Ne znam sto se sekirate, svakako ćete nas dobiti pa makar i jedan razlike. Kad je Krupa to riješila bez većih problema, bojim se da se od naredne sedmice klub ne zove Čelik 04, bas kao i grad/ klub pobratim sa našim.vryzas wrote:Bezze im ovo skroz...trebali su dogovoriti reprogram pocetkom naredne sedmice.
Premijer liga BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
channel10
#64301 Re: Premijer liga BiH
-
vryzas
#64302 Re: Premijer liga BiH
channel10 wrote:Ne znam sto se sekirate, svakako ćete nas dobiti pa makar i jedan razlike. Kad je Krupa to riješila bez većih problema, bojim se da se od naredne sedmice klub ne zove Čelik 04, bas kao i grad/ klub pobratim sa našim.vryzas wrote:Bezze im ovo skroz...trebali su dogovoriti reprogram pocetkom naredne sedmice.
Iskreno nisam pratio da li ste nekoga doveli, ko je otisao, ko je ostao, a Zenica je uvijek nezgodno gostovanje. Prosle godine je bilo nesto laske, kontrolisali smo utakmicu od pocetka do kraja.
-
channel10
#64303 Re: Premijer liga BiH
I sad ćete, no sikiriki. Odbrane nema nikako. Možete komotno igrati 2-5-3 formaciju
i napuniti mrežu. Jučer gledam, doveli onog malog iz Viteza i platili su sta su platili, ali zar nisu mogli naći takvog u juniorima Čelika? Kad vec imaju namjeru gubiti, onda neka makar juniori Čelika igraju i skupljaju kakvo takvo iskustvo.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
- phillie
#64305 Re: Premijer liga BiH
Ekipa je jaca, nego prosle sezone kad smo igrali na Bilinom. Okic, Jamak, Livaja, Mujanovic, Dilaver samo su nekih od pojacanja ove sezone. Istina je da imamo problema na stoperskim pozicijama gdje nam trenutno igraju Karamatic i priuceni Adilovic (koji ni na svom mjestu nije neki igrac), i tu prije svega trebamo pojacanje. Nadam se da ce Vrhovac (koji je bio sasvim solidan kad sam ga gledao prosle sezone) to biti i da ce napredovati u karijeri. Isto tako Miletic je dosao, ali vidjecemo sta ce od njega biti... Evo sad se govori o Zahirovicu kao pojacanju /mada je on zadnji vezni, i ne znam koliko bi on mogao igrati na stoperu/. Karahmet iz Mladosti na beku kao rezerva Bevabu je trebao danas potpisati, pa vidjecemo. Uglavnom danas nam je vec doslo jedno pojacanje, mozda i najvece u zadnjih nekoliko sezonavryzas wrote:channel10 wrote:Ne znam sto se sekirate, svakako ćete nas dobiti pa makar i jedan razlike. Kad je Krupa to riješila bez većih problema, bojim se da se od naredne sedmice klub ne zove Čelik 04, bas kao i grad/ klub pobratim sa našim.vryzas wrote:Bezze im ovo skroz...trebali su dogovoriti reprogram pocetkom naredne sedmice.
Iskreno nisam pratio da li ste nekoga doveli, ko je otisao, ko je ostao, a Zenica je uvijek nezgodno gostovanje. Prosle godine je bilo nesto laske, kontrolisali smo utakmicu od pocetka do kraja.
a ovo sto channel govori da je bolje da juniori igraju...vec smo to imali prosle jeseni, kad je bilo pitanje hocemo li primiti 4 ili 5 ili 6 golova po utakmici....neka hvala, bilo ne ponovilo se nikome
-
channel10
#64306 Re: Premijer liga BiH
Ha igrao Vrhovac (19 god. Vitez) ili nas junior, rezultatski vjerovatno isto dodje. Sve ćemo vidjeti u narednih par kola. A koliko se sjećam, prošle godine su igrali juniori iz cijele države, a ne zenički juniori, ali eto nebitno sad.
Ja bih bio najsretniji kad bi imali solidnu ekipu, ali sve ovo sto je dovedeno, nema 5 solidnih igrača. Ako ćemo po imenima gledati, jača ekipa je bila prošle godine.
A da Turčina boli qrc za klubom govori i podatak da jednog Djelmica nije ostavio, a on je medju par igrača iz prošle sezone koji su stvarno zadovoljili.
