duo extra je 62.90 KM ima mogućnost eon na smart tv tako da ti pretpostavka pada u voducrnivrag wrote:Valjda se vode time, ako imaš para da platiš 80-90 KM za Telemach račun mjesečno, onda valjda imaš para i da nabaviš Smart TV, tako da ako si već imao para da nabaviš Smart TV, onda imaš para i da pređeš na najveće paketesasajev wrote:Hoce li biti kakvihpromjena za ovaj Eon za smart tv, za pakete koji to trenutno nemaju u pretplati? Gledam ovaj novi cjenovnik, tamo sto jasno navedeno Eon je moguce koristiti preko razlicitih uredjaja, PC, Smart TV, smartphone i tablet. Nema nikakvih ogranicenja. Sad zovem operatera i kaze mi nista se nije promjenilo vezano za Eon. Ako nemas one Ekstra i premijum pakete nema Eona na Smart TV. Ima li reko mogucnost dokupa, kaze nema nista.
Kakva je ovo glupost nevidjena.....
Telemach - ALL ABOUT 4
Moderator: Benq
- Radar71
#64451 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
-
hipija
#64452 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Rodila te majka, čiji si ti tako pametan?Kralj Tvrtko I. wrote:Pa?hipija wrote:Penzionerskom senior paketu internet brzina smanjena sa 512 na 256 kbps. I prvobitna brzina interneta je skoro bila neupotrebljiva ali se genijalci dosjetili da i to smanje. Sta reci nego bravo Telemach. To se zove unaprijedjenje usluga.
Šta si to ti mogao i na 512?
Imao sam ja taj paket nekad davno i internet nije bio ni za upotrebu uopšte al eto...brojalo se samo da imaš konekciju. Ne znam šta se buniš...ako želiš internet onda plati paket sa internetom.
Pojedinci dođu samo srati ovdje...fali ovo, nema ovo...malo ovog...daj ba popusti te...
Tebi bi sinko bilo bolje da uzmeš pravopis, pa da onda pokušaš nešto smisleno napisati.
Nigdje ja lutko moja nisam spomenuo da sam koristio taj paket već sam samo konstatovao nekorektan stav Telemacha prema toj populaciji. Zbog tog dupeuvlakačkog mentaliteta i relativiziranja, bilo kakve kritike i jest nam ovako kako nam je.
Na kraju, relax drug, nepotrebno dramiš
- dembele
#64453 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Koliko vidjeh vecina korisnika je u aprilu imala

a na kraju ispade

a na kraju ispade

- dembele
#64454 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Je li neko uspio potjerat Unifi na Windows 7 ili starta od 8 ? 
- Maharadza
#64455 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A radi li EON na android box-u??crnivrag wrote:Valjda se vode time, ako imaš para da platiš 80-90 KM za Telemach račun mjesečno, onda valjda imaš para i da nabaviš Smart TV, tako da ako si već imao para da nabaviš Smart TV, onda imaš para i da pređeš na najveće paketesasajev wrote:Hoce li biti kakvihpromjena za ovaj Eon za smart tv, za pakete koji to trenutno nemaju u pretplati? Gledam ovaj novi cjenovnik, tamo sto jasno navedeno Eon je moguce koristiti preko razlicitih uredjaja, PC, Smart TV, smartphone i tablet. Nema nikakvih ogranicenja. Sad zovem operatera i kaze mi nista se nije promjenilo vezano za Eon. Ako nemas one Ekstra i premijum pakete nema Eona na Smart TV. Ima li reko mogucnost dokupa, kaze nema nista.
Kakva je ovo glupost nevidjena.....
- Rugafet
#64456 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Tako nekakodembele wrote:Koliko vidjeh vecina korisnika je u aprilu imala
a na kraju ispade
![]()
![]()
- crnivrag
#64457 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
A radi li EON na android box-u??[/quote]Maharadza wrote:
Valjda se vode time, ako imaš para da platiš 80-90 KM za Telemach račun mjesečno, onda valjda imaš para i da nabaviš Smart TV, tako da ako si već imao para da nabaviš Smart TV, onda imaš para i da pređeš na najveće pakete
Radi normalna android aplikacija, koja je dostupna i ua mobilne uređaje.
- dembele
#64458 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Kod prekodrinskih korisnika spektakularne najave

