Nekome je serija vise nego odlicna, meni vala nije, jesam ocekivao da vidim koga ce ubiti, ali i pored toga nesto mi je falilo. Ok mi je bila odlicna zasjeda za Ricka, da svaku cestu su zauzeli i zafrkavali se sa njima dok sami nisu imali vise izlaza, tako im jos vise dokazali nemoc naspram Negana.
Ono Morganovo penjanje da ubije objesenog setaca, kad laptop nisam razbio, mater glupu svoju nej3bo. A na kraju ce on ujediniti ove Kingdom borce i Ricka, pa valjda mu moramo onda halaliti sve gluposti dosadasnje. Vjerovatno ce i Morgan i Carol doci tobe kad vide kako je hladnokrvno Negan ubio njihovog clana i koliko ih maltretira. Jos kad dodamo Isusa i njihovu ekipu, bice zanimljiva borba i osveta Neganu, a Rick kad onakvu pogubljenu facu napravi to nije dobro cak ni za Ramba ili Steven Segala, a kamoli Negana.
Ona situacija kad su setaci zavezani na sred puta i pomislise kako se Mison i Deril mrtvi, Rick lahko sve to preboli u svoj onoj frci pa bismo vjerovatno svi pomislili da bi mogla ipak ona biti Neganova zrtva, al upravo zbog cisto sumnjam da ona i Deril ce odapeti. Deric ce morati nakajariti onom ispeglanog lica i povratiti samostrijel.