzinama interneta kad dođe do full paketa , šta dobiješ u bht i telemach za 60KM razlika
Moja TV Net 4 50/8 41 KM
-
jarobot
#64453 Re: BHTelecom All About
U Americi su ljude 1969 poslali na mjesec dok se kod nas gradila pruga Brčko Banovići sa tačkama i lopatamanKrkan wrote:Ti sve ljudi u Americi imali u periodu 2002-2006 ove pakete što su kod nas počeli dolazit 2012![]()
kad se sjetim da sam za adsl u Zavidovićima u ta doba nekad morao čekati 85 dana da mi dođu s modemom kući praviti priključaktakva je lista čekanja bila
-
jarobot
#64454 Re: BHTelecom All About
Nije ni sad flat i sad postoji fer osnova 75 posto od teoretski moguće brzine taj limit je u praksi nemoguće dosegnutidiablobih wrote:Mislim da je rijetko ko imao taj paket tada. Kako god, nije flat bio.kakaljin wrote:Malo ti bilo 1.62 TB mjesecno!diablobih wrote:Meni je vala bilo. Bukvalno lazna kampanja bila i toliko me to nerviralo, a opet trpio, jer je to BHT.
-
AmirBaa
#64455 Re: BHTelecom All About
ima li gdje ovih novih kartica? Jucer se prebacio na extra net paket no nemaju novih kartica

-
zippoo87
#64456 Re: BHTelecom All About
pravo je pitanje,jesu li basjarobot wrote:U Americi su ljude 1969 poslali na mjesec dok se kod nas gradila pruga Brčko Banovići sa tačkama i lopatamanKrkan wrote:Ti sve ljudi u Americi imali u periodu 2002-2006 ove pakete što su kod nas počeli dolazit 2012![]()
kad se sjetim da sam za adsl u Zavidovićima u ta doba nekad morao čekati 85 dana da mi dođu s modemom kući praviti priključaktakva je lista čekanja bila
ja imam jednu veliku primjedbu ba BH Telekom a to je unistavanje gradova sa ovim svojim bratsko/rodjacko/jaranskim tender firmama,kojima se stimaju tenderi a kvalitet izvedenih radova je kriminalan...u normalnoj drzavi ovakve firme bi ugasili preko noci i gazdu i rukovodstvo poslali u zatvor
prikom rovljenja i unistavanja asfalta (nebitno je li asfalt nov ili nije) ,nakon izvedenih radova,tampon i poslije asfaltiranje propadnu za 2-3 mjeseca i naravno od tog puta gdje su prosjekli vise nema nista...gdje su presjekli preko pola puta,tu je asfalt propao nekih 10cm a ovamo gdje su isli ivicom,tu propada zavisno od mjesta do mjesta...uglavnom da je nakon samo par mjeseci sve propalo i asfalt je potpuno unisten
e zamislite sada ovo po cijelom gradu i po svakoj i najuzoj mahali
ovo isto i u Opstini sto dozvoljavaju...pa ja ovo nikada ne bi dozvolio...mada i kriminalcima u Opstini ovo godi,jer ce opet asfaltirati ulicu i ukrasti 50%,zato se i ne bune
- Kinaski
#64457 Re: BHTelecom All About
Jel jos moguce besplatno zamjeniti karticu za usim karticu ovu za 4g?
- Tesla Edison
#64458 Re: BHTelecom All About
Potpisujem post.zippoo87 wrote:pravo je pitanje,jesu li basjarobot wrote:U Americi su ljude 1969 poslali na mjesec dok se kod nas gradila pruga Brčko Banovići sa tačkama i lopatamanKrkan wrote:Ti sve ljudi u Americi imali u periodu 2002-2006 ove pakete što su kod nas počeli dolazit 2012![]()
![]()
ja imam jednu veliku primjedbu ba BH Telekom a to je unistavanje gradova sa ovim svojim bratsko/rodjacko/jaranskim tender firmama,kojima se stimaju tenderi a kvalitet izvedenih radova je kriminalan...u normalnoj drzavi ovakve firme bi ugasili preko noci i gazdu i rukovodstvo poslali u zatvor
prikom rovljenja i unistavanja asfalta (nebitno je li asfalt nov ili nije) ,nakon izvedenih radova,tampon i poslije asfaltiranje propadnu za 2-3 mjeseca i naravno od tog puta gdje su prosjekli vise nema nista...gdje su presjekli preko pola puta,tu je asfalt propao nekih 10cm a ovamo gdje su isli ivicom,tu propada zavisno od mjesta do mjesta...uglavnom da je nakon samo par mjeseci sve propalo i asfalt je potpuno unisten
ovo isto i u Opstini sto dozvoljavaju...pa ja ovo nikada ne bi dozvolio...mada i kriminalcima u Opstini ovo godi,jer ce opet asfaltirati ulicu i ukrasti 50%,zato se i ne bune
U mom naselju na Stupu, prije par godina su kopali i postavljali buržire za optiku. Optike ni na vidiku evo već druga godina ali nije to problem. Problem je što je cesta uništena. Asfalt propao CCA. 2-5 cm. na mjestima gdje je podizvođač kopao. Što je najgore, presjecali su cestu cik-cak kao bi došli do svake kuće i sada kada prolazim tuda, isto kao da vozim po makadamu. Jedino rješenje je novi sloj asfalta ali opština Ilidža neće ni da čuje za to.
-
sabanss
#64459 Re: BHTelecom All About
Ovo kako si opisao je asfalt poslije nekadašnjeg BH Cabel Neta i Logosofta u mojoj mahalizippoo87 wrote:
- diablobih
#64460 Re: BHTelecom All About
Prohodaj bjelavama, tek uradjeno, vec propada.
- nKrkan
#64462 Re: BHTelecom All About