A da ne ulazimo u onu priču kako je prošle godine kasno ušao u klub pa su dovedeni igrači na vrat na nos, a haman to jos uvijek vrijedi.
Kukali su za reprogram i eto Fudo je i to odradio, pa sad da vidimo sta ce turcin završiti.
Ja bih bio najsretniji kad bi imali solidnu ekipu, ali sve ovo sto je dovedeno, nema 5 solidnih igrača. Ako ćemo po imenima gledati, jača ekipa je bila prošle godine.
A da Turčina boli qrc za klubom govori i podatak da jednog Djelmica nije ostavio, a on je medju par igrača iz prošle sezone koji su stvarno zadovoljili.
A da ne ulazimo u onu priču kako je prošle godine kasno ušao u klub pa su dovedeni igrači na vrat na nos, a haman to jos uvijek vrijedi.
Kukali su za reprogram i eto Fudo je i to odradio, pa sad da vidimo sta ce turcin završiti.
- phillie
#64307 Re: Premijer liga BiH
channel10 wrote:Ha igrao Vrhovac (19 god. Vitez) ili nas junior, rezultatski vjerovatno isto dodje. Sve ćemo vidjeti u narednih par kola. A koliko se sjećam, prošle godine su igrali juniori iz cijele države, a ne zenički juniori, ali eto nebitno sad.
Dje isto, Celikovi juniori kao i seniori u prosloj sezoni bili kanta za nabijanje. Dakle ti bi igrace koji su indifirentni u svom uzrastu bacio u visi razred?
Isto tako ne slazem se da je ekipa bila jaca po imenima + sto su dovedeni na polusezoni, dakle ni pripreme kako treba nisu bili obavili, ali kao sto rece, vidjecemo... Turcina da boli kurac za klubom, ne vjerujem da bi ulazio u ovu pricu i placao razna dugovanja, placao pojacanja, placao pripreme...zbog cega bi to radio? Sto se tice Djelmica, mislim da je bila slicna situacija kao i sa Andjusicem, jer se nasa prica oko opstanka previse otegla, a oni nisu htjeli da ostaju u eventualnom drugoligasu, pa su trazili sebi hljeba negdje drugo.
A i turcin je s.pak, potpisan reprogram a jos nista nije uradio. "Fudo to odradio" hoce li to Fudo iz svog dzepa davati rate?
Da ne davimo vise ostali posten svijet na temi
-
channel10
#64308 Re: Premijer liga BiH
Slažem se sa ovim zadnjim, da ne tusimo ljude bezveze, ali samo ukratko.
Završila sezona, zakasnili na sve moguće vozove od pojacanja do priprema.
Da, Fudo i grad odradili reprogram. Sad čekamo turcina da vidimo sta ce uraditi, odnosno hoće li dovesti još 3-4 Vrhovca ili dobre igrače.
I meni smrde ta ulaganja, ali vrijeme ce pokazati da li se turcin osigurao u vezi toga i sta mu je Fudo obećao ukoliko ne bude išlo kako je turcin zamislio.
Završila sezona, zakasnili na sve moguće vozove od pojacanja do priprema.
Da, Fudo i grad odradili reprogram. Sad čekamo turcina da vidimo sta ce uraditi, odnosno hoće li dovesti još 3-4 Vrhovca ili dobre igrače.
I meni smrde ta ulaganja, ali vrijeme ce pokazati da li se turcin osigurao u vezi toga i sta mu je Fudo obećao ukoliko ne bude išlo kako je turcin zamislio.
- phillie
#64309 Re: Premijer liga BiH
Vidi, meni ne bi nimalo smetalo ako su ta 3-4 Vrhovca potencijali koji ce za sezonu dvije izrasti u neku klasu. Prije bi njih trpio nego jednog Pandzu, Regoju ili Husejnovica ili taj tip igraca koji imaju samo ime iz proslosti, ali eto narodu se mazu oci kad cuju neko zvucno ime. Zato se nadam da ce naci nekog kvalitetnog za skauting (mozda cak i Omar prevodilac to moze raditi) a ne da im razni menadzeri poturaju svoje polovnjake koji dahcu nakon 15 minuta na suncu.
-
channel10
#64310 Re: Premijer liga BiH
Pa zar nije suludo uci u neki klub, ulagati tolike pare, a nemati covjeka koji ce procijeniti igraca? Zar ti tu barem malo ne dismr?