- kokikol
#64459 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
šta popustite? ono šta se plaća i treba da radi ,kako tebe nije stid omalovažavati penzionersku populaciju, kad ćeš i ti doći na njhove "grane"Kralj Tvrtko I. wrote:Pa?hipija wrote:Penzionerskom senior paketu internet brzina smanjena sa 512 na 256 kbps. I prvobitna brzina interneta je skoro bila neupotrebljiva ali se genijalci dosjetili da i to smanje. Sta reci nego bravo Telemach. To se zove unaprijedjenje usluga.
Šta si to ti mogao i na 512?
Imao sam ja taj paket nekad davno i internet nije bio ni za upotrebu uopšte al eto...brojalo se samo da imaš konekciju. Ne znam šta se buniš...ako želiš internet onda plati paket sa internetom.
Pojedinci dođu samo srati ovdje...fali ovo, nema ovo...malo ovog...daj ba popusti te...
-
j66o
#64460 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Telemach.....
Rekli ste prije 7-10 dana rijesiti problem EPG na Pink kanalim međutim nista i dalje postoji problem,da li i kad se moze ocekivat rijesenje tog problema jer na drugim provajderima EPG ide uredno na Pink kanalima!!
Rekli ste prije 7-10 dana rijesiti problem EPG na Pink kanalim međutim nista i dalje postoji problem,da li i kad se moze ocekivat rijesenje tog problema jer na drugim provajderima EPG ide uredno na Pink kanalima!!
-
old_spice
#64461 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
ima li ko problema sa digatlnom, opcina ilidza, nijedan kanal se ne moze gledati trenutno, a poceli su stekati prije par dana, danas ne moze nista
- odmor
#64462 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
+1j66o wrote:Telemach.....
-
hipija
#64463 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Čini mi se da epg nikada nije proradio ni na kanalu RTRS Plus.
- crnivrag
#64464 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Nije još, hiljadu puta sam ih upozoravao da imaju shemu dostupnu na zvaničnom web site-u, te da ostali operateri koji imaju ovaj kanal u ponudi, imaju EPG na njemu, ali se još ništa nije desilo.hipija wrote:Čini mi se da epg nikada nije proradio ni na kanalu RTRS Plus.
- fusion_ba
#64465 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
zanima me i zasto nema RTRS+ na Eon
-
j66o
#64466 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:Nije još, hiljadu puta sam ih upozoravao da imaju shemu dostupnu na zvaničnom web site-u, te da ostali operateri koji imaju ovaj kanal u ponudi, imaju EPG na njemu, ali se još ništa nije desilo.hipija wrote:Čini mi se da epg nikada nije proradio ni na kanalu RTRS Plus.
Jer ne mogu da vjerujem da nisu sredili taj problem sa EPG na pink kanalima a ima vec dosta vremena od kako su pustili taj paket...jer reko sam ima dobri filmova ali dzaba kad je tesko potrefit jer je problem EPG...ostali provajderi uredno emituju tacan EPG pink kanala
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#64467 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
+2odmor wrote:+1j66o wrote:Telemach.....
Sramota, vec sam pisao na ovoj temi, ima i mjesec dana ali ništa. Molim Boga samo da se pojavi kakva konkurencija, ali prava...
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#64468 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U kakvoj su relaciji Total TV i Telemah?
U kojem paketu imaju Arene i filmski kanali?
Koja je razlika izmedju Totala i klasicnog Telemaha?
- dembele
#64469 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
