Sirija

Locked
jao_situacije

#64276 Re: Sirija

Post by jao_situacije »

Em2r wrote:
neki wrote:jbt..gori ste vas dvojica sto se vec danima raspravljate s poremecenom osobom
Naso mu je kiki zicu, stranacki se zaposlio, i sad brani drzavu bosnjastvo i Islam u cilju odrzavanja budzetskih primanja.

Nismo mi gori, jarane ja nosim i nosit cu oziljke rata, i dodje mi balavac neki ovako proglasava me rusofilom, irancem i slicno a ne zna ni ko sam ni sta sam, ali to je problem sa ovim tekfirdzijama, laju ko kerovi.
ne vjerujem ja da se stranački zaposlio prije da ga fahdovi plaćaju
klixlove

#64277 Re: Sirija

Post by klixlove »

Em2r wrote: Hajde da cujem koga si ti odbranio. Ja sam spreman skenirat dokumente koji pokazuju da ja jesam.
Jeste, papir je odbranio BiH. Ti ćeš na forumu sa nickom nekom nešto dokazat. Vidim ja dobro kome tvoje srce naginje i tu nema papira koji će mi reći kako je normalno da je BiH istinski branio onaj koji podržava one koji su direktno ili indirektno vršili agresiju na BiH, a pljuje po onima koji su oragnizovali odbranu.

Mani se bolan izvrtanja, ne pali više. Rekoh već kikiju, muslimani su mnogo pametniji nego što to očekujete. I ne dokazuju se nikom, osim Allahu s.w.t.

Selam duši tvojoj, rusofilno-šiitski braniocu muslimana u BiH. :)
sumirprimus

#64278 Re: Sirija

Post by sumirprimus »

nista dok se ne pocnu gace skidat!!!
Em2r

#64279 Re: Sirija

Post by Em2r »

klixlove wrote:
Em2r wrote: Hajde da cujem koga si ti odbranio. Ja sam spreman skenirat dokumente koji pokazuju da ja jesam.
Jeste, papir je odbranio BiH. Ti ćeš na forumu sa nickom nekom nešto dokazat. Vidim ja dobro kome tvoje srce naginje i tu nema papira koji će mi reći kako je normalno da je BiH istinski branio onaj koji podržava one koji su direktno ili indirektno vršili agresiju na BiH, a pljuje po onima koji su oragnizovali odbranu.

Mani se bolan izvrtanja, ne pali više. Rekoh već kikiju, muslimani su mnogo pametniji nego što to očekujete. I ne dokazuju se nikom, osim Allahu s.w.t.

Selam duši tvojoj, rusofilno-šiitski braniocu muslimana u BiH. :)
Ja se sve nadao da grijesim, ali ipak jesi balavac.
Alejkumu selam.
Kikibombona

#64280 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

klixlove wrote: Selam duši tvojoj, rusofilno-šiitski braniocu muslimana u BiH. :)
Bolje vam je da se furate na Irance nego na Arape koji ni tvornicu sibica ne znaju napraviti. Da im nije nafte, svi bi bili na nivou Somalije. Iranci su skloni obrazovanju, drzite se njih, bolje vam je...
klixlove

#64281 Re: Sirija

Post by klixlove »

Kikibombona wrote:
klixlove wrote: A da ne bi prednost u zapošljavanju imali oni koji su pobjegli 92. ili se sakrivali po podrumima i navijali da strada što više muslimana (pa da mogu pobjedonosno reći:"vidi kako smo mi pametni što smo pobjegli"). Da ne bi prednost imali oni koji su otišli na Zapad pa se vratili s kapitalom i 'vamo bi da uvode neki kao zapad i modernizam i da šefuju onima koji su zaslužni što BiH uopšte postoji, a kad je najgore bilo ispali licemjeri i kukavice pa pobjegli. A da ne bi prednost imali oni koji bi opet ostavili na cjedilu 'svoj' narod kad je najteže. Ateisto, utuvi u svoju glavicu da su muslimani pametniji nego što smatraš. Selam i tebi.