Zasto ne prosarati ekipu sa starim i iskusnim i tim neki mogucim potencijalima? Eto, recimo Regoje i Vrhovac, pa da vidimo na sta ce izaci Vrhovac jer svi znamo da ce Regoje svoje odraditi.
Kako god okrenes, treba sacekati malo pa suditi, ali ukoliko ostane ovakva ekipa, zavrsit ce sigurno kao i ona sa kraja sezone.
Zasto ne prosarati ekipu sa starim i iskusnim i tim neki mogucim potencijalima? Eto, recimo Regoje i Vrhovac, pa da vidimo na sta ce izaci Vrhovac jer svi znamo da ce Regoje svoje odraditi.
Kako god okrenes, treba sacekati malo pa suditi, ali ukoliko ostane ovakva ekipa, zavrsit ce sigurno kao i ona sa kraja sezone.
- phillie
#64311 Re: Premijer liga BiH
Misljenja sam da je turcin u pocetku vjerovao ljudima kojim nije trebao, pa su mu poturali muda pod bubrege (citaj Musu). Sto se tice ocekivanja od ove sezone, prije prvog kola rekao sam "kad bi rijesili reprogram i ostali u ligi, ova sezona bi bila uspjesna", a cini mi se da je i trener nesto slicno rekao, odnosno da vece rezultate ocekuje slijedece ili one tamo sezone...channel10 wrote:Pa zar nije suludo uci u neki klub, ulagati tolike pare, a nemati covjeka koji ce procijeniti igraca? Zar ti tu barem malo ne dismr?
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
- phillie
#64313 Re: Premijer liga BiH
Sta je sa kolegom sumirom? Prvenstvo bez njega i nije nesto 
- Logovan
#64314 Re: Premijer liga BiH
Pa jeste, bravo.
-
sumirprimus
#64315 Re: Premijer liga BiH
Ha tu sam. Produzeni godisnji.
Sta reci imamo svojih problema dok ih ne riejsimo liga je u drugom planu.
Al opet kakvi god da smo vi zenicani cete biti ispod
Krpicu izdajnice propo dabogda!
Al opet kakvi god da smo vi zenicani cete biti ispod
- duminjo
#64316 Re: Premijer liga BiH
Jel krpic onaj što su ga fukare tetovirale?sumirprimus wrote:Ha tu sam. Produzeni godisnji.![]()
Al opet kakvi god da smo vi zenicani cete biti ispod![]()
Dan ne pretjerujem
-
sumirprimus
#64317 Re: Premijer liga BiH
ha jedan jedini. jos gledam po fejsbuku nasi pojedini "veliki" fejsbuk navijaci slave njegove golove za zelju, to krpa care samo trpaj boli te
kao kontra upravi a nidje veze.zato me i cudi vasa saradnja s njim, nevezano za nas, nego menadzera radi...
kao kontra upravi a nidje veze.zato me i cudi vasa saradnja s njim, nevezano za nas, nego menadzera radi...
- phillie
#64318 Re: Premijer liga BiH
Robijasi i Fukare trebaju tetovirati klade iz nasih ekipa, ne bi li i oni otisli u Zelju 
-
vryzas
#64319 Re: Premijer liga BiH
phillie wrote:
Ekipa je jaca, nego prosle sezone kad smo igrali na Bilinom. Okic, Jamak, Livaja, Mujanovic, Dilaver samo su nekih od pojacanja ove sezone. Istina je da imamo problema na stoperskim pozicijama gdje nam trenutno igraju Karamatic i priuceni Adilovic (koji ni na svom mjestu nije neki igrac), i tu prije svega trebamo pojacanje. Nadam se da ce Vrhovac (koji je bio sasvim solidan kad sam ga gledao prosle sezone) to biti i da ce napredovati u karijeri. Isto tako Miletic je dosao, ali vidjecemo sta ce od njega biti... Evo sad se govori o Zahirovicu kao pojacanju /mada je on zadnji vezni, i ne znam koliko bi on mogao igrati na stoperu/. Karahmet iz Mladosti na beku kao rezerva Bevabu je trebao danas potpisati, pa vidjecemo. Uglavnom danas nam je vec doslo jedno pojacanje, mozda i najvece u zadnjih nekoliko sezona
a ovo sto channel govori da je bolje da juniori igraju...vec smo to imali prosle jeseni, kad je bilo pitanje hocemo li primiti 4 ili 5 ili 6 golova po utakmici....neka hvala, bilo ne ponovilo se nikome
- manijak1
#64320 Re: Premijer liga BiH
Kako kažu plačice iz njihove mahalice
nama se sve svodi na derbi
a njima na Europa ligu.
