Sto Djuro kaze... " da sam ja neka vlas'... Ka' sto nijesam... Ja bi u zatvor uveo kiriije... 600 eura za 3 mjeseca"supercali wrote:zasto komercijalna auta tj kedije vozaju lica koja moraju imati slovo P
ja bi to zakonom zabranio
Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
dgL_
#6426 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
- supercali
#6427 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa i logicki ne ide da sluzbeno ta komercijalna auta voze pocetnici
- relax11
#6428 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Koja je firmasupercali wrote:zasto komercijalna auta tj kedije vozaju lica koja moraju imati slovo P
ja bi to zakonom zabranio
- supercali
#6429 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ma svaka druga cini mi se ima p
nisam vidio jedno vozilo sa slovom p
i bukvalno se vidi da su pocetnici
nisam vidio jedno vozilo sa slovom p
i bukvalno se vidi da su pocetnici
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#6430 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Po koji put mobiteli, pogotovo zene, danas hamša na u Švrakinom, tipka i vozi, prelazi u moju traku na krivini onde kod onog sahadžije, sekunde su bile, izbjegnem trotoar zakačim, bilo je sve po spisku, ne mogu da vjerujem šta rade, trubi trubi, ništa bulji koza 
-
dgL_
#6431 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
tako mene kod haciende hajvan sa Insigniom udari... Bmw nakav ispred pa taj pa ja iza njega.. Ovaj sa bmwom nekud u rikverc krenu istom i ovaj ubaci i krenu, sviraj, blicaj, zovi, pomagaj... Ma dzaba dok se nije naslonio nista... Sreca samo se naslonio i apsolutno nista se ne primjeti...Leon16v wrote:Po koji put mobiteli, pogotovo zene, danas hamša na u Švrakinom, tipka i vozi, prelazi u moju traku na krivini onde kod onog sahadžije, sekunde su bile, izbjegnem trotoar zakačim, bilo je sve po spisku, ne mogu da vjerujem šta rade, trubi trubi, ništa bulji koza
-
dgL_
#6432 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Pa opce poznato je da su to uglavnom slabo placeni poslovi... Komercijalista pogotovo neke manje firme sa nekom caddyima... A samim tim je logicno da su uslovi i plata losi... A iz tog proizilazi da niko "imalo ozbiljniji" nece radit i zivit od tog... Pa im je lakse nafatat klince koji zive sa mamom i babom da rade... A isti ti su tek polozili jel logicno... Jbg kod nas je sve logicno... Kad nam je privreda u apsolutnom kolapsusupercali wrote:pa i logicki ne ide da sluzbeno ta komercijalna auta voze pocetnici
-
Leon16v
- Vozim: Staro željezo
#6433 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ma sve dobro znaju sta rade, prave se idioti. Slično u hrasnom, ravno je, semafor, ispred mene golf 3, i valjda čovjek pustio kočnicu i krenu nazad auto, nije ni skontao, sviram ništa i nasloni se srećom samo.dgL_ wrote:tako mene kod haciende hajvan sa Insigniom udari... Bmw nakav ispred pa taj pa ja iza njega.. Ovaj sa bmwom nekud u rikverc krenu istom i ovaj ubaci i krenu, sviraj, blicaj, zovi, pomagaj... Ma dzaba dok se nije naslonio nista... Sreca samo se naslonio i apsolutno nista se ne primjeti...Leon16v wrote:Po koji put mobiteli, pogotovo zene, danas hamša na u Švrakinom, tipka i vozi, prelazi u moju traku na krivini onde kod onog sahadžije, sekunde su bile, izbjegnem trotoar zakačim, bilo je sve po spisku, ne mogu da vjerujem šta rade, trubi trubi, ništa bulji koza
-
tempuser
#6434 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Sinoc dolazim na aerodrom i guzva na ulazu na parking kao nikad ranije. Kao sto vjerovatno svi znate na parking se ulazi u dvije trake i dvije rampe. Pogledam bolje svi cekaju u desnoj traci, lijeva traka prazna i krenem lijevom trakom i tacno na skretanju za rampu tuka u plavoj Astri J iz desne trake direkt ispred mene i jos nesto mase rukama. Ajd kontam malo joj krivo sto nije skontala lijevu traku, i ja se pomalo osjecam kao cheater, ali ne krsim nikakve propise, pa joj nisam uzeo za zlo, kad ona opet iz lijeve trake hop nazad u desnu traku i desnu rampu!
Poravnao se s njom, vidim otvoren prozo, spustim i ja svoj, reko gospoja, odluci se kojom ces trakom, a ona ko i svaki debil te vrste za volanom prvo me kao ne registruje, a onda me gleda kao da ne zna o cemu pricam... Mala satisfakcija je bila sto ispred mene na rampi nije bio niko, ispred nje 2-3 auta.