Cekajj malo mi nerealno zvuci
Za pakete koji se na verizonu ili at&t placa 80 dolara ,na BHT ako sam dobro pohvatao placali bi preko 1500 KM
- He1972
#64463 Re: BHTelecom All About
nKrkan wrote:
Cekajj malo mi nerealno zvuci
Za pakete koji se na verizonu ili at&t placa 80 dolara ,na BHT ako sam dobro pohvatao placali bi preko 1500 KM
Ma jok ovo, daj nam malo cjenovnike iz Južne Koreje, ili sa Fidžija da malo uporedimo!
-
made_in_sarajevo
#64464 Re: BHTelecom All About
Mogli su vala i live kameru ubaciti sa velikog polja na igmanu 
- BarbaDue
#64465 Re: BHTelecom All About
Evo kako izgledaju fotografije.irconbih wrote:Što ne valja? Mislio sam uzimati isti.BarbaDue wrote:P.S. Galaxy A50 ništa ne valja
HDR on

HDR off

- zateznistub
#64466 Re: BHTelecom All About
Ovo si mijenjao kamere ona širokim i ona sa uskim uglom. Nije ti ovo hdrBarbaDue wrote:
Evo kako izgledaju fotografije.
HDR on
HDR off
- BarbaDue
#64467 Re: BHTelecom All About
HDR je obično on, ali kad se uključi kamera sa širokim objektivom automatski je HDR off
Edit: čitam sa displeja
Edit: čitam sa displeja
- gentoo
- Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25
#64468 Re: BHTelecom All About
Ako cemo realno vise ova druga izgleda HDR nego prva (pogledati nebo..)
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#64469 Re: BHTelecom All About
Hoce li se developeri smilovati, i napraviti u aplikaciji stanje racuna, da pokazuje odmah ukupan broj potrošenih minuta, a ne da moram svaki put sabirati i naprezati vijuge?! 
-
sasajev
#64470 Re: BHTelecom All About
To je neophodno sa ovim novim paketimakonektovan wrote:Hoce li se developeri smilovati, i napraviti u aplikaciji stanje racuna, da pokazuje odmah ukupan broj potrošenih minuta, a ne da moram svaki put sabirati i naprezati vijuge?!
-
ing-ecc
#64471 Re: BHTelecom All About
Zar to vec ne postojikonektovan wrote:Hoce li se developeri smilovati, i napraviti u aplikaciji stanje racuna, da pokazuje odmah ukupan broj potrošenih minuta, a ne da moram svaki put sabirati i naprezati vijuge?!
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#64472 Re: BHTelecom All About
Na aplikaciji stanje racuna ne postoji, ja paket extra S i ako hocu da znam koliko je potrošeno u totalu, papir i olovku laganini...ing-ecc wrote:Zar to vec ne postojikonektovan wrote:Hoce li se developeri smilovati, i napraviti u aplikaciji stanje racuna, da pokazuje odmah ukupan broj potrošenih minuta, a ne da moram svaki put sabirati i naprezati vijuge?!stanje sa ukupnim brojem minuta, poruka i interneta?
-
player_
#64473 Re: BHTelecom All About
*110# ? 
- arnes_king
#64474 Re: BHTelecom All About
Raja da vas obavijestim da pripazite koje brojeve zovete na ovim extra paketima.
Kaze besplatni pozivi prema svim mrezama u BiH a ja gledam sad stanje racuna 0.95KM bez PDV a nikoga van Bosne nisam zvao.
Zvao neki dan BH Poštu na broj 1312 i hladno mi za 5 minuta 1KM naplacen. Navedeno kao "posebne usluge".
Zvao sad 1444 kaze da se svi pozivi sa kratkim brojevima naplacuju, kao ovaj za postu ili informacije i slicno...
To nigdje nisam procitao niti me iko obavijestio.
Kaze besplatni pozivi prema svim mrezama u BiH a ja gledam sad stanje racuna 0.95KM bez PDV a nikoga van Bosne nisam zvao.
Zvao neki dan BH Poštu na broj 1312 i hladno mi za 5 minuta 1KM naplacen. Navedeno kao "posebne usluge".
Zvao sad 1444 kaze da se svi pozivi sa kratkim brojevima naplacuju, kao ovaj za postu ili informacije i slicno...
To nigdje nisam procitao niti me iko obavijestio.
-
dudlov
#64475 Re: BHTelecom All About
[quote="arnes_king"]Raja da vas obavijestim da pripazite koje brojeve zovete na ovim extra paketima.
To nigdje nisam procitao niti me iko obavijestio.[/quot
i meni se desilo isto prošlog mjeseca. zvao telemah na kratki broj 1360 i obračunalo mi 0,90 KM.
To nigdje nisam procitao niti me iko obavijestio.[/quot
i meni se desilo isto prošlog mjeseca. zvao telemah na kratki broj 1360 i obračunalo mi 0,90 KM.