Kako ćemo ih samo rasturat kad od Apolona napravimo Gabora
a tek opet preslušavat u PL .
I biće opet sve učinila kriminalna hobotnica .
2. kolo najbolje Lige u regionu
28.07. Tuzla City - Radnik
1
28.07. Krupa - Široki Brijeg
1
28.07. Zvijezda 09 - Sloboda
X
(Bazinga haj sad izmijeni
)
29.07. Sarajevo - Mladost DK
X2
(valja sačuvat za Anatalijantu svježe snage
ko jebe prvenstvo
zato rezerve u prvu postavu , nema bojkota
sada su igrači heroine
i dive
sa vođom Husrefom Špagetomijem )
29.07.Zrinjski - GOŠK Gabela
X2 ( ne kupuju se stanovi sudijama na početku,
kako to kažu kockari ,
natjecanja
kad može La Valleta što ne bi mogo GOŠK
)
29.07. Čelik - Željezničar
2 (najjači smo kad smo ranjeni
u srce, baš )
P.S. Sumire
sada je Krpa izdajica, kad je nas trpo onda je bio
car
kralj
Tito sa Jovankom ? Imamović od Jasmina
Selim B.
Bake

Kako ćemo ih samo rasturat kad od Apolona napravimo Gabora
2. kolo najbolje Lige u regionu
28.07. Tuzla City - Radnik
28.07. Krupa - Široki Brijeg
28.07. Zvijezda 09 - Sloboda
(Bazinga haj sad izmijeni
29.07. Sarajevo - Mladost DK
29.07.Zrinjski - GOŠK Gabela
29.07. Čelik - Željezničar
P.S. Sumire
-
sumirprimus
#64321 Re: Premijer liga BiH
Igraci su obicni placenici. Lojalniji smo mi svojim firmama nego ijedan od njih klubovima. Prosla su vremena kad je i obraz nesto znacio.Samo lova care. Regularno.
E zato ih i treba pljuvat. Samo promijenit MO . Odma ha dodju treba pljuvat protiv uroka.
I da krpic izdajnicka da ne kazem sta al zna se!
E zato ih i treba pljuvat. Samo promijenit MO . Odma ha dodju treba pljuvat protiv uroka.
I da krpic izdajnicka da ne kazem sta al zna se!
- Kaligrafija
#64322 Re: Premijer liga BiH
Ko da je nekad zaboravljeni AS forumas @Livadic pisao post...manijak1 wrote:Kako kažu plačice iz njihove mahalicenama se sve svodi na derbi
a njima na Europa ligu.
Kako ćemo ih samo rasturat kad od Apolona napravimo Gaboraa tek opet preslušavat u PL .
2. kolo najbolje Lige u regionu![]()
28.07. Tuzla City - Radnik1
28.07. Krupa - Široki Brijeg1
28.07. Zvijezda 09 - Sloboda![]()
X
(Bazinga haj sad izmijeni)
29.07. Sarajevo - Mladost DK![]()
X2
(valja sačuvat za Anatalijantu svježe snage
ko jebe prvenstvo
zato rezerve u prvu postavu , nema bojkota
![]()
sada su igrači heroine
i dive
sa vođom Husrefom Špagetomijem )
29.07.Zrinjski - GOŠK Gabela![]()
![]()
![]()
X2 ( ne kupuju se stanovi sudijama na početku,
kako to kažu kockari ,
natjecanja
kad može La Valleta što ne bi mogo GOŠK
![]()
)
29.07. Čelik - Željezničar2 (najjači smo kad smo ranjeni
u srce, baš )
P.S. Sumiresada je Krpa izdajica, kad je nas trpo onda je bio
![]()
car
kralj
Tito sa Jovankom ? Imamović od Jasmina
![]()
Selim B.
Bake
![]()
![]()
![]()
- Baltazar_khan
#64323 Re: Premijer liga BiH
dobar si ti prognozer. posebno si se istakao na temi sp rusija 2018 
- ultima_palabra
#64324 Re: Premijer liga BiH
Zar cita iko ovoga, ja kad vidim plahtu od teksta sa 4764483 smajlija preskacem odmah...
- Logovan
#64325 Re: Premijer liga BiH
Ide Manche....pardon Tuzla City do svojih prvih bodova u ligi.