- Sodom1
#6435 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Tako se meni desilo ,idem ulicom na motoru kad lik u gnjojfu dvici bio parkiran paralelno samo izleti odjenom ispred mene ,nit zmigavca ni nista.Da sam bio ista brzi udario bi me
Stignem ga ja na raskrsnici ,uporedo s njim. U njega spusten bio prozor,vruce bilo. Dignem ja vizir rek´o, kad se ukljucujes u saobracaj ima tu jedna rucica za zmigavac,to pritisnes. Tele blehnulo u mene , nit izvini nit nista.Ja produzim samo
Stignem ga ja na raskrsnici ,uporedo s njim. U njega spusten bio prozor,vruce bilo. Dignem ja vizir rek´o, kad se ukljucujes u saobracaj ima tu jedna rucica za zmigavac,to pritisnes. Tele blehnulo u mene , nit izvini nit nista.Ja produzim samo
- kloniran
#6436 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Mene je jutros lik sacekao u raskrsnici da mu priđem skroz pa tek onda izletio i ukljucio se, zamalo havarija, sreca dobre kocnice i gume na autu ali i tako sam mu prisao na par cm
ali hajde da je on tek dosao na raskrsnicu i ukljucio se, pomislio bih da me nije vidio
nego je cekao dok sam se ja priblizavao a mogao je izaci jedno 6 puta do tad i sve trzao autom ono hoce nece
ali hajde da je on tek dosao na raskrsnicu i ukljucio se, pomislio bih da me nije vidio
nego je cekao dok sam se ja priblizavao a mogao je izaci jedno 6 puta do tad i sve trzao autom ono hoce nece
- Ned071
#6437 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
[quote="
Ma sve dobro znaju sta rade, prave se idioti. Slično u hrasnom, ravno je, semafor, ispred mene golf 3, i valjda čovjek pustio kočnicu i krenu nazad auto, nije ni skontao, sviram ništa i nasloni se srećom samo.[/quote]
Meni se to desilo jbg. Nesto se zamislio auto ode unazad i naslonim se na megana. Izadjem da se izvinim. Vidim sve ok. Reko majstore ako nista da kafu platim? Covjek mahne i nastavimo dalje. Desava se jbg
Ma sve dobro znaju sta rade, prave se idioti. Slično u hrasnom, ravno je, semafor, ispred mene golf 3, i valjda čovjek pustio kočnicu i krenu nazad auto, nije ni skontao, sviram ništa i nasloni se srećom samo.[/quote]
Meni se to desilo jbg. Nesto se zamislio auto ode unazad i naslonim se na megana. Izadjem da se izvinim. Vidim sve ok. Reko majstore ako nista da kafu platim? Covjek mahne i nastavimo dalje. Desava se jbg
-
murathans
#6438 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ima džabni parking na Aerodromskom, samo sa druge strane ulice...Drugi put, pamet u glavu i marku u džep vrati...tempuser wrote:Sinoc dolazim na aerodrom i guzva na ulazu na parking kao nikad ranije. Kao sto vjerovatno svi znate na parking se ulazi u dvije trake i dvije rampe. Pogledam bolje svi cekaju u desnoj traci, lijeva traka prazna i krenem lijevom trakom i tacno na skretanju za rampu tuka u plavoj Astri J iz desne trake direkt ispred mene i jos nesto mase rukama. Ajd kontam malo joj krivo sto nije skontala lijevu traku, i ja se pomalo osjecam kao cheater, ali ne krsim nikakve propise, pa joj nisam uzeo za zlo, kad ona opet iz lijeve trake hop nazad u desnu traku i desnu rampu!Poravnao se s njom, vidim otvoren prozo, spustim i ja svoj, reko gospoja, odluci se kojom ces trakom, a ona ko i svaki debil te vrste za volanom prvo me kao ne registruje, a onda me gleda kao da ne zna o cemu pricam... Mala satisfakcija je bila sto ispred mene na rampi nije bio niko, ispred nje 2-3 auta.
-
tempuser
#6439 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Imam dzabni da ne moram prelaziti na Aerodromsko, naCeram kao i ostali papci auto u livadu pored ceste na potezu od ulaza na aerodrom haman do Kasindolske.murathans wrote: Ima džabni parking na Aerodromskom, samo sa druge strane ulice...Drugi put, pamet u glavu i marku u džep vrati...
Jos kao dijete sam redovan na nasem aerodromu i kad idem na aerodrom rezon mi je da parkiram na parking aerodroma. Valjda mu je to namjena? Mozda sam snob i naopak ali cu radije platiti parking i dovesti prtljag aerordomskim kolicima od/do auta nego vucarati torbe i kofere cestom, preko odvodnih kanala, rigola itd. Sad u taj scenarij dodad kisu. snijeg, bljuzgu i ugodjaj je kompletan.
