Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Ko je pisao spisak? Ovaj Muzurović? Ko je god, neozbiljno i blesavo
A jebiga dešava se ni prvi ni zadnji put a ja svaki put kad sam vidio nesto slicno rezultiralo je izbacivanjem ne vidim kako moze biti drugacije bilo šta s nama.
Čuj dešava se
Koliko je igrača u protokolu? 20-ak? I ti zaboraviš jednog?
Naravno da je kriv onaj ko je kod nas pravio spisak. Nije se mogao kopirati onaj iz Švice
Naravno da se dešava i onaj ko je odgovoran snosi teške sankcije.
Problem je što se ovaj put desilo nama i što su nam sve nade u tom delegatu, jer eto ni on nije vidio. Možda i namjerno, konta levati nisu stavili igrača na spisak, nek se raduju, poslije ih izbace
Ma ja, al' ne znam jesi li skontao odma kad kazem dešava se da mislim da se i drugim ovo dešavalo masu puta u evropi i da su bili izbaceni..
To što kazes za teske sankcije odgovornog podrazumjeva se mislim nikad mu više ne dati da radi u savezu to prvo..
Ma delegatu isto na kraj pameti vjerovatno nije bilo i onda kad su ga ovi okupirali ko vukovi on kao potvrdio bice to sve ok..
A znamo ba svi šta se dešava kad uđe neprijavljeni igrac..
Sve ok, znam, dešava se i drugima i isto je debilizam.
Samo se nama malo češće dešava.
Ako je ovo tačno, možda ne bude sankcija.
Ljudi iz RSBiH su nam nakon utakmice kazali kako je delegat Darko Repenšek glavni krivac za konfuznu situaciju, jer je kod prekucavanja izostavio Nuića na službenom spisku.
Ne desava se to slucajno. Vec zato sto nam je nesposoban savez ako se moze reci da postoji uopste. To je mozda jedini gori savez od nogometnog, pa ovdje se ne zna hoce li liga poceti do zadnjeg dana. Ko god prati istu zna da se igra samo za sudije i ove nehljebare. Mrtvaci odvratni.
Nadzorna_ploca wrote:Ne desava se to slucajno. Vec zato sto nam je nesposoban savez ako se moze reci da postoji uopste. To je mozda jedini gori savez od nogometnog, pa ovdje se ne zna hoce li liga poceti do zadnjeg dana. Ko god prati istu zna da se igra samo za sudije i ove nehljebare. Mrtvaci odvratni.
Bez obzira na to što se trenutno slavi plasman u baraž, vrlo je izvjesno da ćemo za zvaničnu potvrdu morati sačekati Disciplinsku komisiju EHF-a, koja se vjerovatno rijetko susretala sa ovim situacijama.
Nadzorna_ploca wrote:Ne desava se to slucajno. Vec zato sto nam je nesposoban savez ako se moze reci da postoji uopste. To je mozda jedini gori savez od nogometnog, pa ovdje se ne zna hoce li liga poceti do zadnjeg dana. Ko god prati istu zna da se igra samo za sudije i ove nehljebare. Mrtvaci odvratni.
Maglaj ima isto fino popunjene tribine svako kolo. Ljubuski na derbijima zna napuniti dobro dvoranu a ona prima 4 hiljade cini mi se. Imaju cak i organizovanu skupinu. Gracanica je bila rukometna sredina dok nisu ispali. Zrinjski isto u zadnje vrijeme ima dobro popunjenu dvoranu. Krivaja jebeno gostovanje i dobra navijacka grupa sa jakom muzikom u pauzi. Uglavnom nista slabije od fudbala.
Nadzorna_ploca wrote:Maglaj ima isto fino popunjene tribine svako kolo. Ljubuski na derbijima zna napuniti dobro dvoranu a ona prima 4 hiljade cini mi se. Imaju cak i organizovanu skupinu. Gracanica je bila rukometna sredina dok nisu ispali. Zrinjski isto u zadnje vrijeme ima dobro popunjenu dvoranu. Krivaja jebeno gostovanje i dobra navijacka grupa sa jakom muzikom u pauzi. Uglavnom nista slabije od fudbala.
Da što je najgore ne znam gdje mi je mozak otišao, a znam ovo sve..
Ljubuški je imao odlicnu navijacku skupinu tamo 2009-2010 to bar šalovi koreo.. ne znam kakva je situacija s njima godinama poslije?
Nadzorna_ploca wrote:Maglaj ima isto fino popunjene tribine svako kolo. Ljubuski na derbijima zna napuniti dobro dvoranu a ona prima 4 hiljade cini mi se. Imaju cak i organizovanu skupinu. Gracanica je bila rukometna sredina dok nisu ispali. Zrinjski isto u zadnje vrijeme ima dobro popunjenu dvoranu. Krivaja jebeno gostovanje i dobra navijacka grupa sa jakom muzikom u pauzi. Uglavnom nista slabije od fudbala.
Da što je najgore ne znam gdje mi je mozak otišao, a znam ovo sve..
Ljubuški je imao odlicnu navijacku skupinu tamo 2009-2010 to bar šalovi koreo.. ne znam kakva je situacija s njima godinama poslije?
Pa imaju bazu od 30tak navijaca, pratio sam ih u Seha ligi. Cak su i kod nas bili na ovoj gore tekmi. 15tak ljudi. Nije ko nekadni blizu ali kazem prelosa je liga i pao je interes kao i za sve druge sportove.
Dodao bih Visoko,Gorazde. Rukometne sredine sa tradicijom i navijačima. Mislim,smijemo se rukometu,a posjeta u 5 deka sa fudbalom. Kod njih kad je derbi svaka dvorana je ko šipak puna.
Visoko - sredina za primjer što se rukometa tiče. Sve pohvale.
Da se u savezu angažuju ljudi iz dokazano uspješnih kolektiva, a ne iz, u miru počivajuće RK Bosna, poput Ammara Švrakića, možda nam se ovakve bruke ne bi dešavale
Dodao bih Visoko,Gorazde. Rukometne sredine sa tradicijom i navijačima. Mislim,smijemo se rukometu,a posjeta u 5 deka sa fudbalom. Kod njih kad je derbi svaka dvorana je ko šipak puna.
Pardoniram . Zaboravio sam Visoko i Gorazde. Svakako da su oni u vrhu rukometne euforije.
Još malo o Bahi ako može .....Vidim sinoć niko ne komentariše kraj utakmice I jedan krasan detalj, kad king kaže citiram "JA preuzimam odgovornost da već sada ogranizujem baraž u Tuzli" ....pa onda dalje selektoru koji na to kaže "otom potom" odgovara ja sam već preuzeo na sebe da se baraž igra u Tuzli.....Ma nema dalje, komentator koji radi volonterski dva puta godišnje, organizuje sam baraž gdje će se igrati, delegate iz Slovenije njega zove da mu saopšti da će biti sve u redu, i vodi navijanje na dočeku kadeta košarkaša pred Vječnom vatrom ....Kakav kralj