Btw. gdje ti je taj Broz da ti pomogne... :-)
:shock: :shock: :shock: :shock:

Zamalo da povratim, zamalo!

Ovakvi kao ja ce se sanci. Budi bez brige. Sance se i dezerteri, sasvim sigurno. Kada su znali pobjeci i 'izdati' u ratu, pobrinuti se za svoju guzicu, znace i u miru.

Znas ko je najebao?
Kome je jebeno?

Sirotinja, bolan! Oni jadnici sto su bili po linijama, koji su krvarili za sadasnje svjetovne i vjerske vlasti. Njihova djeca nemaju posao. A i ako ga dobiju, izivljavaju se nad njima za smijesne pare. Rade kao konji i trpe nadobudne gazde. Pokradoste sve, sve firme ste opljackali, ne moze nista bez mita i korupcije... Ovo vase drustvo je samo moralno dno! Moras platiti doktoru jer se plasis da nece ni zena ni dijete prezivjeti porodjaj! E moj ti...
Jok bolan Kiki, nego biste vi da se snađete na račun onih koji su zaslužni što BiH uopšte i postoji. Nego biste vi da budete pametniji što ste svoju guzicom pobjegli i pokazali kakvi ste kad je najgore i kakvi bi ste opet bili. Neće moći. U ovoj državi su izrasle nove generacije mladih muslimana koji odmah prepoznaju takve i daju prednost onim iskrenim ljudima. Ma koliko se trudili da lajete po svim iskrenim ljudima, nije ovo više komunizam pa da iskreni ljudi budu donji. Vakat je da se guzonje i licemjeri odmah prepoznaju i stavljaju gdje im je mjesto. Ma koliko pljuvali, hvala Allahu, ne možete iskrenuti činjenice i istinu. :)
Last edited by klixlove on 15/10/2015 13:54, edited 1 time in total.
insomnia78

#64282 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

Ja predlazem Izrael, furajte se na Izrael
A oni kojima vjera ne dozvoljava mogu na Peshmerge
Hahaha
Pa jebo vas led kakve su vam to price
Obdanista "nasa djeca" istureno odjeljenje "Aladin"
sumirprimus

#64283 Re: Sirija

Post by sumirprimus »

insomnia78 wrote:Ja predlazem Izrael, furajte se na Izrael
A oni kojima vjera ne dozvoljava mogu na Peshmerge
Hahaha
Pa jebo vas led kakve su vam to price
Obdanista "nasa djeca" istureno odjeljenje "Aladin"
:D
arman1
Grijem se na: ljubav bližnjih svoj
Vozim: šta klepim
Horoskop: BOG

#64284 Re: Sirija

Post by arman1 »

Ljudi stala kiša. Saudijski vladar potvrđeno boluje od uznapredovalog sifilisa. Bar 2 od 17 djece magarca bilala bosnića potvrđeno nisu njegova. Neko spominje da je to nešto zakuhao izvjesni imamovićć. Mađija kralja fehda(zvanog fukara među rajom) nema kompletne sve papire, tj. nema upotrebnu dozvolu. Navodno im Proming odbio dati saglasnost zbog loše rješenih instalaciaj. Rusofili koji su ujedno i šiti i US igraći dominiraju temom dok pjavi mumini kojima se još slijeva mlijeko iz majčine sise krvavo zarađuju svoju paru okruženi dušmanima koji ne cijene prije svega istinite informacije sa portalla "vijesti čumeza" i "put nevjerniika". Pa dokle više.? :shock:
klixlove

#64285 Re: Sirija

Post by klixlove »

Kikibombona wrote:
klixlove wrote: Selam duši tvojoj, rusofilno-šiitski braniocu muslimana u BiH. :)
Bolje vam je da se furate na Irance nego na Arape koji ni tvornicu sibica ne znaju napraviti. Da im nije nafte, svi bi bili na nivou Somalije. Iranci su skloni obrazovanju, drzite se njih, bolje vam je...
Da ateistu uzmem za savjetnika. :-)

Mnogo je licemjerno masakrirati muslimane stoljećima unazad, rušiti im gradove, infrastrukturu, pa onda reći da nemaju tvornica. Hvala Allahu koji opet daje resurse onima koji zaslužuju (vezano za naftu).