U ovom tehničkom pogledu su jako inertni i traljavi. To naravno ne važi za ovog momka/đevojku @telemach.
Ne bi me začudilo da je i Nat Geo HD koji se razlikovao od sd verzije istog kanala nečijom greškom i aljkavošću maknut iz šeme telemacha.
Nikad nije bilo nikakve obavijesti zašto je taj kanal nestao iz šeme.
HD verzija tog kanala na ex yu jezicima ide uredno na satelitu na 23e.
Ne bi me začudilo da je i Nat Geo HD koji se razlikovao od sd verzije istog kanala nečijom greškom i aljkavošću maknut iz šeme telemacha.
Nikad nije bilo nikakve obavijesti zašto je taj kanal nestao iz šeme.
HD verzija tog kanala na ex yu jezicima ide uredno na satelitu na 23e.
- crnivrag
#64470 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
United Grupa je vlasnik oba operatera._BataZiv_0809 wrote:U kakvoj su relaciji Total TV i Telemah?
Total TV je satelitska platforma, koja je za BiH pod kontrolom Telemach-a, a Telemach nudi usluge televizije, interneta i telefonije putem koaksijalnog kabla i svoje kablovske mreže koja je dostupna u mnogim gradovima u BiH, dok Total TV nudi samo usluge televizije.
Dakle kanale primaš putem satelitske antene koju ti oni postave, a pregled kanala po paketima u Total TV-u možeš vidjeti ovdje: https://totaltv.tv/ba/tv-paketi/tv-kanali
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#64471 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
E hvalacrnivrag wrote:United Grupa je vlasnik oba operatera._BataZiv_0809 wrote:U kakvoj su relaciji Total TV i Telemah?
Total TV je satelitska platforma, koja je za BiH pod kontrolom Telemach-a, a Telemach nudi usluge televizije, interneta i telefonije putem koaksijalnog kabla i svoje kablovske mreže koja je dostupna u mnogim gradovima u BiH, dok Total TV nudi samo usluge televizije.
Dakle kanale primaš putem satelitske antene koju ti oni postave, a pregled kanala po paketima u Total TV-u možeš vidjeti ovdje: https://totaltv.tv/ba/tv-paketi/tv-kanali
Koji je najpovoljniji paket a da sadrzi Arene (Duo ili Trio)?
- crnivrag
#64472 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Pretpostavljam da misliš na Telemach ponudu, pošto Total TV ne nudi Duo/Trio pakete._BataZiv_0809 wrote: E hvala![]()
Ovako najpovoljniji Duo paket koji ima uključene Arene u SD rezoluciji ti je Duo Net Grande Extra koji košta 65.90 KM mjesečno, međutim ti možeš uzeti npr. najmanji Duo Net Grande paket za 45.90 KM mjesečno i zakupiti dodatno Arene u SD rezoluciji za 4 KM mjesečno, ili Arene u HD rezoluciji za 6 KM mjesečno.
Inače u ovom najmanjem paketu ti je internet brzina 40/6 Mbps.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#64473 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
crnivrag wrote:Pretpostavljam da misliš na Telemach ponudu, pošto Total TV ne nudi Duo/Trio pakete._BataZiv_0809 wrote: E hvala![]()
Ovako najpovoljniji Duo paket koji ima uključene Arene u SD rezoluciji ti je Duo Net Grande Extra koji košta 65.90 KM mjesečno, međutim ti možeš uzeti npr. najmanji Duo Net Grande paket za 45.90 KM mjesečno i zakupiti dodatno Arene u SD rezoluciji za 4 KM mjesečno, ili Arene u HD rezoluciji za 6 KM mjesečno.

- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#64474 Re: Telemach - ALL ABOUT 4
Evo sad gledam kod mene je Trio (na racunu pise tv+net+tel), ex HS, 52,50 KM mjesecno i nemaju Arenecrnivrag wrote:Pretpostavljam da misliš na Telemach ponudu, pošto Total TV ne nudi Duo/Trio pakete._BataZiv_0809 wrote: E hvala![]()
- crnivrag