Tih 168,3 miliona dolara nemaju nikakve veze sa platama i penzijama,ovaj iznos će se striktno upotrijebiti za pokretanje novog valavatrogasac wrote:
A uvijek sam se pitao kako izgleda 168,3 miliona dolara.
investicionih ciklusa.
Tih 168,3 miliona dolara nemaju nikakve veze sa platama i penzijama,ovaj iznos će se striktno upotrijebiti za pokretanje novog valavatrogasac wrote:
A uvijek sam se pitao kako izgleda 168,3 miliona dolara.
bingov buraz wrote:
"Dva njihova čoveka (britanska) prisutni su na svakom okupljanju u RS na kojem se nađe više od pet ljudi. Cilj im je da, ako ne mogu već da promene vlast u RS, da je oslabe", kazao je Dodik
Ne može čovjek više ni da zovne raju na cugu da se Englezi ne prišlepaju da špijuniraju a nije zanemarljiva ni količina cuge koju poloču tom prilikom.
Ne može on nikada biti Dodik. Može biti samo jeftina imitacija.Tipicoti wrote:
Dodik 2
vatrogasac wrote:Ne može on nikada biti Dodik. Može biti samo jeftina imitacija.Tipicoti wrote:
Dodik 2
Ova izdajnica Bojana ismijava genija ekonomskih nauka,premijerku Željka i niko ne reaguje!?
I neka Dževad i Mato naprave na RTRS-u jednu emisiju o njima. Neka u emisiji gostuje i Lazanski da objasne ovu vrstu zavjere koja se podudara sa ovih 40 britanskih vojnika.japin_mutapi wrote:da se uhapse ovi mučki provokatori iznad što govore loše o predsjedniku
sramite se
Bojanu trebaprljavi Hare wrote:Ova izdajnica Bojana ismijava genija ekonomskih nauka,premijerku Željka i niko ne reaguje!?Šta rade direktori FB-a i interneta?
niTko nesme da vas bijeNOVE TEORIJE
Dodik: Britanski špijuni prisluškuju mene i Vučića, OSA otvorila naloge
Gdje su sakrili prisluškivač?pici wrote:niTko nesme da vas bijeNOVE TEORIJE
acini dzozluci su mi sumljiviTomahawk11 wrote:Gdje su sakrili prisluškivač?pici wrote:niTko nesme da vas bijeNOVE TEORIJE
U fotelju? Ili je ova izdajnička zastava EU?
Milijardi, kolega, milijardi.vatrogasac wrote:A uvijek sam se pitao kako izgleda 168,3 miliona dolara.prljavi Hare wrote:
Evo kako jedan migrant iz najnižih slojeva vidi rš!
Tomahawk11 wrote:NOVE TEORIJE
Gdje su sakrili prisluškivač?
U fotelju? Ili je ova izdajnička zastava EU?
Dodik je za izdanje srbijanskog Kurira izjavio da postoje brojni dokazi da britanske obavještajne službe imaju prislušni centar i da prate državni vrh RS, a pretpostvalja da je ista situacija i u Srbiji, i da je to jedan od načina da ih destabilizuju.

LJOLJ:mrgreen:ovo_malo_duse wrote:Paranoja i panika. Laktasenko pokazuje simptome za ovo oboje, kada vidi Metkica odmah sracku dobije. Zna ako izgubi izbore da ga ceka svilen gajtan MikiMausa, Mekte & Co.![]()
![]()
Protesti, Britanci, prisluskivanje, za koji dan Ima da mu Dzevdo hranu proba prije konzumiranja![]()
![]()
Pročitajte više na: https://www.vecernji.ba/vijesti/drzavna ... bu-1254184 - www.vecernji.baU slučaju da se bilo koji radioaktivni ili uređaj koji emitira ionizirajuće zračenje pokvari ili prouzroči incident, skladišti se isključivo tamo gdje se nalazio, dakle u krugu bolnice ili pak drugih ustanova koje ih koriste, jer u zemlji ne postoje trajna, nego samo privremena radioaktivna skladišta koja su ionako prepuna. To je iznimno opasna situacija jer bi ti materijali mogli doći u ruke terorista koji bi ih mogli upotrijebiti i izazvati teške posljedice. Radioaktivne aktivnosti “U ovom trenutku izvori s teritorija Federacije BiH i Republike Srpske mogu se privremeno skladištiti samo na mjestu gdje su se koristili. Takva situacija je vrlo rizična s obzirom na to da radioaktivni izvori mogu predstavljati rizik za... Cijeli tekst čitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista BiH...
https://www.vecernji.ba/vijesti/donosim ... bu-1254194Tipicoti wrote:
Dodik 2

Volio bi da izgubi naredne izbore ne zato sto imam nesto protiv goveda nego samo da vidim taj cin primopredaje vlasti.ovo_malo_duse wrote:Paranoja i panika. Laktasenko pokazuje simptome za ovo oboje, kada vidi Metkica odmah sracku dobije. Zna ako izgubi izbore da ga ceka svilen gajtan MikiMausa, Mekte & Co.![]()
![]()
Protesti, Britanci, prisluskivanje, za koji dan Ima da mu Dzevdo hranu proba prije konzumiranja![]()
![]()