Btw. čitaj historiju malo dublje, kao temelj za naučno-tehnološki procvat je objava Kur'ana. Nakon Objave, krenula su mnogo naučna "otkrića". Odnosno, korištena su saznanja Kur'ana i naučnici su sebi pripisivali da su nešto otkrili. Možda si i pročitao da su arapi bili u tom vaktu poslije Objave najnapredniji. Zapad upravo dokazuje koliko je nezahvalan za te blagodati koje uživa, ruši njihov temelj odakle su došle. :-)

Al' opet, samo će sebi belaj napravit, dugoročno gledano.
Last edited by klixlove on 15/10/2015 13:53, edited 1 time in total.
insomnia78

#64286 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

#doklen
Em2r

#64287 Re: Sirija

Post by Em2r »

hhahahah ovaj lik ko da zivi u nekoj skandinavskoj zemlji kae guzonje i licemjeri da se smjeste gdje treba a ovom drzavom vladaju takvi. ili ja zivim u somaliji.
sumirprimus

#64288 Re: Sirija

Post by sumirprimus »

insomnia78 wrote:#doklen
#til di end of tajms. :D
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#64289 Re: Sirija

Post by _BataZiv_0809 »

IS ostaje bez municije i vojnika :izet:

Pod zastavom sehadeta kojeg oskrvnjavaju :roll:
klixlove

#64290 Re: Sirija

Post by klixlove »

Em2r wrote:hhahahah ovaj lik ko da zivi u nekoj skandinavskoj zemlji kae guzonje i licemjeri da se smjeste gdje treba a ovom drzavom vladaju takvi. ili ja zivim u somaliji.
preporučio bih ti iran ili rusiju. nešto mi se previše sikiraš ovdje među muslimanima... kažu nije dobro za srce ;-)
arman1

#64291 Re: Sirija

Post by arman1 »

Magbakante ipaliwanag sa akin kapag ikaw ay hindi kahit na malaman kung paano matuto. Mayroon silang kanilang sariling kahangalan at naniniwala lamang sa mga ito.
Em2r

#64292 Re: Sirija

Post by Em2r »

klixlove wrote:
Em2r wrote:hhahahah ovaj lik ko da zivi u nekoj skandinavskoj zemlji kae guzonje i licemjeri da se smjeste gdje treba a ovom drzavom vladaju takvi. ili ja zivim u somaliji.
preporučio bih ti iran ili rusiju. nešto mi se previše sikiraš ovdje među muslimanima... kažu nije dobro za srce ;-)
ima i iran nafte, znaci i oni su zasluzili?
klixlove

#64293 Re: Sirija

Post by klixlove »

Em2r wrote:
klixlove wrote:
ima i iran nafte, znaci i oni su zasluzili?
Ima, trude se da ukradu još (zajedno sa Izraelom, Amerikom i Rusijom). Razlog više da odeš i pomogneš im. Kratkoročno će ti bit' dobro, dugoročno vas nema nigdje.

Haj sad pići, dosta ti je za danas. :)
Em2r

#64294 Re: Sirija

Post by Em2r »

klixlove wrote: Ima, trude se da ukradu još (zajedno sa Izraelom, Amerikom i Rusijom). Razlog više da odeš i pomogneš im. Kratkoročno će ti bit' dobro, dugoročno vas nema nigdje.

