Premijer liga BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
emigrazione

#64376 Re: Premijer liga BiH

Post by emigrazione »

Naprave im tribinu od njihovih para da nasmijani gledaju kako hapaju na veliko, od Megamixa do menadžera
smartXL

#64377 Re: Premijer liga BiH

Post by smartXL »

Nadzorna_ploca wrote:Jesu to obezbedili vifi na Bilinom?
Od prosle sezone...
mirza_15

#64378 Re: Premijer liga BiH

Post by mirza_15 »

Bez zafrkancije, Zeljo izgleda pravo lose na terenu. Od pripremnih utakmica, preko Gosk-a, evrope, evo sada Celik. Zeljo je i prije znao da igra na rezultat, ne napravi puno u utakmicama, ali ih nekako dobije. Ovo sada izgleda fakat lose. Cini mi se da nikada nisam gledao losijeg Zelju.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#64379 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Famose, Famose ...
il dottore

#64380 Re: Premijer liga BiH

Post by il dottore »

Fudo387 wrote:Sarajevo ove godine ima osam puta jaci tim od ostatka lige. Konacno, bio je i vakat.
Bice senzacija ako vec u prvom dijelu sezone ne osiguraju titulu.
:zjev:
Logovan

#64381 Re: Premijer liga BiH

Post by Logovan »

MensurM wrote:
Logovan wrote:Rutinska pobjeda. Dva gola novog igrača, jedan gol mladog i jedan gol povratnika. :D

Resić, Mustafić, Šabanović, Kurdić.... :thumbup: Samo da ovim putem nastavimo. Plus tu su Pidro i Mujakić koji nisu igrali. A čekamo i Kovačevića da vidimo. Samo da ne zajebemo nešto.
Jel istina da se tražila karta manje za utakmicu?
Je l' istina da vas je Čelik pobijedio?

Provociraš i onda izgubite. A sad se poklopi. :wink:
omega369

#64382 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

Pa.sta vi ocekujete? Trener tek dosao, treba mu vremena da se upozna sa igracima i poslozi ekipu. Nije to neko iz PLBiH ko poznaje igrace. Celik se prilicno pojacao i sigurno nikome nece biti lako u zenici. Usudio bih se reci i da je ovaj celik borbenija i opasnija ekipa od radnika tako da ovo ne vidim kao neki tragican kiks.
naravno nama je ok :mrgreen:
Fudo387

#64383 Re: Premijer liga BiH

Post by Fudo387 »

il dottore wrote:
Fudo387 wrote:Sarajevo ove godine ima osam puta jaci tim od ostatka lige. Konacno, bio je i vakat.
Mozes se ti smijati koliko hoces, ovo je fakt.
Sad sastavi najbolji tim od igraca premier lige, minus Sarajevo, i zabice im Atalanta 12 golova u prvom poluvremenu.
Labirint

#64384 Re: Premijer liga BiH

Post by Labirint »

omega369 wrote:Pa.sta vi ocekujete? Trener tek dosao, treba mu vremena da se upozna sa igracima i poslozi ekipu. Nije to neko iz PLBiH ko poznaje igrace. Celik se prilicno pojacao i sigurno nikome nece biti lako u zenici. Usudio bih se reci i da je ovaj celik borbenija i opasnija ekipa od radnika tako da ovo ne vidim kao neki tragican kiks.
Ono kad ti Zeba sugerise sta i kako... :lol:
il dottore

#64385 Re: Premijer liga BiH

Post by il dottore »

Fudo387 wrote:
il dottore wrote:
Mozes se ti smijati koliko hoces, ovo je fakt.
Sad sastavi najbolji tim od igraca premier lige, minus Sarajevo, i zabice im Atalanta 12 golova u prvom poluvremenu.
Trebace more zvijezda da se poklopi da ih prodjemo, haman sazvjezdje cijelo :lol:
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#64386 Re: Premijer liga BiH

Post by Pitar sa Kariba »

omega369 wrote:Pa.sta vi ocekujete? Trener tek dosao, treba mu vremena da se upozna sa igracima i poslozi ekipu. Nije to neko iz PLBiH ko poznaje igrace. Celik se prilicno pojacao i sigurno nikome nece biti lako u zenici. Usudio bih se reci i da je ovaj celik borbenija i opasnija ekipa od radnika tako da ovo ne vidim kao neki tragican kiks.
:thumbup:
Slazem se. Evo prestigosmo kone na tabeli, a proslo kolo tjerali Husrefa a vidi gdje nas je doveo. Dzaba mora se imati strpljenja. I konama savjetujem da se strpe sa Krcmom (barem dok mi titulu ne uzmemo), a onda da vide lici li to na nesto.

LP.
Zabrinuti komsija

:D
omega369

#64387 Re: Premijer liga BiH

Post by omega369 »

:lol: :lol: :lol:

Komsija po mjeri
:mrgreen:

P.s. nego ko je ono sa lendricem gledao tekmu?
Mea_parvitas

#64388 Re: Premijer liga BiH

Post by Mea_parvitas »

Nemam riječi, prvi put nakon nekoliko godina sam zaplakao od sreće zbog Čelika, skupilo se dosta toga od svih sranja, reprograma i ostalog jednostavno nakon zadnjeg sudijskog zvižduka same su suze krenule, radosnice...Ova igra večeras je fenomenalna, borba svih igrača, svaka im čast sve ijednom. Feno odigrao do 65' i to je njegov maksimum ali se borio kao lav! Najveće otkrovenje je Vrhovac, momak hladan i smiren nevjerovatno, ogroman potencijal i sigurno budućnost Čelika. Livaja odigrao Top! Kad dođu afrikanci bit ćemo još i jači i samo ovako se boriti i rezultat neće izostati.

