da, broje se ml...uredno vodimo dnevnik u koji upisujemo sve, od kolicine popijenih ml, do kad i koliko je sikila, pa sve do satnca za presvlacenje i sta smo zatekli u pelenama te kad sam joj dala koje kapi (krmelja na jedno oko pa osim D3 kapi imamo i ove, ja to sebi strihiram u dnevniku da se ne zeznem pa ne dao Bog uduplam ili propustim dozu)
cini mi se da nam je bolji ritam ova 2 dana...sad normalno pije 80ml i ne bljuca, nekad popije manje, nekad i vise
@LA, pa gdje si bona, sta ima kod vas
danas smo bili na uz kukova...gleda doktorica koliko sam je obukla i govori kako previse toplim dijete, kaze skini rukavice, sto ce ti carapice ispod zekice...takodje kaze da nema potrebe za sirokim povojem
slusam ja nju i klimam glavom, vicem jes jes...ne razumije ona da je kod mene kuca hladna i da po ovim vrucinama poput frizidera, da moja djevojcica jos uvijek skoro cijeli dan prespava, nema kretanja, malena je, ohladi se brzo...i ne zna da sam probavala da je raskomotim i pratila temperaturu nosica, rucica i nozica
muz kaze, kad smo krenuli kuci, jesi ti nju ista cula...reko jesam, uslo na jedno izaslo na drugo...shvatila sam da prednost uvijek trebam davati svojim instiktima
@radenska, nama bas pedijatrica na kontroli rece da dijete treba da udvostruci svoju tezinu do 6-og mjeseca, tako da tvoj sin sa kilom vise i mjesecomvise bas nesto i ne odskace od knjige...samo opusteno mila