- supercali
#6440 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nije vozac nego pjesak
student neki pretpostavljam
idem iz pravca dobrinje i upali se zeleno nama i na posljednjem semaforu prije glavne gdje semoze skrenuti u a fazu ja sam u lijevoj traci
pored ova je puna i tu je kombi drugi
prvo auto skrenu u a fazu i kombi na semaforu
ja nekih 50km/h vozio kad taj student izleti nekako ga izbjegoh i zamalo da ga odnesem
jebo mater svoju znaci nije pretrcao na crveno kad nema nikoga nego izmedju auta
i da sam ga udario ja bi bio kriv i pljuvali bi me da sam trkac neki
student neki pretpostavljam
idem iz pravca dobrinje i upali se zeleno nama i na posljednjem semaforu prije glavne gdje semoze skrenuti u a fazu ja sam u lijevoj traci
pored ova je puna i tu je kombi drugi
prvo auto skrenu u a fazu i kombi na semaforu
ja nekih 50km/h vozio kad taj student izleti nekako ga izbjegoh i zamalo da ga odnesem
jebo mater svoju znaci nije pretrcao na crveno kad nema nikoga nego izmedju auta
i da sam ga udario ja bi bio kriv i pljuvali bi me da sam trkac neki
-
quarterback
#6441 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
ne uklapas se u lokalni mentalitet nikakotempuser wrote:Imam dzabni da ne moram prelaziti na Aerodromsko, naCeram kao i ostali papci auto u livadu pored ceste na potezu od ulaza na aerodrom haman do Kasindolske.murathans wrote: Ima džabni parking na Aerodromskom, samo sa druge strane ulice...Drugi put, pamet u glavu i marku u džep vrati...
Jos kao dijete sam redovan na nasem aerodromu i kad idem na aerodrom rezon mi je da parkiram na parking aerodroma. Valjda mu je to namjena? Mozda sam snob i naopak ali cu radije platiti parking i dovesti prtljag aerordomskim kolicima od/do auta nego vucarati torbe i kofere cestom, preko odvodnih kanala, rigola itd. Sad u taj scenarij dodad kisu. snijeg, bljuzgu i ugodjaj je kompletan.
- Bakir1
#6442 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Valjda sto je vruće pa me svašta danas nerviralo do te mjere da sam morao sa 1.2 prestizati, i to sa upaljenom klimom
Na 3 lokacije apsolutno geografski daleko nepregledne kolone a ne celu tih kolona ne nije kamion nego natjunirati powerd by chipovani izlaufani dizeli na sedamnestnajama.
Nevjerovatno ali istinito, svaki pokušaj prestizanja tih debila od strane onih iza osujecen je od sofercina istih, prozor šiljak sunčane ocale i 60-70 maca, na pravcu ko se priblizi odmah manja...
Sazuljao sam ja to ali zažalio sam sto nisam sa bmwom krenuo...
Ali morao sam probati corsu, kad danas nije crkla nece nikad
Ps sada mi je jasno sto su navlake rucice mjenjaca poderane
Na 3 lokacije apsolutno geografski daleko nepregledne kolone a ne celu tih kolona ne nije kamion nego natjunirati powerd by chipovani izlaufani dizeli na sedamnestnajama.
Nevjerovatno ali istinito, svaki pokušaj prestizanja tih debila od strane onih iza osujecen je od sofercina istih, prozor šiljak sunčane ocale i 60-70 maca, na pravcu ko se priblizi odmah manja...
- relax11
#6443 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Da mi je kakav tenk da prodem "krozate"
- amar1994
#6444 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Bakir1 wrote:Valjda sto je vruće pa me svašta danas nerviralo do te mjere da sam morao sa 1.2 prestizati, i to sa upaljenom klimom![]()
- muha_sa
#6445 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nit obraza nit stidarelax11 wrote:
Da mi je kakav tenk da prodem "krozate"
krkanluk na djelu
- kloniran
#6446 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
sasvim normalna pojava
al je tuga kad se tako ubaci a drotovi dva auta iza i ne reaguju
al je tuga kad se tako ubaci a drotovi dva auta iza i ne reaguju
-
__Phoenix__
#6447 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Po Njemačkim zakonima u saobraćaju, rastojanje je propisano tako da se brzina podijeli sa 10 i dobije koliko treba metara, kako je rastojanje definisano našim zakonom?
- kloniran
#6448 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ne znam, a kako oni racunaju na auto putu digitronom ili pjeske 
- Bakir1
#6449 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Zlatno pravilo isto njemacko usmeno pola od brzine rastojanje sigurno...
- kloniran
#6450 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
na otvorenoj, u gradu bar dvije duzine auta, al opet ako ostavis toliko eto onih nervoznih da se ubacuju bez zmigavaca