Haj sad pići, dosta ti je za danas. :)
Eto nek sauda ima dugorocno. Priblizava se i vama kraj samo polahko. Allah ce vas kaznit za licemjerje. Stiteci guzice sauda ocrnili ste milione ljudi. Od toga najvise muslimana, iskrenih vjernika mumina. Sluzit cete ko potpala u dzehenemu kad nestane hepo kocki. :sax: :sax: :sax: :bih: :bih: :bih: :kiss: :kiss: :kiss:
arman1

#64295 Re: Sirija

Post by arman1 »

Saudi clerics, academicians call for jihad against Russia to protect Isis in Syria
http://www.ibtimes.co.in/
Gamit ang mga ito ay hindi nagkakahalaga ng pagtalakay, mash lang ang mga ito tulad ng isang lumipad.
Ali Kemal

#64296 Re: Sirija

Post by Ali Kemal »

klixlove wrote:Kakva bolan devehabizacija i vehabizacija. Bradu je nosio Poslanik s.a.w.s. i preporučio muslimanima da puštaju, a briju brkove, i tu nema nikakve dileme. To je islam. A to što se vi niste još navikli na to, to je vaš problem. Islamofobija je bolest i da se liječiti, nije lahko ali svakako moguće. :)
Nosis li ti tu bradu?
Kikibombona

#64297 Re: Sirija

Post by Kikibombona »

Nevjerovatno :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ma pusti, dijete...
refffko

#64298 Re: Sirija

Post by refffko »

[/quote]

Mnogo je licemjerno masakrirati muslimane stoljećima unazad, rušiti im gradove, infrastrukturu, pa onda reći da nemaju tvornica. Hvala Allahu koji opet daje resurse onima koji zaslužuju (vezano za naftu).

Btw. čitaj historiju malo dublje, kao temelj za naučno-tehnološki procvat je objava Kur'ana. Nakon Objave, krenula su mnogo naučna "otkrića". Odnosno, korištena su saznanja Kur'ana i naučnici su sebi pripisivali da su nešto otkrili. Možda si i pročitao da su arapi bili u tom vaktu poslije Objave najnapredniji. Zapad upravo dokazuje koliko je nezahvalan za te blagodati koje uživa, ruši njihov temelj odakle su došle. :-)

Al' opet, samo će sebi belaj napravit, dugoročno gledano.[/quote]

Arapi su bili napredni dok nisu poceli vjeru mjesati sa naukom.
Od tad, a to je unazad 1000 godina, su najgluplji narod koji apsulutno ne pridonosi nista za boljitak planete na kojoj zivimo.
Obicni metilji i pantljicare.

Perzijanci su za njih nadcivilizacija u svakom pogledu.
Em2r

#64299 Re: Sirija

Post by Em2r »

refffko wrote:

Al' opet, samo će sebi belaj napravit, dugoročno gledano.[/quote]

Arapi su bili napredni dok nisu poceli vjeru mjesati sa naukom.
Od tad, a to je unazad 1000 godina, su najgluplji narod koji apsulutno ne pridonosi nista za boljitak planete na kojoj zivimo.
Obicni metilji i pantljicare.

Perzijanci su za njih nadcivilizacija u svakom pogledu.[/quote]

I taj zlatni period nauke u Islamu je nosen na plecima Iracana, Sirijaca, Egipcana a u otomansko doba i Turaka, a ne sauda. Saudi su bili i ostali sto ti kazes metilj i pantljicare.

Jedino dobro sto je iz tog djela svijeta poteklo je nas voljeni Poslanik i njegovi casni ashabi ( a to nisu muavija i podmladak mu).
insomnia78

#64300 Re: Sirija

Post by insomnia78 »

@itele: #Syrie > Moscou annonce la création d'une "ligne directe" avec l'aviation israélienne pour éviter des incidents dans l'espace aérien syrien
Moskva najavila uspostavu "direktne linije" sa izraelskom avijacijom kako bi se izbjegli moguci incidenti u sirijskom zracnom prostoru
Locked