Ono sto si pitao, na to si dobio i odgovor. Ako imas problem sa razumijevanjem to vec nije moja stvar.VjecitiStudent wrote:Nesto sam drugo pitao.boki86 wrote:A mrziteljima SDP-a odgovor: od afere "drzavni udar" kada je cijeli SDP trebao nasilnim putem uzeti vlast, pa do toga da je Zlaja kada je bio ministar vanjskih poslova uzeo sebi 18 tona zlatnih poluga i inih drugih nebuloza koje su mediji pisali, postao sam (oprosti mi molim te) malo oprezniji.VjecitiStudent wrote:
Mislis da ce cekati do ponedjeljka?
A ljubiteljima SDP-a pitanje: Jel' vas ikad, barem malcice uvrijedi potcjenjivanje vase inteligencije od strane medijskih promotora SDP-a?
A kada u obzir uzmem cinjenicu da je izvor informacija Slobodna Bosna, magazin koji cita Senad Avdic i jos desetak ljudi u vec pomenutoj kafani, jos sam oprezniji...
No kad vec ovo nabroja ove prelijepe primjere naseg profesionalnog novinarstva, sve gore citirane informacije vode porijeklo iz Avaza, s kojim je, sada, SDP u izvanrednim, takoreci idilicnim odnosima.
Da ponovim pitanje: Kako reagujete na avazovstinu ali sada upregnutu u medijsku promociju SDP-a, odašiljanu putem Federalne TV ili Avaza?
Ignorisete, podrzavate, gnusate se, mora biti nesto od toga?
Ali evo da dodam jos nesto-Avaz ne citam od vremena drzavnog udara, FTV gledam samo kada je liga prvaka u pitanju...ali evo ja cu priznati da je FTV pristrasan kada je SDP u pitanju, onoga trenutka kada ti priznas da Slobodna Bosna i TV1 rade sve na tome da ocrne SDP i u nebo dignu Harisovu ZagraBiH stranku...posteno da postenije ne moze