HVALA VAM ZA OVU UTAKMICU I POBJEDU VEČERAS, SRCE JE KAO SVEMIR BESKONAČNO I ISPUNJENO CRVENO CRNIM BOJAMA, NEMATE POJMA KOLIKO STE SREĆE DONIJELI SVIM NAVIJAČIMA!!!

ČELIK ŠAMPION!

JOOOJJJJ KAKO SAM SREEETTAAANNN!!!
Ovo je otprilike kakvo je bilo stanje 90% navijaca Celika vcrs, kao i igraca. Jbg, zajebano je u takvoj atmosferi nesto napraviti, plus sto nismo ni jedne smislene akcije mogli smisliti, valjda jer smo losi :D A da li smo losi, vidjecemo u sljedece 3 utakmice :D
biske

#64389 Re: Premijer liga BiH

Post by biske »

emigrazione wrote:Naprave im tribinu od njihovih para da nasmijani gledaju kako hapaju na veliko, od Megamixa do menadžera
Ne može firma koja uzima skromnih 7% biti u istoj rečenici sa menadžerima. :D
ultima_palabra

#64390 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

Samo ne znam od cijih para se trebala praviti, Olimpicovih mozda?
AmiĐa_Idriz

#64391 Re: Premijer liga BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

mirza_15 wrote:Bez zafrkancije, Zeljo izgleda pravo lose na terenu. Od pripremnih utakmica, preko Gosk-a, evrope, evo sada Celik. Zeljo je i prije znao da igra na rezultat, ne napravi puno u utakmicama, ali ih nekako dobije. Ovo sada izgleda fakat lose. Cini mi se da nikada nisam gledao losijeg Zelju.
Rezultat dovođenja dokazane notorne fudbalske neznalice na klupu producira ovo što smo vidjeli večeras.

No ovo večeras je samo nastavak Apolona, samo što su ljudi zažmirili neku noć, a evo, vidim, ima ih koji i dalje žmire.
studiorum_tuzlaensis

#64392 Re: Premijer liga BiH

Post by studiorum_tuzlaensis »

Meni je ovo extra rezultat, da ovaj odleti što prije... Mislim, ovakav bogaljski Čelik nas pobijedi, dvije čiste nisu sastavili, a Željo duplo gori uz još goru igru i zalaganje.

Protiv GOŠKa smo se provukli, protiv Čelika nismo... Krčmareviću, sikter.
Fudo387

#64393 Re: Premijer liga BiH

Post by Fudo387 »

Ne kontam sto raja pokusava praviti neku zajebanciju sa Grbavicom, ono je za svaku pohvalu.
U isto vrijeme, mescini da Zeljo nije imao goru ekipu od rata, kako im je to poslo za rukom, boktepito.
AmiĐa_Idriz

#64394 Re: Premijer liga BiH

Post by AmiĐa_Idriz »

studiorum_tuzlaensis wrote:Meni je ovo extra rezultat, da ovaj odleti što prije... Mislim, ovakav bogaljski Čelik nas pobijedi, dvije čiste nisu sastavili, a Željo duplo gori uz još goru igru i zalaganje.

Pa da, biće para na raskidima ugovora :bih:
studiorum_tuzlaensis

#64395 Re: Premijer liga BiH

PA nek vrate led reklame i eto keš. xD

očigledno je da ekipa i nije toliko loša koliko ih niko ne zna uigrat i postavit. A da je najgora ekipa od rata na ovamo, i to stoji... :oops:

uglavnom, rahat patnja i evropa liga max i ove godine... šta ćeš :twisted:
ultima_palabra

#64396 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

studiorum_tuzlaensis wrote:Meni je ovo extra rezultat, da ovaj odleti što prije... Mislim, ovakav bogaljski Čelik nas pobijedi, dvije čiste nisu sastavili, a Željo duplo gori uz još goru igru i zalaganje.

Jel se Krcmarevic sam imenovao za trenera? Nezgodan neki lik.
studiorum_tuzlaensis

#64397 Re: Premijer liga BiH

ultima_palabra wrote: Jel se Krcmarevic sam imenovao za trenera? Nezgodan neki lik.
Pa nek se sad sam i odimenuje... to je to.. lutamo oko trenera još od Odovića, svima je jasno.

Nego, nisi mi ti jasan, na šta ciljaš? Da se Uprava pokupi jel?
Steph

#64398 Re: Premijer liga BiH

Post by Steph »

Znači, sve što smo mi bili prije cca četiri godine to ste vi sada :lol: Ova tekma me čak podsjeća na Jarnijev Čelik :mrgreen:
ultima_palabra

#64399 Re: Premijer liga BiH

Post by ultima_palabra »

studiorum_tuzlaensis wrote:
ultima_palabra wrote: Jel se Krcmarevic sam imenovao za trenera? Nezgodan neki lik.
Pa nek se sad sam i odimenuje... to je to.. lutamo oko trenera još od Odovića, svima je jasno.

Nego, nisi mi ti jasan, na šta ciljaš? Da se Uprava pokupi jel?
Jok, Dino Pekic da se pokupi.
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#64400 Re: Premijer liga BiH

Post by mali_milojica »

Moze li interna kladionica?
Ko je sljedeci "kurban"?
Beslija?
Slobo?
Kjosevski?
Mali Sehic?
Zeba? Radio iza ledja Krcmi magu sa igracima da preuzme klupu?
Last edited by mali_milojica on 29/07/2018 23:38, edited 1 time in total.
Locked